Birinci önceliğiniz tip midir yoksa karakter mi?

Sevgili seçiminizde sizin için birinci öncelik nedir, tip mi karakter mi?

Tip birinci önceliğimdir demek; tipi güzel olsun da karakteri ne olursa olsun demek değil. Aynı şekilde, karakter birinci önceliğimdir demek de; karakteri uygun olsun da tipi ne olursa olsun demek değil. Sadece sizin için olmazsa olmaz olan nedir, onu soruyorum.

Şurası bir gerçek ki, hem karakter hem de tip olarak iyi bir seçenek herkesin karşısına çıkmaz, bazen birinden kısmen de olsa feragat ederiz. O feragat edilen şey ikinci önceliktir işte.

Karakterden kasıt, kişilik özelliklerinin yanısıra hayat görüşü ve kafa yapısı olarak da uygunluktur.

Son olarak tip ve karakterin dışındaki kriterleriniz varsa, onları da sıralar mısınız?

Bu sorulara vereceğiniz cevaplar yeni projeme yön verecek. Katkıda bulunan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Önce tipe bakarım.
Önce karaktere bakarım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
"Kadınlar duyduklarına, erkekler gördüklerine aşık olurlar. Bu yüzden kadınlar makyaj yapar, erkekler de yalan söyler."

Bu söz anket sonuçlarını açıklar nitelikte.

Büyük ölçüde sonuç belli oldu ama hala katkı sunmak isteyenler varsa açığız yani, sonuçları takip ediyorum. Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sorunun devamında "Sadece yazışarak birini tanıyıp, sevebilir misiniz?" diye sormuştum. O soruya da yanıtlarınızla katkı sağlayabilirseniz teşekkür ederim.

http://www. kizlarsoruyor. com/flort-tanisma/q1461493-sadece-yazisarak-birini-taniyip-sevebilir-misiniz
Birinci önceliğiniz tip midir yoksa karakter mi?