Bence ilk önce o gelsin gercekten sevdigini kanitlasin sonra gidebilirsin. Tam tanismadan oraya gitmek cok riskli gozuktu yani adam bisey yapacagindan degil ayni zamanda bekledigini bulamayip husrana ugrama ihtimali de var
13 Yorumla
Soran+1 yılhollandaya gidersem en azından kuzenlerimi falan görürüm onlarıda özledim
Soran+1 yılolabilir :)
En İyi Cevaplar
+1 yılGitme bence boş yere olur aşk bu kadar basit bir duygu değil
11 Yorumla
Soran+1 yılne alaka basit olması ile?
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkiye'de erkek, hollanda'da kız mı kalmadı da o çağırıyor sen de gidiyorsun? bana komik geliyor yani başka ülkeden sanal aşk. bu kadar düşmeyin ya otur adam gibi reelde tanıştığın bir türkle evlen işte.
06 Yorumla
Soran+1 yılkalmadı evet :D ben yakışıklı eş istiyorum mavi gözlü sarışın. sanal mı gidiyorum tanışmaya farkındaysan? ne düşmesi allah aşkına. ben türk erkeğiyle evlenip ona hayatım boyunca hizmet etmek istemiyorum. bu adamla dünyayı gezmek istiyorum varsın paramız kalmasın
Cevap sahibi+1 yılemin ol öyle bir hayatınız olacak :D yakışıklı istiyomuş sarışın mavi gözlü istiyomuş dünyayı gezeceklermiş haha :D rica ediyorum bunları yaptıktan sonra bana tekrar yazar mısın? :D demek ki sende iş yok yani yabancılara bin basacak tarifine uygun türk yakışıklıları da var. kızlarımızın çoğu, erkeklere pabuç bırakmıyor yani yeni ilişkilerde erkekler kızlara hizmet ediyor zaten :)
Soran+1 yıltürkiyede yakışıklılar çok egoist maalesef
Cevap sahibi+1 yılo konuda haklısın aslında yalan söyleyemem. ama zaptetmek de inan senin elinde. ne kızlar var erkekleri muma çeviriyor, tek bir lafına dahi itiraz edemez hale getiriyolar manken gibi çocukları. nasıl yaptıklarını hiç bilmiyorum ama var bir bilmediğimiz yöntemi.
Soran+1 yılsadık değil falan hiç demeyin türk erkeklerini görüyoruz mynetsohbette evli evli adamlar nasılda geziyor
Cevap sahibi+1 yılgerekirse döve döve bağlayacaksın kendine yani biliyosun türk erkeği sert kızları sever.
Git git kurtar kendini buralardan medeniyete adım at hiç birşey kaybetmezsin aksine hayat tecrübesi kazanırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Hiç ne kaybedersin ki? Ahlak, inanç ne önemi var bunların?
24 Yorumla
Soran+1 yılevlenirsek müslüman olmayı kabul edermiş
Soran+1 yılama çok tatlı bu adam :) mavi gözlü sapsarı saçlı
- +1 yıl
media.dunyabulteni.net/.../oslo-manset.jpg
69 kişiyi öldüren breivik te çok tatlıydı mavi gözlü sartı saçlı
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Hayat senin ben o ortama uyarım sorun olmaz diyorsan ehh.. Ama çoğu hüsrana uğruyor Yabancılarla evli olanlara sor..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılgit tabi ne kaybedersinki altı üstü hamı g*tü kaybetcen bir çük kazancan falan filan.. şii bağa bak kız kardeşi varsa bende gelirim sdfsdfdsfsd
12 Yorumla
Soran+1 yılya laflara bakar mısın birde müslümanım der
- +1 yıl
niye müslümanlar argo konuşamıyor mu? sn de müslümansın deği mi? ama elin sünnetsiz gavuruna gidiyorsun.. ayrıca sanki hiç seks hayatın olmamılş gibi konuşuyorsun bayan müslüman dinime küfreden müslüman desem cuk oturur sanki.. sdfdfssdfd
Dalak böbrek ve bilimum iç organlarını kaybedebilirsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Orası türkiye değil :D
Soran+1 yılof :D ailemin yarısı orda teyzemlerde kalıcam zaten
- +1 yıl
Hayır da Tr de daha çok :D
+1 yılgeçen okumuştum Girlsaskguys da Türk hatunun birini kandırıp çıplak resimlerini internete veren fransız dallamalarını.
dikkat et.11 Yorumla
Soran+1 yılçıplak resim falan yollamam yok artık
+1 yılavrupalı erkekler yurdum erkeklerine benzemez dikkatli ol. nazın cazın biyere kadar söker. sonra sepeti koyuverir haberin olsun. yurdumun abazası gibi değildir onlar.
00 YorumlaKızligi kaybedersin ne kaybedersin ki. Ya sanal da konusuyosun güvenme su ecnebilere
06 Yorumla
Soran+1 yılkızlığımı kaybetmem bekaret kemeri falan alırım tamam
Soran+1 yılbende kaldım fransada ingilterede hersey sende bitiyor bana hava atma canım :D
Soran+1 yıl:D inşallah seninde
+1 yılBu nasıl bir kıtlıkmış nasıl bir yokluk arkadaş hollanda da kız kalmamış meğer nasıl iştir bu :sddsd
011 Yorumla
Soran+1 yılyo sevgilisinden yeni ayrılmıştı tanıştığımızda çokta tatlı ayrıca :)
- +1 yıl
Ondan ayrıldı da başka kız kı yoktu hollanda da suyu mu kurulmuştu kızların :d
Soran+1 yılbeni beğendi konuşma tarzımıda muhabbetimide türk kızlarının çok ahlaklı olduğunu ve bunun çok hoş olduğunu söyledi. Gidicem felemenkçe öğrenip orda kalıcam temelli inş :D
- +1 yıl
Maşallah allah tamamını erdirsin inş ama sen alınma üstüne Türk kızlarının ahlak anlayışını bilemedim o :))
Soran+1 yılvalla çok ahlaklıyız sana 1 tane kaşar denk geldi diye bu kadar genelleme yapma :)
- +1 yıl
Bitane değildir tabi ki temiz dürüst benden daha iyileri de vardır ama baktığımda çoğu zaman göremiyorum bile oylesine
Soran+1 yılya bir git rusya mı burası türkiye !
- +1 yıl
Merak etme yakında Rusya da olur
- +1 yıl
Iyi ne gelmeyince ya bir bir git
Soran+1 yılişime gelmeyince değil sizin saçmalıklarınız deli ediyor
- +1 yıl
Saçmalık değil kovuşturma daha da beni :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye Türkiyede adam mı kalmadı? İşte siz gidin elin hollandalısıyla konuşun muhabbet edin sonra Türk erkekleri neden böyle ee siz giderseniz oralara bizde gider rus avlarız plajlarda.
Defol git istenmiyorsun artık asdsdfsd kıskandım ln.07 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahaha sende hollandalı bul
Cevap sahibi+1 yılYok canım Türk kızları yetiyor bana :D
Soran+1 yılo zaman sorun yok :)
Cevap sahibi+1 yılAynen aşık olduysan ilerde mutlu olacağınıza inanıyorsan tabi deneyebilirsin. Ama o tip erkekler çok çapkın olur evine ne kadar bağlı kalır tartışılır ;)
Soran+1 yıltürkler çok bağlı ya :D evli evli erkekler mynet sohbetten çıkmıyor maşallah
Cevap sahibi+1 yılZaten gözünüz hep onları görür dimi öyle şeref yoksunu kişiler de var ama hollandada öyle kişiler var.
Yani bir kıyaslama yaparsak oraya göre burası daha masum.
Yine burada okeyde falan yazışır orada daha fazladır benim tahminimce :p
Bence sırf bir erkek için taa oralara gitme ama akrabanların yanına gitmeyi düşünüyorsan o zaman gitmişken ona da uğra. Artistlik yapmasın.
Not: Son cümlemde klasik Türk davranışı yaptım :D
Soran+1 yılanladım öyle yapıcam zaten
senın o sitedeyken zaten amacın bellıymıs ne dusunuyorsun gideceksın zaten bellı
113 Yorumla
Soran+1 yılyo amacım ingilizcemi ilerletmekti
Soran+1 yılof niye kızıyorsunuz çocuk çok tatlı :) çocuklarımın tatlı olmasını istemek hakkım değilmi mavi gözlü sarışın pıtırcıklar
Soran+1 yılevlenmeye gidiyorum sevişmeye değil tanışıcam ailesiyle
Soran+1 yılilla yabancı erkek bulduk diye atarlanın :D
Soran+1 yılya ayarladım herşeyi teyzemlerde amsterdamda :) teyzemlerde kalıcam buluşucaz sabah bir yerde
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılof hayır evlenmeden sevişmem dedim bu adama
Bilet parasını o karşılıyosa hiç bişey kaybetmezsin enfazla tanımadın birisi testereyle kesip seni çöp konteyner na atar git bence :)
04 Yorumla
Soran+1 yıloff :D kaç kez yurtdışına yalnız çıktım ilk kez başıma gelir heralde
Soran+1 yılyabancı istiyorum bu konuda kararlıyım
Bence git, çocuktan hoşlanıyorsanda onun evinde kal. Boşver teyzenleri, çocuğu evinde kalarak çok daha iyi tanırsın.
013 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama
Soran+1 yıl:D fazla mı bence çok uygun türk istemiyorum esmer sevmem
Soran+1 yılevinde kalmam olmaz yalnız adam sonuçta ne yapacağı belli olmaz
Soran+1 yılgerçekte takılsak buluşsak güven oluşur ama şimdi oluşmaz mantıklı olarak henüz tam olarak tanımıyorum. ama olurda işimiz ciddileşir evlenirsek düğün fotoğraflarını paylaşırım gençler
Soran+1 yılsevişmiyorum canım :D hayal bir ailemin %90ı yabancı evlilik yaptı abim bile..
Soran+1 yılhayal mi*
Soran+1 yılaçıkça anlattım evlenmeden asla dokunamazsın dedim büyük bir ciddiyetle söyleyince anladı tamam dedi :)
+1 yılÖnce kendi insanına bak arkadasım ne buluyorsunuz bu yabancılarda
10 Yorumla
+1 yılgitmelisin.. hollandada avrat kalmamış türk tadını merak ediyor.. kapıyı açık bıraktıysan git çabul gel bekliyorum.. hadi hala burdamısın
00 YorumlaErkek
İçin değil ama kaç git kurtar hayatini. bu ülkede yasam zor zaten.00 Yorumla
+1 yılDediğin gibi kaybedicek ne var ki , kafana göre yaşa. Git bir bak bakalım
00 Yorumla
+1 yılBirak dokunsun zaten hollandali cocuklar sevismeyi beceremiyor, erkeklik sifir bee
00 Yorumlaseçim senin ne dersek boş sonuçta bildiğini yapacaksın.
00 Yorumlahollandada kız bıttı senımı buldu. oyleyse gıt tabıkı.
05 Yorumla
Soran+1 yılsoruların çok acayip :D illa hollandalı diye ordan biriyle mi evlenmek zorunda
Soran+1 yılHaha henuz görmedin beni
Benide tanıştır yahu şunlar orada çok ot mot vardır :D
02 Yorumla
Soran+1 yılizmire git ot nerdeymiş gör :)
oo buralarda iş bitmiş toplanın ingiliz sitesine gidiyoruz beyler asgdfaah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D:D:D:D öyle bir diyosunki vermycenmi kesin gidince bırak simdii... yaşını başını almış insanlarız oraya gidince ne olacağı bellii
00 Yorumla
+1 yılkaybedecegin tek şeykızlıgın olur başka ne kaybedecen ki
00 Yorumla
+1 yıl'bok hizmet ederim elin pezo türk erkeğine' demişsin bir yoruma. Türk erkeği elin erkeği mi oluyor?
221 Yorumla- +1 yıl
bende sizden umudumu yitiriyordum sonunda Türk erkeğini savunan bir kadın çıktı, milletine küfür ediyor bide kaşar değilim diyor
- +1 yıl
çok saçmalamış. Türk erkeğine elin erkeği diyor. şaşırdım doğrusu kıza
- +1 yıl
Türk erkeği hakkında ne düşünüyorsun
- +1 yıl
benim bişey düşünüp düşünmemem önemli değil ki her insan farklıdır
Soran+1 yılbütün konuşmayı okumadan yargılayan bir üye daha...
orda ne dedim iyi oku karısını yaşlandırıp sonra yaşlığından şikayetçi olup aldatan erkek için geçerli o söz
Soran+1 yılhaa sen aldatılmayı seviyorsan buyur canım bu tür erkeklere :D
Soran+1 yıldaha anlamadan saldıran insanları bir garip ha :D cidden hangi kafayla yazdın bunu
Soran+1 yılgenelleştirmedim hala anlamamışsın aldatan türk erkeği pezo demek istedim
Soran+1 yılhala ne diyor kız yuh ya
- +1 yıl
o cümleden o anlaşılmadığını söyledim bende. ayrıca kaç yasında kızsın burdakilere göre karar alma. teyzende varmıs sansını dene derim bu da soruna cevabım olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim sonunda :) umarım şanslı olurum
- +1 yıl
rica ederim zaten laf atmak için yazmadım merak ettim sordum :) ama şansın iyi gider bence genede dikkatli olmalısın
- +1 yıl
soran sen orda bazı pezo Türk erkekleri demedin sade Türk erkekleri dedin laflarına dikkat et
- +1 yıl
haksızmıyım sence Türk erkeği deyince millet işin içine girer Atatürk ve nice Türk büyükleri var en azında bazı diyebilirdi
- +1 yıl
onu kastetmiş zaten herkesi kastetmemiş bak kendiside diyor
Soran+1 yılokuyun orayı aldatanları dedim okuyunca anlarsınız bir okusanız :D
- +1 yıl
kültiginreyiz fazla abartma ya
Soran+1 yılonun kanına dokundu yabancı erkek istemem nedense
- +1 yıl
yabancı erkek istemen beğenmen gayet normal ayıplancak bişey değil
Soran+1 yılbencede
- +1 yıl
kanıma dokunuyor evet çünkü milletimi düşünüyorum, Türk erkeği ve kadını milleti oluşturur milletini sevmiyormusun sen, en çok kanıma dokunan da Türk milleti hakkında oyuncakla oynar gibi ciddiye almadan konuşması
+1 yılbence sen onu turkiyeye Cagir :D
04 Yorumla
Soran+1 yılişte gelemem diyor. çalışıyorum ve imkansız gelmem dedi
- +1 yıl
ne yani senin hollandaya gitmeden çok mu farklı onun turkiyeye gelmesi bilmiyom ki teyzen varsa da bir ara git ama turkiyeye gelmesi imkansizsa nasi sevgili olcaniz bilmiyom valla
Soran+1 yılfarklı ben istediğim zaman izin alırım işten
Soran+1 yılbilmiyorum :(
+1 yılgit git bir o eksikti
11 Yorumla- +1 yıl
senin de şu profil resmin ne iğrenç birşey ya kaç oldu gözüme takılıyor.
+1 yılTürk erkeklerini neden istemiyorsun
121 Yorumla
Soran+1 yılben onu sevdim anlaştık türk olsada giderdim yanında
- +1 yıl
aşağıda Türk erkeği istemiyorum demişsin
Soran+1 yılBu adam türk olsada giderdim ama
- +1 yıl
banane o adamdan, Türk erkeklerini neden sevmediğini soruyorum
Soran+1 yılevliliği eşinin ona hergün yemek yapması, arkasını toplayıp temizlik yapması sanıyorlar.
Onlar ne zaman isterse o zaman sevişicez falan- +1 yıl
bir türkü asla sevmezmiydin onun için bu dediklerini yapmazmıydın
Soran+1 yılişte aşşada yazdığım türklerin istekleri
ama benim istediğim hayatı dolu dolu yaşamak istediğim. şu an konuştuğum adam yemek yapmasını çok seviyor mesela
Türk erkeği için kılımı kıbırdatmam evet :D- +1 yıl
sana çokmu zor geliyor bunları yapmak tembelmisin sen, kültürümüzde bu var o hollandalıda bu kültürün içinde büyüse oda kendine hizmet isterdi, ne zamandır yabancı erkeklere merakın başladı
Soran+1 yılçok zor değil mantıksız :) tembel değilim şu an kendim yapıyorum sonuçta. siz hizmetçi arıyorsunuz sonra kadını yaşlandırıyorsunuz sonrada yaşlandı diye aldatıyorsunuz!
her zaman vardı sülalemin %90ı yabancı evlilik yaptı
O saçma kültürün * ben- +1 yıl
bende seni, n iyi biri olabbileceğini sanıp soru sordum, altta dediğim gibi yabancıyla evlenenler kaşar sende bunu bir kez daha kanıtladın, Türk erkeği yıllardır vatan için kanını döktü asil Türk kadını ona savaşta bile hizmet etti sen Türk milletinin yüz karasısın
Soran+1 yılne kaşarlığım var allahını seversen
O adamda vatanındaki kadınları korumak için savaştı
Sırf şu an türk erkeği istemiyorum diye kaşar oldum iyimi
Soran+1 yılben hizmet etmek istemiyorum hizmetçi değilim diyorum kaşarsın diyor. kaşarın anlamını öğren önce!
- +1 yıl
senin bu yaptığını gavur bile yapmazdı, ne kadar bekaretini korursa
Soran+1 yıltürk milletine değildi o iyi oku karısı yaşlandı diye aldatan türk erkeğineydi
- +1 yıl
Türk erkeği millet değil mi
Soran+1 yılgavur ne ya yabancı der bari
- +1 yıl
Türk erkeğini milletinden ayrımı tutuyorsun milleti oluşçturan kadın ve erkektir
Soran+1 yılhala ne diyor? ha adam aldatır hakkıdır mı demek bu
ben yeterince temizim canım allah biliyor- +1 yıl
hepsinin öyle olduğunumu sanıyorsun sen Türk erkeğini aşağılamak için bahane arıyorsun ümidi kesmişsin
Soran+1 yılkültür bu hizmet edeceksin dedin en başta kaybettin hemen. ayrıca kiminle evleneceğime ben karar veririm saygılı olmayı öğren senden büyüğüm
- +1 yıl
hizmet edeceksin demedim kültürümüzde bu yaygın dedim sen ise Türk kültürüne küfür ettin ve baştan kaybettin
Sanalda kimseye güvenme
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın zaten hollandada teyzemler var onlarda kalıcam yine
+1 yılMüslüman isen sıkıntılı olmayacak mı?
00 Yorumla
+1 yılOl bakalım dene bir :D
00 Yorumla
+1 yılo nasıl bir siteymiş ki kanki
06 Yorumla
Soran+1 yılkızlarsoruyor un ingiliz versiyonu kanka :D
- +1 yıl
he tamam kanki şimdi senin mevzuya gelelim o gideceğin yer antalya bursa değil şimdi yurtdışı bildiğimiz o yüzden işi sağlama al diyosan ben çocuğa güveniyorum bir sıkıntı olmaz git maddi kaybın olur birazcık o kadar ama güvenmiyosan çıkma o yola
Soran+1 yılbiletleri sen al derim :D haha
- +1 yıl
dimi zekice şimdiden otlanıyosun kızım ya ayıp ayıp :D
Soran+1 yıl:D para kaybetme dedin
- +1 yıl
eğer boşuna gitceksen dedim kanka :D
hollanda mı içicidir o içici..
02 Yorumla
Soran+1 yılbende içiyorum sorun yok
bunu girlsaskguys. comda sorsan?
03 Yorumla
Soran+1 yıltürklerden yorum almak istedim
allah tamamına erdirsin
00 YorumlaAlın Verin Ekonomiye Can Verin Bence ;)
10 YorumlaBelki böbrek falan kaybedersin gitme derim.
00 YorumlaBilet parası kaybedersin valla ben diyim
01 Yorumla
Soran+1 yılhollandaya daha önce gittim akrabalarım var onlarıda özledim zaten sorun yok en kötü kuzenlerimle gezer gelirim
+1 yıltürk cıkmasın sonra D:DD
013 Yorumla
Soran+1 yılahahah :D yok skype dan görüntülü konuştuk hollandalı onaylandı yani
- +1 yıl
sarı kafa mı yani kimliğede bakaydın gavurdan zarar gelmez yaa
Soran+1 yılmavi gözlü sarışın bildiğin yabancı tipi var adamda :D evini gezdirdi annesini babasını gösterdi haha
- +1 yıl
tama gavur oldugu onaylandı :DD paraya kıyıyosan git
Soran+1 yılbabam verir parayı haha :D teyzemler özlemiştir zaten beni kuzenlerim falan
- +1 yıl
git o zaman ama işin sonunu düşünerek ciddimisin yoksa sevgili laylaylom içinmi gidiyon
Soran+1 yılya 6 aydır konuşuyoruz evlilik meselesini kendi açtı ailemle tanışmanı istiyorum dedi. skypeda bir kaç gösterdi annesini babasını falan :) ben ona ciddi bir şekilde söyledim evlilik dışı ilişkilerin ters olduğunu ve eğer ciddi değilsen umutlandırmada dedim ve anladı
Soran+1 yılbir kaç kez*
- +1 yıl
artık sana kalmıs bişey benim söyliceklerim bunlar
Soran+1 yılyani abartmayın kızlığın gider falan kaç yıldır üniversitede yapmadım orda mı yapıcam allasen
- +1 yıl
anlamadım?*
Soran+1 yılherkesde bir sevişirsin lafı var sinir oldum
- +1 yıl
ben o konulara girmem özel hayat senin sonucta
- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBöbrek bağırsak almasınlar?
00 Yorumla onlar rahat ınsanlar kızım sevışmek ısteyecekler
03 Yorumla
Soran+1 yılAmerikada yasiyor ama aslinda orta afrikali müslüman yani :)
Soran+1 yılPardon yanlis yere yazdm
Soran+1 yılHaha :))
+1 yılSiz işi ilerletmişsiniz bence git.
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 aydır konuşuyoruz :)
+1 yılne hakkına konuşuyonuz. vercen i ona? pervert mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Sünnet olsun panpa :)
00 YorumlaGıt gıt hıc vakıt kaybetme hatta
00 YorumlaSeviyorsan git bence :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılooooo kapmışın şifayı :D
00 Yorumla
+1 yılBakire değilsen git
19 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim ve saçmalama
Soran+1 yılhollandalı ile evlilik yapan türk kızları kaşar mı :D teyzemde hollandalı biriyle evlendi
- +1 yıl
Kaşar demedim ki :D te oralara gidiceksin ve orası türkiye gibi değil ister bence çocuk :D
Soran+1 yıltürkler sanki istemiyor hayır deyince anlıyor hepsi baştan konuştum zaten
- +1 yıl
milletini beğenmeyip gavur erkeğine giden kaşar değilde nedir
Soran+1 yılyuh artık yuuuh yabancı istedim diye kaşar olmak mı yobazsın farkında mısın?
- +1 yıl
tamam bir anlık sinirle yazdım ama kızların bu kadar yabancı hayranı olmasından bıktım artık
- +1 yıl
hepiniz kaşar değilsiniz, özür dilerim ama sizde milletinizin erkeğini beyninizde bitirmeyin
Soran+1 yılDaha çok türk kızı var yeter size merak etmeyin :)
Ayrica hayatimin boyunc calismama ragmen kocama hizmet etmek istemiyorum.
+1 yılpekala dutch.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)
+1 yılO gelsin?
01 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyormuş gelmesi imkansızmış
çok istiyorsa o gelsin tuhafsın
00 Yorumla
+1 yılgitmeeee uzun süreli olmaz ilişkiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılberaber olma ihtimaliniz yüksek.
06 Yorumla
Soran+1 yılyok artık hollandaya gidince teyzemlerde kalıcam ne beraber olması sabah falan buluşuruz bir kafede
Cevap sahibi+1 yılpardon o zaman. ben onun için gidiyor ve muhtemelen onda kalacaksın gibi algıladım.
Soran+1 yılyok artık :) dedim ya birkaç defa gittim diye
Cevap sahibi+1 yılevet ama teyzene gittiğini yazmamıştın. ben tatil ve eğlenme amaçlı gittin sandım.
Soran+1 yılyok teyzemlerde kalıcam :)
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman aferim :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHollandalılar affetmez yalnız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbanada bul orlardan:)
04 Yorumla
Soran+1 yılahahaha :D internette tanış sende benim gibi
Soran+1 yılama bulursam kardeşini arkadaşını falan getireyim
Cevap sahibi+1 yılyabancı dil yokki:)
tamam elti oluruz:)
Soran+1 yılingilizce öğren kursa git
Gelmee
18 Yorumla
Soran+1 yılneden kız :D
Soran+1 yıl1 kezde olsun göresim var
Soran+1 yılAmsterdam
Soran+1 yılsen nerdesin
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürklede bulamadın nerede buldun * senin
00 Yorumla
+1 yılBence gitme
05 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Güvenme hemde hollandalı
Soran+1 yıladamın evinde kalmıcaz sonuçta nolur ki en fazla
- +1 yıl
Hersey olabilir zorlayabilir dolandırabilir sonuçta bayansın bir erkeğe gücün yetmez çok seviyosa o gelsin görsün.
Soran+1 yıltürkiyeye gelemez işi yüzünden
Güvenme.
05 Yorumla
Soran+1 yılherhangi bir sabah buluşucaz bir kafede önce bir bakıcam sonra ailesiyle tanışıcam bu yani abartmayın
Soran+1 yıloraya gidince teyzemlerde kalıcam o adamda değil
Soran+1 yıltürk eş istemiyorum canım. Bir türkle evlenip hayatım boyunca ona hizmet etmek istemiyorum
+1 yılgüveniyorsan git
00 Yorumlakalbini dinle.
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler