erkekler nasıl fizik tipi olan kızlardan hoşlanır serseri gibi olan küfür eden kızlardan hoşlanırlar mı ? veya kızlarda serseri gibi küfür eden erkeklerden hoşlanırlar mı ?
Cevabın nedir?
kimileri kaçarların peşinden koşarlar demiş.evet belki doğrudur ama kaşarların peşlerinden değil istedikleri şeylerin peşlerinden koşuyorlardır aslında.pek umurlarında olmaz yan yakalayana kadar kızı oltaya alana kadar sever görünürler.fakat kendini bilen kızların peşinde bu zevklerden biraz arınınca ve artık hayata daha olgun bakmaya başladıklarında düşerler.erkekler nasıl kız ister sorusu görecelidir elbet ama üç aşağı beş yukarı oturmasını kalkmasını bilen öyle her ortamda car car konuşmayan ilişkiyi yavaş yavaş ilerleten dakka bir gol bir hesabı olmicak yani.erkeği sıkmicak sorularıyla boğmicak.affedebilir ama asla unutmicak.kendide sevse erkeğin gelmesini beklicek.kendini ağırdan satacak.güzel ya da tatlı olacak.güzelliğinde masumluk görülecek.dişiliğinide yeri geldimi kullanmasını bilecek.sevgilisinin arkadaşlarıyla eğlenmesine birşey demiyecek(tabi erkekte bunu abartmayacak).büyüklere karşı özellikle saygılı olunacak.erkeği yüceltebildiği gibi bir anda havasınıda indirebilecek.öyle bir etki bırakacakki erkek ayrılmak istediğini söylediğinde ve ayrıldıklarında erkek dayanamayıp onsuz olmadığını anlayıp geri dönmek isteyecek.kimi kadın ot gibidir kimi kadın eroin gibidir.eroin kadınsa çokta kötü değildir :)
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkeklerin hoslandıgı kız tipi : Makyajlı seksi akıllı . Aşık olduktan sonra makyajsız akıllı sadece benim yanımda seksi olan
81 Yorumla
Ben bir kızdan nasıl hoşlanırım ?
İlk önce insan olacak
Benim ilgilendiğim konulara ilgi duyuyorsa..
Çok konuşmak yerine az ve öz konuşuyorsa..
İnsanları kötülemek,aşşağılamak veya kusurlarını bulmaya çalışmıyorsa..
Doğal güzelliği varsa..
Bana yanındayken iyi vakit geçirebilecek biri ise..
Ailesiyle ve çevresiyle bir sorunu yoksa..
Gözü yükseklerde değilse.
Şımarık ve ukala olmayan..
Ağır başlıysa.
Erkeğini kıskanıyorsa sadık saygılıysa.
Anne baba değerini büyüklerini bilen biriyse.
Yeri geldiğinde çocuksu yeri geldiğinde erkeksi davranıyorsa.
Giyimine temizliğine dikkat ediyorsa.
Arkadaşları arasında seviliyorsa..
Başkışlarıyla bazı şeyleri anlatabiliyorsa..
Benim eksik yönlerimi görüp bana tatlı bir dille anlatabiliyorsa..
En önemlisi paylaşmayı ve sevgiyi biliyorsa ben o kişiden hoşlanırım.260 Yorumla
Saçları böyle olsun:
link
Dudakları böyle olsun:
link
Teni böyle olsun:
link
Karakteri böyle olsun:
link
Böyle tavırları olsun:
link
Bakışları böyle olsun:
link
Ayakları böyle olsun:
link
Poposu böyle olsun:
link
Bunun gibi yemek yapabilsin:
link
Sabah uyanınca böyle gülsün:
link
link Bunun gibi kafası bassın.
:))
Ayrıca buna da bir göz at bence:
Erkeklerin hoşlandığı kadın tipleri45 Yorumla- +1 yıl
karakteri nasılmış orayı anlayamadım.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
133Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre
**Anayasanın Değişmez Maddeleridir.
**Bakımlı! Böyle yarattıldım günahtır deyip kılı tüyü epile ettirmekten kaçan tip olmasın.(lakin yüzü/gözü gözü/başı orjinal olmalı)
**Temiz kokan! Saçları yemek. Elleri sigara. Teri iğrenç. vucudu malum kokmayan. (ERKEK İÇİNDE GEÇERLİ TABİ DE)
**Her defasında utangaç başlayan devamın da ise zamanı geldiğinde bir çılgın olan.
**Benden akıllı olabilen. Ama benden zeki olamayan
** Alış verişten hoşlanmak gibi Değişik kadınsı duygulara sahip olan.
**Aksi taktirde ilişkim çok kısa sürer veya başlamaz.
1-) beyaz porselen gibi açık tenli ve pürüzsüz ciltli (sadece yüzü tatlı çilli olabilir)
2-) boy 175.
3-) yandan ince arkadan/önden geniş fit yapı
4-) 90 60 90.
5-) göğüsler dik FAKAT 906090 dan ufak beden ise göğüsler limon kadar olsun nipple belirgin olmasın.
6-) popo eğildiğinde dedemin keçileri gibi olmasın.
7-) saçlar bakımlı doğal. siyah veya kızıl.
8-) yüzü çirkin değilse olur. Meleğimsi tipler çarpar ama bazen sıkar. Yüzünden anlamlar çıkarabileceğim karakteristik ve mimikleri abartısız ama yeterli olan bir surat.
9-)19'undan dan sonra yaşı artmayan.
Not: 9. Madde hariç türkiyede bu maddelere ve daha fazlasına uygun standartlardaki kadınlar 1000de 1dir buda 80 milyonda gayet çok bir orandır benim için.
Bunlara karşın ben ne veriyorum: 100,000de 1 olanı emin olun.21 Yorumla
Cevap sahibiKıskanç bide.
+1 yılSakin olacak, tartışmayı dozunda yapmasını bilecek ve incitici sözlerden uzak duracak. Küfür etmeyecek, ağzını bozmayacak ama asla da kendini ezdirmeyecek. Lafı söylemesi gereken yerde ben olsam dahi söyleyecek ama benim ona duyacağım gibi onun da benim kırmızı çizgilerime saygı duyacak. Duracağı yeri ve konumu bilecek. Hassas ve merhametli olacak ama hassas derken de kırılgan değil. Duyarlılık manasında hassas olacak. İhtiyaçları ve istekleri önemseyecek. Bebekleri çok sevecek. Mümkünse ALLAH yolunda olacak. Tesettürlü olacak ama olması da şart değil ama olsa ne güzel olur tabi bu benim düşüncem.
102 YorumlaÇok teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
pürüzsüz ten, simetrik yüz, 0,7 kalça-bel oranı, normal kilo, beyaz ten. bunlar temel idi.
https://www.youtube.com/watch?v=utqPwOp8kgQ&feature=relmfu
şunlar da bonus: sağlıklı uzun saçlar, uzun boy, spor yapan, sarışın, mavi gözlü.
bonus, kişilik olarak: cana yakın, başkalarına karşı kaba olmayacak, zeki, güler yüzlü
mesela link00 YorumlaBu öyle soru ki evet dediğin gibi klasik ve hiçbirini cevaplamadım. Çünkü o ya da bu diyerek hayal bile etmem. Ben olduğu gibi severim. Ama kızlar ilgimi çekmiyor ya da diğer bir deyimle ilgimi çeken kız 1 kere oldu oda kendini bitirdi sanıyor ki ben onu kaybettim. O ya da bu diyerek sevmemeli insan, olduğu gibi sevmeli.
100 Yorumla
+1 yılKendini çok iyi tanıyan, egosu ile kavgalı, olayları oluruna bırakmayıp sonuna kadar mücadele eden, filmlere konu olacak değil kendi filminin senaryosunu yazıp bu filmde boş rol oynamak yerine daha mütevazi bir rol ile karşısındakine önemli mesajlar veren merhamet sahibi olan yaradılanı yaradandan ötürü seven bir kızdan hoşlanır.
30 Yorumla
+1 yılHer erkeğin söylemeye çekindiği karakterli ve dış görünüşe önem vermeyen biri gibi görünmeye çalışarak başkalarını etkilemeye çalıştığı şeyi söyleyip kızların karakterinden ve ahlakından hoşlanırız diyemicem malesef. En önemli özellik> G Ü Z E L L İ K
O geldi mi diğerlerine bakmaya başlarız artık. Malesef ki böyle :)42 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun içtenlik ve samimilik insanı tatlı yapar ama gülüşü bir başkadır öylelerinin, gülüşü güzeldir içtendir gözlerinin içi gülüyodur buda yine güzelliğe etki ediyo :)
Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Gözler hafif çekiğimsi
Hokka burunlu olucak
Dudakları böyle ince zarif olcak
Elleri , ayakları minnak minnak olucak
Boyu 1.75 Olucak 1.80'de olabilir
Sporla uğraşan biri olucak
Saçları Siyah düz olucak
Milliyetçilik duygusu olan biri olucak öyle yani bacım44 Yorumla- +1 yıl
Gozler icin resimli ornek gosterebilir misin veya unlu bir isim?
