Ben evlenmeden önce ilişkiye girmeyi doğru bulmuyorum ama etrafımdaki herkes hiçbir erkek bunu kabul etmez diyo merak ediyorum hepiniz mi böyle düşünüyorsunuz cevabınıza göre fikrimi degistircek değilim sadece merak ediyorum evlenmeden ilişkiye girmeyen biriyle birliktelik kurarmiydiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence aşk için yapacaklarının sınırı olmamalıdır. İlişkiye girmek bekaretini kaybetme gözüyle bakmak yanlış. 2 insan arasındaki bağı artıran bir olay sonuçta herkesle ilişkiye girmiyorsun, girdiğin kişiyle senin aranda daha farklı yakınlık ve bağ kurulacaktır. Ama demiyorum ki sevgili olduğun herkesle de ilişkiye gir. Sadece gerçekten aşık olduğun insanla, gelecek korkusu yaşamadan ilişkiye girmek doğru. Eğer ilerde evlenmezseniz bile hani onla yaşadığın hiçbir anıyı pişmanlık gözüyle bakmayacağın hatırladıkça yüzünde bir tebessüm uyandıran kişiler karşına çıkacaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır. sonra seni terkeden gider evlenmeye sıra gelince de bakire kız arar bu tipler böyledir uzak dur derim evlenmeden de yaşamayı düşünme. sevdiğin eşinle yaşamak kadar zevklisi yok endişen yok, terkedilme korkun yok, ortaya çıkarsa naparım diye korkun yok, hayatının yarısına herşeyini vermek onun olmak, onun seninle mutlu olduğunu görmen sana daha çok zevk verir yaşama sevinci verir.
77 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın bir kere helalin ya daha ötesi var mı
Cevap sahibi+1 yılve tabiki en haz aldığın başka bişey de helalinden bir çocuğun olması. apayrı bir keyif.
günü birlik her önüne gelenle ilişki yaşayanlar bir zaman sonra o işten zevk almamaya başlar, evlenince de mutlu olamazlar
Soran+1 yılKatılıyorum sana Alah senden ve senin gibilerden razi olsun
- +1 yıl
sen de haklısın katılıyorum. ama diğer bakış açıları da var. karar verecek sizsiniz.
- +1 yıl
Bravo gizli kullanııyı tebrik ediyorum
Cevap sahibi+1 yılsana ne kendine kek mi arıyorsun rahatsız edecek
+1 yılhangı cevrede oturuyorsn bılmemde. ne alakası var evlenmeden one ılıskı durumu. hadı gırdın ya evlenmedı senle. evet cıgu kısı dıyecekkı sımdı bakırelıkmı var. herkesın kendı tercıhı ancak bunu sızın saglıgınızla cıddı avantajalrı var. süreklı partner degıstıren kadınların rahımkanseıne yakalanma oranı daha fazladır. bence erkek arkadasın öyle bır sey dıyorsa ver yolu gıtsın. ben sevdıgım kısıye bunu layık gormem. bır sekıl dokunmak opmekte yeterlıdır
00 Yorumla
Öncelikle evlenmeden önce ilişkiye girmeyi doğru bulmuyorum diyerek kendini evleneceğin kişiye bir hediye paketi olarak hazırlıyorsun bunu yapma, o seni beklemiyor! Ondan sonra diyeceğim şu ki cinsellik ve aşk çok başka şeylerdir. Öyle bir şey yok! Sevmek için sevişmeye gerek yoktur ikisi çok çok ayrı şeyler bazı çakal hemcinslerim bazı kızları kullanmaya çalışır böyle şeylere aldanma.
03 Yorumla
Soran+1 yılBekleyenlerde varmış ama bak cevaplra
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
59Cevap
Seven insan verir bu gayet nettir madem amacın ciddi madem evleneceksin tak yüzüğü ver gitsin harbi önemli bir faktör onu istediğini belli etmen gerek. Kalkıp da her sevgiliye olmaz tabi dediğim gibi ciddiyse iş garantiyse yavaş yavaş suyunaa git tamamen de ipleri verme
00 Yorumla
+1 yıl"Bence o tamamen siz ve karşınızda ki insanın düşünceleriyle alakalı bir durum ben gerçekten sevdiğim ciddi düşündüğüm biriyle bile bu durumu yaşamak istemem ona zarar vermemek adına çünkü hayatta hiçbirşeyin garantisi yok" ama benim için fark etmez yani? sonuçta.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer güven meselesi çıkıyor ortaya bana güvenmiyormusun seni bırakmam falan
- +1 yıl
evet orası da vardır anlama fazla yalan yok şimdi. verecek sensin her kararı sonunda da sen katlanacaksın ama bir erkeğin dedine deman oluyorsan. Allah razı olsun.
- +1 yıl
bir de benim gibi birisi ne bilim ilişki aramaz ama doyuruculuk arar nasıl desem ya oruçluyum yanlış konuşmk istemiyrum aç her yerini yesin ama dokunmsın orana keşke olsa senin gibi birisi keşke elimi sürmem ona keşke öpmek kızn tenine sarılmka bile şifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dertlerimi alır bütünyle.
Bu konuda doğru ya da yanlış yok. Senin içinden ne geliyorsa onu yapmalısın. Dediğin tarz bir kız arkadaşım olmuştu, yaşı da büyüktü. Seks yapmadık ama onun dışında her şey oldu. Bu da ayrı bir çelişki şimdi... O zaman hiç bir şey yapmayacan adam gibi :). Bu dediğin önemli bir sevgi testi esasen. Gerçekten seviyorsa, aşıksa tabii ki kabul eder, bekler, emin olabilirsin :). Seks yapmıyor diye senden ayrılan adam seni pek fazla sevmiyordur.
00 Yorumlasakın.. neolursa olsun iffetini koru... seni hak eden kişi ancak eşindir ve onu ilk geceye sakla... ne olursa olsun namusunu iffetini korumlısın... seni bu şekilde sevecek adamın peşinden koş.. başkasının değeri yok zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende öyle dusunuyorum bence bizim gibilerin nesli tükenmemeli
Çağımızda artık severek evlenmeyi tercih eden çiftlerin ilişki kurma yaşı 16 olduğuna göre. artık erkeklerde veya bayanlarda namus kavramı düşünmüyor. önemli olan anlaşmak diye düşünüyor. ondan dolayıdır ki ilişkiye girme ortamları zamanla artıyor. bireyler ilişkinin ihtiyaç olduğunu düşünüyor. diyorum :P
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan aynı anda aynı şeyi iki tarafında istemesi bence... Yani seni seviyorsa bir erkek ve saygı duyup beklemesini de bilmeli diye düşünüyorum... Ancak seni beklerken başka çiçeklere bal yapar mı onu bilemem... Şahsen ben beklerim ama yapacağımı da yaparım...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki kurarim. Sade el ele tutusup opuserek yillarca evlenene kadar bekleyebilir kiz da erkek de. Cok ihtiyaci geldiginde kendi kendini tatmin etsin yani illa yatmasi mi lazim senle? Bu konuda taviz verme yani ufak tefek cilveler yap, opusun falan ama iliskiye sakin girme. Seven erkek zaten istesen de kabul etmez evlenmeden.
00 Yorumlaniye olunmasın? 21 yıldır kimseye ilişmedim ciddi olmadan da bir kızı elleyecek adam değilim. ha çok dert edersem ararım bir eskort biter işim, bunu garipseyen erkeklere de bu sitenin sunucusu girsin :)
00 YorumlaBence o tamamen siz ve karşınızda ki insanın düşünceleriyle alakalı bir durum ben gerçekten sevdiğim ciddi düşündüğüm biriyle bile bu durumu yaşamak istemem ona zarar vermemek adına çünkü hayatta hiçbirşeyin garantisi yok
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiği ile evlenmeden önce bunu düşünmez cinsellik arka plandadır seviyorsa ve inanki onunla şu an bunu yaşarsan pişman olabilirsin nerden biliyorsun birgün bırakmıyacağını? Cahillik edip hataya düşme kendini kocana sakla en doğrusu bu olur?
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşımla saatlerce öpüşüyoruz ama ilişki için henüz erken. öpüşürken sadece sarılıyorum fakat Öpüşmekten daha fazla zevk almak için kalça ve göğüs bölgelerine ellemek istiyorum. Böyle birşey yaparsam kız arkadaşımın tepkisi sizce nasıl olur? Tecrübeli erkekler ve kızlar lütfen yardım edin. 2yıllık ilişkimiz ve çok yakınız
00 Yorumlacevrenızdekılerın bır cırpıda kundeye gelmek ıstemelerı sızınde boyle yapmanıza neden olmamalı, cok cok uzun surmedıkce ınsanlar masumane buselerle evlılıge kadar gıdebılır
00 Yorumla
+1 yılTabiki. Ben seversem dokunmaya bile kiyamam ki... Her erkek için geçerli değil o. Tamam. Her erkek birliktelik yaşamak ister ama seviyor sa sorun etmez. Bekler.
00 Yorumlayalan söylüyorlar. Ben bakirim 3 ilişkim oldu hiçbirinde kıza elim dahi değmedi hatta onlar istedi ben vermedim diye terkedildim ve aldatıldım :) Her erkek öyle diye 1 şey yok yani. namusunu koru herzaman.
00 Yorumla
+1 yılyapma aslında... sonra o gidince yazık olur sana... ama tenler birbirine değince acayip güzel oluyo :)))
00 YorumlaBence de olunmaz zaten ona sevgililik değil arkadaşlık denir..
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgili olmak için illa bunu yapmak lazim diyosun peki o kızı gerçekten seviyosan ve bisey olsa evlenemeseniz arkandan onu bırakmış olsan vicdanen rahat edebilir misin
Karsı tarafın nıyetı bozuksa aklında zaten sevgı fılan yoktur, amacına ulasmak ıcın hersey yapar olmaz dıye cevap alıncada aklı sıra kendını haklıymıs gıbı gosterıp uste cıkmaya calısır,, dusuncelerın gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşındakine bir cinsel ihtiyaç gözü ile bakıyosan onun adı birliktelik değildir. Yaşanması gereken varsa zaten olur ama illa benimle yatmazsan bu iş olmaz diye birşey yok etrafında öyle birileri varsa uzak dur zaten onlar sadece seninle bir amaç uğruna yakın olmak istiyodur. Sevgili demek hiç bir şekilde karşılık beklemeden sevmektir. Zaten ozaman karşındakide sever onun için hayatına birini alıcağım zaman doğru seçim yap aklı bacak aranda olan değil kalbinde olanla birlikte ol
00 Yorumla
+1 yılolunmaz. ilişkiye başlamadan hemen önce noter gelir. onların gözü önünde bir sevişirsiniz. böylece her sevgili gibi noter onaylı sevişgen çift olursunuz
00 Yorumlaarkadaşların kızsa ya vermişler kendilerinden farklı olmanı çekemiyorlar erkekseler ver bana diyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılKiz tabi
Benim yaşayışıma ters.
Evlilik şart yani... Zaten ısrarla başka türlü birşey isteyen biriyle sevgili filan olmazdım.
Herkes dengi dengine sonuçta.11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bişeyler yasiyosan bu evlendigin adamla olmalı
Kuruyorum da zaten nişanladığımız işi ilerlettiğimiz için ilişkiye girdik ama ondan önce öyle bir şey söz konusu bile değildi?
02 Yorumla
Soran+1 yılİş tamamen ciddiye binmiş Sizinkine bişey diyemem
+1 yılsen manyak mısın kızım ben kimseyle ilişkiye girmedim evleneceğim kişi kesinlikle benim gibi biri yani geçmişi temiz olacak yatıp kalkmamış ilişkiye girmemiş olacak yolundan sapma asla
02 Yorumla
Soran+1 yılSapmayi düşünmüyorum ama sizin gibilerin var olduğunu bilmek güzel gerçekten bazi kızlara göre bunu yapan erkek kalmamış ama bence onlar kendileri isteyip erkeklere çamur atiyolar
- +1 yıl
100 erkekten 95 i yapmış bakıyorum herkes yapmış dürüst insan kalmamış
bence seks olmadan ilişki olmaz onun adı arkadaşlık olur..
01 Yorumla
Soran+1 yılFarklı düşünüyoruz malesef:/
Bırak ya hepsi saçmalık. Zaten gerçekten seviyorsa bunu istemez senden. Bende senin gibi düşünüyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılOrtak düşünce de olduğum kızları görünce seviniyorum ya :)
Soran+1 yılBizim gibileri korumaya alsınlar ya neslimiz tükeniyor :)
Soran+1 yılİnş bakalm :)
böyle devam et eğer ilişkiye girmiyon diye ayrılanlar varsa zaten seninle ne için birlikte oldgunu göstermiş oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben kendimi degistirmeyi hiç dusunmedim beni kabul eden böyle etsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girmek isteyen kızı ben terkediyorum, evlenmeden bunu isteyen, kendini sakındırmayan kızlada işim olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusunu yapıyorsun
+1 yılLa kızım elalemin o.. spularından duyup duyup gelip bize saçma sapan şeyler sorma allasen
21 Yorumla
Soran+1 yılCevap verme zorunlulugun yok kasma kendini
etrafındakilere bakılırsa nerelere gelmişiz yahu. sen bildiğin yolda devam et etrafındakilerede maaaşllah
02 Yorumla
Soran+1 yılMillet ben yapmam deyince sacmalama kezbanmisin diyo artık aşırı normallesmis herkes için yapmayana anormal gözle bakar olmuşlar
kurulabilir tabiii ayrıca erkek sana bu konuda baskı yapıyorsa Salla ondan sana hayır gelmez
00 Yorumla"evlenmeden ilişkiye girmeyen biriyle birliktelik kurarmiydiniz?" Zamanı gelsin bulursam evlenirim onunla.
00 Yorumla
+1 yılEtrafında ki herkez halt etmiş... İlişki önce sevgi ve aşkla başlar... Olursa zaten kendiliğinden konuşarak, anlaşarak olur... Akışına bırakmak lazım.
00 Yorumlawalla tipi mipi bilemde en iyi cevap seçen doğru demiş. aynen öyledir erkekler. ha birlikte olupta evlenende illaki vardır..
00 YorumlaOnu söyleyen mutlaka erkekdir. Senle yatmak istiyordur. İlişkiye girmeden de sevgili bal gibide olunur.
00 YorumlaSizleri kandırıyorlar bu şekil de yok öyle bir dünya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9 aydır sevgilim var ve seks yapmayı hiç düşünmedik. evliliğe saklıyoruz kendimizi. ilişkiye girmeden de olabilir yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede en güzeli bu zaten
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Gizliliği aç konuşalım
+1 yılEvlenmeden asla kilidi açtırma. Sevem adam gerdek gecesini bekler. Kimide bakireymiş değilmiş aramaz. O duruma geldik bekaretin önemi kalmadı.
00 Yorumlaİlişkiye girmek isteyen pekte ciddi değildir sadece ilişkiye girmek ister girmesen süper olur bence bu mantıkta devam et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Simdi sevgilinin adı cinsellik olmuş zaten, bende girmem evlenmeden önce
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisini yaparsın kendini helaline saklamak en güzeli
hayır tabikide illa ilişkiye girecen diye bişe yok ilişkiye girmedin diye senden ayrılan oluyosa s*kt*r et :)
00 Yorumlakim demis ya millete ne oluyo bole bence olunur hemde diyerlerinden daha iiyi onnla ilskiye girdinmi asil ozaman onu kaybedersin sakin yolundan sasirma derim
00 YorumlaCinsel ilişki olmasın. Ön sevişmeler olmazsa olmaz ama elleşmek lazım.
00 YorumlaYok ya e tabi biz erkekler firsatciyiz ama azcik vicdani olan bir erkek ole bisey istemez
00 Yorumla
+1 yılbir kere yapınca sonunu getiremiyorsun kendini durduramıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmamak en güzeli
- +1 yıl
evet en güzeli
Kişi Ciddi Değildir O zaman Ciddi Olan Bırısı Evlenmeden yapmaz O yuzden İi seçim yap
00 Yorumla
+1 yılsen milletin dediğine bakma günü gelince girersin reis
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sevildiğine ve nasıl karakterler olduğunuza bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolunur hatta ilişkiye girmeden dha gzl sevgili olunur. ki ztn bir erkek gerçekten aşıksa sevdiği kızla cinsellik yaşamayı düşünmez
00 Yorumlaolmaz bu işi yapmak için illa sevgilide olmak gerrekmiyor zaten ahh be kızım.
00 Yorumla
+1 yılbende nisanliyken yapmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılseviyosam kurarım tabi
00 Yorumlacahillik günümüzün hastalığı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmamak mi cahillik
kesinlikle kurardım daha saf olurdu ilişki
00 Yorumlasen en doğrusunu yapıyorsun
00 YorumlaOlur tabi ki. En doğrusu bu zaten
00 Yorumla
+1 yılTop elbet bir gun cizgiyi gececek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılaynen öyle bende en doğrusunu yapıyorsun
00 Yorumla asıl olan budur sen bakma herkesin dediğine
00 Yorumla
+1 yılOlunur canım.
00 Yorumlaen doğrusu evlendikten sonra
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi