Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadakatsizlik, her iki cins içinde, aynı oranda çirkin ve kötü bir şey. Ama, bu senin hayatın, sana şimdi, yaptığın yanlışla ilgili olarak, ne yazsam, beni anlamazsın. Madem, ayrılmak istiyorsun, bunu kendisine açıkça söyle. Başka bir seçeneğin var mı? Minareyi yapan, kılıfını uydurur, ayrılma nedeni bulmakta güçlük çekmezsin. Ama, sana şu kadarınıda söyleyim, çok büyük bir pişmanlık yaşayabilirsin, senin gibi bir çoğunun, hazin sonu, pişmanlık oluyor. Ama, sonunda tecrübe kazanmış olacaksın, bu senin kazancın olacak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hakaret etmeyeceğim, ama yaptığın yanlış, bazı gerizekalı hemcinslerinde "onlar bize acıyor mu" edebiyatı yapmışlar, neden böylesiniz Allah aşkına?
Her neyse, yapman gereken de artık seni sevmiyorum diyip ayrılmak, üzülecektir, yalvaradabilir, madem bu kadar rahatsın vicdani olarak. Yalvarması seni etkilemesin, terket.
Sonra o terkettiğin herifte bütün kadınları lanetlesin bilinçaltında :) Hadi kolay gelsin.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güncellemeye cevap vererek başlayayım, ben hakaret etmem etmeyeceğim de. Ama "ben hiç yapmıyorum yapmam da"...
Şimdi şöyle bir empati yapalım. Sen bu yeni kişiyle sevgili oldun aranız çok iyi vs aradan bir sene geçmiş falan bir bakıyorsun senden ayrılmak istiyor eskisi gibi değil diyor sonradan öğreniyorsun ki seni aldatıyormuş! Üstelik seni bu yeni kız için bırakmış... Ne hissedersin bir düşün.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seni tebrik ediyorum canım senin sayende anlıyorlar kadınların değerini acıma onla bize acıyorlar mı bak beni eski sevgilim aldatılmış hayvan ben onu sevdim de ne oldu ona gitti yine ama sonra noldu yedi kıçına yine tekmeyii hooop pişmanım ben yermiyim ben yemem saklambaçmı oynuyoruz lan? Oyüzden buradan bütün kızlar adına teşekkür ediyorum. Öpücükleeer
314 Yorumla- +1 yıl
:))
Soran+1 yılÇok haklısın, sanki erkekler hiç aldatmıyor
Cevap sahibi+1 yılAldatmayan erkek yoktur erkek dediğin herşeyi yapar diye ortada gezen barzolar kadınlar da yaptıklarınızı yapınca kaşar oluyor oldu canım anlıyorum seni, erkek adam hiç aldatılır mı aaaa oldu siz hayatımızın içine edin biz affederiz sizi safız yaaa
- +1 yıl
hah bulmuşsun kendin gibisini tabi tebrik edersin karaktersizlik ne zamandan beri tebrik ediliyor. erkekler aldatıyo diye sen de mi aldatıyosun yani nerde kaldı senin karakterin? kaşar diye size deniyo işte..
- +1 yıl
Ulan ben kızım sizin bu sözlerinizden utandım yazıklar olsun ikinizede boşuna dememişler kalptan iman etmeyenden herşeyi bekle diye al işte birisi Deist midir nedir birisininde ne halt olduğu belli değil şimdi bana ne derseniz aynısı tüm sülalene hatta mezarda yatan akrabalarına ve ceddinede gitsin.
- +1 yıl
İkinizden olsa olsa çift kaşarlı tost olur.
- +1 yıl
Kasar masar kizlar sansli boyle saf erkek buluyorlat bunlaraa p.. Olan musterak ;)
- +1 yıl
Sonrada erkekler niye bağlı değil yok efendim niye şöyleler böyleler. azcık kendinize bakın hemcinslerinizin yaptıklarına bir bakın
- +1 yıl
Ne diyorsunuz hala orosp cocuklari zihniyetinz skm ya oros ları sizin gibi kasaelar yuzunden ya cok sinirliyim qnqni avradini skm senin ben bu souruyu soran orps cocugu anani avradini gelmisini gecmisini ruhunu sulaleni skm birde sanki erkekler aldatmiyor yais orsp cocugu soran
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Benim anlamadığım şey
bu devirde senin sevgilin gibi bir erkek kolay bulunmaz.
niçin kıymet bilmezsiniz böylelerinin?
bide utanmadan :) yapıyor
umarım o çocuktan öyle bir kazık yersin ki bin pişman olursun diğer çocuktan ayrıldığına.
hadi kolay gelsin.
vıcık vıcık yalama kokuyor buralar.42 Yorumla
Soran+1 yılO bana kazık atmaz ;)
- +1 yıl
o kaşarlara kazık atmaaaz D:a. DS
Tatlım şöyle söyle;2yıllık sevgili sevgilim artık eskime vaktin geldi çünkü senden daha yakışıklısını buldum onunla biraz fingirdeştim ama daha ileriye gitmek için seni şimdilik aradan çıkarmam lazım he ama sorun asla sende değil bende. sen şurda dur az ben bir onun tadına bakayım olurda bana tekmeyi ya da başka bişeyi koyarsa o zmn gelirim yine sakın merak etme bekle beni sevgilim. nasıl?;)
32 Yorumla
+1 yılMillet senin sevgilin gibi sevgili bulamiyor harbiden rahat batmis bunalmis olabilirsin ama keske aldatmadan once ayrilmanin bir yolunu bulsaydin cocuk bunu hak etmemis senin asik oldugun bunu yapsa zoruna gitmez miydi? Hak eden erkeklere acimayacaksin ama yazik yani cocuk sucsuzmus
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende şimdi kırmadan ayrılmanın yolunu soruyorum. Şimdiki sevgilimden ayrılıp onu aldattığım çocukla sevgili olucam
+1 yılulan bunu bir erkek yapsa erkek değilmisiniz hepiniz aynısınız dersiniz. asıl siz hatun milleti hepiniz aynısınız. çocuk sevdiği için böyle olmuş. yani sizi çok sevip çok değer verince bir yerleriniz kalkıyo. böyle devam edin. asıl siz böyle yaptıkça akıllanıyo o salak hemcinslerim. özellikle bir hatuna hak ettiğinden fazla değer vermiceksin.
20 Yorumla
+1 yıldiyecek laf bulamıyorum bu devirde sevene değil de başkasına değer veriyosunuz ya helal olsun. 2 yıldır senin kahrını çekmiş çocuk senin gözün de dışarda ama yadırgamıyorum yvsaksın yaparsın
429 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiki çocukta çok yakışıklı ama. Sende onu görsen sevgilinden soğurdun. Ama tabi o çocuk sana bakarmıydı bilmem :)
- +1 yıl
sana bakan bana rahat bakar. ama pardon bakmayabilir ben senin gibi baska yerlerimi veremem tek verebileceğim kalbim. sen sanıyo musun bu cocuk seni seviyo. seni değil verebildiklerini seviyo. nerden biliyosun deme sevgilisini aldatan bunu da yapar. tescilli kasarsın. sana ne desem az
Soran+1 yılKezbansın kızım, bide aldatan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz diye konu açmış, allahım yaaa :)
- +1 yıl
hahaha eğer karsısındakini aptal yerine koymayana, orspu olmayıp edebiyle durana kezban deniyosa evet kezbanım. cevabını gördüm yine gizli kullanıcı yapmıssın ama hiç yakısmadı tatlım nerde senin özgüvenin.. sana tek bişey dicem eğer vermekten şişmiş olan götün yiyosa bana kendin olarak mesaj atarsın gizli kullanıcı takılmazsın. eğer yemezse de sen bilirsin klavyeden sallamakla olmuyo
Soran+1 yılBen o soruya cevap vermedim ki. Ben senin sorularına cevap vermem :)
- +1 yıl
sen benim sorularıma cevap veremezsin cünkü götün yemez yavrucum mesajını bekliyorum laf söyleyip kacmak yakıstı mıııııııı :)
Soran+1 yılNapcan kızım dövcen mi sakin ol biraz relax :)
- +1 yıl
hayır atıp tutuyosun ya bana gizliden bir bakalım sen neymişsin ayy pardon sen kaşardın demi
Soran+1 yılKaşardan başka bir laf bilmezmisin, kelime hazinen bu kadarmı :)
- +1 yıl
oo cok sey biliyorum ama desem beni atarlar bu siteden :D sana adınla sesleniyorum iste niye kastın bu kadar :)
- +1 yıl
Ismini begenmeyen tek kisisin ha f a hi se var o ro spu var ka l tak var hangisi hosuna gidiyosa
Soran+1 yılKızım erkeksizlik başına vurmuş senin :)
Soran+1 yılBak ben sana mesaj atmıyorum çünkü ben kavgacı bir insan değilim efendi biriyim ne kadar çirkef bir insansın sen
- +1 yıl
Anandan mi ogrendin kiz yoksa bu hal ve hareketleri dogruyu soyle senin 4 5 baban vardir simdi
- +1 yıl
erkeksizlik? güldürdün:D:D:D yav he he orspuluk da senin başına vurmuş:D
- +1 yıl
ben cirkef değildim ta ki bugüne kadar. aldatmak bir yere kadar kabulümdür laflarına sinirlendim ben senin. adam gibi konussan ben de öyle konusurdum. canın istemese bu kadar büyütmezdin sen de. efendi efendi yapıyosun demek ki orspulugunu :):):)
Soran+1 yıl"Aldatmak bir yere kadar kabulümdür"
Demekki sende kaşarsın :)) Demekki sende erkek bulsan aldatacaksın :))
Ben önüne gelene vermiyorum kızım. Sadece sevgilimden soğudum başka bir erkekten hoşlandım sevgilimden ayrılmaya çalışıyorum.
Ha önüne gelene versemde karışamazsın. Benim bedenim benim kararım ;)- +1 yıl
ay uff kac tane sevgilim oldu birini bile aldatmadım niye cünkü ben senin gibi yollu değilim icimi bilen biliyo dışım nasıl olursa olsun, madem baskasından hoslandın diğerinden ayrılacaktın en basta kac ay olmus sen anca mı düşünüyosun neymis efendim o da köşede dursun istedigimde gideyim sansın senin amacın baska senin tek amacın var o da türkiyenin gelmis gecmis en büyük fahisesi olmak yavrucum adım adım ilerliyosun basarıcaksın devam et
Soran+1 yılBenim 1 tane sevgilim oldu ama :D:D Önüne gelenle olmuşsun işte kızım kabul et :)
Ben en azından herkesle sevgili olmuyorum- +1 yıl
ben de herkesle sevgili olmuyorum sen bu cümleden bunu cıkardıysan beynine sokim canım
Soran+1 yılSen kaç kişiyi yanlış anlayıp kavga ettin, asıl sende beyin yok kızım :)
Soran+1 yılSonuçta bir şekilde sevgililerinden ayrılmışsın, soğumuşsun yani :) Ama ben soğudum diye ortalığı birbirine kattın
Benim 1 tane oldu :D:D- +1 yıl
1? 11 demeye calıstın sanırım lafta herkes masum herkes iyi. senin ne oldugun belli kızım sogumak değil bu düpedüz karaktersizlik madem sogudun adam gibi artık istemiyorum seni de ayrıl senin kasarlıgın su ikisini de elinde tutmak istiyosun.
- +1 yıl
aynen daha attığı hicbir seye yorum yapmicam sinirim de yatıştı zaten daha muhattabım olamaz
Soran+1 yılHem çok sevgilim oldu diyosun hemde bana çok sevgilin olmuştur o halde kaşarsın diyosun, mantığına hayranım kızım :)
- +1 yıl
ben sana cok sevgilin var kaşarsın demedim, milleti aldatıyosun kaşarsın dedim. boş yapma
- +1 yıl
bosver bunu aras sabahtan beri laf söylüyorum anlamıyo icinde orspuluk varsa anlamaz tabi bırak boşver
Değer tahterevalli gibidir kime ağar basarsa onun götü kalkar :D
619 Yorumla
Soran+1 yılSana kimse değer vermemiş herhalde :)
Soran+1 yılAhaha kezban :)
- +1 yıl
o kezban değil ablası tam bir kaşar
- +1 yıl
basınız sağolsun da ben öyle demeye calısmadm
- +1 yıl
ne alakası var ben soran kişiye kaşar dedim aa
Soran+1 yılAhahaha koptum süpersiniz :)
- +1 yıl
ay sacmalama ya nolur :D o kezban değil o bir kaşar demeye calıstım hani abisi ablası derler ya konusurken nefret ediyorum bu kızdan ne savuncam onu:D
Soran+1 yılAhaha hiç zekice değil :)
Soran+1 yılNolur devam edin niye sustunuz kızım :)
- +1 yıl
tatlıııııım senden nnefret ediyorum hahaha
Soran+1 yılahaha sicakcikolata ya cevap gelmemiş :))
- +1 yıl
nefret ettiğim kişi sensin soran götün yemiyo ki her dediğimi cevaplamıyosun:)
Ama ben bunu bir süredir 1 üst dönemdeki bir çocukla aldatıyorum. Haberi de yok :) Sanırım sıkıldım çocuğun üstüme bu kadar düşmesinden.
Ancak bir sorun var. Yeni bulduğum çocuk sevgilimin olduğunu bilmiyor. Bende ondan hoşlanıyorum ve artık onunla sevgili olmak istiyorum. Yani şimdiki sevgilimi devre dışı bırakmanın zamanı geldi.
[Ya soru troll ya da yattığın çocuk seninle eğleniyor şu üstü okursan anlarsın]00 YorumlaAdama gidip, ''ben ayrılmak istiyorum'' diyerek ayrılıp, yeni bir ilişkiye başlayamayacak kadar salak ve karaktersizsin..
. rospu ruhlu karakterinden bahsetmiyorum bile.
Orası bizi ilgilendirmez..21 Yorumla
Soran+1 yılOnu sonsuza kadar kaybederim öyle yaparsam
Tam bir Cesaretsizlik örneği olduğunun farkındasın değil mi? kendini sürekli garanti altında tutup, başka biri kesinleşince elindekinden kurtulmanın yollarını arıyorsun, insanları mal olarak görüyorsun... senden adam olmaz...
11 Yorumla- +1 yıl
Bundan adam değil hicbisey olmaz insan olamamis baksana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen harbıden orosbusun hanı sokaktakı hayat kadınlarına o* dıyosunuz ya onlar o* degıl onlar para ıcın yapıyor yanıı gecım ıcın asıl senın gıbılerı o* tamammı asıl o* gotunu basını sıktıren degıldır bır kısının hayatını oynayıp sonrada sıktır olup gıdendır aynı senın gıbı o*
411 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlik etme!
- +1 yıl
az bile dedin kardesim bu kasara
Cevap sahibi+1 yılBı sus ya yaptıgına bak kendını o cocugun yerıne koysana bı sadece 2 dakika dusunsene sen sevgılını cok sevıyon oda senı sevıyon zannedıyodun sevgılınde baska kızlarla yatakda orda burada gezıyo ne guzel degılmı :) senıde mal gıbı uyutuyo neden anlamıyosun bılıyomusun sen onu o kadar sevıyosunkı o kadar guvenıyosunkı yapmaz dıyosun o sevgılın olacAk cocukda oyle dıyoodur emınım yapmaz dıyodur ama acııorum ya cocuga degıl sana ılerde ortalık malı gıbı kalcan
Soran+1 yılBende şimdiki sevgilimi çok seviyordum, ama daha iyisini görünce ona olan sevgim azaldı, azalamaz mıydı yani :)
Cevap sahibi+1 yılO daha ıyısı sendende daha ıyısını gorurse ona asık olursaa
- +1 yıl
senin bu orspuluk ne zaman azalcak peki kendini kullandırtıp follos olunca mı
Soran+1 yılsicakcikolata noldu kızım hiçbir erkek bakmıyo mu sana bu ne sinir :)
- +1 yıl
bana bakan bakıyo yavrum sen kasma sadece senden nefret ediyorum :)
Soran+1 yılAma çirkinsin kızım :)
- +1 yıl
seni görebilseydik keşke o zaman bakardık.. en azından içim kaşar değil senin gibi :)
Cevap sahibi+1 yılYa guzel olsan nolur mk kızı ıcın kasar ruhun kasar gelen cakar gıden cakar sana :) sen benım dedıgımı neden cevapplamadın o r o s b u
+1 yıl:s aldatilan çocuk adina üzüldüm o seni kirmamak için her istediğini yapiyor sen onu aldatiyorsun. yeni takildigin çocuk adina da üzüldüm ilerde aynisini oda yasiycak büyük ihtimal sen onu da bir baskasiyla aldatacaksin. isin garip yani sahada üzüldüm bunlar elbet duyulucak ve adin cikacak ilerde daha beterini yasiycaksin belkide.
10 Yorumla
+1 yılHakaret etmeye değmezsin sen ya ne kadar aşağılık bir insansın sıkılınca bırakmak senin yaptığın kaşarlık kaşarlıkkk seni öyle seven bir çocuğa bunu yaptıysan diğer cocuğa naparsın kimbilir seni hadi işine
00 YorumlaSana o kadar deger veren birine bunlari yapiyorsun birde adami nasil aptal yerine koyarim diye soruyorsun eger ona zamaninda deger verdiysen adam gibi git soyle salak yerine konmayi kimse sevmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet zamanında çok değer verdim ama artık aşkım bitti.
+1 yıl" Haberi de yok :)" Gülücüğünü itinayla *eyim emi.. ( * = sev )
*luk parayla mı insanın ruhu * olmasın.. (* = kul )
Yaptığın *lukları anlat o soğur senden rahat ol.. ( * = kul )
Anladın dimi krem peynirim <332 Yorumla- +1 yıl
hahah harikasın
herkes yapıyor diye sen niye motor oldun? böyle bir savunma mekanizması olabilir mi ya? utanmasan genelevdeki kadınlarla yarışacaksın. Senin şerefinde at koşturayım zalımın kızı.
10 Yorumla
+1 yılsen o çocukla bir mutlu olama şu sevgilini mumla ararsın nankörlük bu demekki. kalbi kırılmış aman kıyamam hakaret edilecek bişey bu yaptığın sen yapıyosun diye herkes mi yapıyo sanıyosun?
10 YorumlaYaptin dogru degil birde o nedemek simdi devrw disi birakmanin zamani geldi.. Rabbim cocugu senin gibilerden korumus bir bakarsin beklemedin anda sende bu duruna dusersin. Git bare gurulu olda dogru soyle ;)
00 Yorumla
+1 yılsen bence çok sanslısın karşına boyle düzgun bırı çıkıyor , boyle tıplerede beyefendı ınsanlar cıkıyor ya anlamış değilim bensenın cokta guzel oldugunu düşünmuyorum ayrıca , sende bolca bır kısmet var erkeklerde saftırık
03 Yorumla
Soran+1 yılİyide ben o çocuğu önceden çok seviyordum zaten. Daha iyisi çıktı sevgilimden soğuttu beni
- +1 yıl
O zaman sevgiline anlat ve bitir. bu herkesin basina gelebilir bisey diyemem ama senin hatan ikisini birlikte yurutmrk durust ol ve birak
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi kasarlar kiymet goruyo ya ben ona yaniyorum biliyo musun canim?
83 Yorumla
Soran+1 yılSensin kaşar, kendine bak!
Cevap sahibi+1 yılAynaya bakip dediklerini yaziya doktun heralde, kiyamam sana:)
- +1 yıl
kendine bak diyo bir de töbee baska laf mı bilmiyosun sen canım kardesim
Senin gibi... bir sevgilim ya da arkadaşım olacağına. Yüzlerce düşmanım olsun
25 Yorumla
Soran+1 yılSen istesende senle sevgili olmam zaten merak etme :)
Soran+1 yılBeni elde etmeye herkesin gücü yetmez yalnız :)
Konunun ekran görüntüsünü instagramda bir sayfada gördüm ve fazlasıyla kanıma dokunduğu için buraya geldim. Umarım o aldattığın çocuğa yaşattığın acının milyon beterini yaşarsın ve ömür boyu gün yüzü görmezsin. O kadar iğrenç bir insansın ki kötü insanlar bile senin yanında melek kalır. Ömür boyu mutlu olmamanı, gün yüzü görmemeni ve yaşattığın acıyı yaşamadan ölmemeni diliyorum.
00 YorumlaSen canımsın ki...
Güncelleme : Birde hakaret edip kalbimi kırdınız yazmış, sen o çocuğu aldatıp kalbini kırarken iyi ama değil mi? Sıkılıp sıkılıp erkek değiştiriyorsan zaten kaşarsındır...
Bazı canım mahluklar ise erkekler de aldatıyor iyi olmuş yazmış, ulan her erkek aynı mı? Hem başka bir erkeğin suçunu neden ben çekeyim ya, siz akıllanmazsınız süt dilimleri...01 Yorumla
+1 yılÜniversite 1. sınıf öğrencisiyim kız arkadaşımla 1.5 senedir sevgiliyiz. Aynı liseden geldik ve aynı üniversiteyi kazandık. Ama ben onu kimseyle aldatmıyorum. Hala onu çok seviyorum. Kendisinden soğuyacak olsam veya başka birini sevecek olsam düzgün bir biçimde ondan ayrılırdım. Meğer üzmek istemiyorsun yapacağın en iyi şey bu. Çocuğun duygularıyla daha fazla oynamamalısın. Çocuğu daha fazla kendine bağlamaya çalışma bırak hayatını yaşasın o da.
00 Yorumla
+1 yılçok yakışıklı sevgili olmak için eskisinden ayrılması beklenen genç sen ilk 11 e 2 yıllık çok iyi kalpli onu seven ağırbaşlı efendi çocuk sen yedek kulübesine
00 Yorumla
+1 yılVallahi senin gibi yaşayan bayanların sonu hüsran ne yazık ki. Ömrün boyunca daldan dala konacaksın. Sevgililerini ve kocalarını aldatacaksın ama sonunda yalnız kalacaksın.
00 Yorumla
+1 yılÇok rezil bir durumdasin bide bunu anlatiyosun allah iskan eylesin senin gibileri senin gibiler yüzünden bizimde adimiz kirleniyo yazık.
22 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerinde aldatmasina karsiyim fazlasıyla ama kiza yakismiyo abi edebiniz nerde bide geri donucem diye beni beklesin diyo içimden neler geliyoda terbiyem yetkiyi mübarek gün allaha havale ediyorum.
:))))))) her paranteze iyi bak. Sana sevgiden eğri ve sönük duran her şey bir gün dik olur keke :)
37 Yorumla
Soran+1 yılbir bayanla konuştuğunun farkındasındır umarım, terbiyesiz!
- +1 yıl
Sen kendini bayanmi saniyosun
Soran+1 yılBen deistim tanrının varlığına inanmıyorum bana dini örneklerle gelme :)
- +1 yıl
kasarsın kızım tam bir kasarsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsizin gibi şerefsizler yüzünden kimseye güvenemiyorum artık allah belanızı versin inş kullanılan bez gibi sürekli kullanılıp atılırsın her defasında
52 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bunu ilk defa yaptım. Sürekli başka erkeklerle ilişki yaşayan biri değilim :)
- +1 yıl
ilk defa yaptın karaktersizliğin ilkide sonuda olmaz yazık siz nasıl kendinize insan diyorsunuz
+1 yılSeni. n adini sevgilinin adini vede o cocugun adini telefonlari ile bana ver.
Ben hallederim merak etme en sonda seni arar halloldu derim.
Anladin sen ;)02 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevap :))
- +1 yıl
Tesekkur ederim ;-)
+1 yılBizim oralarda şey derler senin gibilere...
Imm...
Y****k meraklısı :)23 Yorumla
Soran+1 yılSen sanki hiç yapmak istemedin
- +1 yıl
2 yıldır aynı erkeğe aitim bir kere olsun başka birine gitmeyi onu aldatmayı düşünmedim. Çünkü benim ar, namus, utanma duygularım var.
+1 yılgercegi söyliyerek cok güzel bir sonuc alirsin
senden senin yüzüne bidaha bakmiyacak Kadar uzaklasir
adini bile anmaz00 Yorumlavay kansız vay bana kızıyolar sonra çakıp bırakacan böle kaşarları akılları başlarına gelsin çocuğa yazzık :(
00 YorumlaYaptığınz çok iyi birde ballandıra ballandıra anlatıyorlar. Ulan aldattin ok de azıcık üzül pişman ol yapamıyorum ayrilcam de. Hem bitircem de hemde anlamasın vay a*k hayretler içindeyim
10 Yorumla
+1 yılBana birini hatırlattın ve diyeceğim o ki bir gün tamamen yalnız kalırsan geçmişe bak ve sorgula. Sonra devam et kalan hayatına tabi güzel bir hayatın kalırsa
10 Yorumla
+1 yılNe iğrenç insanlarsınız ya. Git o efendi dediğin sevgiline aldatıyorum seni de de çocuk senden sonra kendini hatalı görüp üzülmesin senin gibi biri için.
20 YorumlaSadece bir organdan ibaret olan zihniyetın yanında kalan çocuğa acıdım..
Neyse..20 YorumlaSavunma cümlenizde siz sanki hiç yapmıyorsunuz oluyor ya buna çok gülüyorum işte :)) herkesi kendiniz gibi karaktersiz mi sanıyorsunuz yahu.
00 Yorumla
+1 yılGrup yapin senin gibi bir kiz uyabilir boyle bir seye :) kasar kelimesine oturan bir kisiliksin
10 Yorumla
+1 yılSonra neden sevgilin yok diyor insanlar...
Böyle bir tane o*****'ya denk gelme korkusu var ondan.10 Yorumla
+1 yılİnsanlık kalmımış artık o sevgilini aldattığın cocukda sana tekmeyi basarsa b*k gibi kalırsın sonra tıpış tıpış burada haberide yok dediğin çocuğa dönersin alayınız aynı şeyi yapıyor !!!
00 YorumlaGit direk ben seni aldattım kimle aldattığını ne kadar süredir aldattığını ve ayrıntılarını da gülerek anlat kesin yapmalısın o zaten seni nasıl bırakacağını bilir...
00 YorumlaO beni hak ediyor mu demişsin? Sanırım yerçekimi kuvvetine karşı koyma gücü vermiş sevgilin, hayırlı olsun ne diyelim sizin gibiler yüzünden nerelere düştük vay anasını sayın seyirciler
10 YorumlaYazık diyorum başka bişey demiyorum. Dua edelim de öğrenmesin. aldatılmak kadar kötü bişey var mı ya? Yazık günah çocuga. Kırmadan uzaklaştıramazsın. Seven insan gitmez.
00 Yorumla"Ama ben bunu bir süredir 1 üst dönemdeki bir çocukla aldatıyorum. Haberi de yok :)"
YAZIK GÜNAH !02 Yorumla
Soran+1 yılNapayım çocuk beni sevgilimden soğutacak kadar çekici, dayanamadım :(
Bide " :)" yapmis ya. Vallah sen sevgilini hic haketmiyosun. Cocuga aciyorum vallah.
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki o beni hak ediyo mu sence ;)
- +1 yıl
jkdasjkskajs kaşarı kimse hak etmeeez
Çocuğun belasını s. kmişsin zaten. Daha ne kırılması?
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin hiçbir şeyden haberi yok
demekki neymiş fazla değer vermicekmişiz. yoksa böyle totto tavan.
00 Yorumla
+1 yılEİC seçtiğin kişiye bak tebrik etmiş EİC seçiyorsun. Acıyorum size ya birde yüzsüz yüzsüz gelmişsin aldattım diyorsun, terbiyesiz.
12 Yorumla
Soran+1 yılKız haklı ama. En iyi cevap seçmeyipte napayım?
- +1 yıl
Erkek arkadaşından ayrıl bence dünyanın en büyük iyiliğini yapmış olursun :)
hakareti de haketmişsin kusura bakma da. Biz yapsak bir dünya laf yeriz erkekler hep aynı dersiniz. pes diyorum vicdan kalmamış insanlardaç
010 Yorumla
Soran+1 yılYapmayın o zaman sizde madem hakarete uğrmak istemiyosunuz
- +1 yıl
genelleme yapma. aldatmayan bir dünya erkek de var."yipmiyin.."da bilmemne:))) bak aslında çok basit senin durum ama vahim;fiziksel o. puluk sorun değil yapmam dersin toparlarsın kendini. Ama asıl mesele zihinsel o. puluk, ki bu karakterine işlemişse bir insanın yapacak birşey yok:)
Soran+1 yılElinde tutamamışsın sende sevgilini
Soran+1 yılMuhtemelen sen kıza yeterli gelememişsindir. ya da ufak bir kaçamak yapmak istemiş olabilir. Ya da başka bir erkekten masumca hoşlanıp masumca hislerine yenik düşmüştür.
Soran+1 yılOha 3 erkek :O Cidden ruhu kaşarmış.
Ama beni böyle bir kızla denk görmen de bana haksızlık. Ben sadece sevgilimden soğudum ve ayrılmak istiyorum.
ben sıkılınca hatundan hadi gorusuruz diip telefinlari acmayip birakirim belli bir sureden sonra dunyaya donuyolar sende bole yapabilirsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbir süre iletişimi kessem ayrılmam daha mı kolay olur yani? Ya da saçma sapan sorunlar çıkarıp onun benden soğumasını sağlasam?
+1 yılbırını elde edınce dığerı devre dışı. ıyıymış. acaba çocuk sana yüz vermeseydı yıne devre dışı bırakabılecekmıydın sevgılını.
06 Yorumla
Soran+1 yılBırakmazdım sanırım. Ama şimdi bulduğum çocukta çok yakışıklı yaaa
- +1 yıl
mubarek gunde, oruçluyken daha fazla bır şey yazmak ıstemıyorum.
Soran+1 yılAy bir de oruç mu tutuyosun :))
- +1 yıl
çok mu garip
Soran+1 yılEvet garip 21. yüzyıldayız ;)
- +1 yıl
ınanç meselesı. sen tutmuyosun benı ılgılendırmez. saygı duyarım. tıpkı benım tutmamında senı ılgılendırmedığı gıbı. bunun yuzyılla falan alakası yok. kılıf bulmayın. ıyı gunler dılerm
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerdin neydi o çocuğu öyle hazırda tuttun. Ne iğrenç insanlarsınız ya...
22 Yorumla
Soran+1 yılAma yenisi daha yakışıklı. Onu beklerken açıkta mı kalsaydım yani
Cevap sahibi+1 yılTroll soru.
Allah senin gibilerin belasını. domuz bile senden namusludur
10 YorumlaAfedersin ama... senin affınada kalmış değilim, bu ne hainliktir...
00 Yorumla
+1 yılAldattığını söyleyeceksin ve ayrılacak, gayet basit.
04 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem, onu sonsuza kadar kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
Kaybetmek istemiyorsan dürüst davranacaksın
Soran+1 yılAyrılayım ama arkadaş olarak kaybetmeyeyim diyorum. Görünce hala selam versin, ona geri dönerim diye umut beslesin falan yani.
- +1 yıl
Troll'lüyorsan da troll'lemiyorsan da başka cevap vermeyeceğim. Gerçek bir durumsa, kaybetmemek istiyorsan tek kabul edilebilir yol dürüstçe gerçekleri söylemek, bu da sadece kaybetmeme ihtimalini vaat ediyor. Öteki türlü, umarım o çocuk bir gün bir şekilde öğrenir bu içten pazarlıklı, özgüvensiz, kompleksli ve aşağılık tavrının aslını.
siz sanki yapmıyorsunuz diyorsun nerdenn biliyon lan sizin adi karılardan nefret ediyorum. inşallah o çocukta seni aldatırda dünya kaç bucak öğrenirsin. sonra bunlara kaşar diyince biz suçlu oluyoruz
00 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatın istediğin şeyi yap ama şöyle bir söz var: Sevgiyle okşayan elin kıymetini bilmeyen nefretle tekmeleyen ayakları öpermiş... Yaptığın şey sana yapıldığında öğrenirsin
00 Yorumlaİste bende o cocuk gibi birisydim, cok deger verdik oda aldatti, ama unutma sevenin ahi utar benim tuttu isallah ogrenir onun da tutar,
03 Yorumla
Soran+1 yılBedduaya inanmıyorum
- +1 yıl
Allaha inanan yaparmi arkadaşm bir sene diyo ya o cocugun hayati bitti erkeklerde bunlar gibi sinin g... Kaldiriyo iste.
kdkznjskjfkajmfoa ya kaşarı büyük ihtimalle aynı kazığı o çocuktan da sen yiyeceksin ve ileride kıllı, 1.65, ortadoğu cahili, kıraathane'den çıkmayan 100kg biri ile evleneceksin ve o kaşarlık hep üstünde kalacak ya canısı :d
00 Yorumlahaberi de yok :)
yazarken klayeyle bile aldatmışsın onu çok yazık...00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar