Sadakatli dürüst instada karı kız likelayan erkegi ben napiyim
Doğru insanı asla bulamıyorum, neden?
Sadakatli dürüst instada karı kız likelayan erkegi ben napiyim
Senin doğruluk anlayışın herkes için doğrudur diye bir kaide yok. Üş aşağı, beş yukarı illaki kendine uygun birini bulursun kusursuz ararsan eğer bulamazsın tabi ki.
Dikkatlice bakamıyorsun. Dıştaki makyaja takılma ayrıntıyı kaçırma yeter.
Birde en önemlisi sen nasıl bir hayat ve yanındakinin nasıl biri olsun istiyorsun.
Şunu unutma bu hayatta kimse dört dörtlük değil.
Herkesin illaha bir kusuru olacak.
burada fark sende bitiyor. Çok önemli bir tiyo veriyorum.
Kusurlar örtulebilir. Tek biri hariç.
Bunu da sizin bulmanız gerek. Hayat sizin.
Kalın sağlıcakla.
21 yaşındayım ben de bulamadım kariyer odaklı ilerliyorum ama şöyle arkama dönüp baktığımda o doğru kişinin varlığını hissetmeyi gerçekten çok isterdim, bilmiyorum ne kadar bekliyecez ama ben beklerim hayalim bu kendimi sadece Bi kişiye yani sevdiğime adamak
Doğru insanı ararken bulamazsın canım. Doğru insan tesadüflerle gelir karşına. Hiç anlamazsın tanışırsınız. Bir küçük güler yüz bile etkiler seni. Yıllar geçtikçe unutamazsın o anıları.
Cevap
85Cevap
Doğru insan diye birisi olmadığı için olabilir
Doğru insan yok çünkü, ruh ikizi gibi şeylerde yok aynı düşündüğün insanı bulmalısın ben hep kendimin kadın versiyonunu hayal ediyorum
sadece rahmetli dedemin bir lafı geldi aklıma sen hiç endişelenme bu işler nasip ve kısmetten ibaret kısmetsiz insan yoktur iyi ya da kötü fark etmiyor sadece zamanı vardır nasibinin zamanı gelmemişse dünyayı dolaşsanda bulamazsın ama nasibinse yerin yedi kat altında olsanda o gelir seni bulur derdi umarım seni anlayan biri çıkar ve mutlu olursun bol şans..
rahatlama sevindim kafanı boş yere meşgul etme hayatına odaklan ve anı yaşa doğru an ve doğru kişiyi karşında bulabilirsin
Öncelikle aramaktan vaz geçerek başlaya bilirsin. Bazen isteklerimize çok fazla takıldığımız için aslında doğru olan şeyleri yanlış görebiliyoruz. Doğru insan diye bir şey gerçekte yok tecrübelerle gelişen insan var. Eğer karşındaki kişi seni mutlu ediyorsa. Yanında rahat hissediyorsan ama bazı kötü alışkanlıkları varken bazen bunlara göz yummak gerek. Biraz kendinden feragat etmen gerek
Bulma boş ver o seni bulsun. Hem ilişki milişki hiiç sırası değil ablacım görmüyor musun ekonomi aldı uçtu. Hayatında biri olsa bu sefer de bir şey yapamıyoruz diye üzüleceksin. İş ciddiyete fazla bindi diyelim şu an bir ev kurmak evlenmeye niyet etmek bile para paralar demek o da moral bozar. Kısacası bekarlık şu dönem için avantaj yeter ki doğru kullan. Üzme kendini
Bu sitede arama cunku yok dirust sadık insanlar sosyal medya gezmez 🤐
Valla kizlar erkek çıkabilir dikkat et ama ben kızım
@Onlymeow ben bulamadım o nasıl bulsun hadi bana nude istemeyen bir erkek etiketle buradan 😌
Sapıkça konuşmayan erkek
@Onlymeow o kadar var yeminle
@Onlymeow aynen
@Onlymeow ugucaktim yarım edebiliriz istersen 😊
@Gezelimmaksat uyuycan mı
@Onlymeow yani de uyku tutmadı
@Gezelimmaksat bakma sen bana uyuyamıyorum çünkü nöbetteyim😅
@Onlymeow ne nobeti
23 yaşında olman geç kaldın anlamına gelmiyor. Kaldı ki hayatı boyunca kendine uygun kişiyi bulamayan insanlar da var. Umutsuz olmamak lazım, birgün karşına çıkabilir.
Dogru insan dogada yoktur... Bulup dogrultacaksin...
Sen hic dogada hazir mobilya gordun mu..
Ağaçları alir duzeltir mobilya yaparlar...
Oyle hazir insan olsa ben bulurdum
Doğru insanı 7 senedir bulamadıysan kendine bir soru soracaksın, ben doğru muyum ki doğru insanı bulayim. Kendinde ilk baş hataları ara ardından millete bak.
Doğru insan arayınca bulunmaz, hic ummadığın anda çıkıverir karşına
Yanlış anlama ama 1. si sen ne kadar doğrusun? Eğer sen doğruysan doğru yerde mi arıyorsun? bunların cevabını kendine dürüst bir şekilde sor.
Bende de ya ben cok severim o beni sevmez ya da o beni cok sever ben onu sevmem durumu var bi orta yolu bulup ciddi bi iliski yasayamadim gitti anasini satiyim
Herhalde beklenmedik bir anda o dogru kisi cikacak bilmiyorum mucize falan olmasi lazim beklemektem baska elden ne gelir ki
Şu an oyle bi anlattin ki hayal etmesi bile inanilmaz guzel hissettirdi ama bi o kadarda aci ve uzak hissettirdi bende durumlar boş ve yalniz eski iliskimden sonra iliski yaşayamiuorum dogru kisiyi bulmak zor geliyor ve yeniden asik olurmuyum merak ediuorum
🤣🤣🤣
Eski iliskim yaklasik 2 yil surdu onu cok seviyordum hatta evlenmeyi düşünüyorduk kendisi kucuk biyerde yasiuordu unide tanismistik zaten ama sonra bi anda benimle tum bagini kopardi hicbisey demeden ustelik sonra ogrendim ki bi ay sonra evlenmis görücü usulu
Burdan yaz istersen
Aramakla bulunmaz. Doğru insan bordo bereli gibidir. O sizi bulur.
Belki de doğru insanlar sevilmediğini anlayınca yanlış olmaya karar vermişlerdir :/
Benn40 yasina geldim bulamadım buldum dediğimde hep kaybettim daha yolun uzun vazgecme
Bir şeyi aramayı bıraktığında karşına çıkar. Bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.
Gökte ararsan bulamazsın..
Çok geç olmadan yerde ara yoksa yerin altında bulacaksın..
28 yaşındayım bende bulamadım. Neyse aramızdaki tek fark benim arama çabam olmadı 😂
Arama o seni bulsun zaten nesip meselsidir bu bulmakla olmaz bulunmakla olur 🤘🏻
Vardır da denk gelmiyor işteBen varım diyene de inanma
bi kuzen var 36 yasinda hala ariyor senin yolun uzun
Aramakla bulunacak şeyler değil bunlar. Tesadüf üzerine çıkıyor insanların karşısına birileri.
İnsanlar çıkarcığı olduğu sürece zor özellikle sevgide
Doğru insan bulmak artık mucize gibi bir şey..
rastgele..
aradıgın için olabilir mi? arama boş ver akışına bırak.
Demekki daha zamanı gelmemiş zamani gelince o seni bulur
Doğru insandan kastın nedir? Önce kriterlerini belirle sonrası zaten oluşur
Mükemmeliyetçi insan hiçbir zaman mutlu olamaz. -Şuan ben salladım
Bende 12 yaşımdan beri arıyorum, yok :D
cut.
Bulamazsın alnindami yazıyor doğru insan diye, yalnislardan birtane seçip yontabilirsin ama
Dogru insani bulursan kiz kardesi felan vrsa aramizi yaparsin
Kriterlerin ne onu belirle ama bu özellikleri internette değil sosyal ortamlarda ara
Ne güzel biraz daha ara benim yaş 26 oldu bende bulamadım
Doğru insan diye bir şey yok diye inanıyorum artık ben.
28 yaşında bulamadık daha sen 23 de hemen şikayete başlamışsın 25 e kadar aradım ondan sonra vazgeçtim nasipte olan gelir
Ben 33 yaşına kadar bulamadım bu yaştan sonra da bulamam herhalde
Bizde bulamıyoz hayatın bize karşı cilvesi olsa gerekk :/
Doğru insanı nasıl arıyorsun hangi özellikte kriterde arıyorsun onlara bak biraz düşünce ve kriterlerinde değişiklik yap bakalım
Gereksiz zamanda gereksiz seylerle ugrasmanin sonucu.
aramakla bulunmaz be gülüm onun sana denk gelmesi seni bulması lazım
Daha önünde bi kamyon yıl var.
Not: iyice ergen mekanı oldu burası
Erken aramaya başlamışsın. En azından doğru düşünüyorsunuz.
Yanlis yeerde aradigindan olabilir ya da yanlis zamanda
Ey insanoğlu size sesleniyorum neyi aradınız da buldunuz sanki ?
Senin sevgiye şevkate merhamete karakterli uyumlu dürüst bir erkeğe ihtiyacın var haydi hayırlısı
Şerefsiz seviyosundur 😂
Aramayı bırak o seni bulur
Hic aramadım 16 da buldum nasilim😌
bu kafayla bulamazsın zaten
doğru insanı buldun mu evlen
Herkes doğru insani arıyor zaten :D
Doğru insan diye bir şey var mıdır
Arayınca bulunmuyor galiba...
Sana yakıyorum sigara 🚬
Arayarak bulamazsın, aramadan bulamazsın.
Ben de bulamıyorum of
Acelen ne elbet bulursun
Kafandaki doğru insan profili ne?
Çünkü gözün yükseklerde
Eğri bakıyorsundur da ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?