evet kısa giyinen arkadaşlarım erkeklerin size içinize düşecek gibi baktığını bbildiğiniz halde neden giyorsununuz? bu durum hoşunuza gidiyormu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhava çok sıcak diye bahane ediyolar erkeklerden daha açık giyorlar...
erkeklerde bakmasın bize ne derler kendileri yakışıklı hoşlarına giden bir erkek gördümü tırnağına kadar incelerler...
ayrıca erkek de ne yapsın sen mini sortu giy sonra bakmasın nefis diye bir şey var hadi onu geçtim testosteron diye bir hormon var bir bakma iki bakma her yerde karşına çıkıyor bakmıyacaksan da zorla baktırıyorlar adama...14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende okusunlar diye yazdım zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılAptal kızlara söylüyorum erkekler 4 kadınla evlense bile bakar, bundan rahatsız oluyorsanız sizin erkekleri hiç anlamadığınız ortadadır.. Herkesin giyimine yaşamına saygı duyuyorum, güzel giyinen kıza özellikle, dikkatle, her ayrıntısını inceleyerek bakarım ancak rüküşe birkez bakarım.. Bu benim abazalığımdan değil insan ve erkek oluşumdan bir de boğa burcunun etkisinden sanırım..
21 Yorumla
+1 yılbir kadın istediği her şeyi giyebilir, gelipte turk erkeklerinin abazalıkları yuzunden neden giymeyelim yani. Bu ne ya kadını kısıtla kısıtla nereye kadar. Kadınlar erkekler baksın diye giyiyo sanki. Bakan erkek pantolon giysende bakar. Kısa eteği de giycek yerler var, gidipte abazaların toplandıgı yerde giymem o baska ama sırf erkeklerin sapıklıgından gidipte bakmasınlar diye kapalı kapalı giyincek halim yok
13 Yorumla- +1 yıl
yani sunu demek istiyorum, gidipte götünü basını acanları desteklemiyorum ama erkekler kızlara zaten bakıyolar, ozellikle kekolar var bazı icime düscekler sanıyorum bazen, simdi bu cibilliyetsiz, ac, hayvanlar var diye ben gidip te istemediğim seyi giymem, ama zamanı geli yerine göre mini de giyersin, dekolte de, biz kadınları hep böyle ezmek istiyolar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslinda vucudun ne kadar ciplaksa tenin o kadar birbirine yapisior ve daha cok terliorsun ama malum kizlarimiz ilgiyi seviorlar mahrem bolgesi kapansinda diger heryer meydanda olabilir dusuncesindeler ama unutulmamali cehennem bu dunyadan daha sicak
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl52 dereceyi goren bir yerde yasiorum yeterlimi
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
5Cevap
vucuden dolgun erkeklerin ilgisini çekebilecek bir yapıdayım. fakat ne kadar kapalı-bol vs giysemde bir sekilde ön plana çıkıyor gencinden tut yaslısına kadar öküz gibi icime düstüğü icin artık resmen tiksindim. inan yüzüme gerçekten samimiyetle bakan insanları sarılıp öpesim geliyor. diğerlerini de tam tersi boğasım
11 YorumlaKızlar erkekler için değil kızlar için giyinir çünkü kızlar arasında anlatamayacağım bir rekabet var. Ve şöyle bir şey var ki istediğim şeyi giyebilme hakkım var ve sırf istediğim şeyi giyiyorum diye erkeklerin bön bön bana bakma ve laf atma hakkı yok. :) Ve hiç de hoşuma gitmez !!!
35 Yorumla- +1 yıl
Helal sana.
Peki ya edepti şuydu değilde kendisi vücut yağları yüzünden normal bir etek bile giyemeyen kızların giyenlere laf demesine ne diyorsun? - +1 yıl
Kız kendisi giydiğinde çoğu kişi " bu kadar kiloluysan niye etek/ şort giyiyosun, göz zevki kalmadı be "gibi yorumlarda bulunuyor gözlemlediğim kadarıyla, kilolu kız da bu yüzden savunma geliştirip zayıflığına imrendiği hem cinsine laf atar. İnsanlarda olan bir özellik bu, çoğu kişi eksik bir yönü olduğunda karşı tarafa saldırıyor.
Herkesin bir giyim tarzı var nerde ne giyeceğini kendisi belirler. Zaten kısa giyenlere sormuşsun çoğu da cevabını vermiş. Ama şöyleleri de var ki denizde bikini giyip güncel hayatta mini giyenleri dışlarlar onları hiç anlayamam ben
13 Yorumla
+1 yılErkeklerin beni beğenmesi ya da beğenmemesi giyim tarzımı etkileyen bir durum değil.
Keyfim bilir nasıl istersem öyle giyinirim.
Adam olanda önüne gelen kıza bakmaz zaten. Bakmayın ablası. Rahatsız oluyoruz.23 Yorumla- +1 yıl
2 erkek eksilemiş :D Adam olmayan çok bu sitede zaten. Beklendik bir durum.
kişiye göre değişir aslında başkaları bakıyor diye çoğu kız vazgeçmez kıyafetlerinden zaten onu giyen kız ya kendine sahip çıkan kızdır ya da hoşuna giden o* ruhlu kızlardandır..
12 Yorumla
+1 yılAçana bakarlar işte onlarda biyerlerini açmaya vücutlarını sergilemeye bu kadar meraklı olmasınlar 😉
55 Yorumla- +1 yıl
Ben teşekkür ederim asıl güzel dilekleriniz için sağ olun 😊😊
- +1 yıl
Teşekkürler tabii bazı arkadaşlarımız -1 verseler de desteklediğiniz için sağ olun :)
Ben nolursa olsun birseyi severek giyinirsem, sapiklar yüzünden degistirmem. Bide onlarlami ugrascam :)
24 YorumlaErkeklerin bakmaması için tesettüre girme lazım kusura bakma.. Bir topuklu ayakkabı bile sizi tatmin edebiliyor. aşırı açık giyinenler evet bende onaylamıyorum fakat giydiğin pantolonda bile karşıdaki Abaza herif bakacak bir yer buluyor... Demek istediğim şu ki sorun sizde..
03 Yorumla- +1 yıl
o pantolon tayt gibi biryerlerine yapışıp bide altina kilot yerine moda diye tanga giyince. sadece erkekler degil kadınlarda bakar kuzu. ben öylesine kavaşe derim. üstüne alınma sen öyle giyinmiyorsan. eğer.
- +1 yıl
arkadaşım siz diye genelleme yapmana gerek yok bu şekilde yapmayanlarda var lütfen ve ayrıca kızların kapatması gerekn yerleri vardır kısa derken bunlardan bahsederim mesela bir şort var bildiğin iç çamaşır bir farkı yok anladın mı sen öylesin ya da böylesin demiyoruz biz burada sadece sohbet ediyoruz
Öyle abaza bir toplum var ki normal giyinince de bakıyor...
21 YorumlaKendim icin giyiyorum. Hele bu sicakta. Bakmayin kardesim. Rahatsiz oluyoruz.
21 Yorumla
+1 yılHayır gitmiyor, ve hoşuma gideni giyerim, sizin de bakmaya hiç hakkınız yok ^^
26 Yorumla- +1 yıl
Üsluplu konuştuğun için ben de sana saygı duyuyorum :)
- +1 yıl
Çok iddialısın :d
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende kızıyorum ama hiç bir avrupa ülkesinde yok bu olay. bizim milletin erkekleri yani bizler tuhafız aç gözlü doymak bilmeyen hep daha fazlasını isteyen aklında içinde karşı cinse karşı bir fesatlık bulunan bizleriz. bakmıyor muyum tabiki bakıyorum, ama bakmayada bilirim. bu insanın elinde olan bişey.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem böyle bir tespitin var, o halde neden "Hemcinslerim bakışlarınız ile kadınları rahatsız etmeyin." demiyorsun da kadınların giyinmini sorguluyorsun? Hep birilerinin iradesizliği yüzünden mi şekil almak zorunda bu kadınlar, bu insanlar? Hakim olsun insanlar id' ine. Bu kadar basit.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseye "giymesin" diyemez. İnsanlar gidip de başkasının giyim kuşamına yön veremez lafları ve davranışları ile. Sıradan bir giyi çünkü.
Sen de böyle sorular sorarak o saygısız insanların ekmeğine yap sürmüş oluyorsun farkındaysan.
Cevap sahibi+1 yıl*yağ
Cevap sahibi+1 yılHayır, kadınlardan hesap sorduğunu düşünüyorum. "Hoşunuza gidiyor mu" filan. Fazlasıyla itici.
Cevap sahibi+1 yılBunu kabul etmen güzel. Teşekkür ederim:)
ya bence kadinlar göstermeyince erkekler orali olmaz bunu çok gözlemledim
21 Yorumla
+1 yılGeçen biri daha sormuştu bu soruyu. Ona verdiğim cevabı sana da vereyim...
Erkekler adilik, kanı bozukluk, ahlaksızlık olduğunu bile bile o kıza laf atıyorsa kız da bu lafları sorun etmemeli. Hoşt demeli.120 Yorumla- +1 yıl
Giyen ahlaksiz degil soran ahlaksiz demi.
- +1 yıl
Giyenin ahlakı kendisini ilgilendirir. Gelip benim mini giymem ahlaksızlık mı derse ona ayrı cevap veririz. Ama sırf mini giydi diye laf atarım diyen su katılmamış ahlaksızdır.
- +1 yıl
Bir kıza laf atan, kızı taciz eden ahlaksızdır, adidir, pisliktir... Kızı değil o kanı bozuk adiyi tartışmalı, kızı değil onu düzeltmeliyiz. Yoksa bugün miniye laf atar, yarın pantolonluya, başka gün de bir bakmışsın sıra senin anana bacına gelmiş... Kadınlarla değil onların sapıklarıyla mücadele etmeliyiz.
- +1 yıl
Ben kendim asla mini giymem, Hatta dar pantolon, tişört bile giymiyorum. Ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın demiyorum. Kadınlara uygulanan bu gerici, sapıkça baskının karşısında duruyorum.
- +1 yıl
Bakan baksın. Bakılmasına kimse bir şey diyemez. Kız bakılmasını istemiyorsa veya rahatsız oluyorsa giymesin. Ama laf atılması, taciz edilmesi, kıza giyme denmesi adilik...
- +1 yıl
O zaman sorun yok. Ama bakışlar da barzo bakışı olmasın. :)
- +1 yıl
Hanzo, kıro... Hangisini tanıyorsan işte.
- +1 yıl
He iyi aferin o zaman. :)
- +1 yıl
Ee kıymetini bil bu aferinin. İyi bir çocuk olursan bir tane daha alırsın. :)
- +1 yıl
Tamam o zaman. Sorun yok. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahu kısa giymenin yadırganacak neyi var siz bakıyosanız o sizin ayıbınız değil mi biz siz bakın diye giymiyoruz rahat olun
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabiki her erkek bakmiyo Allah var yukarda
Cevap sahibi+1 yıltabiki
hava 35 derece, ayrıca pantolon giydiğimde daha çok bakıyorlar
27 YorumlaKısa giyinen kızdaki davranış da çok önemlidir. Zaten tahrik etmek için giymiş kızla sevdiği için giyen kız kolayca ayırt edilebilir.
11 Yorumla
+1 yılkimileri kendisine yakistirir veya beyenir oyle giyerkimileri sirf bakilsin ilgi goreyim diye bu hosuna gittigi icin giyer baska aciklamasi yok niye soruon ki cevap ortada
15 Yorumla- +1 yıl
iyide ha benden duy ha baskasindan sonucta cevap belli :/ herneyse umarim cevabi tatmin etmistir
- +1 yıl
hepsi ayni kapiya cikiyor. onlar farkli yorumlamis belki.
yani belli iste :)))) uzatma :D
-baksinlar diye
-kendi begendigi kendine yakistirdigi icin.
oyle iste
- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBizim milletimiz hayvan kızlara yiyecek gibi bakıyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
okadar da değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçük çocuklara bile o gözle bakan aptallar yüzünden kendimi kısıtlayamam arkadaşım ağer annem babam bana sıkıntı yaratmıyosa kimse yaratamaz hee kısa giyiniyorum bakanlarıda rencide ediyorum kafalarını kaldıramıyolar çok güzel oluyo kızlar sizde bir deneyin :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçözdüm :D çözmesem giymem
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
Benim giydigim seyden sana ne? Istersem gotumu basimi acarim istersem bas ortusu takarim sani alakadar etmez. Vucut benimse ben izin vermeden bakamazsin oyarlar!
01 Yorumla
+1 yılHava sicak. Uçkuruna hakim olmayan 3-5 aptal yüzünden pişemem. Biz adam olalim diye uğraşacaklarina kizlar kisa giymesin diyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne haddime, ben çoğul özne kullandim. Kendini içerisinde değerlendirip değerlendirmemek senin elinde :3
Kimsede egomu tatmin ediyorum dememiş abaza kelimesinden başka cevap yok hep öldüren suçlu ölenin hiç suçu yok
10 Yorumla
+1 yıloyyhhh valla şiştim. yemin ederim bir bitmediniz ha
21 Yorumla
+1 yılbiz giyiniyoruz erkekler sırf sapıklığına sahip çıkmıyor diye rahatlıktan vazgeçemeyiz azcık sapıklıktan kurtulursanız iyi olur
03 Yorumla- +1 yıl
memnun oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıcak diyenlere diyorum bizede sıcak?
size 40 derece bize 20 derece değil ki meka.21 YorumlaBir tane mantıklı cevap yok :D:D Tabi onlardan olmadığım için sadece yorumları okuyorum :))
04 Yorumla"Bana ne giyinecegimi değil, oğluna terbiye ver" gibi bir laf vardı. Bence cuk oturur buraya.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnceden sort falan giyerdim ama şu an bende giyemiyorum pek rahatsiz oluyorum ama ozel gunlerde hala mini etek giyerim seviyorum etegi filan sizin bakmaniz icin degil. kendime yakistirdigim icin kendinizi nimetten saymayin pls
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu an benim imanimi ya da ahiretim hakkinda yorum yapara belkide benden daha gunahkar oldundostum. nerden biliyorsun ayrica kizlar erkekler. icin degil. kizlar icin giyinirler genelde en gizeli olmak icin ayrica benim sevgilimde var baska erkeklerin bakip egomu tatmin etmesine ihtiyacim yok
+1 yılÇok rahatsız ediyor erkekler normal bir kot pantolonda bile laf attıkları çok oluyor
11 Yorumla
+1 yılsence her kisa giyinen kiz ayni midir?
13 Yorumla- +1 yıl
hani kizin dusuncesi icin diyorum. hosuna gidiyor ya da gitmiyor gibi
+1 yılKimse umrumda değil ben kendimi öyle mutlu hissediyorum yaz sonuçta hava sıcak hırka giyicek halim yok
01 Yorumla
+1 yılantalyada yobaz olmadigi icin rahatiz
17 Yorumla- +1 yıl
ne biliyorsun tek tek kontrol mü ettin :D
- +1 yıl
antalyadakilerrr sanamıı kaldıı pehh
- +1 yıl
olmayann şeyinlee neyinn mücadelesii buu ezikk
+1 yılKisin ceketle durulsa bile bakiliyor abazaya kiyafet farketmez.
01 Yorumla
+1 yılO kadar sıcakta bunaliyoruz illa hosumuzami gitmek zorunda hey allam.
01 Yorumla40 derece sıcakta başka secenek kalmıyor malesef :)
Hem abazalar her türlü bakıyor ne giyersek giyelim.
Tabikide hoşumuza gitmiyor kimin giderki?03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sadece kocama giyerim baskalari beni gormemeli
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGizemliiguzel :) bul
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
+1 yılKızlara soruyon bizde görüyoruz dikkat et!
01 Yorumlakimseyi ilgilendirmez mal gibi bakarlar ancak
03 Yorumla
+1 yılhiç kısa giymedim ama giyenlerin hoşuna gidiyor :)
03 Yorumla- +1 yıl
öyle olmalı zaten herkezeyse büyük hakaret olur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok hoşuma gidiyor
21 YorumlaKime ne, bize ne.
01 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kısa giyinen kızlar sorum size diğerleride cevap versin ama :) ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler