Gizli Üye(30-35)+1 yılsrn önce beynine büyüme ameliyatı yaptir senin gibilerin yuzunden nedir b7 çektiğimiz anlamamki boy 1.70 diye ölelim mi yani cok ciddiyim once kafanı değiştir o küçük uzun boylu erkeklerin olduğu dünyadan çık ve etrafina bak zeki olupta uzun boylulari devoren erkekleri gör en büyük örneği Rymsterio adam 2.10 cmlik undertaker u yenmis biri boyu da 1.68 nasıl yenfi zekasıni kullandı benim dediklerimi yabana atma bir dediğim gibi bak etrafina felsefeni değiştir
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim beyin ameliyatı falan ayıp olmuyor mu? Herkesin bir zaafı vardır benimki de bu yanlış mı ne yapmalıyım diye gelip insan gibi sormuşum, neyin atarını yapıyosun anlamıyorum ki..
Cevap sahibi+1 yılbu zaaflarindan kurtulman için söyledim ilerde acısını cekersin uzin boylu birisine denk gelir ana adam süzme olur o zaman cok canın yanar çevremdeku insanlardan biliyorum ben senin ufkunu açmak için söyledim kalbini kirdiysam Özür dilerim ama dedigim gibi eşini evini komşunu iyi seç cevapida şikayet et istersen kaldırsınlar
En İyi Cevaplar
+1 yılbu kadınların çoğunda olan bir şey. boyumun, omuzlarımın ve ellerimin ekmeğini çok yedim.
bence böyle devam et, ben de güzel ayaklı kadınlardan etkileniyorum ve bunu değiştirmek için kasmıyorum. çünkü ben buyum ve kendimden utanacak değilim.01 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim beni anlatmışsın resmen :D alksjfajkls ben de tarif ettiğin gibiyim. Ayak fetişizmi dahil :D
senin boyun kaç çok merak ettim? 1.60'lık kızların 1.70'lik erkeğe burun kıvırması biraz gülünç bence. ben 1.75'lik halimle kendimden 7 santim kısa insanı da pekala beğenebildim, doktora yapıyor ve zeki diye. yüzeysel olmayın bu kadar, her şey boy pos, omuz, adonis değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel söylemişsin de, gönül kimi sevmişse güzel odur demişler. Ben de seversem takılmam bu kadar. Farkındaysan zaaf demişim, herkesin zaafları vardır bu eleştiri niye?
+1 yılBende de var o takıntı. Omuz takıntısı. Uzun olursa da yok demem. :D Ama şu an benden çokta uzun olmayan birisi hatta neredeyse aynı boydayız her an aklımda neredeyse.. :/ Aşık olunca boyu falan boşveriyor insan
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka öyle tabii.. Belki aşık olursam ilk etap da problem etmeyebilirim ama sonrasın da kesin takarım ben tanıyorum kendimi
- +1 yıl
hahahah:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
+1 yılOff! Çağımızın hastalığı ergenlik sarmış burayıda. Yanında adam taşıyor, çanta sanki. Cmlerle adam seçiyor ve ardına reddettim filan diyor. Cevap verme, yazmasaydın da deme, kusması gelen kusmadan duramaz. Sana değil bu ergen düşüncelere isyanım. Mısırda ölen Esma da 17 yaşında ama akranlarının uğraştığı şeylere bak.
23 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle deme. Herkesin zaafları vardır, hayatım ve beynim uzun erkeklerden ibaret değil önyargılı olma.
- +1 yıl
Kurduğun cümleler hayatını anlatmasa da hayatı yaşayanı anlatıyor. Bu bünyeden bu tarz bir cümle çıksaydı, şerefsizim iki ay aralıksız karakterime ağlardım. "Büyük gögüslü kızlara zaafım var, 90 altı oldu mu reddediyorum, çok pis reddetmişliğim vardır, nasıl yeneceğim bunu. 90 bedenden küçük olanlara ısınamıyorum, hemen soğuyorum"
Deme öyle deme, hayatım ve beynim iri gögüslü kızlardan ibaret değil diye cevap versem ne vermesem ne! Ben az önce insan seçme kriteri belirttim mi, belirtmez olaydım ama belirttim. Neyse, iyi eğlenceler ladym.
Soran+1 yılAaah.. Ah. bir şey demiyorum, demek istemiyorum.
her erkek uzun boyludur desene sen her erkeğe karşı bir zaafın var olarak yaşıyorsun.. Kısaca şöyle yapalım pipisi olan erkeklere karşı bir zaafım var diyelim tam olsun :D
Şakayı bir kenara bırakıyım da, kısa boylu erkeklerin bir çekiciliği olmuyor ama benim bildiğim 180 altı bir erkek var eminim ki onu görsen bu durumdan vazgeçersin.. Çünkü çok yakışıklı bebek gibi :)05 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum 😔
- +1 yıl
180 üstü varken altına inmeyın kızlar :)
- +1 yıl
pipide bile kadınların ortak kanıya vardıkları sabit bir fikir yok ki... rengini beğenmez, boyunu beğenmez, kıvrımını beğenmez, kılı yünü... sen önce bakacaksın kardeşim bu adam, gelecekte ondan doğuracağım çocuğa bakabilecek mi? beni mutlu edebilecek mi? beni her halimle sevecek mi? bunların hiçbir değeri yok ama değil mi? 180'den az olmasın, yok pipisi olsun... neyse bu arada, boyum 182. avrupa standartlarında da bir pipim de var.
Soran+1 yılBen sadece ilk izlenim meselesi olarak baktım olaya, senin saydıkların olmazsa elbette sırf boyu için evlenmem.
senlik birini tanıyorum nasıl :) https://www.haberself.com/res/img/haber/7/1977.jpg çok çekicimi hahaaaa
117 Yorumla
Soran+1 yılHaa.. Şaka mı yaptın sen şimdi?
- +1 yıl
süper bir cewap bayildim gülmekten:))
- +1 yıl
soran kişi degilim. cavaba bayildim yorum yapayim diye girdim en guzel cevabi. verdigi icin cevap yazmadim yoruma girdim direk:)
Soran+1 yılO kim :D
Soran+1 yılHaa alttaki kız :/
- +1 yıl
ayy siz çok yaşyın moral 0 dı sayenizde tavan yaptı:)) süpersin. kezbane:))
Soran+1 yılSizi özele alalım muhabbetinize oradan devam edin isterseniz?
Soran+1 yılHayırdır ne biliyosun bulduğu mu?
+1 yılUlan dünkü trendy okuyup blue grubu için salya sümük ağlayan bacaksız boktunuz ne ara geniş omuzlu 1.80 erkek arayışına çıktınız
( boyum 1.73 . s. s. s)36 Yorumla- +1 yıl
Bu 1.80 isteyenlere fazlasın aga, gayet de yakışıklısın. Vallahi ben de öyleyim bana boy muhabbeti yapan kızı direk tersliyorum. Fakat zaten kısa boylu kızları seviyorum onlar da beğenmeyip bakmazsa dövsek bile mübah.
Soran+1 yılCanım ya :D valla hiç öyle gruplar bilmem neler için ağlayan ergen nesil olmadım. Daha da olmam.
- +1 yıl
yok agacım yani kız kız olsa da geniş omuz uzun boy istese gam yemicem eninde sonunda memura varacan neyin tribi bu yani :D
Soran+1 yılYok be hiç öyle uçlar da hayallerim olmadı. Arabası evi olan, Zeki, akıllı, bir de benim kadar çekici ve çok da kısa olmayan biri benim istediğim. Benim de arabam var, babamın bana zor zamanlarım da vereceği çok lüks olmayan bir ev de var, çirkinde değilim. Yani bende olmayan şeyleri karşı taraftan zaten beklemem anlatmak istediğim o
- +1 yıl
tatlım istediğin tarz da erkekler genelde jigolo olur. ha güzelsen bakımlıysan çık caddeye ya da beşiktaşa biraz cool takıl. evi ferrarisi olan enayi çok yakala birini
Soran+1 yılBenim ferrarim yok ki öyle birini isteyeyim. Sen çok yanlış anladın
Bende 1.75 den kısa kızlara ısınamıyorum aynı kaderi paylaşıyoruz birşey yapmana gerek yok yeni nesil uzun geliyor zaten senin boyun kaç?
15 Yorumla
Soran+1 yıl1.67
- +1 yıl
neden olacak, gözü yükseklerde.
Soran+1 yılYok canım Topuksuz 1.67 ne yaptınız sizde..
+1 yılbenimle tanışabilirsin :)
188 cm boyum var
tabiki işin şakası bu , erkeklerde de var benzer takıntılar , kimi sarışın , kimi ince belli sever.
Çok dert etme geniş omuzlu ve uzun seviyorsan en azından bir kriterin var demektir. :)01 Yorumla
Soran+1 yılKriter önemli tabii :D
Bu anormal bir durum değil zaten ailedeki erkekler o civarlardaysa muhtemelen sende 1.70 filansın yanındaki erkeğin en az 1.80 olması lazım..
06 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 değilim ama uzun sayılırım
Soran+1 yılTürkiye'nin boy ortalamasından habersiz olduğun belli tabi.
Soran+1 yıl1.67 ne kadar kısa sayılabilir? Arkadaş nedir bu kapak yapma çabalarınız anlamıyorum ki..
+1 yılMetreyle mi ölçüyorsun :) Ben 1.78'im diyelim ki diğer özellikleri de karşılıyorum sen 2 cm kısasın mı diyeceksin?
02 Yorumla
Soran+1 yılValla nasıl gösterdiğine bağlı. Eğer heybetli bir yapın varsa bir şey diyemem.
- +1 yıl
Profilimde resmim var merak ettim ne düşüneceksin hakkımda :) Ayrıca senin boyun kaç merak ettim.
Demek ki, bir tane kısa boylu ve balkonlu bir adam çıkacak ve köpek edecek seni..
14 Yorumla
Soran+1 yılBalkonu bilmem de kısa boylu biriyle (1.75) evliliğin eşiğinden döndüm. Yani o tehlikeyi atlatmış sayılırım değil mi :D
Soran+1 yılSenin boyun kısa değil mi
Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Önce zeka gelir bebeğim... Zeka bütün sorunları çözen anahtardır.
08 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka öyle tabii.
Soran+1 yıl:D Alemsin
Soran+1 yılNereden biliyorsun? :D
Soran+1 yıl:D müthiş tespit
+1 yılSeni Anan Benim İçin Doğurmuş Canım;
Hamurunu Benim İçin Yoğurmuş Canım :D03 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun :D
- +1 yıl
En Azından Tatlıyım ;)
Çok Gebiş Olmasada 1.80'İm :)
Soran+1 yıl:) :) :)
+1 yılArkadaş bir hatun da beyni çalışıyor, zeki felan deyiversin... yaslilikta geniş omzu çekmiş olarak kullanicaksin ayrıca
10 YorumlaTercihlerine saygı duyuyorum. Ama senin gibi düşünüp de 1.70'lik adamlara deli gibi aşık olup evlenen bir çok kız var :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aksini iddia etmedim zaten :)
Birşey yapmama gerek yok ki. Bu anormal bir durum değil. Herkesin hoşlandığı bir tip vardır. Sen de bubtipten hoslaniyorsun. Bunun nesini dert ettin
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu bile eleştirenler var ne günlere kaldık allahım :(
Boyunuz uzundur heralde normal yani sizinde 176-177 vardır heralde yoksa sırıgın yanında baya bir komik durursunuz :D
benim 1.75 böyle çok mutluyum sizin görüşünüzde saygm var :D01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeyni olan bir erkekte senin bu tuhaf huylarını taşıyamaz zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılSen taşıma evladım. Boyunu da bu kadar problem etme.
Zeka da önemliyi görene kadar bulur birini diyordum da hiç umudum yok artık :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D deme öyle ya
yapacak bısı yok kanks sana uzun boylu genıs omuzlu enişte bulucas ^^
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur 👍😄
madem uzun boylu hosuna gıdıyor 1.80 üstünde erkekle çık devam et kötü birşey değilki bu. yanlız bişey soracam senin boyun kaç
08 Yorumla
Soran+1 yıl1.67
Soran+1 yılÖyle tabii.. Uzun boylu birinin yanında abes durmayacağım için istiyorum zaten :)
Soran+1 yılKısa boylu adamdan da kadından da korkacaksın
Soran+1 yılGenelleme değil yahu o laftan yola çıkarak söyledim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff ben tam sinirdayim 182 boy ama genis omuzlarim vardır. Peki ya sen boyle seyler istiyosunda sen neler vaad ediyorsun yani senin fizik nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılManken gibiyim diyemem ama görünüşüme güvenmesem beklentilerim böyle olmaz değil mi..
Cevap sahibi+1 yılBende 170 ve uzeri renkli gözlü kizlara bayılıyorum
güzel yazmışsında, tüm uzun boylularda seni bekliyordu zaten :)
03 Yorumla
Soran+1 yılValla tümünü bilmem de epey var be kardeşim.
Soran+1 yılYoo 👇 alt tarafa bakman yeterli :)
Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. 181 - 75-kg ve 45 numara ayakkabı gıyen bıırırnın nasıl bır sanssı olabılır
02 Yorumla
Soran+1 yıl%70
+1 yılAl ben tam 1.80im 4 yıl fitness yaptım omzları sen düşün hani bana kimse gelmiyor nerede?
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmem. nerede?
- +1 yıl
Bilmem? Zaafın çoksa sen gel? Ama bak ben dürüst biriyim tam kaslıı değilim. Okuldan dolayı sporu bıraktım. 1.79 boy 92 kilo
Soran+1 yılHer önüme gelene gitmiyorum tabii..
- +1 yıl
Hahaha gelme zaten paranı alırdım. Jigoloyum ben
Soran+1 yılİşin gücün rast gelsin yavrum.
- +1 yıl
Sağol canısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim 175 geniş omuzlu. Boy diye reddetmem kimseyi ne saçma. Gerçi benim boyumda neyse işte.
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin boyun?
Cevap sahibi+1 yıl164
memlekette de herkes 1.80 * ya bu dışarıda ki tıfıl adamlar nerde *
00 Yorumla
+1 yıl1 82 olan bir erkek yakııklı filan beraber olurmuydun
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
neden boyu kısa diyemi
- +1 yıl
1 82 kısa bir boy değil bence
Soran+1 yılBeraberlikten kastın neydi senin
- +1 yıl
sevgili olmak ya
Soran+1 yıl:D bilmem..
Kız gizli sormuş bütün ks gene yavsamis :D yazık ya
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D yine de seviyorum bu ülkenin insanlarını
genis omuzlu oldugumu soylerler :)) boyda fena degil 180
01 Yorumla
Soran+1 yılSınır :D 👍
Sen birşey yapma kısa değilsense muradına erersin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKısa sayılmam
Normal böyle 1.80 altına inme mutfaktaki raftan birşey istediğinde adam sandalye almaya kalkışıp sana karşı gücenmesin:)
01 Yorumla
Soran+1 yılHah işte bak bu da var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana gel :D tarife uyuyorum :D Seni anan benim için doğurmuş canım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi :D
Cevap sahibi+1 yılHafif göbekliyimdirde :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de omuzlari genis kasli olmazsa reddediyorum. Sakalida olmali. Ayrica esmer ya da bugday tenli. Yoksa oluru yok
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden benim neyim var :D
- +1 yıl
Yarısı kadar uyuyorum tanımına. Fakat sen baya güzel kızsın. Beni reddetsen koymazdı zaten güzel derdim :D Sevlvi boylu ve güzel kızlar istesin böyle şeyler ama güzel olmayıp kendi boyu da kısa olan kızlar bu tür isteklerde bulununca kanıma dokunuyor...
Cevap sahibi+1 yılValla benim boyum kisa ama boy zaten uzun sevmiyorum. Benim boyum 1 64 adamda 1 78 olcak 5 cm ayakkabi giysem tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen 1.96 yim omuzlarim çok geniş ama hiç sevgilim olmadı hayat
06 Yorumla- +1 yıl
O ne abi battal boy çöp poşeti gibi :D
- +1 yıl
O ne biçim benzetme :D
Soran+1 yılHahahahahahaha :D güldürdünüz gençler
- +1 yıl
Peki napman gerek begenmleri için
Soran+1 yılBilmiyorum seni tanımıyorum :D
- +1 yıl
He hayırlısı
+1 yılErkekler de söylesin kriterleri o zaman. Geçin bunları ayşe mehmete kalacak yine
01 Yorumla
Soran+1 yılMehmet çok. Çeşit çeşit.
Hem uzun olsun hem zeki olsun hemde benim olsun bermuda üçgeni diyosun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılortak mı kullanmam gerekiyor?
+1 yılolabilir zaaf degil bu hoşlanman normal bişey :) ben kriterlere uyuyorumda :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız arkadaşım var oda sen gibi konuşurdu erkek dedigin uzun olacak diye şimdi 160 boyunda göbekli bir erkege aşık aksine erkekde bunu hiç sevmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin boyun nasıldı
Cevap sahibi+1 yıl185 benim boyy
Soran+1 yılYazık etmiş. 25 cm farkı nasıl görmez
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bul o zaman öyle birilerini. boyu uzun çok erkek var mesela sitede. tek sıkıntıların bunlar olsun
00 Yorumla
+1 yılsarp levendoğlu, kenanimirzalioğlu etkisinde kalan bir bayan dha :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYanılıyorsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılteorin tutmadı özellikler bende var ama hiç sevgilim olmadı hani
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bütün kızlar demedim ama sadece kendi aradığım özelliği söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılbende bütün özellikler var senin gibi biri denk gelse bana ya
Soran+1 yılİnşallah diyelim o zaman
Cevap sahibi+1 yılinşAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılYapma bir şey ve hoşlanmaya devam et?
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki :D
+1 yılPeki senin bu teoremine göre ben neden yalnızım?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum :(
- +1 yıl
Beş yıla gitti bitti ve beş yıldır yalnızım. İstediğim gibi bir kadın bulamadım, niyetim çok ciddi olmasına rağmen.
Soran+1 yılÜzülme.
- +1 yıl
İmkansız üzülmemem.
186 boy var, geniş ve kalıplı bir vücudum var.
Hala yalnızım.
Gel anam 185 boy, 285 omuz ne ararsan var
03 Yorumla
Soran+1 yılSağolun, varolun, güzel ülkemin uzun ve geniş omuzlu insanları 👏👏👏👏👏
Soran+1 yıl:D :D :D
+1 yılboyun 150 yse hayat zor senin için
00 Yorumlaöyle heriflr bulup takılmalısın napıcan
00 Yorumla
+1 yılSen güzel misin? Sen uzun musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılYok yolda görsen suratıma bakmazsın. 😒
- +1 yıl
Ciddi sordum makaraya almadan cevap ver. Güzel sayılabilir misin? :)
Soran+1 yılGüzelimdir. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum, çirkin biri değilim.
- +1 yıl
Valla tamam sen iste böyle istekler... Boyun 167 cm güzelsin falan. Böyle erkekler senin için iyi zaten. Fakat gözünü seveyin boyu 1.50-1.60 aralığında olanlar, 174 cm boy ile yetinsinler adamın asabını bozmasınlar.
Soran+1 yılO kadarına bende karşıyım. Davul bile dengi dengine demişler. Herkes kendi sınıfyla yetinsin. Benim yanıma da benim standartlarım da olan adam yakışır zaten.
uzun boylu bir erkek bulmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle tahmin etmiştim
Aaaa beni tarif ediyorsun sen :))
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum :D
Dogru yolda ilerliyosun aynen devam karşmm :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEngeller çıksa da, eleştirilere maruz kalsam da, bu zaaf bende ebedi sanırım. Krşmm :D
Soran+1 yılZaten kısa olsan direkt eleştirirdin :D
o senin değibütün hatunlarin zaafı sorun yok :p
00 Yorumla1.67 boyla cebinde gidersin sevgilinin
01 Yorumla
Soran+1 yılAbartmayın canım sizde..
Senın bu saydıklarına hasta olmayan kızmı var
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsiyle bir tutma evlat.
+1 yılGeniş omuz erkeğin aksesuarıdır..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyledir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kollarda erimek istiyen sadece sen degilsin ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ben daha çok işin duygusal yönüyle ilgileniyorum :)
bende 184 iş görür müyüm :D
00 Yorumla
+1 yıl1.94 yeter mi kank :-P
00 Yorumlabenm boyum 1.93 vücut olrakda yapılıyım
00 Yorumlabenım boy 180 kılo 93 esmer
05 Yorumla
Soran+1 yılMaşaallah.
Soran+1 yılDeğilim :D
Soran+1 yılSöylediğin boydan 7 cm fazla, 3 kg eksiğim.
Senin boy ve kilo kaçtı?
00 Yorumla
+1 yılBişey yapma. İstediğin kriterdeki erkekle çık
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım