düzenli bi ilaç tedavisi görüyodum arkadaşlar,gel git derken dr.uma aşık oldum o bunu bilmiyor :( tedavim de bitti ,ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılSakın soyleme daha kotusu olur .
alışkanlık-karizma-bilgi duzeyinden etkilenme- sık goruşmek bunlar seni etkileyen faktorler o yaşça buyuk iyi eğitim gormuş uzmanlık alanı olan birisi . o kadar bilgiliki o acıklamaları anlatımları seni alıp goturuyor etkileniyor takdir ediyorsun. belki hiç yakısıklı bile değil ama bu onu karizma yapıyor. etkilenmeni sağlıyor. yaşadığın bir sıpsevdi durumu ilerde başlarsanız belli bir sure sonra bitiren sen uzulen iki taraf olur. Soylediklerimden coğu doğruysa yaşanmış gorduklerim var paylaşmak dinlemek istersen varım.32 Yorumla
Soran+1 yılben de onun kadar bilgili biriyim sayılır.yani öyle ağzının içine bakıp etkilenmedim, kişiliği efendiliği çok hoşuma gitt. gelip geçici bişey olmaz eğer onunla bi ilişki yaşycak olursak.anlatıcağn şeyler varsa dinlerim
- +1 yıl
Beni yanlis anlama lutfen agzinin icine baktin demek istemedim. Her dr uzmanlik alani var o daldaki bilgisinden etkilenmis olabilirsin manasinda soyluyorum. Sende mi doktorun mezun oldugu bolumde okuyorsun? Ben basta soyleme dedim ama boylesi senin icini daha cok gibi. Evet ve hayir demeaine hazirlan ve soyle o zaman ama umarim sonra o sana asik olurda sen vazgecmezsin. Anlatcak sey var . Eger gelisme olursa sayfandan haber verirsin dimi baya merak ettim dogrusu...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşk acısı çek.çek çek çek çek çek çek çek ek ek çek ek çek ... . unut . tamam
41 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Bir dolu saçmalık yazılmış ama aslında gayet normal ve sık rastlanan bir durum. Doktorunla paylaşabilirsin.
Aşık olduğunu düşünüyor olabilirsin aslında aşık değilsindir de onun seni eleştirmeden ve sadece SEN olduğunuz için kabul etmiş olmasına yani tavırlarına aşık olmuş olabilirsin.
İyi düşün tart. baktın içinden çıkamıyorsun, psikiyatra danış.00 Yorumla
Tebeşir tozu yut, devamlı hasta olmak için bahaneler bul. Ama sağlığını ciddi anlamda olumsuz etkileyecek türen değil, hafif. Hapşursan dahi git, senden bıkana kadar git. Gitgide daha samimi olmaya başlarsınız, özel hayattı falandı filandı. Bir bakmışsın, tedavi derken göz göze gelmişsiniz falan fistan. Cazibeni kullan kısaca.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu yaşlarda çok normal. karizmatik. yönlendirici ve sık gördüğün içinde alışkanlık olmuş onu görmek ve beklenti yapmış sende geçici bi durum yüksek olasılıkla aranızda yaş farkı çoktur. ve tek taraflı olmasada bu hoşlanma durumu bu aşk yürümez acı ama gerçek. biz kızlar şıp sevdi oluruz belli yaşlarda o dönemden geçiyorsun sanırım. kendini çok yıpratma onsuz olamam olmaz deme unutmaya başlarsın yakında. zor görünsede şuan onu düşünmekten vazgeçersen kolay unutursun.
25 Yorumla
Soran+1 yıl7 yaş var aramızda sanırım çok evet
Cevap sahibi+1 yıl10 yıl sonra için çok değil ama senin şuanki yaşına göre 7 yaş büyük bir erkekle mantık karmaşası yaşaman yüksek olasılık. mantığının beyin gelişiminin ve yaşamışlık olgunluğunun yerleşmesi gerek buda anca 30 ve sonrasında mümkün. üzülme inan bana belkide yarın başka bir platonik aşk karşına çıkar. ama sakın ona saplı kalma. üzülürsün. seçim senin ben sadece öneride bulunurum. iyi geceler.
Soran+1 yılsüpersin en mantıklı aklıma yatan yorum buuuu
- +1 yıl
Mukemmelsin . tam yorum yapacaktım belki benim anlatımımdan da guzel bir şekilde ifade etmişsin. benzer olayları cok goruyoruz birde yorumlayabilmek var eline dusuncene sağlık. yazdıkların tek kelime ile harika ve doğru...
Cevap sahibi+1 yılmükemmellik değil arkadaşım yaşamışlık ve gözlem desek desek daha doğru olur. teşekkürler inceliğine.
+1 yılbirincisi ecliyse sakin ama sakin bulasm ki okdugum kadariyla bekarmis bencee git konus dojtor bey sizinle bir aksam yemege gidebilirmiyiz de onun cevabina gore harejet edersin tabi neden olmasin derse alirsin randevuyu yok olamaz cingenelik yaparsa ne bagiriyon manyak annem demisti ben zaten anneme demistim doktorlarin hepsi burnu havada gezer dersin vurdunmu birde kapiyi tamamdir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence unutmalısın. doktoruna boyle birşey soylersen veeya yanlıs bir harekette bulunursan onun basını belaya sokmus olursun. Doktorların hastalarıyla ilişki yaşamaları yasaktır.Boyle birşeyin dedikodusu dahi onun hayatını mahveder, Bence unut gitsin. Cogu insan zamanında bir doktoruna asık olur. Bende dişçimden hoşlanmıştım benimle yaşıttı ama unuttum gitti.
00 YorumlaDoktora aşık olduysan aşk doktoruna sor rfsdrsdfsrdf link
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D sizden hayır yok yani
Soran+1 yıltimam
+1 yılyakası açık bir gömlek giy :)) doktorun elini tut. kalbine götür. doktorcumm tam şuramda bir çarpıntı var sizi gördükçe başlayan de ;))
41 Yorumla
+1 yılhipokrat yemini kadın cazibesine karsı ver gitsin derim ama doktar hasta ilişkisinin boyutu onu meslekten mende edebilir. bulaşmaz böyle seylere zannetmiyorum
00 Yorumlayaşca olgunsa sana bakmaz .eğer karşılığı varsa konuşmalarından belli ederdi yoksa bir belirti ona göre sadece bir hastasın demektir.oyüzden plontonikliğe devam ..
21 Yorumla
+1 yılbence sen ona aşık değilsin sadece sana ilgi gösterdiği ve seni iyileştirdiği için ona aşıkmışsın zannediyorsun.
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun öncelikle . bencede hayranlık seninki canım benim kendine biraz zaman ver bence düşüncelerinde değişmelerde olacaktır.
00 Yorumlao senin kalbini nefes alışını dinlerken muayne ederken ona olan kalp atışlarınla heyecanlı sinyal gönder o zaman seni daha iyi anlayacaktır:)
00 YorumlaBana kalırsa tekrardan doktora git ama sende doktora aşık olma potansiyeli olabilir Bayan doktora git :)
00 YorumlaGit ve bu sefer de farklı bi hastalığa yakalandığını söyle. Neyiniz var derse. Size hasta oldum dersin ve gülümsersin -_-
14 Yorumla
Soran+1 yılutanırım
Soran+1 yılben orda yerin dibine geçerken onun hoşuna gidebilr ama ben baya zorlanırım
- https://www.youtube.com/watch?v=gI8JQRD5ikA
doktor derdime bi çare ona doyamıyorum, yaz bi reçete de ona.
00 Yorumla sefa topsakal - doktor , dinle iyi gelir link
12 Yorumla
+1 yılo bilmez mi hiç. senin gibi kaç tanesi geçmiştir elinden. sen tekrar git o zaten seni bekliyor olacak
12 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok öyle biri değil
- +1 yıl
nerden bilion.
doktor adam kendıne gore bısı ıster onun hakkını verebılecekmısın guzlmıozın o kadar egıtım duzenın ne ?
116 Yorumla
Soran+1 yılveririm hakkını merak etme
Soran+1 yıl:D ehehe hayallerde falan değilim dadlum bn de orda öğrencym zaten
Soran+1 yılsanane be hoca değil ass diyoz özürlüü
Soran+1 yıl:D olur olur günümüzde yaşanıyo çarpık ilişkiler sonuçta ..ama 7 yş var onnla aramzda
Soran+1 yılerkeklerin hepsinin öyle olduğunu onnla çıkmadan da biliyorum zaten .bile bile lades de denebilir:)
Soran+1 yılmanyak mısın olum direk evine film izlemeye mi gidicem adamın. zaten annesi babasyla flan yaşıyo ben öyle salak bi kız değilm kendime mukayyet olurum sulu getirir susuz götürürüm kapiş?
Soran+1 yılbnlar seni ilgilendirmez namusumuzn bekçisimsn yapıcı yorumlar yapıcaksan konuş
Soran+1 yılne alakası var ben kmseyle birlkte olmadım ve senide ilgilendirmez bu.ayrıca kız arkadaşlarınızın peşnden birlkte olmak için koşmayı kesin böyle çirkefleşebiliyosanız
- +1 yıl
acıdı ama demi kızım bakıre olmadıgın burdan her yerden belli :D ayrıcası falan derken o kadar kalıtesız degılım gzlm en son 5 yıl once bı kızla çıktım sadece yanaktan bı kere optum bı kzıı kırletecek kadar aşagılık bırı degılım gıt şehır zubbelerıne takıldıgın entellere soyle sen bunları
" Iyi olacak hastanin ayagina doktor gelirmis " bidaha hastalan yaniii
00 Yorumla
+1 yılnpıcan telefon acıp beni yemege cıkar dicen..baska npabilirsinki
00 Yorumla
+1 yılDurmak yok yola devam . Herşey veledimiz için deyip devam et ;)
00 Yorumlabu ara doktorlara aşık olma modası çıktı hayırdır inşallah :D
20 Yorumlauygun bir dille arkadaşlık teklif edin eyer kabul etmezse unutun yani yapcak bişey yok
00 Yorumladeli şey :) doktor sana aşıkmı bu birincisi ikincisi muhtemelen çocuk olarak görüyor seni ve tınlamıcak bütün herşeyine kayıtsız kalıcak
018 Yorumla
Soran+1 yıl7 yaş var aramızda belki biraz ufak görüyodur ama çocuk da ağır oldu
Soran+1 yılnerden biliyosun ki
Soran+1 yıldoktor bi kız arkadaşın mı vardı anlamında sordum ben
Soran+1 yıldevam edemiyorum işteçgidip hoşlandığımı söylersem ters bişey söyler m,ne der kestiremiyorum
Soran+1 yılya neden o kadar yüksek oranlar veriyosun o da bi erkek sonçta uzaylı değil dimi amaa
- +1 yıl
değil ama doktor onun en az 5 tane kırıgı vardır zaten insanlar toplumda onları elit insan sınıfında görüyor aman neyse sen benim dediklerimi sonuçta yapmıcaksın yine kendi bildiğini okuyacaksın ben sana tavsiyede bulundum ister yap ister yapma ama ben denedim ağzımın payını bi güzel aldım
Soran+1 yılsen erkeksin ben bayaın ayrıca ben de tıpta okuyorum bu ayrıntıyı soruda belirtmedim ama:D
Soran+1 yıltamam anladım olay o değil.meslektaş olucaz onunla ileride bu bi + değil mi yani
- +1 yıl
vallahi arkadaşım ben sadece şunu söyleyim benimde kalp hastalıgım vardı 3 sene tedavi gördüm sürekli gidip geliyordum doktora doktorum değişti 1.5 sene sonra 1.5 sene bayan bi doktor tedavimde vardı bende ona aşık oldum veya aşık oldugumu zannettim ancak düşündüğüm şeylerin hiçbiri olmadı inanılmaz derecede kötü bir tepki almıştım ondan sende aynı tepkiyi alıpta boşu boşuna kendini umutsuzluğa itme
Soran+1 yılanladım arkadaşım aynı şeylerin olucanı sanmıyorum.zaten ilk başta etkilenmemiştim ben onun davranışlarından dolayı etkilendim bana farklı davranıyor gibi geldi umraım yanlış anlammaışmdır.sonumuz sizin gibi olmaz
Soran+1 yıltamam bi gelişme olursa yazarım :)
+1 yılMerak etme bi süre görmeyince kapıldığın histen kurtulursun.
00 Yorumlabende dıscımı aşık olmustum çok ıyı sonuclar dogurmuyor benden soylemesı demedi deme
10 Yorumla
+1 yıldr erol bey vardı eskiden :D erol kösenin saçma sapan bi şarkısı o geldi aklıma :D bi şartlanmadır belki biraz zaman gecsin unutursun
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaOna belli et aşık olduğu seni bi düzeltsin , iyi iyi valla iyi
00 Yorumlaitiraf et bence geç bile kalmışsın ondan sonrası zaten çorap sökügü gibi gelir
00 Yorumlabu sadece hayranlık gelip geçici bi durum emin olabilirsin
20 Yorumlapsikiyatrik tedavi mi görüyorsun? Doktorum kaç yaşında? Doktorun evli mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende küçükken ablamın arkadaşlarına aşık olurum. oluyo böle şeyler.
10 Yorumla
+1 yılver gitsin olsun btisin zor drumda kalır alır ozaman seni..:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeni iyleştirdin ama şimdi kalbimde sorun var kalbime bi ayar verirmisin doktorum dersin :))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D o ilerleyen zamanlarda söylenir ancak.
Gecmiş olsun..Sakın yanlış anlama ama biraz daha tedaviye ihtiyacın var gibi...
06 Yorumla
Soran+1 yıl:D yanlışş anlaşılmaya açık bi yorum yazmışsın ama sallayamycam.zaten psikiyatrik ilaç değildi
Soran+1 yılyuh dr la mukayese ettiğin şeye bak:D kıskançlık var sanırım biraz
Soran+1 yılota da dr a da diyosun. dr yazdığn yere b.k yazılır normalde farkındaysan
Gizli Üye(36-45)+1 yıle git söyle. yemeğe mi çıkarsınız naparsınız bilemem.
00 Yorumla
+1 yılNiye aşık oluyorsun?Amacın ne?.
00 Yorumla
+1 yılşabanın filmi geldi, tebeşirli su iç:D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D ooof düz mantık
- +1 yıl
kusura bakma senin kadar girift hayatım oLmadı.
Anti depresan mı verdiği şey?
03 Yorumla
Soran+1 yıldeğil antidepresan
Normal hayatına devam etmelisin.
011 Yorumla
Soran+1 yılaşkını kalbine göm mü diyosun
Soran+1 yılhacu bak şöle :konuştuk herşeyi nereliymiş neyn nesiymiş söledi ben sormadığım halde çok ilgilendi benmle her gittiğimde glşmeler konşmalar,tabi görünüşte arkadaşlıktan öteye gtmedi.son muayeneye de gtmedim,ilacı bıraktm
Soran+1 yılnasıl saf
Soran+1 yıldüzgün konuş sensin saf
Soran+1 yıldefol git sorumdan amk:D
Soran+1 yılnickim gulmekistiyorum
bence acıl en azından şansını denemiş olursun.
00 Yorumlateşekkür yemeğine çıkar
20 YorumlaSağlık konusunda 415 cevap paylaştı. Öğretmen vakasından sonra doktor vakası çıktı :=)
11 Yorumla- +1 yıl
Öğretmen vakası neydi ki?
+1 yılmantıklı düşün bunun oluru varmı sence?
02 Yorumla
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
ee o zaman özeli falan yoktur gerçi kapatmıştır 24 saat yasasına istinaden ne bölümü doktoru bu?
+1 yılasıl şimdi hasta oldun (: şimdi doktora git bence
00 Yorumlaadam bekarsa evlen...
02 Yorumla
Soran+1 yılbekar tabiki
tedavin bitmesin öyleyse.
04 Yorumla
Soran+1 yılbitti:(
Soran+1 yılsivilce tedavisiydi,sivilcem kalmadı cildim bebek gibi oldu ...buna üzüleceğimi hayal bile edemezdim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamı bayılt sekreteriyle evlen..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTelefon numarasını alarak baslayabılırsın canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona herkes aşık zaten
00 Yorumlaaçılmalısın biar evvel :))
00 Yorumlabekarsa açıl korkma okumuş insandan zarar gelmez
00 Yorumlahasta olmaya devam =)
00 Yorumlabirşey yapmayacaksın yoluna devam
00 YorumlaAllah yardımcın olsun
00 Yorumlatebesır tozunu suya at ıc :// yapma saka dedım...
00 Yorumlaiyileştiğin için bi teşekkür yemeğine davet et :)
00 Yorumla
+1 yılver kurtul ne diyim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlacına meyve suyu katmış olmasın?
04 Yorumla
Soran+1 yılmümkn her gittiğimde daha da çok etkilendim :( ne yapıcam yardım ett
Cevap sahibi+1 yılZaten benden sonraki cevaplara da sırayla yorum yazacağın için. İllaki birisi cevap verir. Şimdi üşendim sana bir şeyler yazmaya. =(
Soran+1 yılya herkes ayrı bi havada sende bu işlerden anlarmış gibi bi ti,p var el at hacu:(
- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem