+1 yılSabahlari evden ciktigi bir saat varsa o saatte kapisinda ol bence numara filan degil cesaretini topla ve gunaydin hangi kitabi okuyorsun diye sor o senden bu cesareti gostercegini sanmiyor yapamazsin saniyor gunaydin de ve hangi kitabi okuyorsun de gerekirse lafa girmeden kendini tanit tanisabililirmiyiz diye sacma sorular filan sormada biraz farkli ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah bende böyle düşünüyordum. Odun gibi yaklaşmak direk itici olur zaten
En İyi Cevaplar
Balkonda aksamlari kahve icerim laptopla falan ugrasirim ve genelde cok oluyo bu tur olaylar. Sen bakmasan kizlar bakiyo. daha cok gormek istiyosan daha cok cik balkona ve belli saatlerin olsun. ne okuyosun diye sorabilirsin cok garipser ama konusma baslar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBelirli çıktığı saatler var ve çıktığımz saatler aynı kitap okurken aslında sorabilirim soruma ilginiz için teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde öyle bir olayım var yani beni kesen bir arkadaş var... o benle muhabbet kurmaya çalışıyo aklı nerden aldı bilmiyorum ama sokak köpeğini falan bahane edip laf atıyo bana balkondan... dene sende tutuyo ne yazık ki :) en azından bende tuttu artık uzun süren yokluktan mı bilmiyorum ama öyle...
00 Yorumla
balkondan balkona bakışmaya devam :D
018 Yorumla
Soran+1 yılAma nereye kadar? :(
Soran+1 yılO düşerse ölmez brn düşersem ölürüm belki de sakat kalırım en iyi ihtimal o da :)
Soran+1 yılYa varsa ama bakışları hiç öyle demiyor
Soran+1 yılÖyle bir kıza benzemiyor. Sevgilisi var da bakıyorsa bu durum benim hoşuma gitmez. Bir kız saçlarını duştan çıkınca niye balkon da tarar anlamıyorum.
Soran+1 yılAnnesi ismini söylediği an duydum face yazdım çıkmıyor soyadını bilmiyorum belki ondan
Soran+1 yılYeni taşıdıkları için bilmiyorum.
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılBen napcam şimdi sabah balkona çıktım dışarı tek çıkmış bir yere gidiyordu hızlıca giyindim bende gittim işe girmiş sanırım dükkan açtı.
Soran+1 yılBiraz sonra gitcem ne dükkanı diye bakmaya
Soran+1 yılGittim kuaför de çalışıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sen su balkoncu çocuk değilmişim. Birisi hemen hemen hergun soruyor bolkanda bir krizi farkettim sanirim bana bakiyo ben cikinca oda cikiyo girince oda giriyor falan
03 Yorumla
Soran+1 yılYok değil o soruyu bende gördüm sanırım.
Soran+1 yılBakmaya çalışacağım bulursam :)
'Mazur görün :) ' ben el salla derim hatta sesin ulasiyorsa gunaydin diye bagir hatta hatta bir kagida keceli kalemle numarani yaz perdeyi kapatmassa sanslisin:)) ben kapatmamistim cunku ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılMazur olacak haklısı. Sesim anında ulaşır çok yakın
Soran+1 yılÇıkıyorum balkona yok uyuyor gece geç geldi :)
+1 yılGüzel sempatik şeyler yapabilirsin yüz yüze gelmeden önce kendini garantiye alırsın böylece
Mesela sempatik selamlaşma hareketleri
Nabız yoklarsın
Zaten samimiyetle ilerler bu sempatiklik01 Yorumla
Soran+1 yılEvden çıkmıyor çıksada ailesiyle çıkıyor elim kolum bağlı bu durum da
Kitabina bakabilirmiyim diye muhabbete gir kucuk. bir not dus numarani yaz ;) yapmazsan bu daha seneye kadar devam eder arkadasimm
07 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite var zaten başlayınca kadar oldu olmzsa da kısmet değilmiş
Soran+1 yılBalkon da okuyor kuaför de çalışmaya başladı
Soran+1 yılSabah ise giderse yakalicm
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılah o balkonların dili olsada konuşsa karşıdan karşıya el hareketleri ile cep numaramı bile verdim ki millet görmesin diye attığım taklalar anlatılmaz yaşanır
11 Yorumla
Soran+1 yılEvden neden çıkmıyorsun lafları var şimdi
Balkondan balkona uzun süredir bakışıyorsanız, artık level atlayın, balkondan balkona atlayın yerde buluşursunuz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılO da olacak yarın birgün :))
+1 yılBalkonlarınız yakınsa eğer, onun olmadığı bir anı yakala tenha bir zamanı ve 1 tane çiçek at, ve izlemeye başla, çiçeği gördüğünde nasıl bir hal alacağını seyret,
019 Yorumla
Soran+1 yılAilesi yanından ayrılmıyor başta annesi ve kardeşi
- +1 yıl
Olmadıkları zaman yap sende bu işi, çok mu mümkünsüz, mors alfabesiyle anlat bişeyler dicem zor tabi, o zaman evden çıkmasını beklemekten başka seçenek yok, dışarı çıktığı an yazıcan kıza
Soran+1 yılDışarı çıksa konuyu halledicem de bir iki kere çıkmış o zaman da ben uyuyordum eve girişini gördüm :))
- +1 yıl
Tatlı bir aşk hikayesi çıkar bundan, yazarım ben bunu :) eğer görüşürsen telefon meselesini sonraya bırak, kitap alışverişi yapın, kitap arasında notlar bırakın birbirinize, vay be
Soran+1 yılWaowww süper bu işte eyvallah çok mantıklı ;)
- +1 yıl
Az teknoloji güzel aşk sağlar, sağlıklı olur ;)
Soran+1 yılİnsanların iletişimini ve bağını koparan teknoloji değil mi zaten ;)
- +1 yıl
Dialoglar yok bakışma yok, göz teması yok, mimik yok, sana mesaj atarken belki burnunu karıştırıyo ne biliyosun? Ben prensip olarak karşıyım,
Soran+1 yılOnlar yoksa hayat yok teknolojiden kafanı kaldır ortamlara gir tanış insanlarla onlarla iyi diyalog kur.
- +1 yıl
Budur olması gereken işte
Soran+1 yılNiye o zaman hepimiz bu teknolojiden kafamizi kaldırmiyoruz evet çok iyi hipnoz yöntemi ama bunu aşmak gerek.
- +1 yıl
Hayatı, para kazanmaya endeksleyen bir sistem oturtuldu dünyaya, ve çalışıp üretmeyen, sadece hazırcı toplumlar, gelişen teknoloji de, buna yardımcı oluyor, şimdi ben tasarımcıyım, elde çizimler yapsam da, mutlaka bu pc de 8-10 saat geçirmem gerekiyor, ve tüm sektörlerde bu teknolojiler kullanılanılıyor, zaman tasarrufu, az emek çok iş, vs beklentileri için, sonuç ortada, bu haldeyiz, her şeyin sanalını bulabiliyorsun artık, sevgilinin de, alışverişin de, fahişenin de, daha kolay geliyo, kıçını kaldırmadan bişeylerin sana gelmesi, hizlerde bitecek zamanla, mutasyon yaşamaya başladığımız bir çağdayız
Soran+1 yılEn basit örneği Çapa yapan insanlar bile artık makina kullanıyor onceden yediklerimizin tadı daha farklıydı. şimdi dahald fazla üretim için teknolojiyi kullanıyorlar hiç birşey doğal değil ve artık bu düzelmez daha fazla teknoloji ve daha teknoloji peşindeler. masa başında oturup iş yapmaya karşıyım şahsım adına yapamam.
- +1 yıl
1 yıl daha yapıcam bunu, sonrasında planlarım çok çok başka,
Soran+1 yılAmaç faydalı işler yapabilmek olsun.
- +1 yıl
Faydadan ziyade insan olduğumu hatırlamak oncelik
Soran+1 yılPsikolojiden kaynaklanıyor bence
- +1 yıl
Herşey psikolojik kaynaklidir,
Soran+1 yılÇok iyi bir psikoloji şart
İşaret et buluş ya da dışarı çıkınca peşinden fırla konuş telefon numaranı bir kâğıda yaz eline tutuştur kaybedersen başta kaybet
01 Yorumla
Soran+1 yılDışarı çıktığını görürsem yapıcam. Kitabı bahane edip bir kaç bişey dicem inşallah
Bana da oldu, yürümez. Çünkü kıskanıyorum olmaz bu iş :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bir ay oldu ramazan başında başladı herşey daha sonra sıkıldım tabi de ismini ona sormadan öğrendim. Olursa olur olmazsa olmaz takmam...
+1 yılNumaranı falan filan yaz kağıttan uçak yap karşı balkona uçur.
03 Yorumla
Soran+1 yılUçak ne kadar güzel yapılsada oraya kadar gitmez bu iş olsun teleferik yapcam :))
- +1 yıl
Kolay gelsin sana. :)
Soran+1 yılSağolasın :)
Ahmet kural abimiz eda yengemize sempatik hareketler yapıyor sende deneyebilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılSempatik herşey olabilir mantıklı bir de o sempatik durumları yazsaniz :)
Soran+1 yılGeçen gün bir video izledim 422 arkadaşım var hala yalnızm diyor. Devamın da teknolojiden kafanı kaldır insanlarla konuş onlara zaman ayır hayatın değişecek diyor :)
Soran+1 yılBizim olsada böyle dert oluyor komşu kızı işte :)
Soran+1 yılUyumak şart şu an benim için de geçerli :)
+1 yılBenim 2 yıl önceki halimsin, tamamen saçmalık bunlar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıkarsa bu durum umursamam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de balkondan balkona bakış atma merasimine katılmıştım gel gör ki atağa geçemediğimden dolayı başkasına yavşamıştı, sonra da evlenmiş mal.
07 Yorumla
Soran+1 yılİyi aile kızına benziyor evden çıkmıyor :)
Cevap sahibi+1 yılatağa geç bekleme, her bekleyiş sıkıntı doğurur seviyorsan dışarıda konuş.
Soran+1 yılSevmek değil de hoşlanmak diyebiliriz. Bu iş bayrama kadar olmalı dert oldu bana
Cevap sahibi+1 yılo zaman arefe günü iyi bir gün görüyüm seni bakıyım.
Soran+1 yılİnşallah bakalım hayırlısı haberi ileticem :)
Cevap sahibi+1 yılben yapamadım bari sen yap :(
Soran+1 yılÜzülme üzülme olmazsa belki daha iyi biri olur
Aynı sorun ben de de var. 3 yıldır bakışıyıruz ama ikimizde konuşmaya cesaret edemedik napıcam bilmiyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir b*k çıkmıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bende bir kaç gündür bakısıyorum hatta 1 aydır sen nerelisin
030 Yorumla
Soran+1 yılBenim de bir aydır. Sen söyle ilk önce bakayım nerelisin.
Cevap sahibi+1 yıl4 kattamı oturuyon sen
Soran+1 yılBak şimdi tirsmaya başladım.
Cevap sahibi+1 yılşu an balkondasın
Soran+1 yılSenin adının baş harfi A ise sensin :)
Cevap sahibi+1 yılhayırr yaa sen adınıda öğrenmişsinn bak kişi bakısıyo kesişiyo balkondan balkona bu nedir ya karsı apartmanda kaç daire var mubarek hepsindede genç oturuyo hanqine bakcamı şaşırdım balkon fantazisi cok çekici :D
Cevap sahibi+1 yılbide kızlar soruyor diye bagırdım mq bulamıyom ccgu şu an bile balkonda:D
Soran+1 yılGıkımı çıkarmıyorum sadece tek kız var karşıda mesafede yakın yok bişeyler beni engelliyor. Bağıramam annesi babası falan bir kuaför de çalışmaya başladı biz ramazan da bakışırken. İsmini biri seslendi öyle duydum.
Cevap sahibi+1 yılinanki bende öyle tanısmak istemiyorum balkon fantazisi süper:D gidip mutfak perdesinden dikizliyorum görmeden bakıyorum balkona bakıp duruyo cıkıyomu diye:D cok heycnlı ya
Soran+1 yılBen tanışmak isterim. Sıkıldım ama balkondan bakmıyorum eskisi gibi denk gelirse öyle önceden balkonda onu görmeyince sıkıntı basıyordu görünce rahatlıyordm şimdi denk gelirse umursamcn zamanla... Bu soruyu nasıl buldunuz.
Cevap sahibi+1 yılaraya balkondan bakışmak yazdım bende 1 aydır yazıyorum yazsaydın görürdün sende :D biz balkona tasındık valla balkonda uyyorus :D çok seksi
Soran+1 yılSizin var mı böyle bir sorunuz? Onub yattığını biliyorum ama beni göremez yatınca yani o düşünceyle yatmıyor. KKeşke güzel bir tanışma oksa onunla :)
Cevap sahibi+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1537475-balkondan-balkona-bakisiyoruz-ne-yapmaliyim bende senin gibi paylasmıştım onu bulabilmek için hatta bu gece kızlar soruyor diye bagırdım :D girsin diye ama ayıkmadı sanırım anlamadı o benım yattıgımı görüyo o daha yüksekte ben 2. kattayım o 4 :D krsılıklı
Soran+1 yılÇok güzel bir duygu aslında bakışmak farklı şeyler de oksa mükemmel olur.
Cevap sahibi+1 yılaynen ya işaret etsem telle numaramı atarım not yazar aşaqı ama inan tanısmak istemiyorum :D heyecan istiyorumm bakışmak süper :Dsigara içiyorum seksi seksi :D muzk açp kulakları takıp balkonda otuyorum sürekli kesiyo benı
Soran+1 yılAllahtan o öyle biri değil çok belli ediyor. Öyle olsa evlerine dakardm heralde :)
Cevap sahibi+1 yıl:D ah ah benımksıde odun çıktı insan seksi seksi giyinirde çıkar ah sen olaydın asdasdasf
Soran+1 yılBen olsaydım mesela ;)
Cevap sahibi+1 yıl:Dsence
Soran+1 yılBenim yaptiklarim seni azdirirdi ;)
Cevap sahibi+1 yılnapardınkı?
Soran+1 yılBunun için özele gelmen lazım hesabm kapansn istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılgizliliği açsana
Soran+1 yılSen aç ben atarım.
Cevap sahibi+1 yılal..
Soran+1 yılHani göremiyorum.
Cevap sahibi+1 yılmesaj çek kapatıorm seri ol
Soran+1 yılMesaj gitmiyor. Siz bana atın ama gizlilik nasil kalkacak.
Cevap sahibi+1 yılorda gizliliği kaldır var sorunun yanında yukarı baq
Cevap sahibi+1 yılbida dene atmayı açtm
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tarz soruları anlamıyorum biz ne yapabilirizki sizi tanımıyoruz sonuçta ne yapmanız gerektiğini en iyi siz bilirsiniz şimdi ben balkondan atla desem atlıycakmısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılSende kendince haklısın.
+1 yılatlayın aşşa kurtulun ake :D:S:D
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok ilgi çekici oldu buda :))
- +1 yıl
Dimi amaa :D:D
Soran+1 yılÖyle valla :))
+1 yılşöyle sorular sormayın artık lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNee guzel eskiden bizde sevgilimle bakisirdik mahalledikler anlarlardi bakarlardi bize ozledim o gunlerimi
024 Yorumla
Soran+1 yılAslında evet güzel duygu ve hep böyle kalsın isterim ama insan konuşmak istiyor. Daha da ilerlesin istiyor haksız mıyım?
Cevap sahibi+1 yılHaklisin mesela bizim balkonumuz yanyanaydi yaniarada bir ev vardi tabi kafamizi cikartip bakisirdik ve elimizde telefon olurdu konusurduk mahalediklerde bize bakardi ozaman git konus sende sevenler kavusun ayrilmasinlar
Soran+1 yılBizde bir konuşma tanışma eksik bu iş olsa bayram zamanı ne mutlu olurum ya :)
Cevap sahibi+1 yılEee neduruyorsun acil ozaman mesela gulumse ona sonra kitap okuyor dedinya konusmaya calis bir sekilde
Soran+1 yılKitap çok iyi bahane konuşmak için :)
Cevap sahibi+1 yıl:):) sizden guzel haberler bekliyorum hersey gonlunce olsu
Soran+1 yılİnşallah o güzel haberleri sizlere sunucam. Düşünceleriniz için size en içten teşekkürlerimi iletiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek bir faydam olduysa ne mutlu bana beklicem
Soran+1 yılHaber vereceğim günü dört gözle bekliyorum ;)
Cevap sahibi+1 yılbende beklyiorum
Soran+1 yılBen napcam şimdi sabah balkona çıktım dışarı tek çıkmış bir yere gidiyordu hızlıca giyindim bende gittim işe girmiş sanırım dükkan açtı.
Cevap sahibi+1 yılNolabilir ne varki bunda ne guzel calisiyor yanina neden gittmedin konusmak icin
Soran+1 yılBende sevindim çalışmasına ama dükkana gidip konuşamam çıkışın da falan olabilir denk gelmiş gibi yaparım. Aslında karşılaşmamz iyi oldu sizinle der adımı söyler lafa girerim ne okuyorsunuz falan filan eve kadar muhabbet inşallah yaparım.
Cevap sahibi+1 yılGuzel fikir dedin gibi yap aksamda haberini bekliyorum
Soran+1 yılBen bir uyuyaym snra işimi halleder yapmaya çalışırm akşama da yazarm sana :) en iyi cevap olarak secicem seni
Soran+1 yılNasıl oluyordu en iyi cevap ya
Cevap sahibi+1 yılOrda yaziyor zazen nasil secicegin tamam merakla bekliyorim
Soran+1 yılKuaför de çalışıyor çıkışına bakcm bir :)
Cevap sahibi+1 yılYa yazamadim sana hayirdir durumlar nasil gorusdunuzmu kizla?
Soran+1 yılSabah bir ara balkona çıkayım dedim sandalyeyi içeri almak için bayram da bile çalışmaya gitti gece saat 1 oluyor daha eve bile gelmiyor eskisi gibi bakışma yok gbi
Cevap sahibi+1 yılHala neyi bekliyorsun git konus bir biseyler yap
Soran+1 yılYa bilmiyorum da umursamiyorum gbi artık balkondan balkona da çıkmıyorum eskisi gibi
Cevap sahibi+1 yılyani pes ettinn
Soran+1 yılPes etmeyi sevmem sıkılırm sadece şu an balkondaym ama amcm onu görmek değil babamla muhabbet ediyorum. Hatta şu an çıktı.
+1 yılArada yer değiştirip camdan camada bakışın :D
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle imkan yok ;)
- +1 yıl
:D bugün Cuma namazına gitmeyi teklif et ama o evde kılsın :D
Soran+1 yılÇok yaratıcısın :) ona Espri olur kızlar kılmaz ya hani cumayı ;)
- +1 yıl
Bence bir taş at pencereye tak desin anası çıksın kızım evde yok desin felan açıl sonra kıza ama açılırken boğulma
Soran+1 yılSende olmasn gülemicez yaratıcı insan :)
- +1 yıl
Teşekkürler :D bu yaratıcılığımı kendimde kullanamıyorum hala sevgilim yok :(
Soran+1 yılSenle alakası yok. Karşı kişi yanlış bence
- +1 yıl
Bencede :D
+1 yılUcak yap icine telini yaz yolla haha :D
05 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım uçak oraya kadar gitmez ki :))
- +1 yıl
Sosyal medyadan bul ekle?
Soran+1 yılAnnesi ismini seslendi adını yazıyorum çıkmıyor soyadı lazım.
- +1 yıl
Kardesine sor ugrasiyomus senle :D
Soran+1 yılKeratayı tek yakalasam :)
Birlikte çamaşır asın
01 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte balkon yıkıyor kitap okuyoruz :)
eger baktıgına eminsen git konus :D
03 Yorumla
Soran+1 yılO net bir şey zaten de dışarı tek çıktığını görsem konuşcam
Soran+1 yılBrn balkon da yokken bile annem kaç kere bak sen balkon da misin diye bakıyor dışarıya çıkmış bir ara ben görmedim o an yukarı bakıyormus durum bu
Öbür balkona atlamalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılEkşın yaparken ölmeyelim :)
Soran+1 yılKafayı kıralım o zaman belki :)
el salla.
11 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene geçti bu soruyu soralı ilk sorumdu.
hemen karsıya atla )
01 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda ölmeyi tercih et der gibi oldu :)
+1 yıldikkat edin düşmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılO düşerse bişey olmaz ben düşürsem sıkıntı
El salla. :D
04 Yorumla
Soran+1 yılDevamında da aşağıya iner misin diyeyim :)
Soran+1 yılAslında kardeşi benimle arada uğraşıyor küçük daha ve o an bakışmalarımız oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKnka oda seviyor :))
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene geçti bu soruyu soralı ilk sorumdu.
Cevap sahibi+1 yıl1 senemi gecti :))) ahaha :)) knka nptn :)
Soran+1 yılSen bir sene önce ki soruyu nerden gördün cevapladn
Cevap sahibi+1 yılKnka bnde bna bnzer bir durm yasyom.. sonucunu mrk ettm
Soran+1 yılSonuç kızın çıktığı var ve zamanla ailesi de öğrenmiş çocuk eve girip çıkıyor ama şöyle birşey de var kız beni görünce bakmadan duramıyor. Dikkatimi çekmeye çalışıyor sevgilisi olduğu halde çünkü bir ara yanına gittim selam verdim ve aklında kaldım. Sen de öyle yap. Bol şans.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar