Bir kac gun once sevgilimle ayrildik nedeni ise tam skandal en yakin erkek kankam sevdigim adama bosuna heveslenme sevgilin benimleydi dedi (kaba versiyonunu yazmiyorum bu kibar hali)ben istemsiz gulunce sevgilim ortami terketti neyse barisiriz diyordum ondan haber alamadim en yakin arkadasina gittim bizi baristir diye ilk once yapma pisman olursun o cocuk sandigin gibi birisi degil gel benimle ugras demeye basladi ben salak yaptim ancak bu abartti o cocuk sana gore degil birak onu daha iyisi benim dedi bende sorun sen degilsin kankalarimla cikmiyorm dedim zorladi benimle eglenirsin bosver dedi ve tehdit etti bunu birisine soylersen o cocuga bana soylediklerini soylerm daha once boyle degildik diye .İyice aramizi bozucagindan eminim sizce ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit adam gibi al karsına sevdiğin çocuğu anlat durumu doğru bir şekilde başkasından duyarsa yalan yanlış daha cıkmaza girersın hem dürüst oldugun için kazanırsın hemde elinde sonunda anlaşılır zaten en iyisi yüzüne git söle
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşkının peşinden koş
O çocukla da sen de sevgilinde konuşmayı kesin
Sen sevgilinin gönlünü almaya bak tehtit ettiyse de sevgiline sana dediklerini söylersin beraber halledersiniz o zaman113 Yorumla
Soran+1 yılCok yakinlar ben uydurmusum gibi olur ve kankalarin arasini bozmaktan zaten nefret edenim cok daha fazla olur
- +1 yıl
Belki biraz dedektif gibi olur ama
Ses kaydı yap sana inanmazsa
Aralarını bozmak istemeyebilirsin ama zararı sana olacak ve ilişkinize
İhtimalleri sayıyorum
1.barışacaksınız ama hala o kankasıyla konuşacaksınız ve o ilişkinizi yıkmaya çalışacak
2.çıkmayacaksınız ve o çocuk seni rahat bırakmayacak tehtit edecek
3.çıkıcaksınız o çocukla aranıza mesafe koyacaksınız ve ilişkiniz devam edecek
Bence bunlar olacak karar size ait
Soran+1 yılCocuk yuzume baksa kendimi aciklamama izin verse .Gelmiyor 9 gundur telefonlarini bile acmiyor
Soran+1 yılhaklisin tesekkur ederm +1
Soran+1 yılhaah :D
Soran+1 yılGizliden aradim telefonu kapali :( cocuk dokuz gundur ortada yok
Soran+1 yılSen her eve lazimsin ya :) bu halimle guldum :):)
Soran+1 yılUmarim..kendimi anlatabiliyim de baska bir sey istemiyrum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak çok açık söylüyorum sevgilinin yerinde olup bu lafı duysaydım o erkek kankanı çok samimi söylüyorum oraya gömerdim selasınıda okurdum namazınıda kılardım . sonrada seninle ufak bir görüşmem olurdu .
017 Yorumla
Soran+1 yılCocuk sadece ortami terketti yuzume bile bakmadi .Tepki gosterse gam yemicem yuzume bile bakmiyor
Cevap sahibi+1 yılyaa senin erkek kankan ne geziyo orda ya onu anlamadım ? ayrıca ne demek bu erkek kanka falan senin bir sevgilin var offf başka dünyalarda yaşıyoruz zannedersem .. :/
Soran+1 yılmoralim bozuktu beni eglendiriyordu o an sevgilim iceri girince bozuktu zaten o laftan sonrada...
Cevap sahibi+1 yılya beni deli etme seni nasıl eğlendirebilir elin oğlu ? :/ senin sevgilin varmış başkasıyla eğleniyosun yaaa pardon ben biraz ayı olabilirm pardon .. sustum :@
Soran+1 yılsen hic uzulen arkadasinin yanina gidip mutlu etmeye guldurmeye calismadin mi
Cevap sahibi+1 yılevet bunu yaptım ama sevgilisi olan bir kız arkadaşımın yanına gidip onu güldürüp eğlendirip falan ondan sonra sevgilisine ben bununla seviştim yattım vs . gibi yaa bunlar iğrenç şeyler bizim buralarda yok böyle şeyler ... bu arada cevap vermiceksin biliyorum ama kaç yaşındasın merak ettim :) ?
Soran+1 yılya o an sevgilim gelince sinir etmek istedi yaptigini savunmuyorm ama iyi bildin cevap vermiycem :D
Cevap sahibi+1 yılpekala tamam ben anladım sen tahminimce 16 17 yaşında falansın o halde abisi sana şimdi abin olarak öğüt veriyorum o densiz erkek kankandan uzak dur. ortamı terk eden efendi ağırbaşlı ( öyle umuyorum) olan sevgilinle tekrar barışmaya bak .. baktın olmuyo ikisindende kurtul ..
Soran+1 yılyuh cidden oyle mi gozukuyorum karsidan kendime acidim.su an ama emin. ol o yaslari gectim ayrica cocuk agirbasliligindan mi yapti bana karsi o an olan nefretinden mi orasi tartisilir
Cevap sahibi+1 yılsende gülmüşsün o anda tabi ortamı terk etmek durumunda kalmış ne yapsın başka :/
Soran+1 yılYa soka ugradim hic beklemiyodum bosuna heveslenme sevgilin bana vryr denince
Cevap sahibi+1 yılkankanla bir daha görüşmeyi düşünüyomusun peki ? veya görüşüyomusun yani .. :/ bence görüşmemelisin.
Soran+1 yılGorusuyorum cunku ozunde cok iyi birisi sadece kiskanc dedigim gibi mesela eve yalniz gitmiyim diye hic alakasiz arabalara biner falan :D iyiyiz ama konu benim sevgilim olunca dengesizlesiyor
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım ..biz buna kızı kim kaparsa onundur diyoruz .. doğanın kanunları işliyor :) şöyle söyliyim sevgilinin yerinde olsam kankanı döverdim . şayet dövemiyorsam seni o densiz kankanla bırakmak durumunda kalırdım ama zaten sende iki arada kalmışsın bence .. aslında bunlar boş .. sen kankanı seviyosun onu istiyosun bence .. :/
Soran+1 yılYok artik yuh :D nerden cikti bu
Cevap sahibi+1 yılya beni bir eklermisin ? konuştuktan sonra geri silersin
Cevap sahibi+1 yılneyse sen bildiğini yap ..
sevgilinle iletişime geçmeye çalış araya kimseyi sokmadan kendin görüşmeyi dene...
19 Yorumla
Soran+1 yılKonusmuyor
Soran+1 yılYa o an kankam kafami oksuyordu bende telefona bakiyorm o lafi duydum sokla kaldirdim yuzune sok icinde baktim evet gulmem kotu oldu ama istemsizdi dedim ya zaten dondum sevgilim gitmisti
Soran+1 yılEn yakinlarimdan birisi gercekten
Soran+1 yılBen zaten yuz vermiyorum ama ayni ortamda oldugumuz icin yapisiyor birakmiyor kirmak istemiyorum yakin oldugumuz icin gulup geciyorm
Soran+1 yılHaklisin +1
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
+1 yılSizin ki gitmiş bok yoluna. :D Çocuk sana güvenmiyorsa daha geri dönmez. o çocuğu da hayatından çıkar.
12 Yorumla
Soran+1 yılama gerizekalinin bir lafi yuzunden benden ayrilmasi?
- +1 yıl
Peki senden önce allah bilir neler dedi çocuğa . çocuğa karşına al konus bence
ben olsam zamana bırakırım olacağı varsa olur zaten
11 Yorumla
Soran+1 yıl+1
+1 yılbu nasıl bir çelişkidir nasıl bir ilişkidir nasıl bir kankalıkdır pöfff
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin çevrendeki her erkek neden sana yazıyor? kanka dediğin o adam sevgilinin yanında böyle bir şey söyleyecek cesareti nereden buluyor? bence sen önce kendine bu soruları bir sor...
03 Yorumla
Soran+1 yılCevremdeki her erkek bana yazmiyor zaten ne yaptiklari umrumda degil 1.2 kanka dedigim kisilik zaten beni kiskandigi icin aramiz bozulmasi icin firsat kolladi .Oldu mu
Cevap sahibi+1 yılsenin kankan sevgiline bunu söyleyecek kadar haddini bilmez bir densiz ki sende gözü olduğuna kalıbımı basarım. onun kankası desen şerefsizin önde gideni açık açık gözü olduğunu söylemiş. nasıl arkadaşlar seçmişsiniz siz böyle kendinize.
Soran+1 yılbende gozu oldugu konusuna katilmiyorm o sadece arada ima eder
cocuk hakkında nededın kı?cocuk senı elde etmek ıstıyo hani
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneyin kafası la bu böyle arkadaşlık nerden çıktı hangi kitapta var silin la birbirinizin hayatından kendinizi
03 Yorumla
Soran+1 yılkendi kankamimi diyosun.onun kankasini mi
Cevap sahibi+1 yılhepiniz dağılın uleeynnn birdaha yüzünüzü bile görmek istemeyin birbirinizi bu nasıl bir arkadaşlık ilişkisi bizim zamanımızmda yoktu böyle erkeğin kahpesi
Soran+1 yılo kankam aslinda iyi biri sadece fazla kiskanc kiskandiginda sacmaliyor ben ona tepkimi gosterdim zaten
+1 yılkankana ver yolu bu kadar basit
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay degil ortamlarimiz ayni
- +1 yıl
serefsizlik yapabılır evet senı o ortamda rezilde edebilir ama ona bir sekilde haddini bildirmelisin ama hangi yolla ben bilemem sen bilirsin isin zor kolay gelsin
Soran+1 yıl+1 yinede sagol
- +1 yıl
rica ederim
sen neymişsin be ortalık malı olmuşsun biraz Allah yoluna yölen haram şeylerden uzak dur
024 Yorumla
Soran+1 yılortam mali ne ya erkeklerle kanka olmak mi ortam mali ben onlara erkek kardesim gozuyle bakiyorm
Soran+1 yılsen kacinci yuzyilda kaldin kizla erkek gayet de kanka olabir hatta cok da iyi olur kac tane kankam var birbirimize o gozle bakmiyoruz .sen sen ol o kafadan cik ayrica o yazimda onune gelenle ciktigimi nerden cikardin
- +1 yıl
konuşmanda belli onla bunla çıktığın ben anlarım senin gibi kız tiplerinde utanma arlanma olmaz ... . . bak erkekle kızlar kanka olamazlar kankayız derler bir bakarsın yataktalar bu böyledir bide birbirimize kardeşçe bakıyoruz lafını geç o kardeşim dediğin erkek kankaların kesin seni ne türlü hayal ediyorlardır bilmek istemessin
Soran+1 yılHerkes senin dusuncende degil uzgunum gordugu her kiza sarildigi dertlestigi her kiza ooo bunu nasil yataga atarim gozuyle bakmiyor ama sizin gibi 11.yy da kalmis insanlar oo kadinla erkek kanka olamaaz modunda sen boyle dusunmeye devam et
- +1 yıl
inanki 11.yy da kalmış insanlar şimdiki insanlardan daha kültürlü ve namuslu ve ileri görüşlü inan bana... ... .. .. . .. .. ve sen oranı buranı açarak çağdaş değil daha çok yobaz oluyorsun bir Türk gibi yaşamıyosun sanki bir hristiyan gibi yaşıyorsun dinden imandan Allahtan haberiniz yok ve siz bu anlayışa çağdaşlık diyorsunuz ... ama dinine düşkün haramdan uzak birini görünce bu eski kafalı cahil diyorsunuz öbür dünyada göstereckler size doğruyu yanlışı
Soran+1 yılilk goruste sakirt oldugunu anlamistim zaten sen orami burami actigimi nerden biliyorsun arkadasim?ayrica benim bedenim benim kararim sanane istersem ciplak gezerim ister hristiyan gibi yasarim ister ateist gibi hangi dinde kizla erkek kanka olamiyor bana acikla oranizdan ayetler uydurmaykn
- +1 yıl
o senin vücudun değil Allahın sana verdiği vücuttur yani Allahındır ve o sana verdiği vücudu nasıl kullandığının hesabı sorulacaktır bu ayrı konu... ... .hristiyan gibi yaşayan birisinde vatan millet Allah sevgisi olmaz ve bu insan ot gibidir ama otun bile faydası var dır işte böyle olan insan gereksidir soluduğu hava bile haramdır... .. . . .arkadaşlık dediğim böyle selamun aleyküm aleykümsalımlık olur onu dışında erkeklerle takılmak gezmek sonra arkadaşız demek olmaz
Soran+1 yılHesabi bana sorulcak canim benim seni niye geriyor benim vucudum hayatinda incil acip okumamis en ufak fikri olmayan birisi olarak nasil hristiyanlari ot olark degerlendirebiliyorsun o da bir din ve senin allahinin dini bu kadar yargilayici olman fazla komik selam olayina gelince o kankalik olmuyor kanka dedigin beraber icilir sabaha kadar dertlesilir konserlere gidilir gece denize girilir ama sen anlayamazsin bunlari senkn hayatin boyunca kankan olmamistir bilemezsn
- +1 yıl
benim olsa olsa erkek kankalarım onu dışında kız kankam olamaz kız sevgilim olabilir.. .. .dediğimi anlamıyorsun hristiyanlara lafım yok sen bir Türk olarak hristiyan gibi yaşarsan senden hayır gelmez diyorum milli benliğini kültürünü unutan asimile olan bir insan vatanını milletini sevebilirmi . .. .. bakın bu yaşantı hoşunuza gidiyor ama böyle yaşantının dinimizde yeri yok lütfen bu yaşantınızı değiştirin haram şeylerden uzak durun erkek ve kız evlenmedikten sonra birbirine haramdır
Soran+1 yıltek bir sorum olucak kizla direk cikiyosun sen heralde tanismadan kanka olmadan tanimadan baska turlu olmaz yani kiz kankam olamaz sevgilim olur diyosun ya
- +1 yıl
bak ben bir kızdan hoşlandıysam onla çıkıp ayrılmak gibi bir düşüncem olmaz eğer hoşlandıysam gider bunu ona söylerim oda tamam derse sonsuza kadar seninim sende benimsin derim.. öyle kanka olayı olmaz sevgili olduktan sonra birbirimizi tanırız zaten... .. .. .. beni anladınmı hoşlandıysam direk gider söylerim ve o bırakmadıkça ölene kadar bırakmam ve evlenmedikçe o kızın biryerine dokunmam
Soran+1 yılhoslandigin kiza gidip direk olene kadar seninim diyosun o kizda tamam diyor evlenip sonsuza kadar mutlu yasiyorsunuz mutlu son .bu ne gorucu usulunun bir ust versiyonu falan mi kizla tanismadan vakit gecirmeden nasil direk sevgili olabiliyorsunuz .ayrica kizin br yerine dokunmami niye soyleme geregi duydun
- +1 yıl
çnükü siz sevgili olduğunuzda heryerinizi elletiyorsunuz o kendini erkek sanan namus düşmanlarıda oranızı buranızı elliyo .. .. .. .. düşünsene annen babanla evlenmeden önce sevgilisiyle her haltı yemiş olmasını istermiydin.. . .. ben kıza derim senle beraber olmak istiyorum oda derseki tamam derse sonra tanışmaya başlarız ve olaylar böyle gelişir... ..şimdi görüyoruz büyükşehirleri hertaraf bozulmuş ben kısacası Osmanlıdaki insanları özledim ben dinine namusuna düşkün insanları özledim
Soran+1 yılSen nerden biliyosun benim sevgilime her yerimi ellettigimi arkadasim
Soran+1 yılHayir sadece yukaridaki yazidan beni ortam mali ilan ettin ya ona bir sey diyemiyorum zaten
- +1 yıl
çoğu kız öyle ve yazdıklarından ben öyle sandım belki öyle değilsin ama öyle olmaya doğru gidiyorsan bundan vageç bak her herkesle çıkma ve erkek kankalarına fazla güvenme evine davet ederler falan gitme oturup bileki konuşursun ama kapalı bir alana falan gitme 2 kişinin olduğu yerde 3. kişi şeytandır unutma ... ve tekkk birini sev ve sonuna kadar onla ol ... sevgilin olursa bile oranı buranı elletme sonra adın kaşara çıkar ... kıymetli ol kıymetli olan pahalıdır bilirsin
Soran+1 yılTanimadigin insanlardan seker alma da de tam olsun
- +1 yıl
ben senin iyiliğin için yazıyorum senin benle dalga geçmek için yazdığına bak.. ... .. bu anlattıklarım yanlışmı tamam büyüdüğümüz ortamlar farklı beni anlamakta güçlük çekiyorsun ama müslümansan ona göre yaşamaya dikkat etmelisin .. .. ...ben erkeğim ve az çok erkeklerin niyetini bilirim kaç arkadaşım bana anlatırdı şşu kızla kankayız ama nasıl mal var kızda derlerdi bir yatağa atsam daha bişey istemem derlerdi ve şimdi hiçbiriyle konuşmuyorum o söylediklerinden dolayı
Soran+1 yılİyiligimi dusunmeden once onyargilarini kirmalisin bence hakkinda hic bir sey bilmedigin insanlar hakkinda bu kadar yorum yapabildigine gore ayrica sen konusunu actin diye soyluyorm muslumanlik hosgoruyu emrediyor sirf o lafi etti diye arkadaslarinla.gorusmemen ..yazimdan benim hristiyan oldugumu.cikarman...
- +1 yıl
yazından senin hristiyan olduğunu çıkarmadım sen yanlış anladın.. . .. arkadaşlarımı uyardım bak kardeş böyle konuşman yanımda dedim birisi kendi bacınız hakkında böyle desem hoşunuza gidermi dedim... baktım olmuyo hep pislik konuşuyolar kardeşim benle konuşman gayrı dedim çünkü arkadaşın neyse sende öyle oluyosun... inan ben burada bu kadar yazıyorsam sadece yardımcı olabilmek için ve yanlışın varsa o yanlışlarından vazgeçirmek için yazıyorumm ve çoktan yatmış olmam lazımdı ama yatmadım
Soran+1 yıltamam da ilk girisin guzel olmadi her neyse bosver artik yat uyu :
- +1 yıl
yattım zaten :) ya bir kızla çıkmak istiyorsam ona ne diyecemki kanka olalım sonra çıkarızmı diyecem ben hooşlandıysam oda hoşlandıysa çıkarız ve sonra birbirimizi tanırız yürürse yürür yürümezse yürümez. ama ben sadece zevk için biriyle çıkmam ,eğer kafamda onu karım olacak kız diye tasarlayabiliyorsam işte o zaman ona bunu derim ama daha onu diyebileceğim kız olmadı
Kankanı hayatından çıkar öyle kankamı olur ?
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,9b cevap paylaştı. bi pok anladıysam
10 Yorumlaahahahaha mezvuya öl ya :D kaç yasındasın ?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım