+1 yılİşte, şeytanın oltasında bir av daha :) senin ondan farkin kalmaz, bunu yaparsan. o çocuğunda vebalini alıcaksın.. farzet senin yüzünden oda melekimsi ise yuva kurmak niyetiyse enden bulunan insnalardansa. onuda yoldan çıkmasına, kızlara acımamasına sevgi, cinsellik vb. kullanmasında çığır açabilirsin. günahlarda çığır açan o işleyen kişi vazceçip tövbe edene dek sebeb olanada yazılır. bunu alo 190 diyanet fetva hattına sor.
İnan yaptığınla, sadece masum arkadaşına zarar verirsin. o fırlama yüzsüz vatandaşın umru olmassın hatta bak salağa mala beni arkadaşımla kıskandıracak kaşarmı oluyor ne ya da kaşıntısımı var beni köpek gibi seviyor ne yollara başvuruyor beni kıskandıracak güya işte böyle kanka köle edeceksin kendine çekip gideceğine uğraşıyor aklınca belki intikam alıyor yesinler intikamını dişiliğini vb. derse şaşmam.
Dua et ondan kurtulduğuna. evliyken olsaydı bunlar dahamı iyi olacaktı Allah kurtarmış bak yoluna. deyecek biri sanki intikam almaya günahı boynuna demişsin biri haksız yere ailenden birini vursun sende git hiç alakasız başkasını vur katilin arkadaşını ve günahı katilin boynuna de :) senin demenlemi din şekilleniyor günah ona göremi kargo e -posta misali gidiyor. akıllı ol. yoksa bu vebalin altında gerçekten seveceğin birinide rabbimiz nasip etmez kahrolursun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiç düşünme yap derim... Zamanında bende kız arkadaşın kankasını böle yaptım kıza yazık oldu ama ne yapıyım büyük bir intikam almıştım :)))))))))
22 Yorumla
Soran+1 yılIntikam değilde kullandığı birkaç kiz var. Onlarada yazık nedir bu adamin derdi. burada gelmiş bazıları yanlış der yapacağıma. Benim ona ders verisim belki yanlış yönden ama ona iyi koyacak bu. Birdaha birine uzanamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni sey benimde basima geldi. Ama bana inat kizlarla cikmak yerine gitti evlendi. Onun en yakin arkadasida aile dostumuzda ve beni ailecek istiyolardi ogullarida asikti zate. İntikam amaciyla sadece 1 gun dayanabildim. Ve duymadan bitirdim hemen. Evet o bana yapabilicegi en buyuk kotulugu yapti evlendi gitti daha kotu yapabilicegi bisey yoktu yani ama o beni cok duzgun tanidi aaa bak oda digerleri gibiymis demesini istemedim. Ama hala benimle ugrasiyo orasi ayri. Bence arkadasiyla onu vurmak yerine (sonucta ayrilicaksin) etrafina bak, sana gercekten deger veren mutlu olabilicegim birisiyle ol. Bu ona daha cok aci vericektir. Arkadasinla oldugunda anlicak cunku ona oldugu cok acik. Niye gotu tavan yapsin ki? Baskasiyla oldugunda fena kuyruk acisi olucaktir inan bana:)
00 Yorumla
Neden onun karaktersizliğine sende bürünmek istiyorsun..
Neden sen böyle şeref yoksunu biri için kendini bu denli mahvedeceksin..
Bu kadar basit mi kolay mı..
Sadece sus tek bir söz dahi söylemeden kendi yoluna bak, emin ol bu ona en büyük darbe olur.12 Yorumla
Soran+1 yılİçime düşürdüğü şeytani tanımalı artık oda acı çeksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yıl-Erkek arkadaş çevreni arttır.
-Erkek arkadaşlarınla samimi ol (Arkadaş olarak elbette)
-Kendine bak, özen göster.
-Keyfine bak, yerine göre tebessümün, gülücüğün eksik olmasın
Ayrıca
-Umursama
-Kaale alma.
-Göz göze gelseniz de bakışın o kadar umarsız olsun.
-Ona ne eksi ol ne artı ol, sadece sıradan birisine olan tavrın tutumun olsun.
cut.15 Yorumla
Soran+1 yılKendime çok iyi bakıyorum zaten hep mutluyum görüyorda ama sorun işte onun böyle duyarsiz olması. Inşallah beni her gördüğünde içi yanar nedim. Benim erkek çevrem pek geniş değil genelde asılan ve sapıklik gördüğüm için orali olmuyorum. Böyle birşey yapmalıyım ki hem kendi adıma hemde o kullandığı kızlar adına. Ne aptal bazı erkekler. Böyle yapınca ona kosarim mi sanıyor
- +1 yıl
Ona koşarım mı sanıyor
DİYOSUN.
Ama umursuyorsun.
Şimdi sana da kızmalı, sen ne diye onu umursuyorsun ki, sen onu umursayarak amacına hizmet etmiş oluyorsun, bilsin bilmesin ne farkeder.
Sabit bir şekilde sürdüreceksin o halde bu durumu, buna artı olarak da kaale almayacaksın, umarsız olacaksın, duyarsız oldu diye çatlamayacaksın, duyarsız olduysa oldu ben keyfime bakarım diyeceksin.
Soran+1 yılDers verecem ne olursa olsun baktım arkadasi değil çevresinde bütün erkekleri kendime aşık edecem. Olmuyacak birşey değil. Ya içime düşürdüğü o şeytani görsün birdaha bir kiza nasıl davranmayacagini öğrenir. Topluma zarar böylesinin. Kale almadikca o dahada Öküzlesti
- +1 yıl
İşte yine kaale alma, yine naparsan yap.
Eğer sana iyi gelecekse yap tabisi, ama şunu da unutma, öküz dediğin şahıs dersini almaz.
Soran+1 yılIte it olacaksın bunu anladım melek olmak birşey ifade etmiyor ona yem olacağıma ben onu yerim böylelikle
Bizler onu kirletmeden önce aşk dünyadaki en masum şeydi. Şimdi kırık bir kalp intikamını duygusuz bir ilişkide arıyor. Kimin kırıldığı önemli değil çünkü yeter ki kırılan ben olmayayım düşüncesi. Aşkı yeterince utandırdık bence durmasını bilelim
18 Yorumla
Soran+1 yılAşk mi yok öyle şey boşversene insanlar artik itlikden anlıyor bazılarına hadini vermek lazım
- +1 yıl
Çok güzel ve örnek olması gereken olgun bir cevap +1
- +1 yıl
Bazı gerçekleri anlamaya akıl yetmiyor hissedebilmek gerekiyor. O vasıf da herkesde bulunmuyor maaesef. Ve insana anlayamadığını inkar etmek daha kolay gelir. Aşk gibi mevzular da kolay insanların işi değildir zaten.
Soran+1 yılBu dünyada insan kaldı mi ki o aşk barınşın yüreklerde. Söyle bir bakin bakım etrafınıza. ya da iyi bir örnek burası. Herkes nasıl prim yaparım veya nasıl birbirini ayarlarim ayaklarinda. Edepsiz profil resimleri nedir bir kendiniz olun. Aylardir üyeyim hep gizliyim. Kaç kişiye yardimci oldum. burada bazilarimiz gibi yükardaki nedenler için değil. Şimdi burada benim bir derdim oldu ve hemen damgayi yedik kötü olduk ya nedim. Bilip bilmeden önyargı bu olsa gerek işte büyüzden sayılı dostlarim var. Neyse bir aynaya bakın sonra karşıma geçin. Benim günahlarim elle sayılır. Çok şükür hep edepli yaşadım. Bu güne kadar böyle çirkin düşünmedim. Su an içimdeki kin edepsizlige neden olacak bilincindeyim. Bunuda soruda belirtim zaten. Cezası neyse Rabbime kalmış size laf düşmez
Soran+1 yılYapmacık yorumları da bırakın artik. bir öylesiniz bir böyle. Anlam veremiyorum gerçekten. Profillerinizde okadar farklı yorumlar var ki bu yorumu yapan sizmisiniz dedirtecek kadar saskinim. Neyse susuyorum ben. Biraz olsun insanlık kaldiysa ne demek istediğimi anlamisinizdir
- +1 yıl
Benim profili bakarsan yorumlarımda saygısızlık göremezsen belki bir veya iki tanedir o da gerçekten hakedene.. Sen buraya çözüm aramaya ve fikir almaya gelmedin sen buraya insanlardan onay almya geldin yapmak istediklerinin yanlış olduğunun farkındasın ne yapmalıyım diye sorup "hayır, böyle bir şey yapma " cevabını kabul etmiyorsan zaten kararını vermişsin saygılı insanlar her zaman bulunur ama önce sor bir kendine ben bu insanları hakediyormuyuk diye.. Seni daha iyi hissettirecekse git istediğini yap sonuçta ben kimim ki sana karışıyorum bu senin kendi hayatın sadece merak ettiğim bir soru var sana senin tabirinle bu kadar pislik davranan birinin canını acıtmak istiyorsun ama bunu yaparken başkalarının kırılmasını önemsemiyorsun bu eski sevgilinin arkadaşı olsa bile sevgilinin sana bu kadar saygısîz davranmasını burada kötülerken aynı şekilde başkasına öyle davranmak sırf intikam için duygularla oynamak seni tam olarak ne kadar farklı yapıyor sevgilinden
- +1 yıl
Soran Biz cezası neyse bize duser demedik. Tabi Allaha düşer ama böyle derken bize iftira atmak da nasıl bir karakter (!) işidir. Kendini bilmez, ömründe gördüğün üç gün, birkaç insanla, birşeyler bilirmiş halleri içerisindesin. Eger güzel insanlar bulamadıysan bunu olmayışına değil bulamayışına ver. Senin etrafına pis insanlar seçmen, diğer tanımayıp , genelleyip iftira edip kul hakkına girdiğin insanların sucu degildir.
Şayet bir kişi benim tüm cevaplarıma bakıp bir eğrilik görüyorsa o kişinin kendi eğriliğindendir. Bana eğri bakarken doğru görünmemi bekleyemezsiniz!
Siz azmışsınız, kendi azgınlığınıza taraftar arıyor, günahınıza şahit, destekçi arıyor, olmayanları da ikiyüzlülükle itham edip, iftira ediyorsunuz. Siz istediginiz kadar tepinin, bu kervan sizsiz de yürür.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe sevabı yahu, çıkacağın kişinin hakkına girmeyecek misin, onunla ciddi düşünmediğini ona açıkla bari öyle çık..
25 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ona yazık olcak ama tek çözüm bu. Bu kişinin beduasi alırım kesin ama diğer kullandığı kızların Allah rızası daha ağır basar emin ol
- +1 yıl
Ula ne duasi agir basmasi. Sacma sacma konusuyo ya. Kul hakkini odemeden şehit bile cennete giremiyo bu gelmis dualari agir basar, yardim edin sevaba girin filan. bir halt edion bari ne b. k yedigini bil
Cevap sahibi+1 yılO diğer kullandığı kızlardan dolayı belayı haketmiş olabilir de, ilerde seni biri daha kullanırsa sen de bunu haketmiş olmayacak mısın?
Yani bir katil bulup onu haksız yere öldürmek gibi.. Katilin cezasını belirlemek ve vermek senin işin değil kardeş. O haketse de bu haksızlığı kendine layık görme
Soran+1 yılİçim acıyor anlatamiyorum burada! Gerçekten onun yaptığı tek bu değil. Ben böyle duyarsız değildim. Ama olmuyo işte onun yaptığı artık aştı. Ne olursa olsun artık karar verdim. Ben mi Yaman o mu görecek. Ha günah yaptığım bilincindeyim neyse çekerim bu güne kadar hiç birine zararı olmayan ben artık birazda ben kötü olayım. Iyilikle elime birşey geçmedi
Cevap sahibi+1 yılKardeşim, günahı bilen insan -sen- ahireti nasıl bilmez. Iyilikten elime bişey geçmedi ne demek bir daha düşün. Yani Allah iyiliğin karşılığını ne zaman vereceğini kendi daha iyi bilmez mi? ne mükafat kazandığını bilmeden vazgeçmen bana garip geldi o yüzden söyledim. Yine sen bilirsin, belki kötü biri olunca daha eğlenceli bir hayat yaşarsın bu dünyada. Karar senin
+1 yılBence umursama. Nasıl olsa eski sevgilinmiş. Ne yaptığı umrunda olmamalı. Arkadaşıyla çıkarak ona kasıtlı olarak yaptığını ve hala onu sevdiğini düşünür. O yüzden yapma bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünecegi onun bilecegi iş. Şu ayda şeytanlar dünyayı terk ederken o bir şeytan yaratı görsün eserini
- +1 yıl
Ben hala umursamamandan yanayım. Onu takmazsan yaptığı şeyden vazgeçebilir. Ama üstüne gidersen devam eder.
genel yazayım yani sana direk değil.
eski sevgilisin erkek arkadaşıyla çıkmak karaktersizliktir , biride arkadaşının ayrıldığı sevgilisiyle çıkacak olursa bunun karşılığıda şerefsizliktir.10 Yorumlahttps://vocaroo.com/i/s05ahoBrqrQL gerçekten bu kadar küçük mü düşündün?
00 YorumlaBunu yaparsan senin eski sevgilinden ne farkın kalacak? Madem günahı sevabı biliyosun o zaman bu tarz durumlarda kısasa kısas mantığının hangisiyle sonuçlanacağını bilmelisin ;)
10 YorumlaÇivi civiyi soker evet lakin bir çivi ezilir oda sen olcaksn kaşar damgasını yiceksn. Bence allaha havale et
12 Yorumla
Soran+1 yılAllaha havale etikce günden güne azıyor
k. b ama karakterini niye onun değiştiriyon ki dha doğru bir tabirle niye onun için karaktersiz oluyosun ayrıca ondan ne farkın kalacak hem sende de Allah korkusu varsa yapmazsın
10 Yorumla
+1 yılOnun seviyesine düsme sonunda senden onun yaptiklarina karsilik vemedigini gorup kendi yaptiklarindan utanicak masumlugu oyna bence ona en buyuk ders olur
00 Yorumla
+1 yılonun seviyesine dusup kendine farklı etiketler vurdurma bence ona en buyuk ceza varlıgını hiçbir zaman hıssetmemen olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah korkusuda yok yazmışsın senin sanki varmış gibi. ne diye o çocuğun duygularıyla oynuycan erkek mi yok sevebileceğin biriyle beraber ol.
30 Yorumla
+1 yılne ders verecen iti köpeği dikkate alma ilgilenme bile arkadasıyla flört edipte onu kıskandıramazsın degerini düşürürsün ucuz gibi görünmek istemezsin heralde :)
04 Yorumla
Soran+1 yılUcuzluk onda ata sporu. Dediğin itligi yapıyor o su an. Ite it olacaksın bunu anladım melek oldukça başına çıkıyorlar çünkü
- +1 yıl
bence bir kadının bunu yapması çok küçük düşürücü bişey
Soran+1 yılOnun yaptığına ne demeli
- +1 yıl
baskasını napacan sen kendin ol gercek bir erkek arkadas bul mesela :)
+1 yılYa biraksana ders vermek sana mi kaldı totoş. Birak allahindan bulsun masum insanlara dokunma git ne b0k yersen ye
10 Yorumla
+1 yılkızlar çok acımasız yaratıklar :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAz bile yapıyorum :)
- +1 yıl
hahah nasıl kin dolmuş :)) bunu yazarken dudaklarını ısırdığını görebiliyorum :D
Masum meleğim ve başkasının duygularıyla oynamak çok iticisin. İlk başta söylediğim kelimeyi otur ayık kafayla bidaha düşün
20 Yorumla
+1 yılBöyle kafa yapısındakileri uçuracaksın. Git kendini at sen de kurtul biz de kurtulalım.
10 Yorumlakendini satmaktan başka hiçbir şey olmayacak :) uzun kadınmışsın, neyse sevgilinin arkadaşı na arayacak iyi bari :)
00 Yorumla
+1 yılYüzüne gülen insanlar bile arkandan o* der bence yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap kız yap hatta daha ileri git öpüş sinemaya git bir kaç bişe yap :))) aralarını boz :D
10 Yorumlasne bir yrak yiyemezsin. kıçındaki leke sana yeter ç.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sevabı ya kalbinden kini çıkart.
şeytanlaşma besmele çek :D
Boş ver hayırlın değilmiş demek ki kader de geç ALLAH hayırlısı bilir...02 Yorumla
Soran+1 yılOndan şüphem yok ama ona ders vermeli içime düşürdüğü şeytani eseri ile tanışmalı
Cevap sahibi+1 yılBaşkalarının kölesi olma.
Zarar verecem diye kendine yazık etme. Akıllı ol boş ver geçmişi önüne bak.
Arkana bakarak yürürsen önündekilere takılıp düşersin ;)
Dediğin şeyleri yapmana uygun bir mezhep varsa ve sen o mezhepe mensupsan senden olmayan vaazını tutturamaz
10 Yorumlaİntikam almak icin kendini günaha sokma. En güzel cevap susmak değilmi. S*ktir et gitsin. Sen yolundan şaşma. İntikam derken yinede mutlu olamazsın.
00 Yorumlaİntikamı, intikam'ın son iki harfiyle gerçekleştirmek olağanüstü bir şey.
00 Yorumlakendine kötülük edersin en iyi arkadaşıda seni kullanır bence yapma
00 Yorumla
+1 yılvar bir öneri... kaşarlıgın lüzumu yok... akıllı ol :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılAkil isi değil bu mantık ve bencil olmam gerekiyor artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah korkusu diyorsunda sende bir yanlış yapıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum günahın bilincindeyim içimi yiyor ama napayım aylardır tüketi beni ve çevresine başka kizlarida kullanıyor. Utanmadan bunu yapan birine beni hala delice kıskanan biri için bunu yapmalıyım. Aklı varsa birdaha hiçbir kizi oylalamaz o bu dilden anlıyor. Olan arkadaşına olacak umarım anlar beni ilerde kötü birsey yapmış olsamda :/
ama sen günaha girersin
12 Yorumla
Soran+1 yılKullandığı kızları düşünürsek onlarin allah razi olsunu beni kurtarir emin ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini küçükltme derim insan sonra kendni küçük duruma düşünürdüğü için pişman oluyor
00 Yorumla
+1 yılMasum kal kendi fiyatini dusurme!
10 Yorumlakaç yaşındasın sen?
ergen ergen tripler12 Yorumla
Soran+1 yılAkıl yaşda olsaydı o böyle şeyler yapmazdi kendisi 29 yasinda ve neler neler yapıyor. Benim yapacağım yaninda az bile
Eee ne farkın kalor o zaman ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimki ona ders. Allah biliyor içimi ya ben hiçbir erkeğe umut vermedim. Biri bana gelip sevdiğini söylediğinde içim içimi yiyen birisiyim üzülecek diye. Ama yok arkadaş böyle oldukça çile bitmiyor baksana nede sapsal biri ile sevgili olmuşum yaptığı bir değil iki değil ona büyük darbe sart oldu
+1 yılYa gerçekten cok seversen?
12 Yorumla
Soran+1 yılBirdaha sevmek yok son olsun artık değer verene değer verecem. Aşk mi? O neydi haaa filmlerde sadece olan şey dünyada bulunmayan insanlarda olmaz
- +1 yıl
Sen çıldırmış olmalısın :)
kazana atip kaynatalim onu :p
00 Yorumla
+1 yılAllah korkusu olana bak hele! o_0
00 YorumlaOnun seviyesine düşmeye meraklısın yani öylemi
10 Yorumla
+1 yılBence dediği gibi masum kal
00 YorumlaArada kalan ikinci çocuğun suçu ne?
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle bişey yapma derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaşar gelinmez kaşar olunuru ıspatladın
30 YorumlaSende Allah korkusu var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılVar hala korkum elbette günahı neyse çekerim artık yeter ki onda sürünsün
verecenmi peki :))))))
03 Yorumla
Soran+1 yılBari ramazanda biraz edepli olun böyle yorum mu olur arkadaş!
Soran+1 yılBenim yapacağım edepsizlik elbette yorumlarimi okursan anlarsin bilincindeyim. Buna diyecek sözüm yok zaten. Ama senin yaptığın yorum kadar terbiyesiz birşey yazmadi kimse henuz bunuda bil kardeşim. Anladın sen beni
kudurt..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne