İlk kez aşık olduğunuzu nasıl hissettiniz?

Seviyorsun aşkım diyorsun aşığım diyorsun ama gerçekten hani derler ya sırılsıklam aşık olduğunuzu nasıl farkettiniz?

Sevgilime yalan söyledim. öyle aldatma falan değil küçük bir şey. ama hem kendi vicdanım hem ertesi gün fark ettiğinde üzerime öyle bir çöktü ki acıyı nasıl hissettiğimi bilmiyorum. suçlu olduğumun farkındayım normalde cezalısın deseler umrumda olmaz arkamı döner yürürüm. zaten yalan söyleyen biri de değilim. dobra dobra doğruları konuşurum.

mesele ne diyorsunuz şimdi. sevgilim yalanıma rağmen sarıldı bana. o kadar farkındaymışım ki suçumun çekip gitse yanımdan haklı diyecektim. ama o gülümsememi istedi mutlu olmamı. cezam var elbet; birlikte tatildeydik pazara kadar görüşecektik ama bugünü son gün ilan etti. sanırım bu ceza her şeyden ağır geldi. onu görmeme düşüncesi parçaladı.

bir kaç saate tamamen affedip bu cezayı da kaldıracak. ama ben göz yaşları içinde eve geldiğimde dayım ve yengem ilk aşkını yaşadığının farkında mısın dediler. ilk kez birini bu kadar sevdiğimi biliyordum da 18yaşında böylesine bir aşkı yaşayacağımı düşünmemiştim. üstelik bunu 8 ay sonra farkedeceğimi bilmezdim

peki ya siz? benim kadar geç kaldınız mı.
İlk kez aşık olduğunuzu nasıl hissettiniz?