Arkadaşımın eski sevgilisiyle flört ediyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben bir tamam ama ne yapsam bilmiyorum. Olay çok karışık kardeşim dediğim arkadaşımın bir sevgilisi vardı. Kız eskiden madde bağımlısıydı ve arkadaşım onu o bataktan çıkarmıştı. Bir ara araları bozuldu ve kız sürekli mekanlarda alkol kullanmaya başladı. Arkadaşım da merkeze uzak olduğu için beni kıza sahip çıkmakla görevlendirdi. Ben birkaç kez kızın yanında durdum madde kullanmadığından emin olmak için. Önceden de buradan anlatmıştım kız beni öpmeye çalıştı tokatlayıp olmaz dedim. O dönemde o da bana arkadaş olarak çok güvenmeye başladı beher konuda yardım ettim kıza. Kardeşim dediğim arkadaşım da çok memnundu durumdan. Ama sonra yazın bir ara dönem oldu ve kız maddeye geri dönmüş arkadaşım da öfkeyle aradı beni ve kızdan ayrıldığını bir daha asla görüşmeyeceğini söyledi. Ben de teyit için kıza yazdım ve onayladı. Sonraki süreçte ben arkadaş olarak kıza yardım ettim yine maddeyi bıraktırdım çok zor durumlardan kurtardım o dönemde tüm arkadaşları çok güveniyorum dediği insanlar kızı bıraktı ben yine yardım ettim. Ama bu dönemde aramızda bir çekim oluştu ve önceden ben karşı koyuyordum ama ben de çok etkilendim. Bu dönemde kardeşim dediğim arkadaşım her şeyden habersiz çünkü kız daha başka kötülükler de yapmıştı arkadaşıma ve arkadaşım çok öfkeliydi. Dün bir konserde kıza doğum günü hediyesi verdim ve dudaklarıma yapıştı dakikalarca öpüştük. Sonra yaptığımız yanlış diyip ayrıldım. Şimdi sürekli bana anlık fotolar felan atıyor. Sürekli yazıyor sürekli konuşmak istiyor ama ben çok pişmanım. Çok büyük şerefsizlik yapıyor gibiyim. Ne yapmalıyım?

Arkadaşımın eski sevgilisiyle flört ediyorum ne yapmalıyım?