sizce bir sansim var mi 160 45 kiloyum ama kasli uzun boylu erkek istiyorum. uzun boylu kasli erjekler minyon sever mi yoksa uzun boylu balik etli kadin mi sever?
senden kısa hoşlandığım bir kız vardı 2 ay önce bağlantımızı komple kopardık kendisi 27 yaşındaydı ben 20 yaşımdayım 21 e basıcaz işte kız 1.55'ti ben 1.92 işte diyodu çok yakışıklısın falan koluma giriyordu her neyse bende açıldım olmaz sen çok küçüksün dedi halbuki 24 gösterdiğimi herkes söyler. neyse bir daha da konuşmadım her yerden sildim engelledim hatta tribe girdim whatsapp insta vs. alayını kapadım numaramı değiştim baya seviyodum çünkü herneyse sonuç olarak biz uzun boylu erkekler kısa boylu kızları severiz takmayız ben takmıyorum yani hoşlanmam yeterli ben bu kızlardaki kısa boylu olma takıntısını anlamıyorum zaten 1.53-1.55 boyundaki bir kız 1.95'e kadar her erkeği tavlayabilir boya bakmaz erkekler emin olunnn
Normal. Insan kendinde eksik olanı arar. Tamamlanma arzusundan dolayı. Uzun erkekler de minyon arar. Hayvani tabiat bütün medeniyet trajedilerine rağmen iste böyle açığa çıkıyor.
Kimse ne eksik ise onu ister 😂 Toplum bakış açısı yüzünden çok şey kaybediyor insan. Yıllar önce daha 20 yaşında iken ikinci üni için dershaneye gidiyordum. Orada benden uzun bir kız çıkma teklifi etti bende kabul etmedim. Kız kumral mavi gözlü afet bişey. Efendi sessiz zeki ağırbaşlı ulan varya insan dua etse böyle biri kaşısına çıkmaz. Ona dibim düşmüştü ama işte aramızda tamı tamına 10 cm vardı. Üstünden zaman geçti onu reddettiğim için kendime çok kızdım nasıl bir mallık yaptım ben dedim. Son pişmanlık fayda etmez.
Daha sonra 22 yaşımın sonlarında bir cüceye aşık oldum. Yıllarımı yedi üstüne ihanet etti. Ben onun için neler yaptım neler.
Kız dediğin kedi gibi Ponçik olmalı. ne öyle 180 kız mı olur. . Boyum uzundur ama hiç takılmam yan yana yakışır mıyız diye falan. Topuklu giyer oldu bitti işte
En İyi Cevaplar