Güncellemeler
+1 yıl
Şehirden gitti uzak bir şehire gittiği yeri biliyorum instamda ekli fakat beni eklemedi sjsndjsnxjs numarası ben de var ama... 1 yıl oldu nerdeyse yazsam falan ne alaka der... bir de çok elit biri hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her gün boş boş sebeplerle git ulaşmak için numarasını iste falan ama bence pek bulaşma doktorlar zor. 😂
Ya şehir dışında uzağa gitti numarası ve instası var bende ama bende ekli değil. 1yıl oldu nerdeyse tedavim için annemi aramıştı
Bilemiyorum ama pek bulaşma bence doktorlar çok egolu olur.😂
Ama aşıksan konuşmayı dene.☺
Evet ya bir de bunun full ailesi doktor :( kendimi gerçekleştirip kariyer yapıp karşısına çıkmak istiyorum ama ölme eşşeğim ölme ben kariyerimi yapana kadar o yaşlanır
Ya şansını dene yaz bence.🙂
ya ben buna bi ara yazdım insta dmden görüldü bile atmadı ya sşaözşsös sonra geri çektim. İşte mesleğinde yükselmiş bu tebrik ettim hastası olduğumu ve onun sayesinde kendimle barıştığımı söyledim görüldü bile atmadı... az like attım bi fotosuna umarım dikkat çeker
Yaaa =/
Niye bana aşık olmadın
Ay em sori. Sence yapılabilecek bir şey yok mu?
Var. Bana aşık olmak.
Yok almayayım tşkler
Künefe mi teklif ettik lan
Yok mumbar teklif ettin sorun ordq
Mumbar senin sülalendir
O zaman sen biji bijisin sksksjsj gerilmeye gerek yok sülalemizi de karıştırmayalım ha
Ver...
ver ona
Ya düzgün yorum yapın ya.. ayrıca başka şehirde diyorum
git ver kurtul ne var bunda
Bu tarz şeyler benim için özel durumlar... mantıklı yorum yapamadığına göre sus lütfen