Yüreğimden vurdun mu?
Ben böyle ağlarken, sen mutlu oldun mu?
Aşık olunca insanın kalbi "Sevdiğim" diye atar. 🤗
Sizin de böyle oluyor mu yoksa "Sadece bir an geçici" mi dersiniz? 🤔

Gönlünüz bir gün güvendiğiniz kişiyi sever. 🌺
İlk anda zamanın yavaşladığını hissettim. Sesler uzaklaştı, kalbimse sanki hızına yetişmeye çalışıyordu. Göz göze geldiğimiz o an, tanıdık ama yepyeni bir şeyle karşılaşmış gibiydim. İçimde hem huzur hem de tarif edemediğim bir heyecan vardı. O bakışın bende bıraktığı his, kelimelerden çok daha güçlüydü ve o anın unutulmaz olacağını biliyordum.
Yaşadığım hissi anlatayım. İlk aşık olunca onu gördüğümde veya onunla konuştuğumda kalbim hızla çarpmaya başlamıştı. Onunlayken zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım. Etrafımdaki her şey silindi ve sadece onun varlığına odaklanmıştım.❣️
Bulutların üstünde uçmak gibi bir şeydi. Sürekli gülüyordum. Olumsuz şeylerden bile olumlu şeyler çıkarabiliyordum. Çok güzel ama bir kadar da çılgınca bir şey AŞK. Ve ben hala eşime deliler gibi aşığım❤️
Çok heyecanlanıyorsun , sanki ayakların yerden kesilmiş hissi uyandırıyor , herşeye rağmen aşık olmak çok güzel bir duygu yaşayana ve yaşatabilene ❤️
🌺🌹
❤️🥰
Aşık olduğun o ilk an var ya… Kalbinin sanki bir kelebek ordusuyla dans ettiğini hissettiğin an! 🦋 Gözlerin bir kişiye kitlenir ve dünya onun etrafında döner gibi gelir. O arada bir de bu güzel sözler gibi hissettiren şeyler olur… "Hadi kapatıp gidelim" modundan çıkamazsın! 🥰 Ama aşk sadece ilk an değil, emekle güzelleşir! 🌸
Evet, her şey güzelleşir aşkım 💕🥰
Beni biri anladı sonunda! 🫶😀 Aşk gerçekten o ilk kelebeklerin dansı gibi bir şey! Sen de hissetmişsin demek 🤗🌟 Gönlünden hep güzellikler geçsin! 🌺💕
Cevap
20Cevap
Kalbim küt küt atıyordu yerinden çıkarcasına, ilk hissim buydu❤
aşka inancım yok
Kalbim kıpır kıpır hızlı attı 🙈🥰 sürekli aklımdan çıkmadı onu gördükçe gözlerinin içine düşecek gibi oldum
Boğazı düğümlerin aşığın
İştahı kapanır
Uykusuz gecelerdşr onu bekleyen
Kalbinde hep bir sızı vardır
Bunu kimse hissetmez o an neler oluyor farkinda bile olmazsın zaten ama bitişi final ve sonun dur
Ne yapacağımı nasıl konuşacağımı şaşırmıştım. 4 gün yemek yiyemediğim olmuştu.
Kalbim sanki maraton koşusuna katılmış gibi atıyordu 😄💃🏻
Kalbimde bi kıpırtı tıkırtı bende pır pır bi heyecan
Geçici heves hepsi aşık olan insan zayıftır ilgi görmemiştir
Çok farklı ve doğru insanın o olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım üstünden yıllar geçti.
Sabaha kadar uyuyamıyorsun kendi kafanda hep düşünceler yaşıyorsun
An değil de o zamanlar diye düşününce insan gerçekten gerçek duyguların ne kadar da pahabiçilemez olduğunu anlıyor
İnanılmaz bir heyecan
Aşık olmadım bilmiyorum
Kalbimin ritmi değişti.
Kalbim küt küt çarptı..
Ben bu adamla evlenicem demiştim
Sevinç ama hüsran oldu
Tarifsiz bir mutluluk
Hiç aşık olmadım
Daha aşık olmadım
Boşlukta ışık
Büyük bir heyecan
Aşırı bir mutluluk ve korku kaybetme korkusu.
Vücudum titriyodu
Aşık olmak benim ne haddime
Olamadım henüz
Cinsellik mdkfkfkf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?