Şu an sorum erkeklere :)))?
Erkekler nasıl kızlardan hoşlanır fiziksel olarak?
Erkekler nasıl kızlardan hoşlanır fiziksel olarak?
kızmanın anlamı yok su an yanlıs anlasılmasın her sey fızıkı guzellıgın verebılecegını sana erkek dıye gecınenlerın verecegı cevap mı su an ıyı bende bır erkek cevap verıyorum hakkımda var sanırım ALLAH'ın sana verdıgı deger olan fızıgınle bana hava atacagına efendılıgın kısılıgın ıle bana gelkı ıste o cok gururlandıgın guzellıgın bır ıse yarasın ona sahıp cıkan koruyup kollayan gercekten degerını bılen cıkar menfaat ıcın kullanmayan yataga kadar degılde mezara kadar sahıplenen ben o zaman sana cevabımı yasatarak gostermıs olurum her sey fızıksel degıl bırde ısın gercegı olan ıc dıunyayı unutmayalım amacım haddımı asmak kırıp ıncıtmek degılde fıkrımı sundum kabalık ettıysem ozur dılerım saygılarımla...
kişinin zefkine göre biri var kilolu sever biri var tahta kurusu kız sever ama kendimi söyliyeyim balık etli dolgun gögüs kalçalı ten rengi fak etmez ama esmer tercihimdir en önemliside düşünceli olabilmesi gerekir çokmu söyledim ya :D sanki öyle biri kalmışda en iyisi senin fizigin ne ise ondan seviyorum :D
90-60-90 her erkeğin isteği (istisnalar var taş) fakat kendi çapımda sorarsan Göğüsleri büyük olmasına gerek yok sadece olsun yeter. Kalça tutulabilir dolgun bir şey olmalı ama buyuk olmamalı. Bel ise fazla kulolu olmamalı. Boy olarak benden biraz kısa (kızlar sevmiyor genelde kendilerinden kısaları)
SADECE SEVSİN YETER
Cevap
49Cevap
sabit bir statü yok bu konu hakkında :) şu şu şu derim onları barındıran insan zerre etkilemez beni şu şu şundan hoşlanmam derim içimdeki organlari oynatir karşimdaki insan ama şunu söylüyebilirim 170 üstü boyu bayanlarda hoş bulmuyorum kızıl saçi hoş bulmuyorum fazla makyajı fazla açik giyinmeyi hoş bulmuyorum
Minyon, hafif etine dolgun ve ayakları bakımlı ve güzel..
Niye ayak :Dd
Ayak çok görünür bir yer değil.. Bu yüzden cogu bayan umursamıyor.. Bende diyorum ki az görünen ayaklarına dahi bakım yapan kadın heryerine yapar üşenmez☺ayrıca ayaklar bana çekici geliyor☺
4.bp.blogspot.com/.../t8kebs.jpg Benim için bu
kimileri espriye vurabilir nefes alsın yeter derler ama bu şakayı yapmıcam m. etme :) gözüme degil gönlüme hitap etsin o defterimizii yazsın kalbiyle ben onunla berabeer kapagı hazırlarız dış görünüş te fizik kimya falan pek etkilemez yani :)
munbagi.com/.../emay-2018-body-korse-600x900.jpg
38 veya 40 bedene sahip bayanlardan hoşlanıyorum.
sen bayan olduğun için problem yok her körün bir şaşı alıcısı çıkar merak etme kendinizi erkeklere begendirmek için kılıktan kılığa girmeyide bırakın :))
hemen her tip olabilir. bana göre fiziksel değil yani zayıf da olabilir uzun ya da kısa ama şişman tercihim değildir , ama önemli olan yüzüne baktığım zaman başım dönmeli güzel olamalı simetrik olmalı ,)
Kumral, esmer ve kızıllara da bayılır. Uzun boylu kızlar dayanılmaz gelir, minyon kızların ise yeri ayrıdır. Evrendeki manken vücutlu her kadına karşılık, yuvarlak hatlı, dolgun kalçalı bir tanrıça vardır. Böylece bu iş gittikçe daha karmaşık hâle gelir…
ben minyon tipleri çok seviyorum. seksi olmak yerine daha tatlı duruşu olanlar ilgimi daha çok çekiyor.
sahsi fikrim fiziksel gorunume cok fazla onem vermem ama asiri kilolu biriyle olabilir miyim bilmiyorum buna ragmen mevcut hayatimdaki birinin fiziksel gorunumu iyilesse ya da kotulesse asla birakmam genelde mantik ararim
Genellersek at gibi sportmen bir fiziği, çiçek gibi gibi yüzü olan kızlardan hoşlanırız :D bunu kültür, zerafet vs gibi özelliklerle desteklerse de peşinden koşarız.
kumral ya da sarışın 1,60 1,65 boy 50 - 55 kg Falan olsun bir de renkli gözlü - ben böyle seviyorum
Haçen Paluk etlu daaaaaa... şöyle sevişirken iprk gibi Teni ele avuca gelmeli..! ;-)
benden 10 cm kısa yani 168 gibi asla kilolu olmayan ve kilo almaya meyilli olmayan yani zayıf yapılı. kumral. saçları uzun tatlı yüzlü. dolgun dudaklı . gibi gibi...
Yani Siteye ve yorumlara baktığım zaman sanırım KIZLARIN NEFES ALMALARI YETERLİ :)
bana göre :)
Min : 1,70 - 55 kilo, Bakımlı olması ve MUTLAKA ZEKİ OLMASI LAZIM :)
Benim için böyle
www.carfromfire.com/images/yamaha-r6_white_1.jpg
Boyu boyuma olsun, boyuna göre orantılı kilosu olsun, güldüğünde gözlerinin içi parıldasın yeter...
kısa boylu çok kilolu olmasın ;) ama zahıfta olmasın. 55-65 boy 45 -50 kilo ;) ben 1 83 75 kiloyum...
kesinlikle ve kesinlikle sarışın rus beyaz tenli olacak kumral ruslarda tercih sebebidir siyah saclı rusda kabul görür tek kısas rus olması bilmiyorum ama zaafım var onlara yani şansını kaybetttin sen
Bu soruyu sormayan kızlardan hoşlanırız daha çok :D
Fiziksel olarak yanında bulunan veya görüş alanında bulunan kızlardan hoşlanabilir :)
1.70-78 boy 85B civarı göğüs ve 65-70 kilo kadınlar benlik?
Kısa kadın sevmiyorum, uzun kadın candır.
hafif uzun boylu 170-175cm, zayif, beyaz veya bugday tenli , kucuk gotlu , diri goguslu
Solunum organı olan bütün canlılar desem :) hihuhihihi şaka lan güzel olsun sadece gülüşü gerisi yalan
balık etli kızlar :D diğer özellikleri pek ayırmam çünkü bütün sarışınlar ya da kumrallar güzel diye bir şey yok :D
Nefes almasi onemli tabi yoksa sisme bebek ideal olurdu duygu etki tepki olmazsa karsiliksiz kalir hersey fit kizlar ilgi ceker birazda bakimliysa yemede yaninda yat :)
istediğim kızın gözü gönlü bende olsun yeter gerisi boş..
orta boylu 1.58 1.65 ince belli yuvarlak kalçalı yuvarlak ve diri göğüslü
https://media-cache-ak0. pinimg. com/236x/a6/06/50/a606502f3bd7e9eedb58e0c895a71150. jpg
..
At+Avrat+Silah Olayındaki At ve Avrat'ı bir anda idare edebilecek düzeyde olmalı
orta boylu, esmer, güzel suratlı, ölçülü göğüslü, derin bakışlı ve uzun soluklu
bilmemki fiziksel önemli degil ciddi olucak + namuslu D:
90 60 90 uzun boylu olsun bunlara Ruslar revaçta bende :)
çekici olacak ya da masum görünümlü olacak ikisi de güzel oluyor valla :)
Bu soruyu sormayanlardan =/
Dış görünüşte Altın Oran a uysun yeter :)
Nefes alırsa güzel olur tabi de olmazsa aramam
vurdun mu tokadı bir daha isteyenlerden
Etkileyecek kızlardan. :D
farketmez yeterki saygılı olsun :D
minyon iri göğüslü iri kalçalı kızlardan
Ince beli kalin baldirli kizlara ilgim daha yogum
Fizik değilde siyaseti seven kız seviom
minyon. mümkünse aşırı kilolu olmayan.
mantıklı
Sarışın bomba
Ayağının üstünden araba geçtimi?
Ceylan gibi seke seke yürümeli.