erkekler neden sevgili olma konusunda aceleciler?
gerçek bir ilişki isteyen erkek kıza nasıl yaklaşır?
gerçek bir ilişki isteyen erkek kıza nasıl yaklaşır?
Gerçek bir ilişki isteyen erkek de aynı şekilde yaklaşır önce tanır biraz sonra hamle yapar. Bu standart. Erkekler için neden çok basit derken doğal aslında;
Kadınlar hayatında aşağı yukarı 2-3 çocuk yapıyor. Erkekler ama potansiyel olarak 100lerce çocuk yapabilir (sırf sol tarafta rahat 300-500 vardır şu an :D) Bu yüzden kadınlar erkeklere göre daha seçici, ister istemez neslini en alfa erkekle sürdürmek için aranıyor belki yıllarca. Erkeklerinse öyle bir problemi olmadığı için nitelik değil nicelik önemli :D
Doğal yani bunlar çok takma kafaya, güdüsel şeyler.
Neden mi? Çünkü birçoğu hevesini alıp bırakma peşinde. Çünkü birçoğu uçkurunun derdinde. Çünkü birçoğu evlenmekten uzak, zaman geçirme peşinde. Zavallı kızlar da bir bok sanıp gönüllerini açıyorlar...
Erkeklerin çoğu artık duygularını yitirmiş Beyinleri hormonlarıyla çalışıyor bu yüzden yüzüne bakılabilecek Her kız onlar için yeterli :)
Cevap
16Cevap
Ciddi bir ilişki isteyen erkek sevdiği insana annesi gibi davranır. yani canından çok sever saygıda kusur yapmaz ve ne kadar kavga etselerde tartışsalarda bırakıp gitmez. yanlış anlamayın kimse anne gibi olamaz bunu bende biliyorum ama birşeye benzeyecekse buna benzetirim.
çünkü erkek nefsi ve şehvetiyle hareket eder. önemli olan erkeğin sevgili oluncaya kadar verdiği mücadele değil, sevgili olduktan sonra erkeğin nefsini ve şehavetini tatmin etmiş olma ihtimali ile onu kaçırmamak kendinden soğutmamak ve onu elinde tutmaktır. erkek tatmin olursa ve işler kötüye gider ama o zaman diliminde sadakatinizi ve sevginizi gösterirseniz onu elinizde tutabilirsiniz. özetle erkek budur.
genelleme yapmasaydın. özellikle belli yaş kitleleri çok sayıda sevgili yapma peşindedir. tabii ki istisnalar vardır. aceleciler çünkü amaçlarına bir an önce ulaşmak istiyorlar. bizim türk kızları neden bu kadar saf anlamış değilim.
https://i.hizliresim.com/zRb1p6.jpg
Sizde illa ki tanımaya çalışacaksınız demi
Erkekte garibim ne yapsın senin gözüne iyi gözükecem diye kendini şekilden şekile soksun
Sen ikna olduktan sonra özüne dönünce de 'ay sen çok değiştin ben seni böyle tanımamıştım' diye söylenin
E sen kendin kaşınıyosun adamı zorla karakterli biri gibi görünmeye zorluyosun
Senin istediğin ilişki iki insanın birbirini kandırmasından başka bişey değil
24 yşndaym şimdiye kadar 2 sevgilim oldu 7 aydırda sevgilim yok çünkü her önüne gelenle çıkmıyorum.. Doğru insanla çıkmak lazım benim görüşeme göre... o yüzden genellememek lazım
biz sanırım biraz daha hızlı olmasını istiyoruz bir an once elinizi tutup koklayıp opmeyi :) zamanla ogreniyoruz tabi sabırlı olmasını:DD
Bacım zaten sevgiliyken kaprisinizi çekicez bide arkadaşken çekmeyelim diye o süreyi elden geldiğince kısa tutmaya gayret ediyoruz.
elınde kırbak ve sandalyeyle malum karsıda yırtıcı kedı var neyle yaklasıcak sevgılyle saygıyla yaklasıcak
kızlar ilişkinin basitleşmesini sağlıyorlar her kız için demiyorum artık bir çok kız gelen her çıkma teklifini kbl ediyo bu nedenle sevgili olmak eski önemini yitiriyor
Toplum baskısı var her erkeğin aşkta birşey başarma zorunluluğu hiyerarşisi var
Biz duygusuz insanlarız azizim..
Simdiki erkekler hep başka şeyler pesinde
içine düşücek gibi değil. sakin ve efendice.
Yanlizlik tan dolayi aceleci davranirlar
Çünkü siz herşeyi yokuşa sürüyorsunuz.
Basit olduklari icin
Ulan herkes aynı mı?
Evet. Hepiniz istisnasız aynısınız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar