Ona bana aşık ama ben ona değilim ne yapmalıyım?

Bana kendini çok farklı bir şekilde tanıtmıştı ilişkimiz çok iyi gidiyordu ona aşık olduğmu sandım sonra zaman anlattığından çok farklı bir kişi olduğunu fark ettim bakımsız sefil yabanı saygısız bir kız olduğnu anladım annemle tanıştırmaya gittimizde kafasını eyip hemen salona geçti hix beklemediğim bir şekilde bir süre konuşmak istemedimgi söyledim en az 200 mesaj attı bütün gece aradı ona bunu kesmesini söyledim genede dinlemedi ahalnda üstüme geliyor bense ona karşı artık bir şeyler hissedemiyorum tanıdığmdan çok farklı bir kişi öldü napmalıyım ilişkiyi bitirmek istiyorum ama onuda kırmak istemiyorum çok yakın bir zaman önce or*l seks yapmayı deniycektik çok yaklaştık sonra o yapmak istemediğin söyledi ben bıraktım ama bırakırkan vücudun benim kadar kıllı olduğunu fark ettim aşırı derecede soğudum ama kırılmasın diye laf etmedim ve tanışırken bakımlı olduğun titizliğe önem verdiğini söylemişti ondan ayrılmak istiyorum sevmiyorum ama dün kendini tutamayıp üzerime adet oldu önceki sevgilsii ondan bu yüzden ayrılmış ve bütün arkadaşlarına yaymış bunu kafya takmadım sonuca kadın olması normal başka sebeblerden ayrılmak istiyorum ama şimdi ayrılırsam aynı sebeb sanıp çok kırılcak ve daha önce ntihara kalkışmış sensiz olurum biterim diyor hayatımın erkeğesin falan kendine zarar vereceğinedene korkuyorum ondan ayrılırsam aynısını dener diye ve şimdi ayrılırsam adet olayı yüzünden zannetmesinden sizce ne yapmalıyım başka ardakaslarımdan ona yazıp onun beni aldatıp ilşiki bitirmeyi bile düşündüm lütfen yardım edin
Ona bana aşık ama ben ona değilim ne yapmalıyım?