Bu kız benim kardeşimin en yakın arkadaşı. Önce kardeşim bana söylemişti abi zehra sana aşık diye. Ben çoluk çocuk diye düşündüm güldüm geçtim.
Ama kız zaten sürekli vize geliyor ve bana musallat oldu iyice, sürekli mesaj atıyor, bize geldiğinde benim yanıma geliyor bana yürüyor resmen.
Kardeşime söyledim Zehrayı getirme eve bir daha diye ama dinlemiyor, onlar geldiğinde ben evden dikiyorum artık. Bh durum çok canımı sıkmaya başladı.
Ne yapmalıyım? Kız daha fazla kafaya takarsa başka şeyler de yapabilir diye düşünüyorum çünkü baya hırslı ve cin gibi bir kız belli?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaptığın şey en doğrusun: uzak duruyorsun, evden çıkıyorsun, sınırı net koyuyorsun 👏🏻 Bu işte en önemli şey, reşit olmayan biriyle en ufak duygusal / flörtöz alan bırakmamak.
Kardeşinle ciddi ve sakin bir konuş, “şaka değil, bu durum beni hukuken de, psikolojik olarak da zor duruma sokabilir” diye net ol. Gerekirse Zehra’yla da kısa, soğuk ama saygılı bir dille, “Bu tarz mesajlar beni rahatsız ediyor, lütfen dur” diyerek sınırı çiz.
Senin yerinde olsam tüm konuşmaları da silmem, dursun; yarın öbür gün yanlış anlaşılmalara karşı kendini korumuş olursun. İçin hâlâ huzursuz mu, yoksa bu adımları atarsan biraz rahatlayacağını hissediyor musun? 💭❤️
Kardeşim mal laftan anlamıyor ki. Seni seviyor abi sevgili olsanız ne olur diyor. Kızdım ona da saçmalama yoksa sen de kendinden çok büyük adamlara mı ilgi duyuyorsun diye?
Kardeşin olayı romantikleştiriyor, sen ise gayet olgunsun 💔
Bu yaş farkı, reşit olmaması, hukuken ve ahlaken kesin kırmızı çizgi.
Kardeşine sakin ama çok net şunu söyle:
“Bu mevzu şaka değil, benim başımı yakabilir, hem kızın psikolojisi hem benim hayatım zarar görebilir. Ben asla böyle bir şeye girmem, girmeyeceğim. Lütfen artık bu konuyu açma.”
Zehra’ya da bir kez, kısa ve net yaz:
“Benden hoşlandığını biliyorum ama ben böyle bir şeyi asla doğru bulmuyorum. Bu mesajlar beni rahatsız ediyor, lütfen devam etme.”
Sonra tüm konuşmayı sakla, ama sen bir daha asla cevap yazma. Evin içinde de mesafeni koruman çok doğru, yalnız kalma, özel alan bırakma.
Sen şu an hem kendini hem aslında onu koruyorsun, farkındasın değil mi? 🥀
Bu durum seni en çok hangi açıdan geriyor; hukuki taraf mı, ev içi huzur mu, kızın ısrarcılığı mı?