Bunu her gün yapıyor. Bunu sürekli neden yapar? Bir erkek, bir kıza anlamlı ve duygusal şarkı neden gönderir? öylesine mi? yoksa bir anlamı mı vardır? (Şarkılar aşk sözleri ile ilgili. Örneğin " aşık oluyorum, seni seviyorum, özlüyorum " gibi gibi sözler içeren şarkılar)
Bir erkek, bir kıza anlamlı ve duygusal şarkı neden gönderir?
İnsanlar bazen sevdiklerine söyleyemez ve duygularını anlatan şarkılar önermiş gibi yapıp söylerler. Tabi ki de bu şarkılrdan anlam çıkarmalısın. Sende hoşlanıyorsan yeşil ışık yakabilirsin. Meslea duygularını anlatan bir şarkıda sen söyleyebilirsin
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uzun zamandır konuşuyoruz ve onu tanıyorum. Ama son 1 aydır sürekli bu tarz şarkılar her gün 1 tane gönderiyor. bende dinliyorum. :D Evet ondan hoşlanıyorum. ama bunu ona asla belli etmedim. çekingenim bu konuda. ve şarkılara boş anlam yüklemek istemiyorum. sanırım ondan uzak durmalıyım :/
Agaa be aynı durumu yaşadım ben de yanlışıkla hiç böyle mesaj vermek istemiyordum kıza yanlış anlamıştı beni kankası ağzımı arıyordu çok utanmıştım :d
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende yanlış anlamamaya çalışıyorum bu yüzden uzak duruyorum aga bee. :D ama o her gün mesaj atıyor ve benimle ilgileniyor. Ben ona hiçmesaj atmıyorum. Uzun zamandır konuşuyoruz ve onu iyi tanıyorum. Ama son 1 aydır her gün bu tarz şarkılar gönderiyor. her gün 1 tane gönderiyor. bende dinliyorum. Ama birşey demiyorum. ben yine şarkılara bir anlam yüklemeyeceğim ve uzak duracağım :D Yorumun için teşekkür ederim.
Evet her gün :D ve ben bu zamana kadar ona hiç mesaj atmadım. o bana hep atıyor. ve konuşma bitse bile konuşmayı uzatmaya çalışıyor. bana hep iltifat falan ediyor. kibar davranıyor. ve her gün güzel bir kız olduğumu söylüyor. ama ben utangaç biri olduğum için pek birşey diyemiyorum :D sadece sende yakışıklısın teşekkür ederim diyorum. şarkı gönderdiğinde iyi şarkıymış yazıyorum. yani kısa cevaplar veriyorum. anlam yüklememeye çalışıyorum. bu yüzden ondan uzak duruyorum. :D
Kız da ona gönderiyordur, ayıp olmasın diye gönderiyor olabilir. İşin detayına inmeli, genel geçer konuşmak olmaz..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır ben ona hiç şarkı göndermedim. O bana her gün düzenli bir şekilde gönderiyor. Uzun zamandır konuşuyoruz ve onu iyi tanıyorum. Ama son 1 aydır her gün bu tarz şarkılar gönderiyor. her gün 1 tane gönderiyor. bende dinliyorum. Ama birşey demiyorum. Anlam veremedim. Her gün garipleşiyor. ama bana her zaman iyi ve kibar davranıyor. ve güzel konuşuyor. her gün o bana mesaj atıyor. Şarkılara anlam yüklememek lazım belkide. bilmiyorum. sanırım uzak durmalıyım. onu yanlış anlamak ve boş anlam yüklemek istemem.
Yüklemek istediğin anlam, onun senden hoşlanıyor olma anlamı olsa da, dediğin gibi boş anlam yüklemekten kaçınmalı. Bu şarkıları tek taraflı atıp, senden karşılık görmüyorsa ve halen atmaya devam ediyorsa, seni yakın gördüğünden, başka birini hatırlatan şarkıları paylaşıyor da olabilir
Tamam abi haklısın. :D Bencede öyle. Bir anlam yüklememeye çalışıyorum. bu yüzden ondan uzak duracağım. ve üstüme alınmayacağım :D Bu arada yorumun için teşekkür ederim.