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
@Bembeyazgul rica ederim.
ben gecen otobüs de oturdu ön tarafa bende arkada tarafdaydım otobüs de karabalık değildi ama
kız kiyim tarzı olsun saç rengi olsun ten rengi olsun mükemmeldi kız anladı ona baktıgımı tepki vermedi ama verir gibi oldu akşam dönerken yine aynı otobüs deyiz bu sefer ben yakınım ona otobüs karabalık bayana yer verdim ön terafa geçtim kafamı cevirdik yine o allahım ne güzel bayandı ama bizim burası küçük oldugundan dolayı aşırıda bakamadım şuan ismini merak ediyorum bulamıyorum :D10 Yorumlahele yolda yürürken sigara içen kızlar hiç sevmem, biişiyi anlamadan dinlemeden vır vır konusan, çok ısrarcı olmasın, küfür zaten anlasılır, kız daha yeni tanıstıgında koyumlu moyumlu konusuyosa kaçın ondan, o kızdan hayır gelmez hiç bi erkeğe...
36 Yorumlajon jon biraz fok balığı... tabiki seksi :) sexi mi desem... bi rarkadaş soru sormuştu da şimdi yazarken düşünüyorum artık sex mi seks mi diye neyse...
şekilli bacaklar dolgun kalçalar... ve alçak gönüllü ise gözlerim fırlar... çenem yerlerde salya salar vaziyete geçerim :)00 YorumlaAğır başlı olacak girdiği ortamda sesli gülmeyecek cıvık olmayacak yolda yürürken sakız çiğnemeyecek kısa giymecek ailesi dışı hiçbir erkekle samimi olmayacak benim istediğim tek kız tipi budur inşallah Allah karşıma çıkarır.
70 Yorumla
+1 yılşahsen ben hamın hanımcık birini bulursam takıcam yüzüğü :)) ayrıca küfür eden kızlar ne kadar itici geliyor anlatamam. tıpkı ortadan ikiye bölünmüş solucan gibi iğrendiriyolar :((
58 Yorumla- +1 yıl
yaniii. çok itici oluyolar. ayrıca hanım hanımcıktan kastım. yeri geldiğinde sert çıkıcak, nerde nasıl konusacagını bilen, oturup kalkmasını bilen biri. bi bulsammmmm öyle birini :)
- +1 yıl
aminnnnn :))) ayrıca şunu da eklim. evet çoğu kızlar maço erkeklerden hoşlanıyo. güldüren erkeklerle kanka olurlar ağlatanları severler bu böyle. malesef hep kanka olduk :)
- +1 yıl
ya ben olduğum gibiyimdir. neysem oyum. yapmacık olamam. tabiki yeri geldiğinde canımı veririm, ama sevdiğim kişinin herzaman gülmesini isterim, ağlamasını değil...
- +1 yıl
hayat işte naparsın. :((
1-) Güzel
2-) Temiz
3-) Beraberken eğlenebilinecek (Zeki)
4-) Muhabbeti çekilir
5-) Abartılı derecede kıskanç olmayan
6-) Kendine güvenen, kendi işini becerebilen (herşeyi erkeğinden beklemeyen)
vb...30 YorumlaEfendi sakin gülerüyüzlü anlayışlı kibar ve aile kızı olmasına dikkat ederim..Şahsen yavşak kızlardan hoşlanmam.Küfür eden sigara içen erkek gibi davranan kızlar iticidir.Ancak bazı kızlar serseri erkeklerden hoşlanıyor.
30 YorumlaBenim hoşlanıcağım kız özgüvenli dürüst ve her fırsatta etrafındakileri etkilemeye çalışmayan tek aşkım bana yeter diyen bi kız olmalı dış görünüşe gelirsek boyu benden kısa olması öncelik tir😅 güler yüzlü temiz birde zayıf olması bana yeterli yukarıda ki koşullardaki gibi bi aşkım olsa ömür boyu onunla mutlu olucağıma emin olurdum.
10 YorumlaBen kendi acimdan bakacak olursam ben hariç herkese kapalı kutu ben kilidi açınca 1000 yıl geçse bile tamamen keşfedemeyeceğim erdem hazinesi her yonu ile fark yaratan bir kız beklerim
10 Yorumlabana sahsen temiz kalpli acik giyinen maceraci adrenalin seven issiz yerlerde kamp yapalim kafa dinliyelim dedigimde yok cadir kampa gidelim binlerce insanin icinde yapalim demiyecek cinsel istekli azgin, dusunen sorgulayan zeki biri olacak
10 YorumlaAslında Makyajda çok önemli değil sadelikte,bu gerçekten kişiden kişiye değişiyor önemli olan Samimi bir kız olması içten olacak..Ben böyle kızlardan hoşlanıyorum ayrıca zekasını belli edebilmeli ve nerde ne yapması gerektiğini çok ii bilmeli... Şu an bu şekilde kız sayısı etrafta gördüğüm kadarıyla çok az :S Samimi Hatunlar candır [+1] :)
10 Yorumlaöncelikle saçama bi soru ama göreceli bir kavramdı bir erkeğin bir kzıda ardığı şey önemlidir aşık olmak içinmi yoksa cinsellik içinmi yoksa çıkmak içinmi çıkıyolar? boş kalmamak içinmi ?
o yüden bu nedenler erkekler kızlardan hoşlanır. Başk bi nedni yoktu bunun zaten00 YorumlaMinyon, eglenceli, gece cikmayi sorun etmeyen ama b. kunu da ckarmayan, ayni zamanda duzgun, yasam sevinci veren, pozitif, guzel gulumseyen iyi bir partner olacak kadin secimimdir...
00 YorumlaErkekler gel dediğinde gelecek, git dediğinde gidecek kızlardan hoşlanır. Ve ayrıca ona verecek kızlardan. Evlenecekleri zamanda bakire isterler.
73 YorumlaMaalesef oyle 😢
Alakası yok.
bir elin beş parmağının aynı olmamasından mütevellit her erkeğin kızlara olan bakış açılarının farklı olacağı tarafımca onaylanabilir
00 YorumlaHerkese göre farklılık gösteren bir durum bu.Ama çoğunlukla soğuk ve uyuz tipler tercih ediliyo gibi geliyo bana...
40 Yorumla
+1 yılağırbaşlı, terbiyeli, nerde nasıl davranacağını bilen güleryüzlü kızlardan hoşlanır ama nerde kaşar var onların peşine düşer ...
62 Yorumlagenellemeydi dediğim ... üstüne alınma :)
+1 yılherkesle samimi olmamalı bir kere. cıvık cıvık hareketler yapmamalı. nerede nasıl davranılmasını bilmeli ve bakımlı olmalı
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Kız gibi kız olan kızlardan..
Kimseye benzemeyen..
Kimseye özenmeyen..
Doğal olan..22 Yorumla
+1 yılÖncelikle Türk olmalı. Aksi kabul edilemez. Yörük olursa çok iyi olur :) Nerede ve kime nasıl davranacağını bilmesi gerek. Ek olarak eğlenceli de olursa süper olur :)
30 Yorumla
+1 yılHerkes için konuşamam ama bena benzesin iç dünyası
çekingen utangać tatlı bana herşeyden çok güvenen ve gerçek aşkı yaşayacak biri...
fizik ise ince olsun az kısa boylu tatlı tatlı baksın yeter...00 Yorumlaaz konuşan..
herşeye karışmayan..
kıskançlığı paranoya haline getirmeyen..
söz dinleyen..
az soru soran..
az cevapla yetinen..
zeki-çevik-atletik:P20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılhoşlandığım kız tipinden soğudum anlata anlata hıaa :D
10 Yorumla güzel ve küfür eden kadar çekici kız yoktur bana göre ama aman sigara içmesin karşılıklı birbirimize küfür edelim sonra ne bileyim tartışırken felan -lan -len dediğimizde takmaz hehe ben öyle birini tanıyorum :D
10 Yorumla
+1 yılbana göre içi yeni olacak karadenizli olacak sarışın olacak 1.60 1.68 olacak :D
13 Yorumla- +1 yıl
içi temiz olacak klavye yüzünden yanlış yazdım
- +1 yıl
Anladım 🙂
- +1 yıl
instagram büyük harfler ile uzunogluoguzhan ekle konuşalım
Uzùn boylu bacak boyu onemli onlar icin ve balik etli guzel trip atmayn
10 YorumlaBence kendine bakması önemli. Giyim bir kadında en önemli noktadır. giyimiyle kendini gösterir. kanımca hafif seksi giyinmelidir.
00 Yorumla
+1 yılBilemezsin erkeğe göre değişir mesela benim uçsuz bucaksız hayal gücünü kullanabilen kızlar ilgimi çeker. Dış görünüş pek önemli değil.
20 YorumlaGiyim kuşak oldumu bir bayan da zaten kız kendini göstermiş olur çok güzel olmasada
00 Yorumla
+1 yılbazılarına göre nefes alsın yeter
bazılarına göre güzellik
bazılarına göre iç güzellik
bana görede giydiğini yakıştırmaa çünkü insanı anlatan giyimidir10 Yorumla
+1 yılBakimli duzgun fizikli gozleri guzel disleri duzgun temiz eglenceli samimi kizlar
10 Yorumla
+1 yılEş değmemiş diyorum kaşarlardan eksilerimi almaya geldim
20 Yorumlaerkek olarak küfür eden kızlar bana sadece itici gelir değil hoşlanmak arkadaş bile olmam
30 Yorumla
+1 yılzeki olsun kulturlu olsun ahlaklı olsun elı ayagı duzgun olsun yeter :D bide çok olacak ama sıyah buuyk gözlere sahıpse oda olur :)
10 Yorumla
+1 yılinatçı olmayan,kapris yapmayan,güleryüzlü olan,sadık olan,trip atmayan ve kilolu olmayan kızlardan hoşlanır erkekler...
00 Yorumlaben erkekleri çözebilmiş değilim biraz kaşarların peşinden etlı gibi koşturuyorlar diğerlerini umursadıkları yok sanırım
21 YorumlaYaş grubun itibariyle normal bir şey. Yadırgamıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. erkekler ağırbaşlı kendini bilen yanlış yapmayan her kızı sever hoşlanır da niye gizli sorduğunu anlayamadım bu soru ayıp değilki...
11 YorumlaMasum görünen beyaz tenli kumral saçlı sürekli gülümseyen enerjisi yüksek siyah göz renkli bakımlı kafasını masaya koyduğunda tatlı gözüken bir kız hayalim.
10 YorumlaTamamen şahsi görüşüm: Benden kısa, zayıf (aşırı da olmasın ama) gülümseyen, edepli, sigara kullanmayan, entelektüel, dominant (evet hanimciyim. d), tripli (ama dozunda)
Off hayalimi anlattım resmen 😂🤩
10 Yorumla
+1 yılErkekler hoşlansada hoşlanmasada serseri gibi küfür ederim, Deli gibi futbol oynarım, kısacası erkekler hoşlanmıyor diye kendimi asla değiştirmem sizde değiştirmeyin bence çok yapmacık oluyor kızlar ksjdıjckjfosdosdksjk
20 Yorumlagörünüşü guzel fizik olarak seksi iyi sevişen kızları red edemezler benden söylemesi :D
02 Yorumla- +1 yıl
Peki bakıpta konusamayan erkekleri ne yapicaz ?
Arkadaş bikere farklı olacak herkezleşmicek SAdece benim kimseyle konuşmucak :D
02 Yorumla- +1 yıl
Allah allah sen bu dedigini yapiyomusun ki ayrica sevgliiden bahsediyoruz koleden degil
Asyalı kızlar , turkuaz saçlı kızlar , rastalı kızlar (kilolu olmayanlarından mümkünse) teşekkür teşekkür.
00 Yorumla
+1 yılona her konuda yardımcı olandan haslanır gıbıme gelıyor bende öyle mesela. her konuda kız arkdasıma yardım edıyorum benı cok arıyor
00 YorumlaGözlüklü, esmer, olgun, trip yapmayan.
Neolsun55in bir alt versiyonu musun sen10 Yorumla
+1 yılgösterip elletmiyorlarsa hoşlanmıyorum, kandırmasınlar insanı
00 Yorumla
+1 yılfarkı ayrımı yok kız olsun da hepsinden hoşlanırız :D türk erkeği düşüncesi =)
16 Yorumla- +1 yıl
Okadar zor durumdami ya bizim turk erkekleri :)
- +1 yıl
kıtlık var sen ne diyorsun :D
- +1 yıl
Hahaha acıdım valla hayırlısı olsun .d
- +1 yıl
olsun bakalım tüm bekarlar seneye evlensin ya da sevgilisi olsun bari.
- +1 yıl
Amiiiiin :))
- +1 yıl
=) amin diyesim gelmedi
bunun bir genellemesi yok. otada b.kada konar die buna diolar.
10 Yorumlaböle nebiliym taktınmı koluna yakışmalı çaktın mı duvara yapışmalı:) ağzı burnu dağılmalı:)
01 YorumlaGösteriş Sevmeyen Orası Burası Oynamayan Nerde Gülüp Nerde Ağlaması Gerektiğini Bilmesi Onun Dısında Pek Birşey Yok
00 YorumlaDiğer erkekleri bilmem de ben kadın da ilk önce kaliteye bakarım...Kadın dediğin kaliteli olacak kadın dediğin kalite kokacak...
00 Yorumlaufak tefek beyaz ten siyah saç gülüşü şirin olan :D küfreden kızdan soğurum..kız dediğin saf temiz olmalı..
00 Yorumla
+1 yılKime sorduğuna bağlı. Mesela ben doğal kızlardan hoşlanıyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri