Kız arkadaşım öğretmen oldu ben ise işsiz?

Arkadaşlar kızlar soruyor ama aklıma o kadar takılan bir sorun ki bende siz kızlara sormak amacıyla yazmak istedim ..

Tanıştığımızda 2miz de üniversite okuyorduk,o mezun oldu atandı ben ise okulu uzattım,kaldı ki mezun olsam bile bölümüm itibariyle(eski çağ tarihi) iş bulma imkanımda sıfıra yakın.Yıllardır bu konuları konuştuğuuz da bana hep derdi ki şenle bir taş çorba içmeye razıyım yeterki beraber olalım ya da suan ki çalıştığın işte ol vs derdi.

övünmek amacıyla söylemiyorum,sadece söyleyeceğiniz şeyler benim için önemli ve gerçek olmasını istiyorum .Karakterim itibariyle 2 mizi şöyle tanımlayabilirim ben ,hep ona sadık kaldım ,gerçekten üstüne gül koklamadım ,üzerrime binen yüklerden dolayı bazen ona kızdım aşağıladım ,sosyal olarak ,çok kitap okurum hep güncel hayatla ,lgiliyim ,yani herşeyden haberim olan ilgili alakalı biriyim.

o ise istanbul da deprem olsa haberi olmaz ,güncel hayatı 0 ,siyaset konuşmaz ,spor yok ortak bir konuşma dilimiz yok anlatmak istediğim ,onun için her şey ver eline kağıdı yada notları çalışp o konuda birşeyler yapsın .

-bundan önceleri bu konuları pek sorun etmeyen hayatım ,dgnyaları uğruna verdiğim kız ,bir gün çıktı karşıma ben seni kendime yakıştıramıyorum dedi ?ben öğretmen şen öğrenci kimseye bahsedemiyorum dedi ? bir anda kaynar sular başıma döküldü , ayrılma durumuna gelince onun bazı şeyler anlatıp ikna etmeye çalıştığımda sen öğrt.olduğum için benle berabersin dedi bir daha yıkıldım .En çok üzen o oldu beni .

Öğrenci olduğum halde arabam var 5 senedir okurken çalışıyorum ,ona harcadığım emekleri 10 senelik öğretmen maaşıyla ödeyemez ,tüm tatillerimizi ben ödedim ,tüm hesapları yanıma git gel yaptığında çoğu otobüs paralarını ben ödedim ama bir sıfatı olunca bana böyle yapmazı o kadar zoruma gidiyor ki anlatmam imkansız .Bunları ona yıllardır söylemeyip bu zamanda söyleyince ,bir de lafını mı ediyorsun diyor ?

bazı hak verdiğim durumları var ama bir ilişki için ne kadar engel olabil ki bunlar ,yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkürler
Kız arkadaşım öğretmen oldu ben ise işsiz?