"Sen güzelsin, ben yakışıklı. Niçin sevgili olmuyoruz?"
facebook üzerinden kendisine bu mesajı atsam etkili olur mu?
facebook üzerinden kendisine bu mesajı atsam etkili olur mu?
Olmaz tabı oyle cıkma teklıfımı olur be :D once bıraz sohbet kur faceden sonra hoslandıgını hıssettır senden hoslanıyosa oda sana hıssettırır saten :)
Facebook'tan mesaj atsam cevap yazar mı?
Arkadaşlık isteği gönderdim kabul etmedi.
Sanmam ya kim bakar o kıza benden başka :D
kızla seni tanıştırcak birini bul. Böyle direk klasik abaza ya da sapık modunda birinin mesajı gibi olmuş
Ortak arkadaşla birlikte kızı görüp yanlarına gittiğimde de kızlar kaçıyor.
Hiç sevgilim olmadı. Sıkıldım ama artık, ne denediysem olmuyor :(
kendini beğenmiş erkek modellerinden pek hoşlanılmaz.. itici oluyorsunuz.. bırakında güzeelliğinize ya da yakışıklılığınıza başkaları karar versin...
Eee nasıl mtavlayayım kızı?
Hiç sevgilim olmadı ve insanlar özgüvenin olduğunu göster falan diyorlar. Böyle olunca da sen eleştiriyorsun.
Ne yapmalı?
öz güvenle kendini beğenmişliği milletimiz zaten hep karıştırır :DD
Kendimi beğenmişlikle özgüvenliği karıştırdım peki.
Doğrusunu öğret. Nasıl tavlarım o kızı?
facebookla yapılacak iş değil.. o kadar özgüvenliysen direk çık karşısına söyle o zaman kız der bak adam çıktı karşıma takır takır konuştu diye :D...
Kız adam karşıma çıktı takır takır konuştu dedikten sonra ne diyecek o önemli :D
Sanki dediğini yapmadım. Cevaplar hep olumsuz oluyor.
ben kendisini begenmis tip ya derim gecerim cevap vermem bile sana ozaman
Doğrusu nasıl olmalı? Nasıl yaklaşmalıyım kıza?
*arkadas cevresi*
onun kiz arkadaslarina biraz yakin ol kankalik yap
sonra onlada tanisirsin iste
Ya onun kız arkadaşlarına nasıl yakın olacağım?
Kızlara yakın olabilsem direkt o kıza yakın olurum.
Bizim bölümdeki kızlara günaydın diyorum, merhaba diyorum duymazlıktan geliyorlar :D
hadi ya okadar mi kötü
tarzin falan nebiliyim dikkat cekici biseyler yap kendinde
arkadaslarin (erkek) eger böyle yanliz tiplerdense onlara biraz ara ver biraz kontrol et hangi erkeklerle konusuyo kiz hangi kizlarla devami gelir ya iste sorun yapma
Ya kızların konuştukları erkeklerle konuşsam bile. Ben yanındayken o adamların yanına gelmiyorlar!
Tarzım fena değil.
valla calismadigim yerden geldin abi sen ya :D gercekten yardimci olamiyorum resmen ilk defa böyle bisey yasiyorum
senle bir gun gecirsem anlarim sorunu ne oldugunu şu an pek anliyamiyorum
Benimle 1 gün geçirip anlasana :D
ben uzakdayim türkiyeye tatile geldigimde ugrarim nerde kaliyon haha :D
İzmir'de kalıyorum. Ne zaman Türkiye'ye tatile geliyorsun?
İzmir oo biz bu sene oraya ugruyoruz :D
biz avrupalilarin geri döndügü Zaman :D agsutosun sonuna Dogru falan
Sen mi avrupalısın? Nerede doğdun, nerede yaşıyorsun?
beni bosver soruyu soran sensin
Seni boş mu vereyim. Soruya cevap verip yanına gelebilirim diyen de sensin :D
Ben avrupalıyım. Avrupa birliği vatandaşıyım benim söylemem gerekiyorsa. . .
Ağustosa kadar fikrini değiştirmezsin de gelirsin yanıma umarım, unutmazsın bizi umarım.
özele gel burada bayiyo
Sen demeden mesaj atmıştım zaten :D :D :D
bosver ya vazgectim sana yardim etmekkde hata yapiyom
Al işte senin gibi kızlar yüzünden ben bu hâldeyim. Hep erkekleri yüzüstü bırakıyorsunuz.
yazdiklarindan böyle yaptim.
Ne yazdım ki. En son mesaj at dedin ve mesaj attım. Hiçbirşey konuşmadık olumsuz birşey olabilecek!
Cevap
2Cevap
sakinn yapma oyle ya, olan sansini da kaybediceksin
Doğrusu nasıl olmalı? Nasıl yapayım?
3. konusmaya baslayin
bunu sen yapsana sıkıyorsa!'!! Konuşmuyorlar ki. Selam verince bizim bölümdeki kızlar duymazlıktan geliyor. Günyadın diyorum başını çevirip bakmıyor 1 tanesi bile. Birde onun senden hoşlandığını öğren demişsin. kesin hoşlanmaz!
Ama gerçekten bakımlı kendinden emin falan olsam da öyleler.
E peki kardeşim duymazlıktan geliyorlar günaydın ve merhaba demiyorum. Ben bu kızları nasıl tavlayacağım :D
Yardımcı olmaya mı çalıştın, teşekkürler!
Ben kızları nasıl tavlayacağım diye soruyorum gülücük koyuyon :D
Çözümü yok değil mi?
Ustam seslendi uzaktan, bakirsin sen bakir kal çek dedi otuzb. . .
Hacı nasıl vazgeçeyim ya?
Hayatım boyunca sevgilim olmayacak nasılsa deyip oturayım mı? Bunu yapabilsem zaten yapardım. Neler yaşadığımı bilmiyorsun tabii!
Benim muhakkak bir kız arkadaş edinmem gerekiyor.
Beğendiğin kızıda kes fırsatlar kolla görmek için :D
Abi sonra bieşey olmuyor. Onu da denemedim değil.
yanlis yazmisim, o kadar sikayette bulunmassan eger en iyi yontemle o kizi elde etmeni saglarimda rahat birakmiyorsun insani, abicim sonra bir sey olmuyorsa birak gitsin, degersiz insanlar ne gerek var hem sen enerjini bunlarla tuketme sana yuz veren ayrica sanada gunaydin diyen birine kullan Fena? mi?:))
Beni dinle zarar etmessin:)
Benim enerjimin boşa gitmiyeceği kişi kim?
Sevgilim ol bir dediğini iki etmiyim öyleyse!
Evet benim...
Görmen mi gerekiyor, öyleyse gör beni!
Ciddiyim, sen şaka mı yapıyordun?
Eğer şaka yaptıysan yuh olsun yani. Benim zaafım bu konu. İnsanların zaaflarını alay konusu etmek insanlığa sığmaz. Tekerlekli sandalyeli biri ile yürüyemiyor diye alay etmezsin, kör biriyle göremiyor diye alay etmezsin, yalnız biriyle şakadan da olsa sevgili olalım imalarında bulunmazsın!
"Bu üyenin profili gizli"
Profilinde takip etme butonunu kaldırmışsın ki. Mesaj attım sana. Oradan sor...
Kullanıcı adımın ilk karakteri "e"
Tanırsın beni. . .
sen o musun yoksa?
o kizlara gunaydin diyen..:))
EVET!
Senin sorunun fazla kilolu olmadığın hâlde kafayı kiloyla bozmak mı sadece?
Tanrı başka dert vermesin be güzelim. Atsana bana birkaç fotoğrafını bakayım.
Düşüncelerim değişmedi. Yazın Türkiye'ye gel benim yaz aşkım ol :(
Saatiniz varmi kaleminiz varmi gbi soru sekilleri olabilir hafifce koluna carp sizde nasil bilmem biz direk konusup anlasiyoruz
Bizde günaydın dediğinde duymazlıktan geliyorlar :D (Not: ciddi ciddi günaydın diyorum sınıftan kızları gördüğümde, merhaba falan diyorum yanlarından geçerken duymazlıktan geliyorlar)
Sizin ortam güzelmiş. Beni de alsana arkadaş grubuna :D :D :D
Yasin kac bosver turk kizlari garip biraz sen turk kizlarinA pek takilma derim
Abicim yirmibeş yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı. İlan bastırıp kampüsün duvarlarına yapıştırmayı bile denedim olmadı yani. Bu kızlar neden benimle sevgili olmuyor diye düşünmekten, kederden okulu bitiremedim hâla öğrenciyim.
Türk kızlarını boşver diyorsun, Türkiye'de yaşıyorum. Bana olgunlaşmamışsın daha falan diyorlar. Liseli kız mı tavlıyayım olgunlaşmadığım için?
Birisi olmak zorunda değil illa hayatinda bende 21 yasindayim
Yaşadıklarımı bilmiyorsun!
Kız arkadaşım olmadığı için zeki olmama rağmen dandik bibölüm kazandım ve yine aynı sebepten mezun olamadım.
Geçen yaz büyük bir sağlık sorunu yaşadım.
Bir kızda ısrarcı ol dediler, sokaklarda falan yattım mahkemelik olduk! Belki de hapse giriceğim. Senin sandığın gibi basit bir abaza değilim. Epey kaliteli bir kişiyim, çok mücadele de ettim olmadı!
Benim kız arkadaş edinmem zorunlu yoksa kendi kendimi yiyip bitireceğim.
Nerden geldik şimdi zorunda değilsin konusuna.
Senin ortam güzelmiş işte beni de arkadaş grubuna alsan ne olur sanki. Evden okula, okuldan eve geliyorum. İnsan içine çıkar beni biraz, insanların arasına karışayım da normal hayata döneyim.
Kendini kucuk dusurmussun baya bir tm faceni falan yaz bakayim nasil birisin yani begenirsem istedigin hersey tm dir
Özelden mesaj yazdım :-*
Burada beğenirsem istediğin herşey tamamdır diyorsun özelden yardım etmiyorsun. . .
İyide foto olmuyo bende kopyala falan profil yap bakim
Nasıl olmuyor ki :/
Peki porfil fotoğrafı yapıyorum bak!
https://pbs.twimg.com/media/BOqn_4NCcAAglnH.jpg
Beni beğenmiyor ve arkadaşım olmuyor musun :D
Ohoo siz arkadaş olurken bile bu kadar kriter ararsanız sevgili olmak zaten imkansız kızlarla.
Yaaa noldu bir engellemeler falan?
bir kız bir gün gelip bana böyle derse * git derdim çok net aynı şekilde hiç bir kız böyle bişiyi kabul etmez yapcağın bariz belli bölümde yakalıyacaksınız kızı aç konuyu konuş gir muhabbete int üstünden olmaz hele o tür bir yaklaşım hiç olmaz.
O senin dediğin şekilde de olmuyor kardeşim. Denemediğim bir şey varsa yaz.
Ben ilan bastırıp kampüsün duvarlarına bile yapıştım sevgili arıyorum diye.
ha sen bildiğin abazasn çözüm yok dostum bekar ölüceksin bu kafayla
Tamam panpa öleyim. Ama abaza değilim :D
"Sen güzelsin, ben yakışıklı. Niçin sevgili olmuyoruz?"
Olalım.
at ama daha alçakgönüllü takidi yaparak at :) kzı başkası kapar yoksa ;)
Nasıl mesela, ne yazayım?
şairliğe gerek yok. selam de ve gir konuya. ekstra çaba harcama. yukarıda dediğin gibi bir mesaj da atma. senden hoşlandım sana bir kahve ısmarlayabilir miyim tanışırız falan de.
O dediğini yapınca kızlar reddediyor. Zaten selam verince duymazlıktan geliyorlar.
hacı bu dediğim yapılması gerekn şey. kız zaten seni beğenmemişse yapacak çok fazla bişey yok.
Kardeş hiçbir kız beni beğenmiyor.
Ne yapacağım ben? Yaş 25, okulu bitiremedim daha. Hiç sevgilim olmadı. Kızlardan yana şansım yok, bu yüzden dertten kederden derslere veremiyoruum kendimi.
hedefi düşürtüp daha az güzelleri dene bir de:) o kadar yalnız kız varki sen teklif et onlar heyecandan uyuyamaz akşam
Daha az güzeller de beni beğenmiyor.
O kadar çok yalnız kız var diyorsun bütün kızların sevgilisi var kanka. Kimmiş o yalnız kızlar sen beni bir tanıştırsana onlarla.
bölümdeki kızlara sar. yani ben kendi arkadaşlarımdan biliyorum hepsi yalnızlık twiti atıp duruyorlar:) sosyal medyayı iyi kullanmak gerek kanks
Abi ben ne diyorum kız bölümde diyorum, facebook'tan mesaj atayım mı diyorum. Ama 5 yıldır bölümdeyim daha kız tavlıyamadım. Ne yapsam olmuyor!
Gozlerle bakisinla 😀
Hahahahaa :D
Bakışımdan, gözlerimden rahatsız oluyorlarmış!
Kızlar günaydın dediğimde, merhaba dediğimde bile duymazlıktan geliyor bölümde!
Geçenlerde yanaştım kütüphenenin önündeyken bunlardan bir tanesine, Aysun sen hangi aşirettensin diye sordum.
aysun: ne alaka şimdi bu soru neden sordun?
ben: geçen gün merhaba dedim de hiç tepki vermedin, acaba düşman aşiretlerin çocukları mıyız?
aysun: çünkü beni rahatsız ediyorsun.
ben: ben mi? ne yaptım ki?
aysun: bakışlarım. . . (ki bu kızın saçları bir değişik ilgimi çekti en fazla 3-4 kez bakmışımdır, alt sınıfta ortak 1 dersimiz var haftada 1 gün, ona da bazen gidiyor, bazen gitmiyorum. üstelik kızla hiç gözgöze de gelmedik nerden farkettiyse baktığımı rahatsız olmuşmuş... )
ben: bakışlarımın seni rahatsız ettiğinin farkında değildim. özür dilerim, birdaha bakmam. iyi günler!
yani panpa epey bir uğraş gerektiriyor.
hayır :D
Doğrusu nasıl olmalı?
Aslında seni görünce vazgeçtim o kızdan :D
Sen daha tatlı birşeye benziyorsun.
bılmem :D ama öyle bı mesaj atma ben olsam cevap atmazdım
Eeee hiçbirşey yapmasam da kız bana mesaj atmıyacak zaten.
Boş boş oturmaktansa birşeyler denemek daha iyi değil mi?
bısıler sor :D ama sıradan bı soru olsun
Sonra?
sonrada konu aç konuşun :D
Ama konuşmuyorlar işte :)
Hadi 1 gün konuştun diyelim. Kızlar tav olmuyor.
Sen tav olasana bana :D :D :D
Al seninle konuştum da ne oldu? Sağ ol almıyayım diyorsun. . .
teklıf edersen tabı derım
Etmiştim aslında :
Kabul etmedi tekrar teklif edeyim, kız arkadaşım olmak ister misin?
sag ol almıyım dedım ya
Şizofren misin? bir teklif et olur diyorsun, edince almıyım diyorsun.
Kızlar böyle olursa ben sevgili edinemem tabii ki. Ülkeden kaçacağım bu gidişle. Bu ülkede beni seven hiçbir kız bulamadım.
teklıf et mı dedim sana ben?
Ne dedin?
Neyse unut gitsin. Sizler zaten efendi adamı sevmezsiniz. Öküz ruhlu erkeklere bayılırsınız.
sacma
Doğrusu nasıl olmalı?
duygularini aciga getir ve onunda sana karsi biseyler hisedip hisetmedigini sor
Öyle olunca hiç olmuyor. Çok klasik. Hiçbir kız bu şekilde kabul etmiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar