Umut verip reddedenlere ne yapmalı ? Uzun ama KESİNLİKLE OKUMAYA DEĞER !..

Arkadaşlar ben bu sene başında bir kızdan çok hoşlanıyordum ve bu zamanla onunda bana yakınlaşmasıyla aşka dönüştü, kendisi benden küçük bir kız, onun çok göz yaşı döktüm, rüyalarıma girdi, onun için dualar ettim sıf onunla mutlu bir yuva kurmak için bile dualar ettim neyse kızla 1 yıl boyunca öyle olaylar yaşadıkki kızın bir bana çıkma teklifi et demediği kaldı en sonunda bende teklifimi ettim kızın bana dediği şey aynen şöyle B:Seninle biraz yalnız konuşabilirmiyiz ? K:Konuşmasak daha iyi olur bence. ve yanından hiç ayırmadığı kız arkadaşı ile birlikte gülerek uzaklaşırlar.Şimdi gel gelelim bana benim bu sene Üniversite sınavım vardı ama ben onu düşünmekten bırak ders çalışmayı haftasonu geliyor diye ağlıyordum hatta haftasonları bile okulun etrafında onu görme umuduyla dolanıyordum ve hasta olduğumda bile okula gidiyordum daha çok şey var böyle o benim Üniversite sınavımın olduğunu bile bile ona karşı olan duygularımıda bile bile hiç sonuçlarını düşünmeden, sıkılmadan benimle 1 yıl boyunca gönülmü eğlendirmiş olabilir veya ilk 1 ay etseydim kabul edermiydi ? İlk 1 ay sürekli bakışıyorduk konuşamıyorduk en sonunda o ve knksı sınıfıma geldi ve benden bir şeyler isteme bahanesiyle konuştu neden benim sınıfım ve neden bizim sınıftan ben ? Arkadaşalr umut verip hatta benim durumuma göre daha fazlasını veripte reddedenlerin amaçları ne olabilir ve onlara karşı nasıl bir tavır izlenmeli ? Lütfen yorumlarınızı belirtmekten kaçınmayın.
Umut verip reddedenlere ne yapmalı ? Uzun ama KESİNLİKLE OKUMAYA DEĞER !..