Koreli erkekler Türk kizlarini beğeniyorlar mi bunu çok merak ediyorum ayriica genelde uatangac erkeklermis kendi ülkelerinde kizlarla ilişkilerine baktığımda hic de utangac gibi durmuyorlar bide genelde korede evlilik yasi kac koreli tanidigi olanlar yazarsa sevinirim
Cevabın nedir?
çok fazlasıyla koreli arkadaşım var.. gerçekten iyi insanlardır, güler yüzlü , anlayışlı ve naziktirler.
koreli kızlarla takılırlar.. utangaçtırlar ,
koreli erkeklerin , koreli kızlarla ilişkilerini tv den mi izledin? nasıl vardın bu kanıya merak ettim doğrusu :)
koreliler kariyer meraklısı olduğundan çabuk evlenmezler..02 Yorumla
Soran+1 yılYok filmler dizilerin gercegi tam anlamiyla yansitmayacagi bir gerçek yani bikaç arkadasin arkadasinin tanidigi varmis ordan duydum
En İyi Cevaplar
Kuzenimin sevgilisi koreli. Cok seker bir kiz. Yas olarak 33 ama 14 gibi gosteriyo. Ama cok kiskanclar yani bizim kezbanlar haltetmis.
016 Yorumla
Soran+1 yılAhaha öyle mi peki erkekleri hakkinda bilgin varsa bildiklerini yazar misin
Soran+1 yılAhahah olabilir peki kendi milletlerinden insanlara karşı da utangaclar mi bide su sac boyatma olaylari çok hosuma gidiyor seni tanidiklarinda boyatiyorlar miydi bide nasil tanistin acaba onlarla
- +1 yıl
Yok benim tanidiklarim boyatmiyolar adamlar işadami cunku. Samsungun Turkiye ayagindaki temsilcileri. Kuzenim sayesinde tanistim. Beraber calisiyolar zaten. Kendi aralarinda baya geyikler onu gordum. Ama disariyla baglantilari sadece teknolojik olarak. Yani mesela Sohye (yenge) hayatinda hic koyun gormemis. Inegide hayvanat bahcesinde 1 kez gormus. Seulde yesil alan nerdeyse yok denecek kadar. Bu cok enteresan gelmisti bana.
Soran+1 yılYaa çok ilginç cidden aydinlattin beni peki sen nerde calisiyosun onlarka bir baglantin var mi ben tip okuyorum onlarla tanisma firsatim var mi sence genelde sirketlerde calisan mühendisler onlarla iletisimde oluyor
Soran+1 yılAnliyorum peki bir insaat mühendisi olarak sen de yabancilarka iletisimde misin genelde meslegim geregi ben yalnizca ilerleyen dönemlerde kongre vs nedenlerle yabancilarka konuşma firsatim olacak onun da beni yabancilara çok yakinlastiracagini düşünmüyorum açıkçası
- +1 yıl
Kongre ve seminer durumlarinda yabancilarla iletisimde olman muhtemel. Su anda bende öyle bir durum soz konusu degil.5 ay kadar oncesine kadar Almanlarla ortak bir is yapiyordu firmamiz. Il ile ilgili yazismalar yapiliyordu. Muteahit firmanin aldigi ihalelerin buyuklugune gore bazen yabanci isciler (genellikle asyalilar) calisabiliyor. Ama son zamanlarda arap ulkeleri dogu avrupa ulkeleri rusya ve afrika ulkelerinde Turk insaat firmalari is yapiyo ve sayisiz muhendis calismak icin yurt disina cikiyor. Gidecek olursam eger bir gun bol bol onlarla is yapmaya calisacagiz.
Soran+1 yılHmm anladım gercekten mühendislik sektörü ban çok farklı geliyor peki değişik ülkelerde dil bilmeden nasil yasiyorsunuz sonuctabyasadiginiz yerddeki her insan infilizce bilmiyor olacak bu arada ingilizceyi ne zman öğrendin tam olarak bizde öncelik pek dil değil de o bakimdan merak ettim acikcasi
- +1 yıl
Bizdede degil ama sizde de oldugu gibi teknik terimlerle kendini ifade edebiliyorsun. Dil bilmesen bile is ile ilgili terimi soylemen yeterli olabiliyor. Örn: bizde betonun icerisine demir sokma (filiz ekme ) diye bir uygulama var. Beton delinip icerisine bagglayici bir sivi sıkilir daha sonrasinda demir o sini donu degile sokulur. Bu uygulamaya epoksi uygulamasi denir. Simdi bunu boyle uzun uzadiya anlatmaya calismak var birde karsindaki adama epoksi demek var. Epoksiyi duyunca adam ne yapilacagini hemen anlayip imalata baslayabiloyor. Zamanla ister istemez dilleri ogreniliyo ama orasi ayri bir durum.
Soran+1 yılEvet zaten kongre vs katilana kadar ben gekistirebildigim kadar gelistirecegim sonrasi zatem gelistirilir diye düşünüyorum ama yine de insanlarla ufak capta sohbete girisebilmek lazim hep is konusacak degiliz ya bu arada sen nasil us buldun peki sirketler dil sarti ariyorlar siye biliyorum sonucta yabancilarla ortak calisabilmek icin dil gerekiyor bide dili Ünv de mi hallettin meslek hayatinda mi cik sordum ama cevaplarsan sevinirim
- +1 yıl
Sorun degil. :)) Dili tamamen merakla kendimi ifade edecek kadar ogrendim diyelim. Bizde dil sarti sadece yabanci is ortakligi oldugu ve yurt disi isleri oldugu durumlarda talep edilir. Onun haricinde dil bilmesi cok onemli degil. Bana teklif gelmisti bu firmadan. Bende kabul edip geldim. Ama istifa ettim 5 ay once baska bir firmadayim su an. Dil olayini halletmek icin sana tavsiyem yurt disina cik. Daha verimli olur. Ve bol bol pratik lazim. bir yabanci arkadas edinmen senin yararina olur. Yine donduk dolastik senin asil konuna donduk heralde. :)))
Soran+1 yılEvet anladim ya ortalama denecek kadar ingilizcem var zaten anadolu lisesi mezunuyum şu an calismalara baslicam dil kursuna falan gidicem pratikte zamanla ister istemez olur diye düşünüyorum is hayatina bırakıyorum onu yabanci arkadasa gelirsek evet haklisin kendimi biraz daha gelistirdikyen sonra hemen bulayim ama bunun icin koreli biri pek ideal degil sanirim isi bilenden öğrenmek lazim
Soran+1 yılDil için sen herhengi bir kursa gittin ya da hazirlik egitimi aldin mi bu arada
Soran+1 yılRica edwrim asip ben teşekkür ederim
Benim. sevgilim var :D
beğeniyorlarmi? Umm.. tipleri kendinden farklı olan herkesi begenirler. Kara bişey olma yeter. Açık tenli ve açık renkli saçın varsa çok çirkin olsanda en güzel sensin:D09 Yorumla
Soran+1 yılEsmerim ama güzel esmerlerden öyle arap baci gibi değil
Soran+1 yılBahsetsene birazcik nasillar deger yargilari ne ha bide nasil anlasiyosuniz nasil tanistiniz filan
- +1 yıl
Umm.. o derece değilse beğenirler seni:)
2 çeşit Koreli var. Utangaç pisirik olanlarina sakin ha sakin yakın olcam diye ilk tanismada canim tatlim oppaaa deme. Biraz agirdan al. Seni gerçekten sevip sevgine inanirlar.
bir de yırtık olanları var. Onları kendine baglayamazsin. Nasıl davranirsan davran. Kizdiklaribda trip atma.. tamam nasıl istersen gibi alttan almalisin. Asla küfür etme onlarla konuşurken. Salak bile deme. bir de konuya koreli erkekler çok yakışıklı diye girip koreyi neden sevdiğini bu şekilde tanıtma:D
Biz interpals. Net diye bir sute var ordan tanıştık:)
Soran+1 yılAa peki nerde yasiyo ki h öyle erkekleri cok. takisikli falan der miyim hic insanda gurur varsa biraz bunu demezde interpals i biliyorum ama ingilizcem. cok iyiseviyede degil
Soran+1 yılAnladim zaten anladigim kadariyla bayagi sicak bu arkadaslar ama ben tam bilmeden. nasil anlasicaz ki sikilirlar yani
Soran+1 yılBu arada seninki int ortamindani ilerliyo sevgililik durumun yani sonucta o koredeyse nasil sevgili oluyosunuz ki
Soran+1 yılOnun yazdigini translate yapar zaten de bem. nasil yazicam vau be cocuk ne diyo sana sevgilum falan mi
+1 yılkoreli arkadasim cok. sempatikler cok cana yakin iyiler utangac degiller gorunus olarak oyle sadece :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl görünüş olarak yani gorucu usulü evlilik yayginmis diye duydum utangacliktan dolayi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
Benim ilk okulda güney koreli arkadaşım vardı. Kendisi baya utangaç ve sessizdi şimdi konuşamıyoruz o ayrı
18 Yorumla
Soran+1 yılNicin
Soran+1 yılÜzüldüm senin adina
Soran+1 yılOnları merak ettim sadece o bakimdan özel bir nedeni yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel seviyeli bir cevap vermissin erkeklerin çoğu genelde saldirmislar da ne alip veremedikleri varsa artik
+1 yılVar bizim bakkal İbrahim. Aslında Sivaslı ama kütük güney Kore.
https://i.hizliresim.com/4mB514.jpg10 Yorumlaİnternette korelilerle tanışmak için siteler bulabilirsin örneğin interpals. net ben bir çok mektup arkadaşı da edindim Karşılıklı mektup atıyorsunuz birbirinize çay filan yolladıkları oluyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılIngilizce mi konusuyorsun onlarla
Soran+1 yılYaa benim ing seviyem okadar iyi değil ortalama dercede yani
Soran+1 yılGenc korelilerin ingilizcesi genelde cok mu iyi bu arada sansim neyde az anlayamadim onu
Soran+1 yılYaa acikcasi ben de gelistirmek amaciyla da konusabilidim e peki hic bilmeyeni nasil konusmaya calisiyo yani sacma degil mi
+1 yılvalla bence Türk kızlar beğeniyor Koreli erkekleri o kadar, dizileri filmleri izleyip sapıtmış boyutuna geçen arkadaşlarım var
13 Yorumla
Soran+1 yılSapitma derken
- +1 yıl
aşırı bir sevgi besleme boyutuna geçmişler, yok oppam falan diyolar sevgili mi ne demekmiş
Tabiki var 2.5 sene önce rosyada beraber çalışırdık ben genekle sizin kızlara bayılım derdim ))) oda bana enişte derdi bana bir tane bul olur dedi bir amcasının kızı vardı ama lukum du adeda ama o Türk kızlarına karşı fakında fala bişi demiyordu.
00 Yorumla
+1 yıl:D okadar diyorum şu kızlara kore dizilerini izlemeyin die ama hala izliyorlar :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye sizi begenmicez diye mi korkuyorsunuz
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
:D valla bizi beğenen beğenmişşşş :))) hem o ne öyle doğru dürüst sakalları bile yok çok zayıflar hem tüyleri bile yok :D erkek dediğin recep ivedik gibi olur :P
Soran+1 yılYa herkesin kendine göre begeneni var Türk erkelerinin savunmasi hep ayni yok tuysuzler yok kiz gibiler onuda kendince begenen ver sizi de bir baris ilan edin ya hem allah yaratmis cirkin güzel demek bize düşmez sen de koreli olabilirdin
- +1 yıl
zaten bir farkım yok :))) küçükken lakabım koreliydi :P vallahi bak :D
- +1 yıl
aynen Allahın yarattığı herşey güzeldir :)
+1 yılKore dizilerini izleyip izleyip kendinizden geçiyorsunuz ya bir şey demiyorum siz bayanlara :))
04 Yorumla
Soran+1 yılSizin rus kiz merakiniza ne demeli arkadas
- +1 yıl
Birkaç tane rus kızlar hakkında yorum geldi diye tüm Türk erkeklerini rus sever yapıyorsunuz ya bu konuda da bir şey demiyorum siz bayanlara :))
Soran+1 yılE tüm bayanlar da kore hayrani değil sonucta bazi bayanlar aksine vok itici buluyor korelileri yani
- +1 yıl
Kore dizisi izleyip de hayran olmayan var mı? Ben izleyenlere yorum yaptım izleyip de hayran olmayan yok? Sonuçta herkes çekik gözlüleri sevmiyor izlemiyor ama izleyenlerin hepsi kendinden geçiyor :))
+1 yılKoreli yok stokta illaki çekik isterim diyorsan japonlarımız var -_-
01 Yorumla
Soran+1 yılO da olur :))
kzıları bizi beğendiklerine göre herhalde erkekleri de beğenirler. onlar çekik gözlü ben badem gözlü olduğum için gözlerime çok övgü alırdım :D
016 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladim peki sen koreli arkadaslari nerde edindin bide cok pisiriklar ve erkekleri yabanci kizlari pek tercih etmiyorlar diye duydum ben dogru mu acaba
Soran+1 yılOrasi dogru Türklerde cok ilgililerdir malum:)
Soran+1 yılPeki onlarla ingilizce mi konusuyorsun baska türlü anlasma olmaz yani
Soran+1 yılBaska türlü olmaz zaten kac yasinda ogrendin ingilizceyi tam olarak acaba ben cik mu gec kaldim diue düşünüyorum şu an
Soran+1 yılKursa mi gittin bide ne kadar zamanini aldi diye sorsam
Soran+1 yılSupersin ben kursa gitmeyi düşünüyorum e peki bir temelin varmiydi mesela ben genelde okudugumu anlarjm ama yazip konusamam rahat da anlayamam
Soran+1 yılOoo sen de baya iyiymissin. ya ciddi misin konusucak kadat ogrendin yani bir kurs bile en az 2 ay harcıyor 1 kura
Soran+1 yılBu arada cidden otuzlu yaslarda misin
+1 yılkonusmak tanismak lazim ama tabi bir de bulmak lazim ^^
10 YorumlaGeçen gördüm 1.50 boyunda birde mantarlı şeklinde şemsiye almış yolda mantar yürüyor sandım.
10 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri yermedi şimdide korelilere sardı bizim kızlar :) Bizde bu yabancı hayranlığı bitmediği sürece iflah olmayız.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa erkekler nicin bu kadar tepkililer anlayamiyorum biz sizin rus kizlariniza bu kadar tepki veriyor muyuz kardesim git begen istedigini banane yani
+1 yılGeçen sene koreli bir tanıdık vardı garip bir çocuktu amerikan kızlar hiç bakmıyodu buna bide çekingen bir elemandı yanında hiç kız görmedim :D
08 Yorumla
Soran+1 yılÇekingen olduklarını çok kişiden duydum
- +1 yıl
Tamam, erkek olarak 5 para etmezler :D
Soran+1 yılRica etsem aciklayabilir misin biraz
- +1 yıl
Türkiyede onları suya götürür susuz getirir türk erkekleri, sadece türkiye de demiyim yani genel bu. uzak doğu sporlarıyla övünüyodu eleman ama korkaktı yani
Soran+1 yılEvet korkak çekingen olduklarini duydum bide oek pratik zeka degillermis masallahi var Türklerin bu konuda:)
Soran+1 yılYa peki kendi milletlerinin kizlarina karsi da utangacliklari var mi yoksa sadece yabancilara karsi ki öyleler bide Türk kizlari hakkinda ne düşünüyorlar acaba
- +1 yıl
O kadar sormadımda bir kız ayarlayalım dedim, ayarla dedi. Sonrada ayarlamadım :D Pratik zeka falan yalan o işler. En iyi pratik zeka bizde var :D
Soran+1 yılAynen iste Türkler o konuda bayagi iyiler
man kiy mun :) bir türkün bir koreli tanıma oranı galiba yüzde birdir:)
00 YorumlaKoreliyim , evet begeniyoruz tabi. Ama Turkiyede her kusun eti yenmez oldugunuda biliriz. Fazla gereksiz riske girmeyiz , nasil yaklasilir bilmiyoruz mesela. Turkiye farklidir
10 Yorumla
+1 yılGoz kapaklarimi geriye dogru itersem koreliye benziyorum oyle olur mu
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah:))
Güney Korelimi Kuzey Korelimi knk
13 Yorumla
Soran+1 yılGüney
olmasını çok isterdim de sorudaki amaç nedir :)
00 Yorumlatakmış koreliye bence...
00 Yorumla
+1 yılNedense ilgimi hiç ama hiç çekmez
00 Yorumla
+1 yılDedem kore gazisi o olmaz mi?
00 Yorumlataktınız şu korelilere ruslara ölün artık
00 Yorumlahayır yok
00 Yorumlayok maalesef:(
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz