Oysaki çirkin bir kız değilim. Hatta komik ve cana yakın bir kızım. Kimseyi kırmak istemem.
Kimi sevsem hep aynı şeyi yaşıyorum çok yanlızım ve yıpranıyorum.
Kimi sevsem hep aynı şeyi yaşıyorum çok yanlızım ve yıpranıyorum.
birinin seni sevmesine neden ihtiya duyuyorsun ki.. önemli olan güzellik ya da çirkinlik degildir önemli olan iç güzelliktir :) gerisi yalandır sevgiler aşklar geçicidir yaşını bilmiyorum ama birazda olsa tecrübelerimden yazıyorum.. hayatta kimseyi takma kimseyi umursama demişsin kimseyi kıramıyorum diye yeri geldiginde kır insanları ki yanlışlarını görsünler elbet sanada biri gelecek bir gün ve sende mutlu olacaksın ama bekle bakalım hayat sana neler sunacak bunu gör ve kimseyede hemen baglanma benden sana tavsiye ama tek kalmayıda ögren ve kendini tek başına mutlu emeyide ;) ilerde çok işine yarıyacak
kusura bakma ama sevmek zorundalar mı? Bu soruyu ben yıllar önce kendime sormuştum bu aptalca gelen karşılığı en sert şekilde aldım. Sen sen ol asla sevgi dilenme. Ben bunu erkek halimle bile yapamıyorum. Çünkü sevmeye gücüm kalmadı. Sadece umudum var oda karşıdaki insana bağlı. Sakın bunun suçunu kendinde görme. Seni sevecek olan bir şekilde ulaşır yanına. Zamanı gelmemiştir belki. O yüzden geçici bir heves gibi olmasın bu güzel duyguların. Kendine değer ver kimseden sevgi bekleme güçlü kalmayı öğren. O zaman herkes tarafından sevilirsin
bunlari fazla düsünme güzelim.. düsündükce kendine olan güvenin azalir.. fazla takma elbet birgün öyle birisi karsina cikacak ki...
devamini getiremedim :/
insanlar ne istediklerini bilmiyorlar be gülom. insan gibi insan oldun mu öyle işte biraz yırtık dondan çıkıcaksın ki tavşanların gözü açılsın.
Cevap
54Cevap
İnanırmısın bilmiyorum ama ruh eşim gibi bişeysin. Biliyorum saçma bir giriş oldu ama neredeyse aynı şeyler. Komiğim çevremdeki insanlar ve tanımayan bile olsa sanki yıllardır tanıyomuş gibi sıcak ve samimi olurlar. Ama nedense bu sıcaklığı sempatikliği kardeşim kankam olarak anlayanlar oluyor. Bak yalnızım demişsin kaçtane erkek çıktı görüyorsun :).
Çirkin olmadıgın resminden belli zaten.. Güzel bir bayansın fakat bu işlerde güzel ya da çirkin olmak ne derece etkili bilemiyorum inan.. Lütfen bu zamana kadar olan hayal kırıklıklarını bir sınav olarak düşün.. Eminim ki bir gün bir yerlerden o dogru insan cıkacak ve sana merhaba diyecek..
çirkin değilsin ama çok zayıfsın yüzün sokaktaki her kızda var zayıflığından dolayı vücudun biçimsiz bu da seni çekici kılmıyor.
Diye düşünüyor olabilirler.
Sen seni seveni sevmiyorsun sevmek istedigini seviyorsun.. Gerçek aşkı arama o seni bulur sadece kendi hayatını yaşa...
yanlış tercihler yapıyosun demekki. değerini bilecek kişileri seçmiyosun. isyan etmek yerine denemelisin yeni insanları. doğru kişiyi anca deneyerek bulursun. yeni insanlar tanı. oturup isyan edince gökten inmiyo. denedik hepimiz zamanında. ;)
Denemeden Bilemezsin Deneyeceksin ki insanları daha iyi tanıyacaksın ve tecrübe sahibi olacaksın - yoksa insanları tanıyamazsan hep yanılır Gidersin ve iyi olmaz.
Çokta kafana takmana gerek yok bu durumu hayatına bak yoluna bak ekmeğini kovala :) Karşına zaten biri çıkıcak.
Benmle aynı durumdasın kankss yalnız ben kendimi tipsiz hissediyorum senn gibi beğenmiyorum pehh evde kaldık a. m. k :D:D
Metalci olduğun için ve bulunduğun ortamdakilere hitap etmedigin icin olabilir.
Ayrıca pek guzel değilsin malesef
bende çok yakışıklıym kime teklif versem kabul etmiyor bennde şimdi öylece beklemişim onlar bana teklif versin böyle yapmak işe yarıyor hiç takmıyacaksın şimdiye kadar iki kızın beni sevdiğini bliyorum ama hiç yüz vermiyorum
xper puanımı arttırmama yardım et fotoğrafımı koyacağım çok ciddiyim boyum 1.86 geniş omuzluyum biscoloto reklamındakiler gibi fakat adonisim yok kumralım beyaz tenliyim belki iş ilerlerse arkadaş olabiliriz
Neden kafana takıyorsunki birinin sana teklif etmesi ya da sevmesini istiyorsun birine ihtiyacın yokki bunun yerine hayatını yaşa arkadaşlarımla takıl beklemediğin anda gelir biraz soğuk olsan daha gibi
Dostum yalniz degilsin :) Ben de ayni seyleri dusunuyorum ya biz sürünün bir parcasi olmayi kabul etmedigimiz icindir. Sürü dedigim ortada zaten etrafina bak biraz. He soruna gelince , bulmus olursan bana da istiyorum en giuzelinden hem de hemen !
ya güzelim demek ki yanlış kişilere takılıyorsun. elbette bir gün seni seven birine rastlayacaksın. buna KADER diyoruz, şimdi elinde olana da KADAR.
belki zor olarak görüyorlardır dicem ama komik ve cana yakınsın. havalı birşeyede benzemiyorsun. biraz karanlık birşeysin ondandır :D
İsmail YK bu sorunu çözdü haberin yok mu :D "Beni benğeneni ben beğenmem benim beğendim ise beni beğenmez. " bu hep böyledir zaten :)
Seni beğenen şans vereceksen başka yolu yok :)
Canım bu şarkı tam seni anlatıyor, umarım en kısa zamanda kafa dengi birini bulursun :)
https:// youtu. be/8aId012i0Lg? t=52s :D
ozele gel artik yanliz degilsin :-) yok yok sakin gelme saka yaptim exper midir nedir onun yuzunden mesaj bile atamiyom..
Eee beni de seven yok ya da var hatta vsr gibi kampuste birsuru kisi uzaktan uzaktan bazilari gizliden gizliiye bakip duruyolar ama biri gelip de yanima konusmadi suana kadar napak olek mi knk
. d cok iyi bisey degil aslinda
Insanlarin basta hoslarina gidiyo da bir sure sonra fazla itici gelmrye baslayabiliyo :) geneldde ilk haftadan sonra sikilirlar benden :(
Bunlari kafaya takma bak hazirlik sinavini gecemedim bunlar yuzunden egitimine kafa yor bence cokkk daha onemli :)
çünkü hep nettesinde ondan çık dışarda gez be bihaber şey :) sen gel benim sokağa dumanını çıkarırım :))
Sadece kendi iç sesini dinle ve nerde yanlış yaptığını bul... Kendi doğrunu kendin bulacaksın eminim ;)
Bende aynı dertten muzderipim bir sevenim yok benim sevdiğimde beni sevmez yanlızım hep anlıyorum seni çok kötü bişe
Genelde öyle olur. sevmediyin biriyle evlencen zaten, cabalama :)
Şaka şaka, Allah hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin.
daha dur bakalım şimdiden yalnızım yıpranıyorum demişsin. çıkıcak illaki birileri karşına ;) önemli olan doğru seçimleri yapabilmek ;)
bak fotoğrafında da anlaşılıyor hoş birisin. kesinlikle seni tanımak isteyecek sevgili olmak isteyecek insanlar çıkacak. haklıyım çünkü onlarca insanla çıkıp her defasında üzülmek mi yoksa doğru insanı bulup güzel bir birliktelik mi önemli olan senin için. inan doğru seçimi yapana kadar daha çok yıpranacaksın. o yüzden inş karşına doğru birisi çıkar sende iyi analiz et ;)
Bu sorunun türevini bu gece 7. görüşüm Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız.
insanlar genelde zıt ruhlu kişileri arıyor ve tercih ediyor
yanlış kişileri seviyorsundur, mesela beni seversen karşılık alamazsın, gibi..
Tarzini cok begendim metalci olman hos bu arada sorunun cevabina gelince farkli insanlar herzaman cekinilir sende ondan almiyor olabilirsin
Bndede var benim mesala dizi setinde arkadaslarim var onlarla cok iyim disari cikinca onlarda der bu tiple neden bir kiz arkadasin yok
zamanı değildir. henüz gelmemiştir. herşeyin vakti zamanı var. beyaz atlı prensini bulman için çok uzun yol var önünde.
Şaka felan bir kenara minyonsun heralde bide çokta tatlı kızsın ilginc :S bide huyların iyiyse off diyorum :)
ahahaha herkese göre kendi huyları iyi :D hem metal felan takılalım mı aahahaha bu konuşma nereye gidiyor sayın seyirciler
https://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34
Sana gelsin :D
:D Anlamadım şu erkekleri :D senin gibi bir kızı nasıl kaçırıyorlar :P elimde olsa ben direk kaçırırım ahahaha :D ince detay :P
kafa dengisin şuana kadar :P minyonsun güzelsin :D minyon ve yüzü güzellerin çoğunda tatlı bir çekicilikte olur zaten oda var :D Bence seni kaçıranlar aptal.
o sorunu romantik olarak cevaplayim sende ne mi buldum?
Dünyadaki tüm güzelliklerin birleşimini :P :D sadece içimden geldi :D hani orta geldi kale boş gol attım sadece.
insanlar her zaman kendilerine daha acımasız eleştriler yapar :) benim güzellik anlayışıma uyuyorsun. Kendi kalp güzelliğinde böyle ise bence yeterli Fazla bile... ;)
ne demiş haktan : yok bir sitemim hayatta herşey kısmet ;) :)
Kalbine muhur vur gozlerini kapa kimse bakma o zaman herkes senin pesinde olur ;)
azıcık hafif meşrep ol ;) bir de böyle dene bakalm
Eger oyleyse fazla aceleci davranma sabret biraz daha iyisini bulur ve saha cok mutlu olursun
fotoğrafına batım gerçekten iyisin ama kolyeleri çıkar kimse yaklaşmaz sana güzelliğini harcama
rokçılara metalcilere benzemişsin o kolyelerle farklı ndüşündüğünü gösteriri o tiplerden genelde sevgili ya da eş olmaz olanlarında talipleri farklı olur yanlış anlamasınlar seni yazık etme gençliğini güzelliğini
karşındaki insanla normal bir hayat paylaşamazsan ortak nokta iletişim sağlayamazsan zaten anlaşamazsın bende çalışarak büyüdüm futbolu öğrenemedim fenerliyim ama sonradan zor oluyor futbol muhabbeti yapamıyorum mesela
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart değil.
Tavlamayı bilmiyosundur
Ben hiçbirini sevmiyorum sanırım saçmaladım
herkes melek zaten :)
Thrash metalci bul sen :D
Sen istersen bir tanışmaya hayır demem :D
güzel kızsın senin etrafındakilern salaklıgı o
Seni sevenlere şans ver
Nerede yaşıyorsun?
Benimle evlenir misin?
Sevdim seni.
Her şeyini. Sevmek suç değildir sanırım.
Benimle bir ömür var mısın?
Düşünmeni isterim.
Bir şey bulmak mı gerekiyor?
Yalnızlık iyidir ne güzel işte :)
Ayağının üstünden araba geçtimi? u
Mutlaka olur üzülme :)
komik cana yakın kızları severim.
Fakirsin belki ondandır
Sorunu kendinde ara.
ya sabır :)))))
çirkin olmadığına inanmıyorum.
ben sevebilirim seni -_-