Erkek sever günümüzde dostlar ne yazikki güven yok bakin mesele kimbilir şu an herkesin birlikte olduğu söz verdiği insanlar var birbirlerine ama nerelerde ne heyecan peşine giriyorlar sözüm onlara o yüzden erkek kadının sevgisini yaşar ve taşır kadın ise erkeğin şerefini ve namusunu şu an ki hayat zor o yüzden iyi gözlemleyin çocuğunuz için gelecek için dikkat edin
becerir de insanın ömründe 2-3 sefer öyle bir enerji insana denk gelirse gelir. her ilişkide aşkı bulmak mümkün değil. deniyorsun ama olmuyor işte isteyince
Saydığın özellikler bende varda sana neden bakalım. Abazalarla haşır neşirsin. Basit konularla onların övgüleri ile mutlu oluyorsun. Ucuz malın alıcısı çok olurmuş. Seç beğen birisini
Çünkü yanlış kadınlara aşık olup kalbimizi paramparça ediyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler aşk v. s diye bir şey olmadığını erken fark ediyor. Yakışıklı erk klerin üzerine a. m yağıyor aşık olmasına gerek yok. Yakışıklı olmayan erkeklerde cinsellik için aşık taklidi yapar
yanlış. güzel çekici bombastik olan bütün kızlara aşık olurum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkes kapısının önünü temiz tutsa bu sorunlar çözülür kolaylıkla kimse pis kapının önünden geçmek istemez herkes temiz kapı meraklısı ama kimse kapısının önünü süpürmüyor😂😂 anladın sen
Bunu nerden cikariyosun acaba merak ediyorum. Seni duyan da dünyadaki bütün erkeklerin sevgi aşk düzeyini ölçmüş ve kimsenin sevmeyi bilmediği sonucunu bulmuş sancak. Ön yargılı olmayalım LÜTFEN 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Erkek sever günümüzde dostlar ne yazikki güven yok bakin mesele kimbilir şu an herkesin birlikte olduğu söz verdiği insanlar var birbirlerine ama nerelerde ne heyecan peşine giriyorlar sözüm onlara o yüzden erkek kadının sevgisini yaşar ve taşır
kadın ise erkeğin şerefini ve namusunu şu an ki hayat zor o yüzden iyi gözlemleyin çocuğunuz için gelecek için dikkat edin
becerir de insanın ömründe 2-3 sefer öyle bir enerji insana denk gelirse gelir. her ilişkide aşkı bulmak mümkün değil. deniyorsun ama olmuyor işte isteyince
Bilmiyorum ama işin zor. Eger butun kadınlar yakisikli erkeklerle takilsa yakisikli erkek basina en az 30 kadın düser bu ulkede
Böyle genelleme yaptığın sürece isteğin olsa bile bulmayız karşına çıkmayız önce bu zihniyetinden temizlenmeyi becermelisin.
Hepsi sadece seviyormus gibi davraniyor ve sonra gidiyorlar…
Kesinlikle
Ben beceririm valla, adam gibi adamım, yakışıklıyım da. Daha ne olsun.
Cinsellik için sevgili oluyosunuz hep 😌
Yok artık ya aşk olsun.
Ayrıca şimdi bu lafın beni düşündürdü sen hiç mi bir ilişkide cinsellik düşünmezsin?
Hayır ilk önce aşkk
O aşkı ben de yaşarım benim için de önde gelir zaten onun dışında cinselliği karşılıklı yaşamak isterim.
Saydığın özellikler bende varda sana neden bakalım. Abazalarla haşır neşirsin. Basit konularla onların övgüleri ile mutlu oluyorsun. Ucuz malın alıcısı çok olurmuş. Seç beğen birisini
Çünkü yanlış kadınlara aşık olup kalbimizi paramparça ediyoruz.
Erkekler aşk v. s diye bir şey olmadığını erken fark ediyor. Yakışıklı erk klerin üzerine a. m yağıyor aşık olmasına gerek yok. Yakışıklı olmayan erkeklerde cinsellik için aşık taklidi yapar
Benim zikrimde fikrimde neyse odur siz kadınlar sanki sevmeyi çok biliyonuz
yanlış. güzel çekici bombastik olan bütün kızlara aşık olurum.
Herkes kapısının önünü temiz tutsa bu sorunlar çözülür kolaylıkla kimse pis kapının önünden geçmek istemez herkes temiz kapı meraklısı ama kimse kapısının önünü süpürmüyor😂😂 anladın sen
Aşık olup sevmeyi becerebiliriz lakin pek bunlar pek değer görmüyor, yanlışmıyım?
Beceriksiz insanlar var tabiki onlardan bişeyler beceremesini beklemek de size kalmış 🤔
Erkekler diye genelleme yapmak yanlış intihardan dönmüş biriyim.
Biz becerdik de karşılık olmadıktan sonra neye yarar
güzel sevdiğimi söylüyor sevgilim..
bence bu doğru kadın doğru adam sentezi ile mümkün..
Kadınların bazısı diyeyim Aşık olabilen sevmeyi beceren adam gibi adamları değilde tersi olanları gördükleri içindir
Bunu nerden cikariyosun acaba merak ediyorum. Seni duyan da dünyadaki bütün erkeklerin sevgi aşk düzeyini ölçmüş ve kimsenin sevmeyi bilmediği sonucunu bulmuş sancak. Ön yargılı olmayalım LÜTFEN 😊
Seven erkek güzel sever
Yapıtığımız fedakarlıkları illa gözünüze mi sokalım
Fikrim şu bir kadın olarak kimseyi yargılamadan fikrim çok açık olan kadınlara erkekleri çoğu aşık olmuyor
kadınların gösterdikleri yüzünden her yerde çıplak kadın varken erkeklerin aklı seksten başka bir şeye çalışmaz ondan
İşlerine geleni severler ama
Beceriyoruz aslında karşılığı aynı olmuyor
Bütün kadınlar aldattığı için
Elimize yüzümüze bulaştırırız hep
Hakedeniniz yok iyi yapıyor hemcinslerim
Bulunca değer bilmezseniz aramaya devam edersiniz
Tek dertleri ancuq ondan cnmm yha
Kısmet bu işler şekerim
Görüşlerde hepsini bulacaksın.
cut.
Denk gelmemiş demektir
Siz sanki fingirdemeden duruyorsunuz wklarim
aşık olan erkegide kimse sevmiyor
Benim ne suçum, evde televizyon izliyom jsjsjsj
Benim ne suçum var 😒
Kesin para pul istemiyorsunuz evet
Beceriksiz oldukları için
Sevdim kalleş ilan edildim anasını avradını
Yalancı
Lan öyle diyor bana seni kardeş bilirdim kalleş değil dedi romantizm senin neyine dedi
Ondan sonra içimdeki sevgiye sövüyorum
Kızlar verdikçe erkekler aşık olmaz
Bilmem üzüyorlar sonra bizi :(
Erkeğin aşık olması kadın ile ilgili bir durum
Çok beceriksizler cook
Cinsel rahatlama odaklı bakıyor çoğunluk
O tipinle mi? :d
Boş yaptın
Sende de özgüven olsun da tipini koy abtal
Para pul istemeyen az kaldı bu zamanda
Üzülürsün
Sevmeyi beceremeyince becermeyi seviyoruz napak :(