Çevreme bakıyorum arkadaşlarımın çok iyi uzun süreli ilişkileri var bugün birisiyle buluştum kendini beğenmiş egolu birisi çıktı daha önceden de hayatımda sadece 2 kişiyi sevmiştim 1. si beni aldattı 2. siyle de aileler anlaşamadı. Artık çok sıkıldım yalnız olmak daha iyi diyorum ama çevremde görünce de kıskanıyorum gerçekten kimseyi sevemiyorum sevsemde geçici bir heves gibi oluyor ve illaki üzüyorlar ya da kişiliğini beğenmiyorum egolu alçakgönüllü değiller napıcam ben :/
Cevabın nedir?
+1 yılAcaba neden sevemiyorsun gercekten dogrularimi cikmiyor karsina yoksa senmi beklentileri cok yuksek birisin ya sen cok iyisin hayatina imtihanalr ile deneiyor sinaniyorsun ya da gercekten beklentilerin yuksek karsilayacak birini bulamadin ya cok guzelsin karsindakini oyle goruyorsun ayrica sadece heves gibi gorulup guzelligin ugruna harcaniyorsunyada kendi halinde birisin adam killi gördüklerin seni yari yolda birakiyor ya da ALLAH seni siniyor sonunda saburli oldugun icin hak ettiğini bulacaksin rahat huzurlu mutlu olacaksin uzun sureli islkileri olan sence sonunda ne olacaklar onemli olan uzun suren ama bir turlu adi konulmayan sevgili rolumu oynamak mi ya da uzun dedigin ne kadar bu zamanda sacma sebeplerden ilskileri biten nice sevgililerin var oldugu su hayatta acelen nedendir en onenlisi olan ALLAHIM bana hayrlisini versin oyle birini versinki yataga zevki ugruna girecek degil mezara kadar gidecek asil gercekten sahip cikani versin basin asla one egilmesin birde sunu dusun ALLAHIN sevdigi kulusun ve deneniyor sinaniyorsun bunlarda tecrube oluyor sana bence acele etme etrafindakilere aldanma sabirli ol asla inancini yitirme ve dualarini eksik etme emin ol hak ettigini hak edenle layigi ile yasayacaksin cevrendikler seni aldatmasin onemli olan uzun suren sevgili sureci degil gercek anlamda seni sevip adini koyabilecek es adayini bulabilmelisin hakkinda hayırlısı olsun insallah
011 Yorumla- +1 yıl
beklentilerim gerçekten yüksek değil bak annemle de ben konuşuyorum bu konuları yanlışlarımı söyle dediğimde duygusalsın sen kafana çok takıyosun en ufak bir şeyde üzülüp ağlıyosun ve kızıncada sevdiğine kızamıyosun onlar da o yüzden yüz bulup daha da kötü davranıyorlar sana diyo. illa ki bir şey yapmak zorunda değiller ben kendi yapmıcağım şeyleri onlarda görüyorum ama yinede tepkimi fazla koymuyorum onun için sevilmiyorum galiba erkeklerin ağzına s*çmak lazım sanırım
- +1 yıl
Hatan burada basindan soylesen kendinden fedakarlık ediyor hep kendinden bir seyler veriyor hak etmedigi halde uzerine dusuyor haddinden fazla onemsiyor deger veriyorsun buda onu simartiyor ama onun degil senin canin yaniyor neden kaybetme korkusu ask gurur sende var ama onda sadece sevgiliyim seviyor benimle asla gitmez cok seviyor mantigi illaki yapmak zorundalar ask fedakarliktir aska ustesinden gelmek asla mucadelede pes etmeden sahip cikmak sonuna kadar ne olursa olsun birakmadan devamini getirmek degilmidir evwt oyle ama kacimiz yapiyor aslinda sana hak vsriyorum ama sana soruyorum ben de yasadiklarimdan sonra neden halen birini sevmek hayatima almak icin uğraşıyorum elbet cikar diyor bekliyorum duami esirgemiyorum inanıyorum bekliyorum 7 sene cik ve aldat beni dokunmaya kuyamadigim ben uğrunda olumden donen ben bumuydu karsiligi simdi ben soruyorum hakli olan bizlersek haksizlar kimler
- +1 yıl
Hayır oynadigni kullandigini sanan aptal mahluklar bize yaşatıyor ya hani er ya da gec baslarina gelecek bilmiyorlar sen saniyormusun ki yanlarina kalacak Sen saniyormusun ki her zaman boyle olacak yanlarina kar kalacak hayir biz gerçekten hak ettiğimizi bulacagiz dogru olani onlarda hak ettigini bulacak ama yasattiklarinin bedelini uzulme ve her zaman inancla sabirla bekle ben yapıyorum sende yap aslada uzulme kimsenin senin uzulmesine izin verme
- +1 yıl
Tanimak mi bak burada yarami desme 7 sene ugrastim evlilik icin ben mücadele ettim o aldattı o baska ben baska ilde hic sorun etmedim ya anlat anlat ne digisirki bos ver hadi kendine gel asla uzulme olurmu evet hak ettigin cikacak bir gun karsina yeterki sen uzulme
- +1 yıl
Konusalim mi biraz bak ilk defa ben bunu istiyorum genelde hep benle konusmak istediler yorumları mi begendikleri icin hep iyi gorerek sohbet edenler dertlesenler oldu bu sefer de ben yapayım ama umarim haddimi asmam saygisizlik etmem karar senin saygi duyarim
- +1 yıl
Sanirim kirdim seni sende kizdin ozur dilerim ksuruma bakMa
- +1 yıl
Yok yok amac sevgili olma defil 600 soruya cevap simdi bir kiside bana cevap versin istedim bir nevi arkadaslik isteginiz olmadan ozelden yazmak istemedim
En İyi Cevaplar
+1 yılAz çok çoğu insan bu yaşadığına benzer durumlar yaşayıp sonrasında yalnız olduğu için yakınıyor. Hele hele etrafında mutlu çiftler varsa durum daha da zorlaşıyor insan ister istemez özeniyor.
Herkes doğru insanı bulamadığını söylüyor ama çoğu zaman boş hevesler ve boş insanlar peşinden koşuyor. Sorun da tam olarak burada başlıyor.
Aslında çoğu kez bu durumun sorumlusu yanlış tercihler oluyor. Çoğu insan kendisini cool gösterme çabalarında. İnsanlar da gizemli bulduklarını daha çok merak ediyorlar ta ki kutu açılıp aslında içinde hiçbir şey olmadığını görene kadar.02 Yorumla- +1 yıl
Daha sonra daha da detaylı konuşuruz istersen şimdi çıkmalıyım grşrşz.
+1 yılacele etme. herkesın bir ruheşi vardır sana ruhöküzleri denk gelmiş o kadar buda senı umutsuzluğa düşürmesin tatlım zamanı gelince herşey olur
00 Yorumla
Doğru kişiyi beklemelisin elbet karşına çıkacaktır öyle hop diye sazan gibi de atlama önce kişiliğini ve karakterini tanımaya çalış :)
13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
39Cevap
+1 yılŞu low-class, ezik, tipsiz tiplere yönel biraz da. Zaten çocuk yakışıklı olduğu için bu ego, özgüven geliyor.
Bize de bakın biraz ulan! Biz de insanız. Sırf asosyal, insanlardan çekinen biriyim diye herkes bana ezik, aptal muamelesi yapıyor.
Zamanında ben de sevmiştim. Kız bayağı popüler, parti kızıydı, çevresi çok genişti. Ama egosu o popülerliğine rağmen gram yükselmemişti. Low-grade tiplerle konuşuyor, ilgi gösteriyordu. Bu özelliğini sevdim zaten.
Sonra ne mi oldu?
Ona hislerimi açıkladığım an benimle arasını açtı, soğumaya başladı. Benim yüzüme bile bakmıyordu. Sonra güvenilir kaynaklardan öğrendim ki, umut bağlayıp üzülmeyeyim diye yapıyormuş bunu. Benimle konuşursa doğal olarak umutlanacağım tabi. Tüm teklif eden ezik-sınıf halkına yapıyormuş bunu gerçi. Neyse.
Atlattım gibi bayağı.03 Yorumla- +1 yıl
Birşey sorabilir miyim? Tüm kızlar böyle mi yapar? Yani sen olsan bu şekilde tüm ilişkilerini keser miydin karşındaki ezik şahsiyet üzülmesin diye?
belkide sana öyle geliyordur nerden anladın kendini beğenmiş biri o tanıştığın kişi ya da genelde senin beğendiklerin sonrada sana kendini beğenmiş gibi mi gelmeye başlıyor aslında demek istediğim peşimde koşsunlar diye bir takıntın var mı bak resmide koymuşsun ilgi çekmeyi seviyorsun sen ilgi göstermeyi dene birde...
02 Yorumla- +1 yıl
peşimden koşsun diye bir şeyim yok inan o kişilikleri görsen bu ne böyle dersin bu konuları annemle konuşuyorum bana hak veriyor bir yerde eksiğim olduğunda da söylüyor malıyla hava atan bir insanla bana hiç ilgi göstermeyen bir insanla ne kadar olabilirim ki? konuşmaları bile ypmacık yapmacık oluyo böylelerinin
- +1 yıl
ben senide tanımıyorum o arkadaşıda yazdığın yorum verdiğin ayrıntılar doğrultusunda bir fikirde bulundum her insanın yalnız kaldığı zamanlar vardır ama en büyük yalnızlık kendi kendimize ulaşamamamızdan kaynaklanır o ulaşılmazlığı insan dışardan tamamlamaya çalışır kendi iç dünyanı zenginleştirmeyi dene seni seçen bunun için seçsin seninde hayran kalabileceğin kitlelere ulaş etrafımızdalar ama o ışığı görmeden selam vermezler bilmem anlatabildimmi:)
+1 yılZaman her şeyin ilacı olsa da bazen O ilacı içmeyi ihmal ediyoruz :/
Senin yapman gereken şu Kardeşim
İlişkilerinde çok fazla ayrıntılara takılma karşındakini çok fazla sıkma
Sevgini ne çok nede az belli etki şımarmasın veya bu beni sevmiyor demesin Arada onu sevginle şımart ama :)00 YorumlaBenim bayan versiyonumda mı varmış ya abi :( Vallahi aynı dertten müzdarip olduğum için bende teselli edemiyorum :( Bakalım bekle falan diyorlar ama bekleyelim görelim.
02 YorumlaArama, bulursun.
hem daha yaşın kaç ki? benim gibi gel bir 32 ye sonra yan, yakıl :)))
daha geçsin ve güzelsin. daha önünde çok uzun bir hayat var...03 YorumlaAlçakgönüllüler genelde tipsiz oluyo ondanrı. Bkz. ben. Bilmiyorum belki aşırı yakışıklı biri yerine çok tipsiz olmayan karakterli birini tanımaya çalış.
06 YorumlaSen kendını uzme cancan kalbının rıtmını degıstırecek kısı gellır senı bulur zaten merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılElbet seversin. Doğru kişi karşına çıkmamış demek ki
00 Yorumlabelki onun seni bulması gerekiyordur. bir süre aramayı bırak sende
01 YorumlaCanim üzülme elbet kismetin bir yerlerde seni bekliyor dur. dogru zamanda karsina cikar elbet
00 Yorumla
+1 yılarayan bulamaz zamana bırak herkes hakettiğini buluyor zaten
11 Yorumla
+1 yılYaşın kaç bilmiyorum ama bazı şeyleri yaşayıp doğru kişiyi bulacaksın acele etmemelisin bence
00 Yorumla
+1 yılÇok görünüşe önem veriyor olabilirsin insanları yani baştan derim
09 Yorumla- +1 yıl
Diş görünüşe demek istedim
- +1 yıl
dış görünüşe gerçekten önem vermiyorum şimdi egolu birisi gibi davranmış gibi olucam ama en sonki ilişkimde çocuğun arkadaşları sen bu kızı nasıl kandırdın bu sana nasıl baktı gibi laflar söylüyordu çocuk en sonunda ben seni kaldıramam dedi ayrıldı ben hiçbir şey yapmıyordum hatta arkadaşlarıyla konuştum kızdım demeyin öyle diye
- +1 yıl
Allah allah çok entrasan ozaman sanssizsin ask bu hic ummadigin anda gelir bulur merak etme
- +1 yıl
Güzel bir kizsin cikar biri karsina :)
- +1 yıl
Allah allah ne gibi mesala
- +1 yıl
Hoş ama boş olan tipler iyi bilirim aslında kizlar sever öyle tipleri tabi bos kizlar :) anlasilan iyi bir kizsin inşallah hakettigini bulursun
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanında bir kızı sevmiştim çok muhabbetimiz yoktu ama bana iyi davranıyodu çok aşıktım konuşamıyordum aradan biraz zaman geçti anladım ki beni hiç sevmemiş
02 Yorumla- +1 yıl
Sen benim zihnimi mi okuyorsun?
Tıpkısının aynısı ben
Cevap sahibi+1 yılişin tuhafı bir keresinde ona bakakaldım öyle bir meraba dedi ki sanki hayatında beni ilk defa görmüş gibi
+1 yılSıkma canını aynı durum çoğu insanda var umarım karşına dürüst sevebileceğin biri çıkar
00 Yorumla
+1 yıltakma kafana göre biri illa ki çıkar ben de 20 yıldır hiç aşık olmadım bir kaybım yok
00 Yorumla
+1 yılümitsiz yaşanır mı aramaya devam illa ki çıkar gönlüne göre birisi
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişilerden doğru kişiyi arama saçmalığı hmm :)
02 Yorumla- +1 yıl
Kişilerle olacaktı.
+1 yılbakış acını degıstırmelısn bence...
113 Yorumla- +1 yıl
ben sana kıvanç tatlıtug ıstıyprsun demiyorum olayı kendıne halıne bırak yanı ıla bırısı olsn ıyı olsaun duzfgun olsun arayısna gırersen sıttın sene karsına oyle bırıs çıkmaz takıl kendın halıne bı bakmışın kı gelmıs bulmuş o senı zaten
- +1 yıl
güven bana... kendıne guvenını kaybetme özguvenın yukarlarda olsun gerısi gelır
- +1 yıl
unw...:)) bence unwdede otarz seylerı dusnmemlısn once elıne meslegını alıcaksın sora emın ol ıstemedıgın kadar kıs calar kapını.. once kadın dedıgın ayaklarının ustunde durrucakk sonrası zaten gelırr
- +1 yıl
tututtrabılırm dedgıl tutturdum okudum okulumu bıtırdım avukat oldum dedıgın anda tmmsındır sonrasında egrı yaptıklarında herkesın gözüne doğru gorunur senın oncelıgın okulunu bıtrkmek olmalı bence...
- +1 yıl
ıyı yaptın hep ders hep ders olmaz sevgıde gerekıyr bırının sıcklıgı sevgısı buna ıtırazım yok ama oyle kızlar varkı sevdıgı uğurda herseyden vazgecıor okula gıtmıor derslerı salamıor unutma o senı kurtarmıcak senı senden başkası düşünmez hersey laylaylom sevgılıyle gezmek tozömak dolaşmaktan ıbaret olmaz.. bunu hatırlamk ıstedım sadece sanırm herseyın bır sırası ve zamanı var ve sanırm hersey olçulu guzel
- +1 yıl
soruyu soran ben olsaydım son yazdığın cümle ıcın bıle en ıyı cevap senı secerdımm:)) cok dosgru düşünüyorsun tebrık ederım
Nah sana benim gibi erkek :D
00 YorumlaUzun süreli ilişkiler hiç göründüğü gibi değil..
00 Yorumlabendede aynı sorunlar işimiz Allaha kalmıs kardes
01 Yorumla
+1 yılDogru kisiyi aramaktan vazgec ozaman bulursun :))
00 Yorumlabu konuyu seninle konuşmak isterim
04 Yorumla
+1 yılSizde kendinizi beğenin birde öyle dene
02 Yorumla- +1 yıl
İyi sen bilirsin
+1 yılyasin genc daha bea :) var daha var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. belki de sen doğru kişi değilsdindir:Pp
00 Yorumlabulursun inş fazla üzme kendini
00 Yorumladaha ona hazır değilsin demekki
00 Yorumlao dertten bende muzdaripim
00 Yorumla
+1 yılbend e ama olsun nasip deyip gecicen
00 YorumlaVardir biryerlerde kismetin birgun cikar karşına
00 Yorumla
+1 yılÇok güzelsin Seni aldatana yazık olmuş
00 Yorumlaallah elbet gönlüne göre verir:)
00 YorumlaBende bulamıyorum. Var mıdır doğru kişi?
00 Yorumla
+1 yılAyni benim gibisin 😔😔
00 Yorumlasanki biz buluyoruz
00 Yorumlabulursun inş
00 Yorumla
+1 yılbulamazsınk tabi :D
00 YorumlaKısmet.
00 YorumlaMerhaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Varım knka
00 Yorumla
Devamını Gör(27)