Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılne giycem ya dışarıda bu kadar bacım çocuğu varken elaleme bacağımı gösterirmiyim kimbilir ne geçiyor akıllarından. Türkiye giymek için müsait değil ama yurt dışınd olsam giyerdim görmemiş değilller en azından.
14 Yorumla
Soran+1 yılBu da tabiki mantıklı bir görüş haklisin. Yurt dışında olsan ne kadar kısa giyerdin?
Cevap sahibi+1 yılbokunu çıkarmadan dizimin , 1,2 karış yukarsı belki
Soran+1 yılİki karış kalça bitimine gelir hemen hemen giyilcek maksimum kısalık olur giyilebilir
Cevap sahibi+1 yılBEN GİYMEM KALÇDA ya ŞORT GIYMEM BEN
En İyi Cevaplar
sadece bacak ortada olucak şekilde ne kadar kısa olursa
120 Yorumla
Soran+1 yılSoyle desek doğru olur mu? Kalça bitiminde mi giyiyorsun en kısa
Soran+1 yılSizde iyi bilirsiniz popo bitiminden başlayan şortlar hem gerçekten güzel duruyor hem de kalçanın hemen altında olduğu için bacakları güzel gösteriyor ve çirkin olmuyor :)
Soran+1 yılDaha kisasinda yani öyle tarif ediyorum tam anlatmak için popo yanakları belli oluyor ya hani onun belli olmasini siz istemiyorsunuz değil mi giydiginiz şorttan
Soran+1 yılBu konuda bilg yok ilk kez duydum ama öğrenmiş oldum. Ama poponun büyük görünmesini kızlar sever diye bilirim ben en azindan. Kalça bitiminde giymeniz daha iyi olmaz mi sanki
- +1 yıl
poponun büyük görünmesi ve basen çok farklı şeyler popo arkaya doğru olan bir dolguluktur basen sadece enin geniş yapılı olmasıdır yani basenli bir kıza önden bakarsan geniş yandan bakarsn ince bir görüntü yakalarsın ben basenli olanlardan ddeğilim bu yüzden rahat rahat giyiyorum her şortu
Soran+1 yılAnladım o yüzden sen poponun bittiği yerde giyiyosun rahat bir şekilde kalcalarin geniş ve büyük olmadığı için. Peki mini etekte neyi ölçü aliyosun ne kadar kısa giyebiliyosun?
Soran+1 yılGerçekten güzel ilk kez biseyi böyle açıklayan biriyle konuşuyorum. kız arkadaşım bile bunu boyle anlatamadi asla bana. Doğru mu anladım. Simdi dar etek giydiginizde poponuzun tam bittiği yerde , bol ise biraz daha aşağıda ama çok uzun değil , öyle mi giyiyorsunuz?
Soran+1 yılGerçekten en doğru kelimelerle ancak bu kadar iyi izah edilir. sizi bulmusken sormak istiyorum peki bol etek olunca kalcaya yakin oturdugunuzda neden hic bir yeriniz görünmez mesela nasıl yaparsınız bunu?
Soran+1 yılİsin incelikleri bunlar.. Dediğin gibi ilk yol daha kolay gibi ama elinde bisey yoksa problem oluşturur gibi. En iyisi sanki ikinci dediğin gibi o zamanda. sizi tebrik ederim hem kısa hem bol giyip hem de tedbirli olduğun için. çok ozele girmiyosam her şeye rağmen bol etekle bir şey bir kaza yasadin mi peki?
Soran+1 yılNe güzel iste herkes boyle olsa keske. benimde anladığım büyük popon yok ama dolgun yanı bu da bizim tabirimizle geriye doğru çıkık. abarti olmayacak şekilde poponun bittiği yerin çok az üstünde giyenilrsen sanki çok daha fazla yakışır diye düşünüyorum. hafiften çok hafiften popo yanaklarin görünse
Soran+1 yılÇok az siniri aş abartı olacak kadar tabiki olmaz , bir kerede olsa istermiydin öyle giymeyi?
Soran+1 yılSadece bir kere dışarda öyle giymeyi dene bence
dizimin 10 15 cm üstü
252 Yorumla
Soran+1 yılOrta uzunlukta , daha kısa denediniz mi?
Soran+1 yılGiyilebilcek en iyi sınır kalça bitiminde etek giyebiliyorsan güzel bisey bu
Soran+1 yılGerçekten çok güzel
Soran+1 yılEn cesur siz oldunuz sanırım , bol mu giydiginiz etek yoksa vücudu sarıyor mu?
Soran+1 yılHem cesur olduğunuz hem de bu isi iyi yaptığınızı düşünerek sizi ciddi manada tebrik ediyorum
Soran+1 yılEig sececegim :)
Soran+1 yılYazma cesaretinden ziyade giyme cesaretin gerçekten tebrik edilir. Öyle kolay kolay cesaret edemez çoğu kişi
Soran+1 yılHah valla helal olsun ya bunu açık açık boyle dile getirdin ya gerçekten sağol. Evet her kız giyenilmeli rahatlıkla hele ki fiziği güzel olanlar mutlaka giymeli
Soran+1 yılUtanıp giymemek yanlış ama çok yanlış. Kızlar giymeli kesinlikle illaki bakan olur hatta olmali da ama bunun için kızlar utanmamali. Guzel ki bakıyorlar. böyle düşünüp cesaret gostermeli hatta
Soran+1 yılHerkes senin gibi düşünse keşke helal olsun ya
Soran+1 yılGuzel olana bakılır siz bile yeri geliyor güzel kıza bakiyosunuz kız olarak. Bakılması çok normal bir durum. önemli olan bu basit sebepten dolayı giymemezlik yapmamak
Soran+1 yılNe güzel iste aksine mutlu olarak giymeli hatta
Soran+1 yılAyni ya düşüncelerimiz senin gibiyim bende
Soran+1 yılEvet su ana kadar düşünce olarak uyuştugum burdaki tek insansin :)
Soran+1 yılHer konuda konusalim arkadaş olarak çok ciddiyim burada ayni kafa yapısında birini bulmam çok zor
Soran+1 yılTeşekkürler ;)
- +1 yıl
@begumsurlu bunun kaşarlıkla alakası yok bu bir normal kıyafet giysen de bakıyor erkekler o zaman tüm kızlar kaşar
- +1 yıl
Sonunda dedim ki giyiminden değil, düşünce sistemin kaşar. Ada'ma aba-zalık yapıyor burda resmen giy de bakalım diyor ! Siz ana baba evladı mısınız merak ediyorum
Soran+1 yılGuzel olana bakilir ve bakılması şarttir. Anormal bir durum değil bu kasarlik değil. siz cesaret gösterin giyin.
Soran+1 yılAynen tüm kızlar kaşar mı?
- +1 yıl
Biz giyelim siz bakın anazalık yapın. Ya ne kadar pislik insanlarsınız Allah aşkına. Sizde biraz cesaretli olun atlayın köprüden aşağı rahat nefes alalım. Ben saf değilim kimin ne düşündüğünün farkındayım iki gram haysiyetin şerefin olsun
- +1 yıl
@begumsurlu normal kıyafet giysen de bakıyorlar bunu anlayamıyor musun anlatamıyor muyum? cesaret et sende giy giyme diyen mi var? emin ol kapalı olan kızlara bile bakıyorlar? bunun abazalıkla alaksı var? saçma salak konuşma
Soran+1 yılBen abaza degilim , ha sen cirkinsin giyemezsin o başka !
- +1 yıl
Kuzum anlatamıyor muyum ben senin giyiminden dolayı kaşar demiyorum sana kaşar deme sebebim böyle bir abazaya ayna tutuyorsun. Buraya ine kısa şortum kalçamı gösteriyordu, sanane seni ne ilgilendirir? Ne yapacaksın cesaretimi deseydin helal olsun derdim. At gözlüğü takan ben değilim sensin Ada'mın abazalığını göremeyecek Kadar körsün ne yazık ki
- +1 yıl
@begumsurlu o kadar emin olma bence abaza adam herkese bakar sen anlamıyorsun
- +1 yıl
Bakılması şarttır mı? Bu Nasıl bir kafa yapısı acaba? Kız çok güzel hemen bakmalıyım hayır sevgili var mı yok mu umrumda değil, kızın hoşuna gitmemesidir önemli değil güzelse eve kaparsın ben abazayım bakarım diyorsunuz yani? Yanlış anlamadım değil mi?
- +1 yıl
@begumsurlu abazalıkla alakası yok herkese bakarlar anlamıyorsun hala ona buna laf yetiştirme çabasındasın
Soran+1 yıl@begumsurlu güle güle daha anlamamis olayı.. Oku önce oku !
- +1 yıl
@begumsurlu istenmiyen yerde durma hadi hadi
Soran+1 yıl@begumsurlu hakaretin bedelini odersin !
Soran+1 yılŞikayet ettim
- +1 yıl
Doğru sözü söyledim bedel de öderiz aga sıkıntı yok 😉
- +1 yıl
@begumsurlu hala istenmiyosun laf yetiştiriyosun bravo fsdjşcjcdns
Soran+1 yıl@begumsurlu erkek bu ağa ;)
- +1 yıl
Senden daha adamım ama yanlış cevap 😅😅
- +1 yıl
@begumsurlu hadi hadi uzatma narş
Soran+1 yıl@begumsurlu bam lancan simdi
Kızlar Ne Diyor
+1 yılGiymek isterim mesela tam poponun bitiminde başlayan ama balıketli olduğum için daha aşağıda giyiyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir cevap cesaretin için tebrik ediyorum. Balık etli olman popo bitiminde giymene engel olmamalı ama
+1 yılGiymem giyenleride kinarim cogu göz kanseti olmamiza sebep olacak türden selülitli bacaklara sahip.. yazin nereye baksan o manzara.. gercekten igrenc
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler , evet o konuda katilirim ancak gerçekten fiziği güzel olup giyenlere haksızlık olmasin da derim. Siz anladığım kadarıyla şort giymiyosunuz , peki etek giyiyor musunuz? Giyiyorsanız ne kadar kısalıkta?
- +1 yıl
Ben acik giymeyi sevmem gereksiz bence.. güzel desen degil sicak diye desen acik giyindiginde daha sicak.. bazi erkeklerin igrenc bakislarina katlanmak zorunda kaliyorsun sadece
Soran+1 yılHaklisiniz , peki en kısa giydiginiz etek ya da sort hizasi ne kadardı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılengellemişsiniz lafı gediğinize oturtunca tabi 😅😅 Kaşar arkadaşına söyle bu sıcaklarda çok dolaşmasın malum eriyiverir 😏 Sende kendine dikkat et Abazalar çok yaşamıyor 😉
00 Yorumla
+1 yılNerde giydiğime bağlı
11 Yorumla
Soran+1 yılYazlık yerde ne kadar kısa giyersin?
giyerim cokda kısa olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kısalıkta giyersiniz? Sonuçta herkese gore degisiyor kısa kavramı
Soran+1 yılMesela nır arkadaşımız demiş kalça bitimi diye öyle
Soran+1 yılEtek değil şort giymez misiniz kalça bitimde
asla giymem şalvarla dolaşırım.
13 Yorumla
Soran+1 yılÖzel sebebi yoksa neden acaba?
Soran+1 yılSıcak bir yerde olsa kısa giyersiniz o zaman
Moda & Stil konusunda 821 cevap paylaştı. giyerim yazın şort giyilir..
11 Yorumla
Soran+1 yılKısalıkta olan sınırın nedir?
+1 yıltatilde giyerimde baya kısa ama ankarada giyilmez
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kisalikta olduğunu söyleyebilir misiniz?
- +1 yıl
napican
Soran+1 yılGöreli birşey kısalık sonuçta , kalça bitiminde mi giyiyorsunuz?
+1 yılSeverim giyerım ama her yerde degıl
11 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kısa giyersin peki?
Tatilde giyerim , İstanbul da anca evde :)
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel , ne kadar kisalikta giyebilirsin?
Soran+1 yılGüzel , etek icin mi şort icin mi bu ölçütün?
Soran+1 yılÇok ideal
+1 yılGiymem
11 Yorumla
Soran+1 yılGiydiginiz en kısa şort boyu ne kadardı?
Giyemiyorum malesef
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden malesef? Giymek isterim der gibi soyledin
Soran+1 yılSebebi özel değilse neden?
Soran+1 yılKapalı bayansınız sanırım
+1 yılGiymem
11 Yorumla
Soran+1 yılEn kısa giyeceginiz uzunluk ne kadardır?
+1 yılYazlıkta giyerim
17 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kısalıkta giyebilirsiniz?
- +1 yıl
Orta boylarda ne çok kısa ne dize kadar uzun
Soran+1 yılDiz kapağında kesinlikle orta uzunluk evet. Etek giyiyorsaniz peki ne kadar kısa olabilir?
- +1 yıl
Neden sordunuz?
Soran+1 yılGenelde etek biraz daha uzun giyiliyor sanirim bu konuda çıkarım yapmak istiyorum
- +1 yıl
Etek giymekten hoşlanmıyorum. İyi günler
Soran+1 yılSagolun iyi günler
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsınırım yok
11 Yorumla
Soran+1 yılİddialısın ama mutlaka olur sınır kalça bitiminde etek ve şort giyer misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde sadece.
14 Yorumla
Soran+1 yılDisrda hic mi giymezsin?
Cevap sahibi+1 yılElaleme ne göstercem bacaklarımı.
Soran+1 yılEtekte mi giymezsin
Cevap sahibi+1 yılGiymem kocam görsün yeter i. Sorma daha fazla
giymem
11 Yorumla
Soran+1 yılEn kısa giydiğiniz ne uzunlukta?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiymem
11 Yorumla
Soran+1 yılHic mi kısa şort giymediniz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanane
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler