üniversitede evlenilecek bir kızı elimden kaçırdım. Mezun olmaya yakın bana dediki keşke zamanında bana söyleseydin, belki farklı olabilirdi gibisinde. Şimdi evli, Ankara'da, 3-4 yaşlarında tatlı bir çocuğu da var. Hatta beni facebooktan ekledi yakın bir zamanda ama ben kabul etmedim. Nasıl edebilirim ki? Sürekli onun mutlu aile fotoğraflarını mı izleyeceğim.
Evlilik konusuna gelince eğer üniversitede tanışsaydım mezun olup işimi elime alınca evlenirdim.
Lakin üniversite dışında biriyle tanışsam bir sene birbirimizi tanımak için yeter sanırım. Eğer ikimiz de birbirimizi için uygunsak fazla uzatmadan evlenirim. Hatta belki 1 sene bile beklemem. Çünkü artık yaşım da ilerliyor, bazı konularda erken ddavranmalıyım, değil mi? :)03 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım nasıl yani üniden senle değilde başka biriyle mi evlendi? haklısın eklenmez foto görmeye kim katlanır ki , sende niye söylemedin ki? aynen mezun olduktan sonra ve iş bulduktan sonra :) yaşın ilerliyorsa evet erken davranmalısın :)
- +1 yıl
peşpeşe tüm cümlelere cevap yazmışsın, harikasın ya :))
1. Hayır Ankaralı ve oradan biriyle evlenmiş.
2. Onu mutlu düşünmekten hoşlanabilirim ancak o mutlu aile resimlerine dayanamazdım.
3. Ben söyleyemedim çünkü ilk adımlarda pek cesur değilim.
4. Mezun olduk, iyi kötü bir iş bulduk (daha iyisini aramaya devam, sınavlar falan), ama henüz kara görünmedi. Adayı bırak, aday adayı bile yok.
5. Yaş kemâle ereli oldu epey zaman lakin tek başına evlilik olmuyor. Bir hayat arkadaşı, sırdaş, dünya güzeli, bir anne adayı, evimin hanımı, başıma tac, gönlüme sultan, hayallerime ilham... ve dahası olacak bir hanım lazım gelir. Kısmet işte :) ...
Soran+1 yılteşekkür ederim bendeki yetenek işte :D hmm anladım demekki kısmet değilmiş olsun ya seninde çıkar karşına istediğn gibi biri hayırlısı olsun ne diyelim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben polis lik okuyorum yani işim garanti. ben bile mezun olup bir kaç yıl çalışınca evlenicem inş. :)
boşu boşuna yılları tüketmeye gerek yok 1 2 yıl çıkıp konuştuktan sonra evlenilir. 4 5 yıl çıkmam yani :))01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılüniversitede erkekler evlilik düşünmez askerlik var iş bulma derdi var bitirdikten hemen sonra bile düşünmezler 27 yaşındayım etrafımda evlilik düşünen erkek sayılı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbzde ünide tanışdık çıktıktan 2 hafta snra evlilik muhabbetne grdi benmki :) 2.5 sene oldu ilişkimiz. 5-6 ay snra nişan yapıcz bakalım
07 Yorumla
Soran+1 yılaaa ne güzel işte beklediğim bir örnek daha varmış demek kalmış böyleleri :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :) peki kaçıncı sınıfta tanıştınız?
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim cnm. 2. snıfta okuodk :)
Soran+1 yılhmm anladım çok güzel yaa :)
Cevap sahibi+1 yıl:D:D
Soran+1 yıldarısı başıma :) ama doğru insan çıkarsa tabi :)
Cevap sahibi+1 yıltabiki cnm. dğru olması önemli.
Soran+1 yıldoğru insanda yok denecek kadar azaldı ya neyse bir doğru insanda bizi bulur heralde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhazırlıkta ; sINIFTA HAYATIMIN AŞKIYLA TANIŞTIM , (arkadaş olduk)
1. sınıfta devam ettik cok yakındık ama ( teklif etmedim arkadaşdık )
2. ben hala teklif etmedim arkadaş olmaya devam ettik
ne o başkasıyla çıktı nede bne aslında sevgiliydik ama teklif etmedim
3. sınıfta ; hala aynı durumdaydık arkdaş olmaya devam ettik
4. sınıfta artık evliliğe hazır olduğumu o sorumluluğu kaldırabileceğimi anladım ve sevgili olduk :)
nişanlıyız..32 Yorumla
Soran+1 yılaaa çok güzel mutluluğunuz daim olsun :)
+1 yılBunun okulla yasla falan bir alakasi yok ki karsindaki insani bulmak ile alakasi var. ben o insani bulayim evlilik dusuncelerim belli bir sure sonra o insanin dogru kisi olmasiyla ducunce gelisir ve evlilik dusunmeye baslarsin
00 YorumlaÜniversite aşkları otogara kadar yavrum ogretmediler mi sana...
23 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama ya adam gibi adam olanlar hiçte otogara değil duyduğum ve gördüğüm aşklardan bahsediyorum
Soran+1 yılhmm anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılüniversitedeki erkeklerin sadece %0,99 luk bölümü evlilik düşünür oda hayatında ilk defa bir kızla yakınlaşmış ve daha sonrası için bir şansı olmadığını düşünen bir erkektir
03 Yorumla
Soran+1 yılhmm aşık olup evlenende var ilk olmadığı halde
- +1 yıl
tabiki var ama o kadar küçük bir sayıki diğerlerinin yanında devede kulak
Soran+1 yıldoğru sayısı yok denecek kadar az
Aile baskısına göre düşünür hepsi. Aile baskısı olmayan adam da üniversite yıllarından evlilik düşünmez.
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu ancak şapşal olan bir Türk kadını sorabilir, bir nesliniz tükenmedi gitti...
115 Yorumla
Soran+1 yılkes be mal duyduk gördükde soruyorum dimi hala kaldı mı diye ne anlarsın sen be
- +1 yıl
Yazık seni yetiştiren anne babaya, bize de yazık sana tahammül ettiğimiz için.
Soran+1 yılkes be ne kadar gereksiz bir kişisin aile terbiyem gayet iyi sana sorucak değilim sorumu cvplamak için cevaplamasaydın sende Allahım sabır ya insanı çıldırtmak için yorum yapmayın sırf puan almak için cvplıyosunuz git işine ya
- +1 yıl
Ağzını bozmadan konuşmayı öğrenmelisin.
Soran+1 yılama sizde çıldırttınız yani
- +1 yıl
Çıldırmanız için söylemedim, tepkimi gördünüz.
Soran+1 yıltm anladım sizi
- +1 yıl
Biraz geç oldu ama neyse. Ayrıca 37 yaşında olan birine saygı göstermelisiniz. Ben sizi seviyorum, hepinizi de.
Soran+1 yıl37 yaşında olduğunuzu bilmiyordum abi yoksa tabiki büyüklerime saygım var , sizde şapşal diyince ben kızdım birden kusura bakma
- +1 yıl
Şapşal sana değil, soru şeklini sorma biçimineydi. Zeki birisin belki, nasıl sana şapşal diyebilirim ki. Ayrıca şimdi daha çok sevmeye başladım seni.
Soran+1 yılhmm soruya yani , niye sevmeye başladınız?
- +1 yıl
Kibar ve nezaket sahibi kadın sevilecek kadındır sarf-ı nazarımda.
Soran+1 yılhmm anladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, Allah'a emanet ol.
Soran+1 yılsizde abi
ben bile düşünmüyoken erkeklerin düşünmesi saçma :D
12 Yorumla- +1 yıl
Niye hürrem Sultan mısın :)
üniversitede evlenen çiftlerden kredi borcu istenmiyormuş bunu değerlendirmeli bence evliliğe hazır kişiler. az para değil sonuçta.
03 Yorumla
Soran+1 yılöyleymişte ünide okurken de evlenilmez eve mi bakıcan derslere mi
Soran+1 yılhm bilmem kredi düşünenler için cazip değerlendiren değerlendirsin ne diyim
+1 yılünide evlenen erkek sayısı sınırlıdır çünkü malın ne olduğunu biliyor evlenir mi sizce bir çoğu ünide düşürdüğü kızlarla geçirir zamanını ama evlenmek içn başka birini bulur
026 Yorumla
Soran+1 yıldediğinde haklısın ama ünide illa dediğin gibi öyle kızlarda var evlenilicek kızlarda var
- +1 yıl
evlenılecek kızları ıllakı vardır ama ben gormedım
- +1 yıl
bıde evlenılecek kızlar kıme gore nasıl bısey
Soran+1 yılsen görmemişsindir ama var yani , bence evlenicek kız namuslu , dürüst onla bunla fazla gezmeyen , çorap gibi sevgili değiştirmeyen bu benim görüşüm ama erkeklere göre nasıldır bilemem
- +1 yıl
ya sımdı soyle bı gercekte var ne kasar ne motor dedıgımız kızlar evlendı evlenecek kız dedıgımız kızlar evde kaldı bunu herkes gormustur cevresınde o yuzden evlenılecek kız kısıye gore bellı olur ama bana sorarsan senn dedıklerıne katılıyorum ama boylesını unıde gormen cok nadırdır ortamlara gırmez okuldan eve evden okula ama dıgerlerı oyle mı okuldan eve evden vermelere pardon mervelere sonra vs vs
Soran+1 yılhahahha katılıyoorumm çok iyi ya :)) aynen he verenler evleniyor o nasıl oluyor anlamadım gitti
- +1 yıl
asıl sorunun cevabına gelirsek o kızın erkegı kandırması mı yoksa erkegın kızı kandırması mı hangısıyse ona baglı evlenıp evlememek unıde
Soran+1 yılhmm anladım gibi
- +1 yıl
:) :) :) :) :)
Soran+1 yılniye güldün anlamamışım mı :) :) :)
- +1 yıl
anlamışşsın :))))
Soran+1 yılhe tm :)
- +1 yıl
:) :) :) :) :) hee
Soran+1 yılhe he he dostum heee :))))))))
- +1 yıl
bu ıs uzar gıder boyle :)
Soran+1 yılhahahah aynen aynen :)
- +1 yıl
illaki cevap vere vere uzayacak bu iş :)
Soran+1 yılben cevap vermeden duramam hahah :) neyse
- +1 yıl
bende duramam o zaman :)
Soran+1 yılee bu böyle uzayıp gidicek mii :)
- +1 yıl
sanırım oyle olacak gibi :)
Soran+1 yıltamam pes ediyorum :)
- +1 yıl
:) özele gelsene
Soran+1 yılama ya burdan konuşuyoduk işte :) aa o zman ben niye gizli yaptım o zman dimi :)
- +1 yıl
özelde sadece ben bilcem zaten dıgerlerı bılmeyecek kı
Soran+1 yılbiliyorum neyse iyi birine benziyosun konuşmalarından öyle anladım
Üniversitenin hiçbir yılında, hatta askerlikten önce düşünmem
00 Yorumla
+1 yılDüzgün birini hatta aha aradığım kız bu dediği anda evwt ama bence erken olur 27 iyi o yaşta evlenilir
05 Yorumla
Soran+1 yılhmm evet 27 çok iyi yaş
- +1 yıl
Çünkü şimdi sen evlenince ya da sen ve ben bir düşün şimdi sen abd gitmek istiyorsun tatile arkadaşlarınla şimdi evlilik var bir yandan hayatını yaşayamazsın yani bazı şeyleri ertelersin. Ve erken evlenenlerin hepsi pişman ona göre tabi genelleme değil
Soran+1 yılçok doğru haklısın , e beraberde gidilir
- +1 yıl
Olabilir de hep bir sıkıntı önce bir hayatını yaşa ondan sonra sıra illaki gelir
Soran+1 yıldoğruu diyorsun valla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜniversitedeki erkek evlilik düşünür mü_?
cok cok azı düşünür.
Boşuna ugraşma
adam önce işi askerligi ya da akademik veya yurt dısını düşünür
ama kızlar saf işte.10 YorumlaSen çok ters sormuşsun :)) ünv. biter, askerlik biter, işe girilir o zaman.
10 Yorumlaerkekler aile desteği hisederser se er4ken düşünür aile desteği yoksa iş edinim öyle düşünür
00 Yorumlaokul btti ama askerlk falan olnca beklyoruz hala :(
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm askerlik üni okuyan için 6 ay oluyor 6 ayda çabuk geçer , mutluluklar dilerim :) işte bende böyle örnekler bekliyordum
3.5 la 4arası hani bilemedin 3.25 olsun ama guzel abim gelisine werym sana 3 olur. :-)
01 Yorumla
kararı erkeğe bırakırsan o ünide akademik kariyer yapar tüm ünvanları alır yinede düşünmez evliliği
00 YorumlaValla mezun olunca dusunurum bı ara ogrencılıkte nereye dusuncem sacma
00 Yorumla
+1 yılüniversite bitsin iki sene sonra en ideali.
05 Yorumla
Soran+1 yılhe şöyle cevaplar istiyorum :) aynen dediğin gibi ideal
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılyav sorum galiba yanlış anlaşıldı millet ters ters şeyler demeye başladı :) o yüzden mantıklı cevaplar görünce seviniyorum :)
- +1 yıl
haklısın, sorunu iyice açıklığa kavuştur bu tür durumlar için :)
Soran+1 yılgüncelledim zaten düzelttim :)
bunca yıllık öğrenciyim böyle soru görmedim
15 Yorumla
Soran+1 yılgörmediysen gör :)
Soran+1 yılaynen üni ortamında zorda gördüklerim ve evlenen var hala kaldı mı diye merak ettim o yüzden sordum
Soran+1 yılhmm anladım
üniversitede düşünülür mü lan :D
15 Yorumla
Soran+1 yıldüşünen vardır be :)
Soran+1 yıltm zaten bende okul yıllarında evlenenleri demiyorum e heralde okul bittikten sonra :)
Soran+1 yılvarda okul zamanı olmaz eve mi bakıcan derslerine mi beni böyle sev dizisindeki gibi ayy hayal bile etmek istemiyorum hayali bile kötü :)
ben hiçbir döneminde düşünmedim :)
00 YorumlaBen 3 e geçtim evlenmek geçiyor içimden şahsen :-)
016 Yorumla
Soran+1 yılhmm aradığın kızı buldun demek :) bazılarıda diyor ünide evlilik mi düşünülür bak düşünen varmış demekki :)
Soran+1 yılolur olur inş. mutluluklar dilerim :)
Soran+1 yılAllah kırmazda birazda senin elinde olan bişey
Soran+1 yılmesajı ilk o atıyorsa bence hoşlanıyordur gerçi hal ve hareketlerindende anlaşılır zamana bırak dostum ama böyle devam ederseniz mutluluğa ulaşabilirsiniz ve evlilikle taçlandırabilirsiniz :)
Soran+1 yılhee farklı şehirdeyseniz zamana bırak daha yenisiniz ama tekrar tekrar buluştuktan sonra arada elektrik var mı yok mu az çok anlarsınız :)
Soran+1 yılhmm sen sormadan açıklıyorsa bu kız sana boş değil dostum :)
Soran+1 yılöyledir öyledir ama kıza karşı herzaman dürüst ol neysen o ol asla yalan söyleme ilişkiyi bitiren yalandır sonra gerisi gelir zaten tekrar mutluluklar dilerim :)
Soran+1 yılhmm dürüst birisiysen böyle devam et dostum dediğim gibi gerisi gelir zaten :)
+1 yılBen 27-28 düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladım
+1 yılerkekler üniversite de evlilik düşünmez :D
33 Yorumla
Soran+1 yılama düşünen vardır
- +1 yıl
işin zor :)
Soran+1 yıldaha bişey aradığım yok ama duyduğum gördüğüm ve evlenen üni aşkları var o yüzden sordum :)
+1 yılÜniversite bittikten 2-3 yıl sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılevet mantıklı tam uygun
3 deyim universitede evlenilecek kiz bulamadım
016 Yorumla
Soran+1 yılbulsan evlenilir yani dimi?
Soran+1 yıltabikide iyice tanımadan evlenilmez
Soran+1 yılçıkar ya daha henüz erken demek ki zaten insanın karşısına beklenmedik zamanda çıkar
Soran+1 yılaynen 30 a kadar vakti var :)
Soran+1 yılaa 30 yaklaştın demek yaşını ele verdik galiba :)
Soran+1 yılaz mı çok mu :) ? karar veremedin :)
Soran+1 yıl:) :) çoksa iyimiş
3,4 daha uygun 1,2 ye göre
00 Yorumla
+1 yılokul biticek askerlik filan olme essegim olme
00 Yorumla
+1 yılunverseıtede degıl de bıtınce kesın
00 Yorumlason seneye yakın ya da eğlence için takılır
042 Yorumla
Soran+1 yıleğlence için mi yok artık
Soran+1 yılvarda eğlence amaçlı olmayanları kastediyorum zaten eğlence amaçlı olanlarla erkekler pek evlenmiyor doğrumuyum :)
Soran+1 yılnasıl yani? :)
Soran+1 yılhmm anladım ama bunları yaptıktan sonra evlenebilir yani hayatını yaşadıktan sonra
Soran+1 yılhayatını yaşa elbette bulursun birini :)
Soran+1 yıl:D :D
Soran+1 yıl:) kızlar evlilik düşünürde işte siz erkekler hovardalıktı eğelenceydi derken evlilik düşünmüyorsunuz :) hernekadar yorucu desende bu böyle dimi :)
Soran+1 yılerkekleri az çok tanımışım :) böyle diyorsun ama ben sana diyim hiç beklemediğin anda o kişi karşına çıkıcak ve işte bu diyip takıcan yüzüğü dostum :)
Soran+1 yılhee işte buu :)
Soran+1 yılvardır öyle bir kadın zamanı gelince çıkar karşına
Soran+1 yıl:) bekle bekle :)
Soran+1 yıl:D :) :)
Soran+1 yılsaol seninde inş. zaman bakalım neler göstericek bize
Soran+1 yılaynen daha okul var :) o işler derken tahmin ettiğim şeyse benim o işlerle işim olmaz :)
Soran+1 yılhmm şimdi anladım doğru iş güç ooo her kız derken her kızın eti yenmez misali mi :)
Soran+1 yıl:)) yani dimi evlenilecek kız var eğlenicek kız var
Soran+1 yılah siz erkekler :D
Soran+1 yıl:) yaşayın yaşayın evlenince böyle bir imkan olmucak :))
Soran+1 yılaaa valla aferim sana takdir ettim tebrikler :)
Soran+1 yılteşekkür ettim :D
Soran+1 yıl:D :D :D
Okul bittikten sonra olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılelbette okul bittikten sonra okul yıllarında değil
Soran+1 yılzamanı değil derken anlamadım? :)
Soran+1 yıle tm ya bende okulda tanışıp okul bittikten sonra diyorum of sorum yanlış mı anlaşıldı :)
Soran+1 yılyok ya şifreli konuşmadım ki herşey ortada :)
Soran+1 yılne anladın bu sefer ben anlamadım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniversite bittikten sonra 5. yılda düşünürler.
05 Yorumla
Soran+1 yılhm anladım
Cevap sahibi+1 yılnormal bence daha bu adam sağda solda gezecek yani genç adam, sonra evlenir.
Soran+1 yılerkekler zaten artık 30 undan önce evlenmiyorlar dediğin gibi hayatlarını yaşamak istiyorlar
Cevap sahibi+1 yılevlenenlerinde gözü dışarda oluyo, adam doyacak sonra evlenecek olması gereken bu bence.
Soran+1 yılaa benim gibi düşünen biri var mıymış ya :) bencede adam hayatını yaşayamıyor hemen evleniyor sonra evlenince başka işler peşinde koşuyor sana katılıyorum gözü doymuş erkek herzaman iyidir
Gizli Üye(36-45)+1 yılhazırlık döneminde :)
05 Yorumla
Soran+1 yılhazırlık dönemindede erken değil mi :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) erken ama erken hareket ediyorlar
Soran+1 yılkim kızlar mı? :)
Cevap sahibi+1 yıldaha çok erkekler
Soran+1 yılhmmm anladım
+1 yılHicbir zaman
00 Yorumla
+1 yılüniversite bitince
00 Yorumla
+1 yılSon sınıfta :)
10 YorumlaHicbirinde :)
00 Yorumla3 4 gibi
01 Yorumla