merhaba ben deniz , bayan askerim üst teğmen.. buraya ilk üyeliğim lütfen yardım edin bana.. herşey bir anda oldu , sevdiğim çocuk normal asker onun bi beklediği nişanlısı var.. bunları biliorum çok temiz çok iyi üstelerine komutanlarına saygılı sevilen bi asker.. dört dörtlük bi asker.. herşey bundan 1 ay önce başladı... acemi birliğini bitirmiş bizim bölgeye geldi usta birliği kapıda o gün nöbetçi subay olarak ben vardım.. hiç dikkatimi çekmedi.. askerler kontrol ettiği için ama kapıdan girdiğince askeri giriş kartını izinde evinde unutmuş.. yanıma geldi komutanım dedi giriş kartım yok ama evden fotokobi ile yollatırım bende ok dedim kabul ettim. faksladı ailesi.. onay verdim.. herşey o anda başladı 15 dk kadar ona baktım sessizce bakınca içim değişti kalbim kut kut atmaya başladı gözlerine bakmaya kıyamıyordum.. bir süre sonra dahada çok aşık oldum.. eve gittimde onu düşünüyordum aramızda hiç konuşmadı olmadı çarşı izninde onu gördüm ümit cafede çay içiyordu bende gördüm yanına oturdum komutanım dedi oturun buyrun çok nezaketliydi.. bana yada bana öyle geldi.. 2 saat kadar herysen konuştuk güldük eğlendik sanki sevgili gibi idik.. bi gün askeriyenin telde nişanlısı ile konuşuyordu dedim bu saatte yasak halbuki kıskandım onu ysak değildi ama öyle demiştim anlamadı teli kapadı.. aşıktım sırılsıklam gece gündüz onu düşünüyordum ve bu böyle aylarca devam etti tezkeresine 3 gün kala buna telimi verdim sohbetimiz olduğu için beni aradı askerden sonra her gece mesajlaştık çok mutluydm ama nişanlısı vardı kıskanıyordum.. elimde değildi daha ona duygulaarımı açamadım.. onu ölesiye sevecem çok seviyorum onu çok ama çok seviorumm.. ve o askerde iken benim torpilimle. nöbetçi oldu nöbetlri askerlere o yazardı.. sevdiğim için kıyamıyordum ona beraber nöbet tuttuğumuzda ona çay veriyordum nöbet yerinde.. içi isinsin üşümesin diye.. canımdan çok onu düşünüyodum.. çarşı günlerinde onunla lunaparka gider eğlenirdik yanına çok mutlu olurdum tezkere günü geldinde sarıldığımda elektirik çarpmış gibi oldum elim ayağım titredi şiril sıklam oldum aşkımdan delirmek üzereydim ama sadece sarılmakla kaldım.. bana şunu dedi seni özlicem komutanım dedi.. bende seni asker dedim.. aşkım demek istedim ama diyemedim.. o 23 yaşında bense şimdi 25 yaşındayım.. napaçam ben hala evlenmedi.. fikri olan varmı..
Bu duygu büyüdü büyüdü, sonuçta ben de bunalımlar, bocalamalar başladı. Kendimden utanıyordum, bir başkası anlasa ne yapardım?
İnsanların şekillendirdiği ve bizim hiçbir söz hakkımızın olmadığı değer yargıları olmasa bu yaşadığım normal sayılır. Duygular yargılanmamalı ve özgürce yaşanmalı. Dimi
ve son sözüm çok seviyorum onu ya o gün çay parkında 30 tl hesap geldi o ödedi asker olduğu halde.. o güldüğünde dünya benim oluyordu.
seviyorum aşığım delice çok seviyorum onsuz dünyam kararmış şu an bile bunu yazdıkça ağlıyorum... o nişanlısın yerinde ben olsam keşke...
Bu duygu büyüdü büyüdü, sonuçta ben de bunalımlar, bocalamalar başladı. Kendimden utanıyordum, bir başkası anlasa ne yapardım?
İnsanların şekillendirdiği ve bizim hiçbir söz hakkımızın olmadığı değer yargıları olmasa bu yaşadığım normal sayılır. Duygular yargılanmamalı ve özgürce yaşanmalı. Dimi
ve son sözüm çok seviyorum onu ya o gün çay parkında 30 tl hesap geldi o ödedi asker olduğu halde.. o güldüğünde dünya benim oluyordu.
seviyorum aşığım delice çok seviyorum onsuz dünyam kararmış şu an bile bunu yazdıkça ağlıyorum... o nişanlısın yerinde ben olsam keşke...
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınızın her birine cevap verdim ne yapmam lazım yardımcı olun:(( anlayın benı bende bi kadınım benımde duygularım var.. biliyorum cok yanlıs bunlar ama elimde değil asıgım
Güncellemeler
+1 yıl
not : seni özlicem komutanim dedi sizce ne demek bu :S
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar