Brezilyalı bir kadınla tanıştım sanaldan?

Selamun Aleykum yaklaşık 5 aydır konuşuyoruz. Brezilyadan bir bayanla tanıştım benimle yasit. Bir oğlu var küçük bu arada kadın bekar ayrılmış. Bu bna ben Tukiyeye Geleyim dedi buluşmak çok istiyor. Ama gel gelelim aileme ne diycem. Kadinida otelde yatıramam. Bisey faln olur yabancı güzel kadın bişey yaparlar diye korkuyorum açıkçası. Ve bn buna ailemle yaşıyorum bn daha dedim acaba hakkımda ne düşündü hiç bilmiyorum. Onlar biz gibi değil sonucta 18 olunca aileden kopuyorlar. Bu seferde sen gel diyor. Bna kadını yalan yok seviyorum. Çok alçak gönüllü ıyi niyetli ya nasil desem yüzünden gülücük eksik olmayan bir kadın inşallahta ömür boyu olmaz. Şimdi asıl olaya gelelim bunun oğlu var 4 yaşında bekar onunla ya diyor. Memur kadın orada. Bn bu kadınının yanına gitsem ne kadar doğru. Evlilik yapsam olurmu yani anlasabilirmiyiz. Bn turkiyeye yerleşirim senin olduğun her yerde yaşarım diyor bana ama bn pek bu aşk olayına inanmıyorum bir yere kadar sabreder gibime geliyor. Bn oraya yerlersem oralarda yapabilirmiyim. Türkiye bambaşka güzel oturuyom kahve var muhabbet vs. Insanlar sıcak. Orada daha doğrusu iş olayı var iş verirlermi bna bnde memurum. Bu arada hiç evlilik yapmadim ben.
Brezilyalı bir kadınla tanıştım sanaldan?