+1 yılSeviyor ama onunda kendisinden daha cok hoslanmasını istiyor ama sakın uzak dursun okadar abazalar varki o kızı 1 günde kendisine bağlayabilir eğer onunla konusmaya devam ederse tanımadan.
09 Yorumla
SoranHmmmm. Dogru diyorsun dikkatli olmam lazim. Gelen siirlerin hepsine sert yanit verdim. Dunkinede sert yanit verdim ve kapatim o olayi..
- +1 yıl
Evet İyi yapmışsın bir erkek seviyorsa sanalda değil gelir yüzüne söyler şiirleri eğer mesafe yoksa :)
SoranYani, hemen yanisacak degilim. Biir siir aldim diye: ) Tanidigim birisi var, o siirleri cok severdi ama kisi cok uzakta otuyor.. Bense Hollanda oysa Belcikaa..
- +1 yıl
Mesafeler aska engel değil aslında ama işte seninde sevmen lazım bak onunla biseyler yaşamıssınız mesela yaşadıkda aşkın değeri artar ben mesela istanbuldayım sevgilim samsun ama aramızdaki mesafeyi hiç sorun etmiyoruz günde 10 15 saat konusmak yetiyor bize. :D
Soran+1 yılDogru diyorsun.. Ama ben ona hic birzaman sans vermedim. Tamam konustum sabaha kadar skypeden siirler okurdu ama hic bir zaman kalp seklinde smile ana gonderdigimi hatirlamiyorum. O bana hep gonderiridi ama ben bakardim ve konuyu degistirdim..
- +1 yıl
Sen hiç aşık olmadınmı hayatında iyi yapmışsın bence eğer sevmiyorsan.
Soran+1 yılTabikide bir sefer oldum. Ama o kisiye bir hata ettim ve ozaman dan bu yana icimde hep pismanlik duygusunla geziyorum oda beni maf ediyor.
- +1 yıl
Hmmmmm aynı sorun bendede olmustu ama hayat devam ediyor karşımıza çıkacak okadar cok insan varki tahmin bile edemeyiz :D
Soran+1 yılAynenn yaa:D
En İyi Cevaplar
+1 yılTandıktır o açılamıyordur sana. Vay be aşka inanan insanları gördükçe daha henüz herşey kötüye gitmemiş demekki diyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılPfff, boylerini hic sevmiyorum..
- +1 yıl
Direk söyleseler nolcak sanki. en fazla reddedilirsin başka ne olabilirki
Soran+1 yılHahahahhaha, o bende var nasil olsa :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Cocukta konusma problemi olur ve uzaktan gizli mesajlar atar
124 Yorumla
Soran+1 yılKonusma problemi var derken?
Soran+1 yılHmm. Ama biraz sacma degilmi, hep baska insanlardan aliyorum. Isimleri bile farkli soy altlari bile yok?
Soran+1 yılPfffff, boylerine nefret ediyorum. Adamsan gelip soylersin degilmi:(
Soran+1 yılDun konustum adini sordum. Gerek yok dediii...
Soran+1 yılHmmmm. Degerini nasil biliyim? Ksiiyi tanimiyhorum bilee:OI
Soran+1 yılNasil?
Soran+1 yılPeki bunu yaparsam kendisi bunu fark etmicekmi? Demicekmi alla alal kiz boyle ddegildi simdi buna ne olduu deemezmiiii?
Soran+1 yılMerak ediyorum ama kendimi onun pesinde n surutlemek istemiyorum..
Soran+1 yılO gelsin benim pesimden degilmi :)?
Soran+1 yılKendimi baglamasina baglarimda ama nasil?:)
Soran+1 yılOlsun, yardimci oluyorsun ya o bana yeterli bile :)
Soran+1 yılTsk ederim onca zamandir yardimci oldun bana :)
Anlasana , herkes gibi gelip hoşlanıyorum falan demek ıstemıyor işte , farklı yoldan anlatmak istiyor muhtemelen.
013 Yorumla
Soran+1 yılAma karsimdaki insani tanimiyorum bile. Ustelik birsey sorsamda yanit alamiyorum nedense. Dun mesela adini sordum '' sen kimsinki?'' hemen yanit verdi ve dediki '' gerek yok'' ve konuyu bu sekilde yine kapattik..
Soran+1 yılHatirladigima kadar birisine simdiye kadar hic sans vermedim. Ama onunla onca zaman konustugumuz vardi. Baska birisine sans verecegimi soylemistim ve o bugunden bu yana bana degisik degisik sorular sormustu. Kimmis bu sansli kisi? gibi sozler etmisti
Soran+1 yılTrip atiysa atti bana ne. Bana bir ''sevdigim'' var demisti. Alakami 16/5 kesmistim onunla ve o aksam ilk siirimi almistim. Simdiye kadar hic oyle siirler almiyordum. 22 gun sonra kendi mesaj atmisti facebooktan seninle konusmam lazim beni ekle telefonuma.. Bir gun konustuk ve konuya hic girmedi bile. Ertesi gun ben isi halletim. Baska birisine sans vermek istedigimi soyledim o zamandan bu yana sorular sordu onun hakkinda.. Ama boyle siirler gonderek kendini sanki daha kucuk duruma dusuruyor gibi.. Degilmi?
Soran+1 yılAaaah aaah. Boylerinle ne yapmam lazim bilmiyorum bende. Ama sinir oluyorum. Nasil davraniyimki? Beni hasta edecegine gitsin kendini hasta etsin..
Soran+1 yılHahahahahahahahahah, bende diyorudumm alla alla nedemek istiyor bu :) aman banaa neee yaaa. Kim oldugu bilmedigim surece istedigi kadar ugrassin..
Soran+1 yılHahaha failed verdii derken:D?
Soran+1 yılHayirlisi artik :)
Tanimana gerek yok. Seni görmüş aşık olmuş ya da hoşlanmış olabilir.
119 Yorumla
SoranBiraz garip degilmi ozaman, degisik degisik insanlardan su son zamanlarda siirler aliyorum. Birsey sordugumda yanit bile almiyorum?
SoranDegisik 5 kisiden simdiye kadar aldim. Ama o insanlari tanimiyorum bile..
SoranBilmem olabilirmii?
Soran+1 yılHepsi degisik degisik hesaplardan geliyor. Bide ne dikkatimi cekti biliyonmu. O yazanlardin ismi var ama soy adi yok?
Soran+1 yılIsimler hepsi yabanci hic birini tanimiyorum bile..
Soran+1 yılBildigim insan resmi degil ama interneten alma resimler..
Soran+1 yılPff, beni zaten herzaman sacma sapan insanlar bulyoirr:(
Soran+1 yılAma nezaman ogrencem onu bilemiyorum iste :))
Soran+1 yılAynen, Allah herkese gonlune gore versin diyorum:)
Soran+1 yılAynen :)
+1 yılTanımadığınız bir erkek olacak. Bir tanımadığın diye birşey yoktur. soru kaldırılsın.
16 Yorumla
Soran+1 yılHic yazmasaydin keske;)
- +1 yıl
Yazmak için geldik buraya..
Soran+1 yılBenimkine degil ama.
- +1 yıl
Hayır seninkisine..
Soran+1 yılHou op met dan typen!
- +1 yıl
Ich verstehe nicht..
+1 yılSalagin tekidir o sister ava gider ama eli bos döner
05 Yorumla
SoranHAHAHAHHA :D Herzaman bos gonderiyorumm :)
- +1 yıl
Benden bir kaç yas büyük ablam var faceden mesaj atiyorlarmis beraber okuyup kahkaha atiyoruz ve engellettiriyorum sonra :D valla abaza çok piyasa dikkat et sister
SoranHahahahahahhahahahahahhaha. yanimda bir arkadas var oda bunu diyor''piyasada sapik cok var'' :DD
- +1 yıl
Abazanin biri - basmis bana neyse saglik olsun :D
SoranAynen dedigin gibi, Saglik olsun :)
+1 yılBildigin yavsiyo acik degil mi
05 Yorumla
SoranYavsiyor derken? Benim Turkcem iyi degildir. Malum Hollanda'da yasadigim icin.
- +1 yıl
Yolda hani kıza filan laf atarlar hah bu herif kibar bir sekilde bu olayi yapiyo :) Amac tipin guzelse sevgili olmak gormediyse seni cirkin bir kiz fotografi yerlestir bak bakalim siir geliyo mu
Soranhaaaa o sekil olabilir! Hahah, baska bir fotoraf koysam bile eminim hala mesaj gelir. Belki o kisi beni taniyordurki bana boyle siirler geliyor. Siirler beni anlatiyor biraz..
- +1 yıl
Ya bana kalirsa beni anlatiyo filan sacma geliyo gerci bu kisisel tercih meselesi mesela gram siir sevmem ama şu an ki olayin bence burclar gibi hep seni anlatiyodur psikoloji meselesi adam genel insan psikolojisini belirliyo ona gore siir yaziyor
Soran+1 yılOlabilir.. Hatirladigima kadar bir tane daha siir almistim. Onu internnete aradim ama bulamadim. Icimden bir ses diyorki onu kendi yazmis olabilir. Cunku hic biryerde bulamadim onu.. Dedigin dogruduer
senden hoslanıyolardır
07 Yorumla
SoranHepsi birden mi haha:)
Soran+1 yılAynen ya! Simdiye kadar hic boyle birsey yasamadim :)
Soran+1 yılAah aah, bu erkek milleti varya ondan korkman lazim. Aklina ne geziyor bilmiyorum ama dedigin gibi dikkatli olmam lazim. Hemen yuz verirsem yanarim..
Soran+1 yılAynen dedigin gibi :)
Seviyor olabilir bence
05 Yorumla
SoranSeviyorsa adam gibi gelir soyler degilmi, boyle siirlerle gonderek degil?
SoranOlabilir.. Ama suda varki 4 senedir facebooka takiliyorum simdiye kadar boyle birseyle karsilasmadim.. 16/5 den beri degisik degisik siirler geliyor bana. Siirler de beni anlatiyor.. buda benim dikkatimi cekti
SoranHemde nasil garip. Oysa ebir (eski) facebookumda 4 tane siirler gelmisti. Ardindan karar almistim yeni birtane aciyim dedim. 11/6 den beri yeni facebookum acik ve dun ilk birinci siirim geldi..
+1 yılCesaretsiz biriymiş. Olmasada olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaha, erkeklerin cogu boyledir:))
Soran+1 yıl-___-
Hoşlanan biri var tanı tanıma yakında açılır.
00 Yorumlasevmiş işte
013 Yorumla
Soran+1 yılPfff, boyle sevmekmi olur ya Allah askina?
- +1 yıl
her insan aynı olacak değil ya ne insanlar tanıdım ben bir bilsen hahah :D belki de ne yapacağını tam kestiremeyen biridir, senin ona vereceğin cevaplardan içten içe korkuyordur ve kendini sana göstermekten çekiniyordur bu arada da kendi içindeki sevginin yarattığı baskıyı azaltmak için senle iletişime geçmeye çalışıyordur sen nekadar onu bilmesen de o sana yazdığını bilerek rahatlıyordur. Yok valla ben değilim :D
Soran+1 yılHahahahahhahaha:D Aynen dedigin gibi herkes farklii.. Herkes ayni olmus olasydi ozaman dunyada kalmanin alemi neydi:)) Korksun bakalim ben herzaman sertim ve boyle devam etmeye devam edicem:) Kimse beni karakterimden degistiremez:D
Soran+1 yılOrasini hic bilememm yaa. Ama siir gostermek istiyorum. Gormek istermisin?
Soran+1 yılOzaman hic okucak degilsinkii?:(
- +1 yıl
yani o şiirler bana yazılmış değil, başkasına yazılmış şiirlerden kendime pay çıkaramadığımdan hoşuma gitmiyor :D Seni tanısam senin yerine kendimi koyup okurdum ama onu da yapamam :D Ama senin şiirleri başkasına göstermek istemenden onların biraz da olsa hoşuna gittiğini seziyorum neden bilmem :p
Soran+1 yılHmmm anladim anladim..
Soran+1 yılKimm?
Soran+1 yılhahahahah :D
Abazalığını sanata dökmüş olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki abazaligini sanata dokmus nedemek?
Soran+1 yılHaaaa bu sekil!! Pfff, ustelik kim oldugunu bile bana soylemiyor. ''Gerek yok'' demisti.. oda beni sinir ediyorr
Soran+1 yılHahahha, biriini her seferinde red etmistim. Iyi hatirliyorum:) Hic sans bile vermemistimmm
Soran+1 yılO mu diyorsun? yokyaaa olamaz cunku bana bir sevdigim var demisti..
Soran+1 yılYokyaa.
+1 yılçok saçma hareketler bunlar
01 Yorumla
SoranAynennnyaa!!
+1 yılAmacı Pek İyi Değildir :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
İnsan tanımadığı bir kişiye Gönderir mi Normalmi Sence Tanışmak istiyorum falan dese neyse..
Soran+1 yılYani. Benim bildigim bir insan baska birinle tanismak istiyorsa ''selam nasilsin'' diye gonderir. Ama ben direk siir aliyorum. Ne selam veriyor nasilsin bile demiyor buda benim dikkatimi cekti//.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence gereksiz bisey
03 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim senin fikrini, niye peki?
Cevap sahibi+1 yılben sevgilimden beklerim öyle tanimadigim birinden degil hem o herkeze yaziyordur
Soran+1 yılHmmmm..
normal değildir o
03 Yorumla
SoranNiye peki?
SoranDogru diyorsun.. Tanimadigin insana niye oyle bir siir gelsinki oysa birsey hissetmiyorsun bile! Onu dgoru dedin. ozaman bu kisiii?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar