Neden ben sevilmiyorum acaba ki?

Küçük bir çocukken kendimi bir yere ait hissetmiyordum sanki bir hataymışım gibi

savunma mekanizması olarak beynin hayali bir dünya yaratmıştı bana orada hayali bir arkadaşım beni çok seviyordu

ama bir zaman sonra o hayali arkadaşla veda etme vaktimiz geldi, artık dünyayla tek başına yüzleşmek için yeteri kadar güçlüsün hayallerinin peşinden git ölümden sonra biz tekrar buluşacağız dedi.

bende öyle yaptım daha güçlü oldum, enerjik pozitif gülümseyen ve herkesin iyiliğini düşünen hayallerinin peşinden giden birisi oldum

ama fark ettim ki insanlar beni seviyor ama ya hep arkadaş olarak ya da hep çıkar için

bir müddet sonra insanlara sormaya başladım neden beni gerçekten sevemiyorsun bende bir sorun mu var diye

ama aldığım yanıtlar hep aynı oldu, çok iyi kalpli ve gerçek sevgiyi hak eden birisisin hiçbir kusurun yok ben yeterli değilim..

herkes güzel olduğumu söylüyor, ve hep güzelliğimle ilgi çekiyorum. Ama bundan ötesi yok.

hep çok güzelsin, çok pozitif bir enerjin var gibi sözler duymaktan bıkmaya ve kendimi sorgulamaya başladım

ben acaba tanrının sadece bir yardımcısı mıyım diye

belki de sevilmek değil sevmek için yaratıldım. Her bir canlıyı

böcekleri, kuşları, insanları, dışlananları.

benim hayattaki amacım iyi enerji yaymak

ama merak ediyorum ne kusurum var sevilmeme engel olan diye!

olsun, ben herkesin görmediği canlılara yardım etmek için buradayım

En sonunda, gökyüzü güzel ne de olsa

Neden ben sevilmiyorum acaba ki?