AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
dürüst olayım önce tipe bakarım idare ederse tanımaya başlarım :)
Teşekkür ederim :)
:))
Kesinlikle :))
Karakter ama tipide önemli yanıma yakısacak biri olmalı yani
Başkaları baktığında "ne yakışıklı birini bulmuş" desinler diye mi :)
Hayır, bu kız bu çocuğa nasıl bakıyor çocuk kesin zengin demesinler diye :D
Başkalar baktığında ne düşünürler diye yaşıyorsan, başkalarının hayatını yaşıyorsun demektir. Boşver herkesi ya, kendi hayatına bak, hepsi kötü şey düşünsün, saçma sapan fikirler üretsinler, ne olur yani. Bence tercihlerini bir daha gözden geçir. Hayata bir kez geliyorsun, onda da başkaları ne der diye yaşama.
Sadece o değil insan kendine yakışacak birini arıyo. Ne benden çok çirkin ne benden çok güzel olsun istemem. Yanıma yakışması lazım. Mesela ben uzun boyluyum o kısa olursa olmaz.
:) Tipe önem verirsin anlarım da, başkaları için değil bari kendin için yap bunu. Yanıma yakışması lazım ne demek oluyor, çanta mı alıyorsun sen :) Kesinlikle katılmıyorum ama saygı duyuyorum, senin tercihindir :)
Beni anlamamak için elinden geleni yapıyosun, canın sağolsun ne diyim :D
Ya anlıyorum da aslında, anlamamak istiyorum diyelim :) Ben biraz asi ruhluyum, hayat görüşümüz farklı, o yüzden anlaşamıyoruz. Ben -senin aksine- topluma rağmen hareket ederim, o yüzden seni anlayamıyorum :)
Sende topluma göre hareket ediyosun ama farkında değilsin. Toplumun görüşleri senin için önemli olmasaydı bu soruyu sorma gereği duymazdın :D
:) Ben toplumun nabzını ölçüyorum ama sonuca göre fikirlerimi değiştirmiyorum. Burada hiçkimse benimle aynı görüşü paylaşmasa bile ben bildiğimden dönmem. Farklılık zenginliktir diye herkesin ağzına sakız olmuş bir söz var ya, aslında çok anlamlıdır. Ben herkes gibi olacaksam ne özelliğim var, burada gereksiz marjinallikten bahsetmiyorum, toplumda kendi fikirlerimle, kendi düşüncelerimle var olmaktan bahsediyorum.
Farklı görünüp ilgi çekmeye çalışanlardan değilsindir umarım. Herkes kendini diğerlerinden farklı sanar. Bu arada aramızda bayağı yaş farkı varmış. Görüş farklılığımız bundan kaynaklanıyor sanırım.
Gereksiz marjinallik derken dış görünüşünde abuk sabuk farklılıklar yaratan veya sırf farklı görünmek için bir gruba dahil olanları kastettim. Bunlar aptallıktan başka birşey değildir ve tamamı psikolojik sorunludur. Bu konuda çok açık ve netim. Ben toplumun geneline aykırı olmasına rağmen doğru bulduğum bir fikri savunmaktan vazgeçmemeyi, topluma rağmen -az sayıda insan tarafından desteklense bile- o fikrin arkasında durmayı farklılık olarak tanımlıyorum. Tüm fikir akımlarını başlatan düşünürler de içinde yaşadıkları topluma karşı gelmemişler midir, benim demek istediğim de bu. Yaş farkını yukarıda açıkladım. 24 yaşındayım.
Farklılık diye tanımladığın şey kesinlikle farklılık değil savunmadır, fikrin arkasında durmadır. Burada tip önemli değil diye ötenlerin çoğunu samimi bulmuyorum, sokakta görüp burun kıvıranlar burada tip önemli değil diyolar.
Öyle ya da böyle, farklılık genele aykırılıktır. :)
Ben burada verilen cevapları samimi buluyorum, aksine yüzyüze iken sorulsa belki o samimiyet yakalanamayabilirdi, ama burada kimsenin kimseye birşey ispat etme derdi yok, neden samimi yanıt vermesinler.
Eic seçilsin diye, -senin bana yaptığın gibi -yargılamasınlar diye vs vs
Ayıp ettin şimdi ama, ben seni yargılıyor muyum. Bir kere "yoğum ben", ben hiç kimseyim, gizli kullanıcıyım, sohbet ediyoruz burada, Seni yargılamak benim ne hakkımdır ne de haddimdir.
Her neyse :)
Garip garip sorularıma üşenmeden yanıt verdiğim için teşekkürler, dediğim gibi yargılama falan söz konusu değil, geyikle karışık muhabbet ediyoruz :) (Aslında bir atasözü de der ki, "en ciddi söz şakayla karışık olan söylenendir" :)))
düzeltme: "en ciddi söz şakayla karışık olarak* söylenendir"
Sadece gülücük gönderip tartışmayı uzatmayıp umursamaz bir tavır sergilicem ama ks buna izin vermiyor, neymiş efendim kısaymış sensin kısa! :D
Sen gönderemesen de ben o şekil aldım cevabı ve memnuniyetle kabul ettim :) Teşekkürler tekrar.
Ben teşekkür ederim :)
Karaktere bakarım. Şimdiye kadar hoşlandığım kişiler tipsizdi mesela.
Teşekkür ederim.
Benim için oncelik karekter cunku tipi allah yaratmis
Teşekkür ederim.
Bence en önemlisi bakış. Güzel ve anlamlı bakan erkek yakışıklıdır. Karakter meselesine de gelince erkekler çok değişkendir. En çok değişen yönlerinden biri de karakterleridir.
Bana göre tip karakterin resmidir. Önce tipe bakarım. Karakteri güzel bir rol gizliyor ama tip için gizleme şekli yok
Tip elbette karakterden izler taşır ama dıştan öyle tüm karakteri de çözemezsin. Yine de burada tip derken salt güzellikten bahsediyorum. Herhangi bir karakter izi olmadan, sadece yüz güzelliği yani.
Tip karakteri olduğu gibi yansıtır. Fakat uzmanlık isteyen bir konu bunu seçmek ayırt etmek
Ben de kısmen anlarım bir şeyler de karakteri anlayabilmek için bazen yıllar bile gerekebiliyor, en azından bazıları için böyle...
herkes karakter der ama aslında herkes tipe bakar kimse kendini kandırmasın burada güzel gözükmeye çalışmayın
Arkadaş ortamında karakter deyip de tipe baksa anlarım da, burada kimse kimseyi tanımıyor be kardeş, burada verilen cevapların doğruluğuna inanıyorum yani...
önce tipini beğeneceğimki karakteriniöğrenmek için zaman harcayayım
Karakter tabi ki önemlidir. Ama tip güzel değilse karakterini öğrenmek için yaklaşma sebebim olmaz. İlla ki bir çekim olması lazım başta.
Insanin tipi iyi olsa nolur karekteri 5 para etmezken.
Aynen.. Teşekkür ederim.
Tipi güzel olmayanın karakteri merak edilmez kardeş ama karakterde tip kadar önemli tabi
Erkekler için klasik cevap bu kardeş :) Genele bakacak olursak; erkekler önce dış görünüşe, kızlar ise önce karaktere bakıyor gibi görünüyor.
onlarda önce dış görünüşe bakar bakma öyle dediklerine sen kaç tane güzel kızın çirkin erkekle evlendiğini gördün:)
Güzellik ve çirkinlik göreceli kavramlar değil mi? Kişi sevince karşısındakini dünyanın en güzeli veya yakışıklısı görmüyor mu :) Gönül meselesi bu, o malum atasözünü söylemeyeceğim ama anladın sen :)
anladım :)) gerçekten insan sevince karşısındakini dünyanın en iyi en güzel kadını sanıyor :)
Sanıyor deme ama :) Öyle düşünüyor diyelim. Ben de yanımdaki ile mutluysam dünyanın en güzeli odur benim için, gerisi beni ilgilendirmez kardeş :)
Tipte önemli fakat çoğu kişinin dediği gibi karakterlerimiz uyuşmuyorsa hiç olmasın daha iyi ×_×
Teşekkür ederim.
Lan madem herkes karakter diyor niye hiçbirimizin sevgilisi yok :/
Yoksa karakterde bir sorun olabilir mi :) Şaka bir yana, karakter tip gibi bir görüşte anlaşılabilecek şey değil, bir kişinin karşısındakini tanıması için belli bir zaman gerekiyor. Sen toplum içine karışmazsan, düzgün ortamlarda takılmazsan seni nasıl tanısınlar?
Dalgasına yazdım tabi ya :) Bende problem var galiba bir şey hissetmediğim biriyle çıkamam. Karşımdaki kişiye yazık diye düşünürüm hep.
O bende de var ya, şimdi ilk adımı ben atarım ama sonra sevemezsem, beklediğim gibi çıkmaz da bırakmak istersem karşıdakinin hakkına girmiş olurum gibi hissediyorum. Bu işler de baya hassas...
Tanımasam bile kıyamıyorum :)
Aynen kardeş, bu da baya kısıtlıyor aslında. Tam olarak emin olmadan bir adım atamıyorsun. Aslında doğrusu da budur, laylaylom olmamalı zaten bu işlerde, 40 kez düşünüp bir karar almalı :)
tip ilk görüşte önemli karakter ise bir ömür önemli
Yani? :)
mesela bir bayanı beğendin tip olarak, sevgili oldunuz zamanla karakterinde bozukluk varsa seni kolay harcar
Birinci önceliğin karakter yani...
aynen
tip de önemli ne kadar etkilemez desek de herkesi etkiler ama benim asla anlaşamayacağım karakterler vardır isterse adriana lima olsun ona bakmam.
Aynen, karakter önemli demek tipin bir önemli yok demek değil, ikisi de önemli, sadece biri diğerinden daha önemli. Teşekkür ederim.
eyvallah..
Bir erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun anlaşamıyorsan güvenmiyorsan dürüst değilse o ilişki hiçbir şekilde yürümez
bence insanın karakteri tipine yansız o yüzden tip diyorum :)
Güzel birşey söyledin, aslında birçok şekilde karakter tipe yansır. Örneğin asabi insanlar çatık kaşlı olur, veya sinsi biri bunu bakışlarıyla belli eder. Ama tip derken güzellikten bahsediyoruz burada, güzellik ve yakışıklılıktan.
bende ondan bahsettim zaten tipi güzel insanın içinde güzeldir doğrusal orantı kurdum :)
insanlar görünüşleriyle ağırlanır. bilgileriyle uğurlanır mıydı neydi bir söz vardı ya ha ondan
Tip ilk sözü karakter ikinci sozu soyletir;)
Güzel sözmüş :) Teşekkür ederim.
Rica ederim:)
cüzdanında ne kadar var ona bakarım ben
Ne kadar kurtarır :)
ne kadar çok o kadar iyi
Çok göreceli bir kavram. Bir alt sınır veya aralık versen de olur. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum :)
ne yapacaksın öğrenip?
Merak ettim sadece, söylemek istemiyor olabilirsin. Teşekkür ederim.
Herkes tipe bakar once sonra karakter gelir
Herkes değil de sen ve birçok kişi desek daha doğru olmaz mı :)
Dogru soyluyorum. Tipe bakıyorlar. Cok gordum karakter karakter diyen ama o bile tipe bakiyor
Ya arkadaşım, ben şimdi çıksam "tipe bakıyorum diyenler yalan söylüyor, hepsi karaktere bakıyor" desem ne hissedersin :) Kendi tercihini anlıyorum, hak veriyor ve saygı da duyuyorum ama herkesin kendin gibi düşündüğünü iddia etmeni anlayamıyorum. Ankete çok sayıda üye katıldı, sonuçlar ortada. Acaba senin gördüğün örnekler "tipe bakıyorum" diyen büyük dilimden olmasınlar sakın? :)
önce tip sonra karakter.
Teşekkür ederim.
dışını beğenmediğim evin ; içini de merak etmem
Dışarıdan kötü görünen bir evin içi mükemmel olamaz mı?
olsa da umrumda olmaz.
neden onla sebgili olup , dışardan birini görünce ; keşke böyle b i sevgilim olsa diyip milletin karısına kızına bakim. neden benim sevgilim varki o zaman
elbette dışı dünya güzeli olsun demiyorum ama beni etkilesin , o zaman gözüm dışarı kaymaz.
Öyle bir ihtimal varsa kim geri çevirir zaten, güzel olacaksa olsun elbette. Ama hem güzelliğin hem de yüksek karakterin bir arada olduğu aday sayısı az. Bir şekilde önceliklerimizi belirlememiz lazım. Benim için birinci öncelik dış görünüştür dersen de saygı duyarım. Bunun doğrusu yanlışı yok, bu bir tercih meselesi.
o zaman evlenmem. yaşamam gerekenleri fazlasıyla yaşadım , 15 tane sevgilim oldu. evlenmeden ölsem evet üzülürüm ama kahrolmam :D iyi geceler usta
Adam olması yeterli boş ver tipi
Teşekkür ederim.
Önce tip sonra karakter bence :)
beni etkilemesi yeter:)
ne yapıyım içini dışı lazm bana
önce zekasına bakarım
Maalesef ilk tipe bakıyoruz ;)
Teşekkür ederim.
tipi olmayanın karakterini merak etmem...
Teşekkür ederim.
senin tipin yok demekki karakterinde yok mk
@Nurbanudrsn kardeş, Tercihleri yargılamak doğru değil, saygı göstermek gerek.
atarlı ergen (nurbanudrsn)...
Böylelerini takmamak lazım.. Boşver gitsin.. :)
aynen...
ilk önce tipine bakarım her zaman
Tipe bakmadan karaktere bakmıyorlar
Sen hangisine bakıyorsun, onu söyle kardeş :)
Ilk başta tip tabiki
Teşekkür ettim :)
Önemli değil bu soru çok kişi için iyi bir yönlendirici oldu bence
İnsanlar fikirlerini kolay kolay değiştirmiyor maalesef. Ama en azından farklı fikirleri görmeleri önyargılarını değiştirmede yeni bir ufuk açabilir.
Karakter daha önemli bence
Teşekkür ederim.
ikiside aynı anda bakarım zaten
Teşekkür ederim.
çok güzel kızlar varda kaşar S:
ağzına sakız olcağıma az güzelle çıkarım daha iyi :D
tip değiştirilebilir. ama karakter başka bir şey
Karakter de değişebiliyor aslında, tam oturması zaman alıyor kimilerinde.
o tip kadar zor değil ama huylu huyundan vazgeçmez dıye bir söz vardır. yani çok zor aslında ama 2sinide dengede tutmak lazım
Aynen, teşekkür ederim.
kızların yorumları full yalan :)
Bence yanlış algılıyorsun, erkeklerin tipe bakması beklenir ama kadınlar için dış görünüşten farklı şeylerin önemli olduğu birçok sosyal araştırmada tespit edildi. "Erkekler önce sever sonra tanır, kadınlar önce tanır sonra sever" derler ya, bu mesele.
once tanır sonra sever baska mevzu. o dogru. ama kadınların cogunlugu once tıpe bakr sonra konusur. tıpsız bırı konusmaya kalksa yuzune bakmaz. mantıklı olalım bıraz. gorunen köy kılavuz ıstemez
Bence kadınlardan bahsederken bu kadar emin konuşma, bugüne kadar onları çözebilen biri olmadı henüz :)
valla tabıkı tam anlamıyla cozülemez ama iyi tanıdıgımı dusunuyorum :) sen hıc bı kızın aa bu cocuk cok tıpsız ama cok iyi ya keske onunla bırlıkte olsam dıyenını gördünmü
İyi de kardeş, kızların hepsi mi güzel, hepsi mi mükemmel ki; hepsi yakışıklı aday arasın. Yani tüm erkekler yakışıklı olmadığı gibi tüm kızlar da çok güzel değil, dimi...
aynen öyle. ama kızlar her zaman ilk görüşte birseyler almalıkı erkege karsılık verebılsın. kıza gıdıp bısey soyledıgın zaman suratına bakar senı soyle bir süzer . bunu yaparken sonucta senın karakter analizini yapmıyor. tabiki herkesın kendısıne göre bir çıtası var. herkes guzel ya da yakısıklı bırıyle olamaz. potansıyel neyse ona gore karsılık bulur. dısarı cıktıgında cevredekı eslerden de anlasılmıyormu bu zaten. onlar ılk once karakter analızımı yapmıs sence
Ne yakışıklılar gördük biz içi kokuşmuş
Tip olarak insan belli ölçüde alçalabiliyor, ama karakterde hayvandan da aşağı insanlar gördüm. Teşekkür ederim.
Önemli değil :)
karakter, olmazsa tipin bir önemi yok
Aynen. Teşekkür ederim.
tip ama o zamanla karaktere dönüşüyor :)
İlginç bir yorum :) Teşekkür ederim.
Önce tip sonra karakter
Teşekkür ederim.
karakter yüregi önemlidir
Teşekkür ederim.
rica ederim
Adam olsun da tip 2. planda kalıyor :)
Teşekkür ederim.
yalana gerek yok fızık tip kanks
Teşekkür ederim.
Tip, sonra karakter sonra...
Teşekkür ederim.
karakter ama allaha şükür giyimim tarzımda iyi D:
Karizma yerinde zaten diyorsun :) Hayırlısı bakalım.
aynen kardo hayırlısı :)
ah pardon yaşa bakmadım sevgili abim :)
24 yaşındayım, o yaş meselesini yukarıda bir yerde açıklamıştım. Sen hangi üniversitedesin kardeş?
abi hazırlanıyorum ya ygs felan girmedim staj nedeniyle hayırlısıyla seneye
17 YAŞIYIM bende
Profilince öğrenci yazınca merak ettim. Hayırlısı bakalım, şimdiden kolay gelsin :)
Aynı derece. İkiside.
Teşekkür ederim.
En samimi cevap
:) :)))
Tip tabi neyini soruyosnki bunun :)
Öyle deme, farklı yorumlar geliyor işte, sen de görüyorsun :)
Geliyorda hepsi kendine yakışanı ıstıyor sonucda yani önce tipine bakıyor :)
Onları onlardan iyi tanırım diyorsun yani :)
belkide düzen böyle ama önce tipine bakar beğenirse sana şans tanır bukadar yani ötesi yok karakterini sonradan öğrenir :)
Kişi herkesi kendi gibi zannedermiş diye bir söz duydun mu hiç :)
Duydum ben öyle oldugum için mi böyle düşünüyorum diyosun yani :)
Acaba öyle olabilir mi diyorum yani :)
Alakası yok gerçek olanı söylüyorum. Niye güzel olmayan bir kıza teklif etmıyorsun ozmn ilk basta dıs görünüşü beğendıgın kıza gidiyorsun? Belki güzel olmayan kızın karakteri güzel kendinden pay biç yani basit bişey bu :)
Güzel olmayan bir kıza teklif etmediğimi nereden biliyorsun arkadaşım?
Tipini beğenmediğin bir kıza teklif ediyorsn yani? :D
Uzaylılarla görüştüğümü iddia ediyormuşum gibi niye tepki veriyorsun, olamaz mı?
Tamam dostum takıl sen hayal dünyanda
Eyvallah, bir gün seni de bekleriz, burası çok güzel :)
Tipede bakarim ne yalan söyleyeyim
Teşekkür ederim.
Önce karaktere bakarım.
Teşekkür ederim.
Belki doğru değil ama ilk tipe bakıyorum.
Teşekkür ederim.
önce tip ama karakterden kaybederse asla
önce tip. karakter zamanla anlaşılır.
Önce insan olsun. Tabikide karakter
Teşekkür ederim kardeş.
Rica ederim kardes
önce karekterine bakarım :)
Ruhlar aleminde yasamiyoruz.
Ruhsuz bir alemde yaşıyorsunuz :)
Yalan yok tipe bakarım.
Teşekkür ederim.
vücut
Değişik bir tercih :) Fizik her zaman önemlidir de, yüz güzelliğinden de mi önemlidir?
ewt uzun boy geniş omuz oldugu zmn gerisi teferruattır
karakter
Teşekkür ederim.
Önce karaktere bakarım.
Karakter
Teşekkür ederim