Son bir pişmanlık konuşması yapmalı mı?

çok uzun süren bi ilişkide erkek kıza baya kötü davranıyo diyelim ve şöle geri dönüp baktığında bu kız bana neler yapmış o benim hayatımın aşkı ya onu bırakmamam lazım diyo ama artık çok geç son ayrılık buluşmalarını yapmışlar ve kız bundan ayrılmış internetten ulaşamasın diye erkeği engellemiş ve numarasınıda değiştirmiş ama erkek hala hissediyo aşık ona kız fakat çok öküzlük yapmış ve kızı bıktırmış ve kız artık ondan kurtulmak hayatına yeni bi sayfa açmak istiyo belkide yani internetten engelleyip numarasını değiştirmesinin başka bi açıklaması olamaz ama erkek pişmanlığını ve belkide hayatının aşkını kaybettiğini anlamış kızla birşekilde elinde çicekle son bi pişmanlık konuşması yapmalı mı (çünkü ilerde geriye dönüp baktığında belki elimi bir defa daha uzatsam tutcaktı diye pişmanlık duymak istemiyo)?yoksa kader böyleymiş deyip acıya mı boğulmalı ?

NOT: ikinci seçeneği aklımdan geçirmek bile kalbimi paraçlıyo resmen buraya neden yazdığımı bilmiyrum ama son kez konuşmak için biraz cesaret bekliyorum sizden galiba.. aslında elimde çicekle gittiğimde o beni terslese beni tanımasa bile onu ömür boyu bekleyebilirim o derece anladım hatamı...
Güncellemeler
+1 yıl
bazı yerlerde imla hatası ve anlam kayması olabilir ve biraz kroca yazmışta olabilirim k.bakmayın bu aralar biraz kafam yerinde değil..
Son bir pişmanlık konuşması yapmalı mı?