bu sorum erkeklere.bir kızın sizi kendine uzun süreli bağlaması için ne yapması nasıl davranması gerekir
not:işin içine cinsellik katmayın cıvıtmadan cevaplayın
not:işin içine cinsellik katmayın cıvıtmadan cevaplayın
Olgun ve anlayışlı biriyle kesinlikle bir ömür geçirebilirim. Beni anlayan, gereksiz yere trip atmayan, erkeklerle samimi olmayan birisi her zaman ilgimi çekmiştir.
Yerinde oldun yerinde çocuk olan ve sürekli rica edebilen bir insanı çok severim.
Ama kesinlikle kıskanç olacak hatta aşırı kıskanç. Nedense hoşuma gider. :) Böyle birisini ömrümün sonuna kadar sevebilirim tabi bazı sebepler olmadığı sürece. :)
çok zor olacaksın herseye evet yok zor bırı olacaksın tamam mı asla saygısızlıga ızın verme erkekler kararlı ve karakterlı bayanları sever her zaman sözunde dur dusurt ol delıkanlı ol asla kendını ona teslım etme cınsellık asla gırme bu zamanın en kotu yanı ama sonra senı hor görur yurumez bu ılıskı aklında hep acaba soru ısaretı kalır sen bunları yap arada takılırsan mesaj at
tamam :)
Sıkmamalı bence önce erkeği, kıskanıyorsan da abartarak belli etme vs.
ne flörtü be saçmalama şahsen çok saçma geliyor bana.
başka fikriniz var mı ;)
yok...
tamam teşekkürler :)
Cevap
16Cevap
Karşıdakini boğmaması gerekir tripler ve kıskançlıklar ile.. Kısacası boğmamalı, bunaltmamalı
Sonra, karşılıklı olarak sevgiyi göstermek, saygı ve sadakat ile ilişki sonsuza dek yürür
pekii
perfecto'sun latteciğim
fazla tribe girip bunaltmamalı.Herşeye burnunu sokmamalı.Erkek arkadaş ortamındayken vs.zar zar çaldırıp benimle ilgilen dememeli.
bunlar benim genel özelliklerim :D
sen yinede katlanırsın :D
hiç bi şey yapmaması gerekir sadece akışına bıraksın anlayışlı olması yeterli zaten sevgilisi kafasındaki gibi bi kişilikse ciddiyet oluşur
dürüst olması yeter bide saygılı olsun bide teşhirci olmasın he bide sevdiğini belli etsin
Sevgi ve ilgisini belirtmesi kafi.Yani ben senin farkındayım.Sende farkımda ol diye sinyal vermen yeterli.
cinsellik olmadan uzun sure baglanmiyoruz ki. civitmadan demissin ama isin aci gercegi bu.
ten uyumu ve sevgı cok onemlı.turkıye debunu soylemek tabu:)
Çocuksu davranmamalı, olgun olmalı, zeki olmalı, güçlü olmalı, kültürlü olmalı.
Sıkmayacaksın , trip atmayacaksın , ilgisizde davranmayacaksın.
yorumlara baktımda hemcinslerim harbiden ilginçsiniz hepsi de ayrı yorum yapmış:D:D hepsini al ortaya karışık bişeyler çıkar işte:)
Her zaman çok güzel görünecek. Bir de sıkmayacak. Öyle sürekli telefonlaşalım sürekli konuşalım. sürekli beraber gezelim ayaklarına girmeyecek.
sıkıcı olmamalı her zaman yenilenmeli ve ilgimi çekmeyi başarabilmeli
Bunu birinden duyduğun birşeyi yaparak yapamazsın.
Fazla erkeğe karışmaması ve erkeğe mutlak itaat
fazla konuşmamak
fazla konuşmyrsn derken dertlerını mı anlatmıyorsun?
hızla tüketmek herseyı ılıskılerı cabuk monotonlaşmaya iter, konusmakdan kastım buydu..
ne istediğini bilmek gerekir
sevdiğini hissettirmeli tartışmalardan kaçınmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar