ben sevdiğimin adamın gözlerinin içine bakarak keman çalıp ona şarkı söylücem duygularımı anlatan bir şarkı olcak. nasıl siz olsanız etkilenir misiniz? https://vocaroo.com/i/s0wMCEhFvA4R
Cevabın nedir?
+1 yılHer anlamda yani : manevi, dünyevi, ahlaki, edepli, olmaya ozen gosterip. bencil, gurur ve kibirli, aç gozlu asabi inatç olmayacak. giyim olarak, başka erkekleri tahrik edecek dar tayt, kumaş pantolon , kot, eşortman,1 kariş yukari diz üstü etek, yuzunde dikkat cekecek oranda makyaj olmiyacak. karsi cinsle muhattapligina dikkat edecek, civima şakalasma gereksiz yere sohbet vb. yapmiyacak. oturmasin, kalkmasini, nerde nasil konusulacagini bilecek. geçim ehli, vefali ve kanaatkar olucak. yalan soylemeyecek az cok deli dolu olucak.
Bendeniz : esime karsi, saygi, sevgi, guven, anlayis, hosgoru, ilgi, vefa, sadakat, ev islerinde , yemekte, misafir gelince yardim, ailesine saygi kendi anne ve babama ile esim vede ailesi arasinda , ayrim yapmadan. haklarini gozetip adaletli davranma. duygusal, romantik, sosyal aktivite ve gezmelerde bulunmak. ayda 1. bayan masor getittirip ona masaj yaptirma, kendimede erkek masorüm var. alinacak kararlarda istisare yapmak beraber vb. karşi cinsle gerekmedikce sohbet ilgi alaka gostermek. iltifat etmek lavbali olmak nette dahil. yok. mac, kahveye cikmak, icki, kumar, sigara, yok. duzenli, ilgi ve esime vakit ayirma. icten ve samimi niyetle. bahsettiklerimi yerine getirme. ve son olarak, cinsel munasebette bencil olmamak.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılelleriyle mantı yaparsa.
325 Yorumla- +1 yıl
kolay iş onlar yeter ki o benimle olmayı istesin :)
Cevap sahibi+1 yıldetayda belirttiğin husus güzel ama adam var adam var ses seninmi kemanıda duymak istiyorum
- +1 yıl
evet ses benim :)
Cevap sahibi+1 yılses güzel canlı söylemiyceksen daha kalite bir kayıt yap ama
- +1 yıl
valla eldeki imkanlarla çıplak sesim bu kadar çıktı be abi :)
Cevap sahibi+1 yılses iyi kayıt daha kaliteli olsa iyi olur ama sen ilgili arkadaşa gözlerinin içine bakarak söyliyceksen sıkıntı yok.
- +1 yıl
sesimi dinledi beğendi Allah nasip edrse o da olur isterse tabi ki :(
Cevap sahibi+1 yılister ya niye istemesin. hediyelerin en güzel en anlamlı olanları kişiye özel olanlarıdır kıymet bilir heralde
- +1 yıl
burdan ona seslensene bu kızı üzme seni çok mutlu edicek yeter ki bir şans ver pişman olmucaksın diye :)
Cevap sahibi+1 yıladı neydi. tehditkarmı olsun yoksa dostçamı yaklaşıyım
- +1 yıl
adı vermiyim şimdi. dostça yaz yahu çocuğu korkutma :)
Cevap sahibi+1 yılxxxx birader öyle boşluğa boş boş bakıyosun kafanı çevirde şu kızı bir gör senin için ölüyor desem olmadı dimi.
- +1 yıl
ayy ellerine sağlık çok güzellll :)
Cevap sahibi+1 yılxxx mutluluğu nerede hangi gözlerde arıyorsun, mutluluk belkide bir iki tınıdadır şu duyduğun kemanın koynundadır. belki, belki üzdüklerinde hiç görmek istemediklerindedir, hep orada olup hiç görmediğindedir belki mutluluk. bulamadın dimi dostum, bulamadın dimi hep uzaklarda yabanlarda aradığın mutluluğu, yok mu diyorsun bulamıycağınımı söylüyorsun, sadece bakıyor ama görmüyorsun. şu senin için yazılmış 2 dizeye kulak verdinmi dokunmadımı yüreğine, o uzaklarda aradığın aşk mutluluk burdayım diye fısıldamadımı yüreğine. işte orda sana bakıyor ve bekliyor, sadece tebessüm et aşka, sadece kulak ver senin için yazılmış bu dizelere, kalk ve sarıl ona, sarıl evet pişman olmıycaksın mutluluk kokuyor gördünmü bak senin için bir kalp çırpınıyor orda, sana adamış...
benim işim değil buu ya. git döv de döviyim
Cevap sahibi+1 yıladnıda bilmiyorum ama 2 muhabbet edelim dedik.
Cevap sahibi+1 yılmantı dedim geldiğimiz yere bak :)
- +1 yıl
çok ama çok teşekkürler :)
- +1 yıl
çok güzel şeyler yazdın hazır açılmışken ben tutmuyum seni devam et lütfen :)
Cevap sahibi+1 yılne yazıyım ki bilemedim. ama ben burada saçmalayan karakter olmayı seçtim bana böyle şeyler yaptırma :) keman dedin karıştırdın beni ya.
- +1 yıl
hiçte saçmalamadın son kez yaz ilk önce seni görecek ona göre etkili birşeyler yaz lütfen :)
Cevap sahibi+1 yıldüşündünmü hiç şarkılar, aşıklar neden gözlerime bak derler, neden gözlerde ararlar aşkı mutluluğu, bir çift göz ne anlatabilir ki öyle değilmi dostum. haklısın belki bugüne kadar görmek için değil, senin için parlayan göz görmedin, hep dinledin şiirleri şarkıları ama senin için yazılmış 2 mısra duymadın, senin için çarpan yanlızca senin için çarpan kuşa kelebeğe dönmüş kanatlanmış kalp görmedin dimi. bak burada senin için, sana adanmış bir bakışlık, bir gecelik değil, bir macerada değil, burada sana adanmış bir ömür bir can duruyor. aşk, mutluluk o gözlerde o kalpte, bugüne kadar hiç duymadığın o hisler o parmaklarda o tende, uykularını saracak aşk dolu kollar orada dostum. bırak kendini o kollara sarsın seni, sarsın seni aşka, kokusu dolsun yüreğine aşkın. sana yazılmış dizelere, bu senin için çarpan kalbe, sana bakan değil adeta senin resmin olmuş bu bir çift göze bir ışık yak, yakki sana nefes olsun bu ten, o gözler aşkı haykırsın, yakki o kalp son çarpışında bile seni söylesin.
- +1 yıl
sana yazdı benim adıma duygularımı :)
Cevap sahibi+1 yılYasiyolardir umarim. Sonu nereye bağlandı bilmiyorum
- +1 yıl
maalesef yaşamıyoruz ya ama o isterse bu iş olacak kararlıyım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılask sen isteyince gelmiyor... zorlayincada gelmiyo... istedigin saklabanligi yap o sadece hoslanir sevinir... aci gercek bir insan hic bir sey yapmadanda asik olandir... fikir hos ama onu seven asik olan daima sen kalicaksin... ona seni arzulamasi icin firsat vermiyorsun... bu benim fikrim
00 Yorumla
+1 yılBen bir erkekten hoşlandığımı sakarlık yaparak belli ederim :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
94Cevap
''Şöyle şöyle yapınca biz direkt aşık oluyoruz'' diye bir kafa yok..
Bu tiyatral yeteneğini de git başka yerde kullan.
İnsanların duygularıyla; sanki bu duyguları ve tavırları canlandıran gerçekten senmişsin gibi davranıp kafa karıştırma..
Naş..20 YorumlaEtkilenmemek elde değil sevgili arkadaşım. Bende keman çalıyorum ve şu an bir sevgilim olmasada kemanın aşkını ve çıkardığı sesin estetiğini göz önünde bulundurarak bu yaptığınız tek kelime ile harika olur. Ama kemana aşığım ve siz de bu keman aşkınızı sevdiğinize duyduğunuz aşkla birleştirecek olursanız muazzam bir görüntü ortaya çıkar...
016 Yorumla- +1 yıl
keman çalan üstad helal olsun sana :) inşallah dopru olanı yapıyorumdur :)
- +1 yıl
etkilenir değil mi hele bir de şarkı söyleyince offff :)
- +1 yıl
inşallah istemezse de kemanıma sarılır ağlarım artık napayım :(
- +1 yıl
mösyö sebebini bilemediğim bir çekim var ilk defa böyle hissediyorum sonunu da pek düşünmüyorum
- +1 yıl
hep aklımda hep ama o ne düşünüyor bilemem.
- +1 yıl
burdan ona seslensene kemancı sadece sana ağlatmak istiyor bu kemanı diye :)
- +1 yıl
ellerine yüreğine sağlık mösyö :)
- +1 yıl
teşekkürler :)
+1 yılGözler çok önemli nasıl başarırsın bilmiyorum ama benim aşık olmam için o gözlere baktığımda içimde bir fırtına kopmalı. Bu aşk ile sevgi arasındzki küçük farktır. Deliler gibi seversin ama aşkı bir kere tattığın ve o gözlere baktığında artık içinde bir şeyler kopmadığını farkettiğinde aşkı yitrdiğin için sebepsiz yere vicdan azabı çekersin.
00 YorumlaSes paylaşıldığını gördüğüm sorularda dayanamayıp o kart sesimi paylaşıyorum :P
(Oluşacak zararlardan ben sorumlu değilim)
Cevabım;
https://vocaroo.com/i/s0Dt37Ru0Be7
^.^08 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler süper kahramanım eğer beni üzerse pençelerimle parçalarım :)
- +1 yıl
ağzına da at ellerine ayaklarına gözlerine de hareket edemesin bakamasın kimseye :)
- +1 yıl
ona seslensene romantiği üzme sev onu diye :)
- +1 yıl
ellerine yüreğine sağlık süper kahramanım :)
Çok sıkılırdım öyle bir ortamda, baş başa kalmışız yok kalkıyor keman çalıyor şarkı söylüyor falan valla bunalırdım. Erkekler bu tarz şeylerden çok etkilenmez romantik kızım. Önce dış görünüşün, ondan sonra kafa yapın önemlidir. Güzelce dışarı çıkın bir gece akşamda mümkün olduğu kadar yakınlaşın, spontane ve başarılı olursa etkileyici olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBenim oldugunu belli etsin ve guvenimi kazansin yeter bana... keman calarak etkileneye calisman sanki tavlamak gibi olur... bunu sen değil o yapsin. Sen o kisiye sevgini atesini hhissettir. Misal ona bakarken baskalrina baktigindan farkli bakarak... ve onun oldugu ortamlara tesadufen girmis gibi yaparakta hissettirebilirsin..
00 Yorumla
+1 yılVallaha öyle zamane kızları gibi basit ve yapmacık olmayacak, farklı olacak, gizemli olacak, gözleri güzel olacak, sesi etkileyici olacak gibi gibi, şahsen ben böyle birine ilk ve umarım son kez aşık olmuştum :)
02 Yorumla- +1 yıl
yani sesimi beğendin mi :)
- +1 yıl
Dinlemedim ama ses biraz aha geri planda, gözleri, bakışları, mimikleri, duruşu, diğerlerinden farklı oluşu, gizemli oluşu gibi etmenler beni en çok etkileyen özellikleriydi çarpık bacaklımın :D
Etkilenmek ne kelime, şoka girerim. Ağzım açık kalır, sonra beni o halde görünce soğursun, sonra ''hata mı ettim acaba'' diye söylenecek kadar, olaylar silsilesi başlar. Sonra çık, çıkabilirsen işin içinden :)
03 Yorumla- +1 yıl
ben onun gözlerine bakarak şarkımı söyliyim o gözlerdeki beni göreyim daha ne isterim ki.
- +1 yıl
çok şanslı da farkında mı acabaaaaaaaaaaaa :)
Gerçekten beni düşündüğünü ve sevdiğini hissettiğim zaman... Aslında aşk seçebileceğimiz bir şey değildir.. Kendiliğinden gelişir.. Küçük bir kıvılcımla başlar ve birdenbire içinde buluruz kendimizi..
015 Yorumla- +1 yıl
ben buldum galiba :)
- +1 yıl
pek mümkün olcağını sanmıyorum hep kıymet bilmezler çıkıyor.
- +1 yıl
bir şans bir de onun için yansın bu yürek bakalım :)
- +1 yıl
bende bağlanmam diyordum ama fena tutuldum belki şuanda yazdıklarımı da görüyor aşkımı haykırmak istiyorum onaaa <3
- +1 yıl
evettttttttttttttttttt :) ya nolur söyleyin sevsin beni nerden bulcak benim gibisini :)
- +1 yıl
hayır bende aşık olmak istiyorum işte ona söyle bana bu fırsatı versin lütfen çok mutlu olalım :)
- +1 yıl
aminnnnnn çok teşekkürler :)
Ben utanırdım karşımda gözlerimin içine bakarak keman çalan bir kız var süper utanır ve onure olurdum çok iyi düşünmüşsün.
01 Yorumla- +1 yıl
inşallah onun da hoşuna gider burada heryere aşk diye onu yazıyorum görünce olumlu tepki verir inşallah :)
Sen guzel bir kadinsin kendine guven lutfen ,,, eger kiymetini bilmezse gel bana cal olur mu ama biliyorum ki ona caldigin gibi olmaz:))
03 Yorumla- +1 yıl
ona hücrelerimle çalacam bakalım ben gelecek için konuşuyorum daha önce böyle coştuğumu hatırlamıyorum noluyor ulennnnnn bana :)
- +1 yıl
:))))
yapacağı şeylere aşık olunamaz ki. bir kızı görürsün aşık olursun tavırları hareketleri sohbeti hoşuna gider kendine uygun biri olduğunu düşünürsün. Aşık olma durumu doğal şeylere bağlıdır
05 Yorumla- +1 yıl
benim gibi yaparsa naparsın :)
- +1 yıl
umarım olur ona mutlu olaileceği bir hayat vadediyorum inşallah değerlendirir.
- +1 yıl
amin teşekkürler :)
etkilenilebilinir :) Bence aşkta sevgiden daha öte saygı olmalı
119 Yorumla- +1 yıl
o istesin her türlü mutluluğu sericem ayağına yeter ki yanımda olsun :)
- +1 yıl
ama ben sevdiğim adama naz yapmam üzülmesin sıkılmasın mutlu ve huzurlu olsun yanımda :)
- +1 yıl
yapar herhalde ama bana samimi olarak bakması ve yürekten sevmesi yeterli daha ne yapacak :)
- +1 yıl
seviyor işte en büyük özen bu değil mi kalbi sadece bana ait gözleri de öyle.
- +1 yıl
sadece sevmek yetiyorsa iyi sana. en büyük özen o değil ona saygı duymak gözlerine bakmak ne biliyim onu ondan daha çok düşünmek beklemediği anda çiçek almak beklemediği anda karşısına çıkmak sürprizler yapmak. sahsen ben dogum gunumde ya da beklediğim anlarda değil beklemediğim anlarda hediye alınmasını daha çok severim.. sonra ona şiirler okumak senn gibi keman çalarken bişeyler soylemeyi düşünen birisine nasıl sadece sevgi yetti anlamadım
- +1 yıl
hele bir sevgilim olsun yapar herhalde ne bileyim :)
- +1 yıl
heyecan biterse ben yokum zaten olmaz öyle sıradanlığı hiç sevmem
- +1 yıl
ben bayılırım sürpriz yapmaya ama farklı şeyler tabi ki de çılgınımdır birazda kafama eseni yaparım o da öyle olduğu için onu istiyorum zaten tek sıkıntı şehirler farklı
- +1 yıl
girdim bile ya aradığımı bulmuş olabilirim ne önemi var ki şehirlerin farklı olmasının o gelir benim yanıma
- +1 yıl
bence ikimizde yürekten istersek olur umutsuz olmak istemiyorum sanki evlenen herkes aynı şehirdenmi buluyor
- +1 yıl
Allah büyük yazdıysa kısmetime onu olur ve inşallah da olacak aradaki sevgi gerçekse mesafeler kapanır bence.
+1 yılSesin mükemmel ve seçtiğin şarkıda ayrı bir harika. Baris Akarsu yanilmiyorsam hayran olduğum şaya değer insanlardan biridir. Az daha söylemseydin keşkede dinleseydik.
07 Yorumla- +1 yıl
az ve öz oldu ona sakladım sesimi o istesi 24 saat söylerim rahmetli barış uğur getirir inşallah :)
- +1 yıl
Hmm anladım, takdir ettim seni. Sevdigin kişi gerçekten hak ediyor olmalı seni ki böyle güzel bir bayanı oldukça seviyor. Umarım mutluluğunuz daim olur. Ona söyledikten sora 1 parçada ben alabilirsem çok güzel olur :)
- +1 yıl
o da kabul ederse bütün mutluluklar benim olacak. o zaman sana konser veririirim konser :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Bu video sana belki yardımcı olacaktır. www.mynet.com/.../
Umarim yardımcı olabilmisimdir - +1 yıl
biliyorum bunu yaaaaa ağlamıştım izlerken inşallah aynı sonla biter benim hikayemde
- +1 yıl
Umarım :) Başarılar dilerim şimdiden.
- +1 yıl
snn ne yaptığın değil onun sana nasıl bakdığı önemli. bir erkek bir kıza tek bakışda aşık olur. oda sana aşıksa bu şarkıdan sonra zaten kavuşursunuz.
03 Yorumla- +1 yıl
değilse bile olur bence ya hayatında kaç kız keman çalıp şarkı söylücek ki :)
- +1 yıl
inşallah teşekkürler :)
Inanki o dedigini yapan bir kızdan mumkun değil etkilenmem. Hicte hosuma gitmez. Ama herkes bir degil tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
benim hoşlandığım kişi etkilensin kalanlar umrumda değil zaten ki o da beğeniyor :)
ben.. kız.. keman.. serenat.. asık olurmuyum bılmıyorum ama fena etkılenırdım dogrusu..
03 Yorumla- +1 yıl
inşallah o da olumlu bir tepki verir :)
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Birşey yapmasına gerek yok. Koşulsuz sevdiğine inanayım yeter. Benim için çok değerli olur. Ama aşık olma konusunda söz veremem..:)
00 YorumlaHer Erkek Farklı Şeylerden Hoşlanır mesela ben Sevgi Dolu Güzel Gülümseyen ve güven veren bir kıza aşık olurum :)
08 Yorumla- +1 yıl
bunlar bende mevcut ek olarak da ömrümü ona adamak istiyorum hayallerime onunla devam etmek istiyorum kabul ederse tabi ki :)
- +1 yıl
ona söylesene bu kızı üzme yazık diye :)
- +1 yıl
ellerine sağlık bütün site seslendi ya görsün artık beni değil miii bir şans versin :)
- +1 yıl
güldürdün gece gece sağol :)
+1 yılHiç tanımadığın, konuşmadığın insanlara bile aşık olabiliyorsun. Yani bişey yapmasına gerek olduğunu düşünmüyorum olacağı varsa oluyor:)
08 Yorumla- +1 yıl
peki arada mesafe varsa nolcak
- +1 yıl
Gerçekten aşıksa mesafenin önemi yok bence
- +1 yıl
ona seslensene burdan mesafe filan sorun değil bu kıza bir şans ver diye nolurrrrrr :)
- +1 yıl
Tabi sesleneyim hangi tarafa seslenmem gerek :)
- +1 yıl
buraya yazsan yeterli :)))
- +1 yıl
Dostum mesafe felan yalan, hem üzme bu kızı şans ver pişman olmayacaksın :))
- +1 yıl
ayyy ellerine sağlık çok sağol :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :)
mukemmel otesı
https://vocaroo.com/i/s06IjFZlJACk06 Yorumla- +1 yıl
kıskanmaaaaaaaaaaa yaaaaa mustisays çok sağol yorumların için istemezse de kendi bilir kemanıma sarılır ağlarım :)
- +1 yıl
yok yaaaaaaa senin sevgilin var oğlum bakmam ben sana hele o benim olsun ona daha neler yapıcam ben havalarda uçurucam yeryüzüne inemicek tek yapması gerekn kabul etmesi beni :)
- +1 yıl
inşallah yengede senin istediğin gibi olur :)
+1 yılgözgöze gelmek bakışları ile etkileyen gülümseyen , hoş ve güzel bir gülümseme ile bana bakan bir bayana açık olurum
00 Yorumla
+1 yıl1- Etkilenirim.
2- Kafam karışır.
3- Net cevabımı veririm.
Kesinlikle olumlu veya olumsuz olur diye bir kaide yoktur.
cut.00 Yorumla
+1 yılnaptın sen ya :) aşık olmasa bile aşık olduğunu sanır :)
018 Yorumla- +1 yıl
yani olur mu olmaz mı ilerisi için konuşuyorum ben :)
- +1 yıl
etkilenmeyecek adam tanımıyorum. aşık olduğunu sanmayacak adam da tanımıyorum ama sadece bunun için aşık olmayacak adam tanıyorum malesef. mesela ben. bir süreliğine sana hayatının en güzel zamanlarını yaşatırım. ama eğer daha önceden seni sevmiyorsam kesinlikle bir süre sonra aşk biter. tabi o süre zarfında seni seviyorsam o başka :)
- +1 yıl
istediğin herşey bende mevcut olursa peki olmayanları da ben tamamlarsam :)
- +1 yıl
öyle olursa tabii ki olurum :) ama bu çok ekstrem bir durum öyle bir şeyin olabileceğini hiç sanmıyorum ne yazık ki
- +1 yıl
ama var işte o da benim ona sadece beni sevmek düşüyor gerisini bana bıraksın ben cennet yapıcam bu hayatı ona :)
- +1 yıl
ne diyeyim en kısa zamanda senin gibi bir şey benim de başıma gelsin o zaman çok ihtiyacım var biliyo musun :)
- +1 yıl
biliyorum ve anlıyorum peki böyle bir kız çıktı ama şehirler farklı naparsın?
- +1 yıl
hiç fark etmez o saatten sonra :) o hatun benimdir benim olacaktır :)
- +1 yıl
ayyyy duymak istediğm sözler bunlar işte ama söylemiyor kiiiiiiiiiiii :)
- +1 yıl
o zaman büyük eşşeklik yapıyor. dediğin gibi bir hatun beni sevecek ve bana böyle şeyler yapacak dediğim gibi hayatta bırakmam peşini :)
- +1 yıl
ona da söyler misin bunu lütfen seslenir misin :)
- +1 yıl
kardeş bak bu hatun seni bu kadar seviyorsa ve bu kadar şeyi sadece onunla olman için yapıyorsa bırakma bu hatunu. sevmiyorsan söyle kız senden ümidini kessin. emin ol böyle bir hatun en kısa zamanda kendisini hak eden birisini bulur. aşk sadece mantık değildir kabul ediyorum. ama bu istisnai bir durum. hatunu görmedim güzel mi değil mi bilmiyorum. bir kadından isteyeceğin her şeye sahibim diyo. eğer öyleyse ben böyle hatunu kaçırmam. aklını başına devşir. bir daha da bulamazsın böyle bir hatunu hem de bu devirde.
- +1 yıl
helal be yüreğine ve ellerine sağlık onun yapması gerekn tek şey gitarını alıp yanıma gelmek bu kadar :)
- +1 yıl
aksi takdirde seni hak etmiyordur zaten :) yapmazsa da unut gitsin onu çok uzun süre yalnız kalmazsın garanti veriyorum :)
- +1 yıl
istmezse kendisi bilir bana talip çok :))))
- +1 yıl
Bende onu diyorum işte istemezse boşver gitsin. Eğer dediğin gibi bir hatunsan zaten talibin çok olur tabi :) ben bile talip olabilirim böyle ise :)
- +1 yıl
yalan yok neysem olduğum gibi söylüyorum bu yüzden ona da duygularımı söylemeyi düşündüm ama askıya aldım şimdilik.
- +1 yıl
ya madem öyle birisin boşversene o çocuğu afedersin ama eşşek midir nedir :) bak bugün pazar hava fena değil çık dışarı başka birilerine şans ver :) mesela konuştuğun birilerine :) kahve içmeyi çok sever bir tanesi hatta sana da ısmarlayabilir eğer istersen ;)
etkilenir. bir kız bana gözleriyle gülmserse bende aşık olurum.
05 Yorumla- +1 yıl
inşallah etkilenir ya :)
- +1 yıl
evet noldu birden bana yaaaaaa duygu patlaması yaşıyorum :)
- +1 yıl
umarım devamı gelir ya yarım kalmaz :)
Valla etkilenmekten ziyade şu yaz ayından dondurmadan daha hızlı erirdim senin karşında. Bunu bence yapmalısın. Bir kız benim için bir müzik aleti çalsa ona bir ömrümü bağışlarım.
06 Yorumla- +1 yıl
çok sağol inşallah o da aşık olur ya sadece sevecek beni başka bir şey istemiyorum :(
- +1 yıl
yazarım tabi ki. hatta burdan ona seslensene sonucu o yazsın beni havalara uçursun :)))) nolur yaaaaa bunu yapsın :)
- +1 yıl
Allahım aradığım adam o buna yürekten inanmasam bu çılgınlığıda yapamzdım teşekkürler herşey için :)
+1 yılBenı Asık edecek Adam Her yonden benı tatmın etmelı tek bısey degıl yataktada mutfaktada becereklı olacak arkadas erkek olacak.
01 Yorumla- +1 yıl
mutfakta iyimdir hemen hemen her yemeği yaparım yataktada iyimdir tatmin edemediğim kimse olamadı :))
Moralini bozmak istemem ama bence sadece keman çalsan daha çok etkilenir gibi geliyor bana...
06 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani sesim kötü mü :(
- +1 yıl
En az benimki kadar...https://vocaroo.com/i/s0g2pAMxhiMD
- +1 yıl
ilk defa kötü diyen biri oldu sesime!!!
- +1 yıl
kusura bakma da çıplak olarak şarkı söylemek kolay değil bizim sesimizle oynamıyorlar hacı o sanatçılar gibi belki bu yüzden sana kötü gelmiştir.
ben bana acılan kız adrianA lima olsa yüzüne bakmam kız dediğin ağır baslı olacak... sonra ben zaten ona acılırım... hiç kızın acılması olurmuymus?
00 Yorumla
+1 yılmüziğe aşık ve iç içe biri olan ben kesinlikle etkilenirdim
09 Yorumla- +1 yıl
çaldığın bir alet filan var mı?
- +1 yıl
gitar bağlama birde kemanda 3-5 şarkı
- +1 yıl
oooooo süpermiş gel grup kuralım birlikte solistlikte yaparım ben :)
- +1 yıl
olur neden olmasınki neredensin ses rengin hoşuma gitti
- +1 yıl
istanbuldayım şu an :) sağol dinleyenler beğenirler birde acun beğnirse tamamdır :)
- +1 yıl
bende bursada 2.5 saat varmış çok değil yani :) ama grup olmak buradaki konuşmalarımız kadar kolay değil tabi fingerstyle derslerine başlıycam bir öğrensem onu tamam herşey çok güzel olucak :)
- +1 yıl
bende ses eğitimi almak istiyorum kemanı daha da ilerletmek filan çok iş var çokkkkk :)
- +1 yıl
olur zamanla inşallah.)
- +1 yıl
inşallah :)
Bunun tek ama tek bir cevabı var sevgidigim zaman bana vefa gösterirse degişilmez olur şu an aşık oldugum kız gibi
03 Yorumla- +1 yıl
onlar zaten olacak tek yapması gereken kalbinde bana yer açmak başka bir şey istemiyorum :(
- +1 yıl
kalbinde sana yer açması içinde aranızda bir anlaşmanın olması gerekiyor ama evlilige dayalı veyahut kısa süreli birliktelige dayalı bir anlaşma teklif etmen ve onunda bunu kabul etmesi gerekiyor aksi taktirde olmaz bu iş böyledir kabul ettir ikna et bir şekilde ne bilim çiçek miçek al falan
- +1 yıl
neeeeee benmi çiçek alayım ne isterse yapmya hazırım kim der ona bunu hayatı boyunca bana bir şans vermesini istiyorum sadece
Ister keman. Cal istersen baglama. Erkek boyle seylerden etkilenmez ornek ben. Goz goze gelmek etki yaratir ama erkek sizi beyenmediyse saksafon calsaniz bos yani :)
12 Yorumla
+1 yılSevsin yeter be :D bir kiz harbiden sevsin baska bir vasfi olmasin yine de asik olurum sanirim :D
012 Yorumla- +1 yıl
peki benim yaptığımı yapsa sana nolursun :)
- +1 yıl
Seni basima tac ederim ne yapaym :D Her kiz sevdigi adama boyle seyler yapmaz. Yapani zor bulunur :))
- +1 yıl
o benim olsun da bir ona hayatı cennet yapıcam tek bir şey istiyorum karşılığında sadece benim olmasını.
- +1 yıl
Bu yolda devam :D
- +1 yıl
durmak yok yola devammmmm :) ama yol arkadaşım yok nerde :(
- +1 yıl
Nerde? :))
- +1 yıl
benden uzakta şuanda :)
- +1 yıl
Zaman her seyin ilacidir diye klise bir cevap vermicem :D Bekliceksin artik yapcak bise yok :D Kolay gelsin :D
- +1 yıl
ona seslensene üzme bu tatlı kemancıyı seni çok seviyormuşşşşşş deee :)
- +1 yıl
Enişteeee :D Bu tatlı kız seni çok seviyo senin haberin yok :D Keşke bizim de böyle sevenimiz olsaaaa :D Ama yok ki :(((
- +1 yıl
ellerine yüreğine sağlık aşık olsun ulen bana :)
- +1 yıl
Yine bekleriz iyi geceler :D
kızın özellikle bir şey yapmasına gerek yok aşık olmak için neden aramam olacağı varsa zaten olur diğer türlü kısa süreli bir ilişkiden öteye gidemez
07 Yorumla- +1 yıl
benim yaptığımı yaparsa :)
- +1 yıl
ama istediğin diğer özelliklerde var kızda hatta fazlası böyle düşün :)
- +1 yıl
o bana aşık olsun yaaaaaaa :)
- +1 yıl
ciddimisin sence onu kendime aşık edebilir miyim :)
+1 yılbir şey yapmasına gerek yok ben aşık olurum olacaksam. olmayacaksam da ne yaparsa yapsın olmaz...
03 Yorumla- +1 yıl
benim yaptığımı yapsa :)
- +1 yıl
etkilenirdim ama aşık olmazdım :D
- +1 yıl
neyse o aşık olsun da :)
biz kediyiz ya at önümüze bir yumak aşık olalım hemen size
08 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ya ben öyle düşünmüyorum ama
- +1 yıl
başlangıçta sana biri böyle yapsa etkilenirsin ve aşık olmaya başlarsın bence
- +1 yıl
sen inanmada o inansın aşka burdan seslensene ona bu kızı üzme fazla diye bnece çok geçircek bu yazıları okuyunca :)
- +1 yıl
tanımadığım birine seslenmem onu ne kadar derinden etkiler bilmiyorum ama senin için sesleneyim.
henüz daha tanışmadık seninle dostum şu kısa hayatımda aldığım en gerçekçi ve acı dersi sevebileceğin birini bulduğunda onu asla bırakmaman gerekiyormuş ve onu hepsinden önemlisi onu hiç ama hiç üzmemeliymişin sonra neden dersen bir kez bıraktığında onu bir daha ne zaman göreceğini bir daha asla bilemezsin hiç bir zaman yarını garantisi yok ve onu üzdüğünde sonunda asıl üzülen sen oluyormuşun o yüzden güzel kardeşim bak seni seven birini bulmuşun onu asla bırakma ve üzme olur mu. - +1 yıl
ellerine sağlık yüreğine sağlık çok güzellllll :)
Valla kız güzelse hemen aşık olurum gerisi beni ilgilendirmez :D
022 Yorumla- +1 yıl
güzel ama birde bu dediklerimide yapıcak üstüne :)
- +1 yıl
gider gelir hepsi var hacı :) ona hayatı cennet yapıcam bir kızda neyden hoşlanyorsa bende bulacak sadece sevmesini istiyorum o kadar becerebilirse
- +1 yıl
odun kalas ne olursa olsun kabulümdür tek sorun şehirler farklı yanaşmıcak diye korkuyorum :(
- +1 yıl
ben istanbuldayım şu an yemin ediyorum o olsun kafamı bile çevirmem aynı şeyi o da yapar herhâlde burdan seslensene ona üzme bu kızı diye şok geçircek zaten tahmin etmiyor çünkü :)
- +1 yıl
Buradan romantikkız nikli ismini bilmiyorum hadi çiğdem diyelim onun sevgili adayına sesleniyorum. Bak bu kız temiz güzel gideri var fıstık gibi her türlü işini görür hamarattırda yumurtadan makarnasına kadar titiz olm bak bu kızı üzersen ben teklif ederim :D ıhmmm şaka bir yana adam ol kızı üzme kalbini kırarım. Aferin şimdi kızı iyi seyret ve dinle kalbinin derinliklerinde ona ait bir parça bulacaksın. o parça zamanla dağılacak vucüdunun her yanına bigün toilette çıkacak senden dağa taşa topraga ırmaga karısacak. bir gül o ırmaktan su içeçek o gülden polen arının 7 karısı 121 ocgu olacak ve doğaya katkıda bulacak. Bu doğal bal çoğalınca şu genelde flash tv de çıkan bal reklamları artık karşımıza çıkmayacak. Bah bah bah tek bir hareketin nelere mal oluyor görüyon mu? Üzme bu kızı aldatma alırım aklını. Hadi şimdi git bir elini yüzünü yeyka. AFERİN.
- +1 yıl
ayyyyyyyy çok güzel yaaaa ona göstermem lazım ellerine sağlık :)
- +1 yıl
evet göstermiyim mi sence?
- +1 yıl
seviyorum diyorum şakası mı kalmış o da bilmeli bence :)
- +1 yıl
peki sağol bakalım hepsini nasıl okucak :) böyle çılgınlığıda kimse yapmaz yahu :)
- +1 yıl
mesaj yaz o zaman :)
- +1 yıl
yaaaa saçmalama lütfen hepsi çok güzel napıyım :)
- +1 yıl
:)))))
+1 yılOyle kemanla felan olmam oncelikle hareket ve tavırları cok onemli tabi ayni sekildd fizikte haa bunlar 10 numads olursa keman calmasada olur
00 Yorumlagerçekten hayalimdeki kız ile birlikteyim... ben onun güzelliğini iyi niyetini ve samimiyetini çok sevdim... kesinlikle doğru bir karar verdim...
03 Yorumla- +1 yıl
Allah daim etsin mutluluklar sende bana dua et :)
- +1 yıl
aminnnnnnn sağol :)
Yanlış anlama hiç etkilenmedim çünkü senin varlığın farkında değilim olsaydım belki?
02 Yorumla- +1 yıl
sen değil zaten o etkilensin benden :)
+1 yılbeni dövmeye gücü yetecek , beni dövmekle tehdit edecek. O zaman aşık olurum :D
04 Yorumla- +1 yıl
yok artık :) benim yaptığımı yapsa naparsın :)
- +1 yıl
şarkıyı bitirdikten sonra , yanına gidip boynundan iki elimle tutup dudaklarına yapışırım :)
- +1 yıl
ohhhhhhh mutlu son :)))
- +1 yıl
hemde ne :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç birşey yapmasına gerek yok kızlar erkeklere sonradan aşık olduğu doğrudur ancak erkekler ilk bakışta sevmezse bir daha hiç sevmez aşık olmaz!!!
00 YorumlaSanat , müzik benim için değerlidir.
Seste öyle gelse söylese etkilenirdim heralde07 Yorumla- +1 yıl
benim sesim nasıl :)
- +1 yıl
ona seslensene burdan bir şans versin bana söz pişman olmucak :)
- +1 yıl
ya olsun sen seslen ne var sevaba gir gece gece :)
- +1 yıl
sen yaz buraya linki atacam bir zahmet okusun hepsini emek harcadım o kadar :)
+1 yılKız Meliha bu senin sesin mi :) Sesine aşık oldum valla :)) :P
010 Yorumla- +1 yıl
bak ya yine isim verdiiiiiiiiiiiii :)))) evet benim sesim tabi ki:)
- +1 yıl
tamam tamam kızma bir daha kine melo derim sana :)) kız sen bu sesle görmeden gönül alırsın bak :)
- +1 yıl
onunkini alııyım da dua et olumsuz olmasın :)
- +1 yıl
kim bu şanslı çocuk :)
- +1 yıl
kendisine göstercem sonra bu soruyu okusun isim vermiyim de inşallah olumlu bir karar verir ben onunla her türlü gitmeye varım
- +1 yıl
İstanbul'damı tanıştın yoksa kız :) umarım mutlu olacağın bir sonuç gelir :)
- +1 yıl
inşallah :)
- +1 yıl
burdan ona seslensene bu kızı üzme sadece sev diye :)
- +1 yıl
Enişte adayı arkadaş sana sesleniyorum; Bak bu Meloş üzülecek kız değil ona göre üzme len onu anlaştık mı? Meloşu sev canımı ye :)))) :P
- +1 yıl
sağolllllllll inşallah ters tepmez çok ağlarım yoksa :(
+1 yılYapmayın böyle şeyler sonra bırakıp gidiyosunuz olan bize oluyo hep :/
05 Yorumla- +1 yıl
o beni istediği sürece yanında olacam asla gitmem ömürlük sevicem.
- +1 yıl
İnşallah:) neler gördü bu gözler neler duydu bu kulaklar keşke sözünde durabilsen
- +1 yıl
beni tanımıyorsun ki neyse o bilsin yeter :)
- +1 yıl
O yüzden diyorum inşallah:) mutluluklar ;)
- +1 yıl
inşallah sağol :)
bilemedim :) hem aşk öyle olmaz ya ısmarlama gibi ne bilim
00 Yorumla
+1 yılKalbi sadece bana carparsa. Gozleri sadece bana bakarsa. Omrumu alsin gik demem.
05 Yorumla- +1 yıl
onlar zaten var üstüne birde benim yaptığımı yaparsa :)
- +1 yıl
Al omrumu koy omrunun ustune:)
- +1 yıl
bunu o da dese bana var ya dünyalar benim olcak ama demiyor :(
- +1 yıl
Der der
- +1 yıl
hadi inşallahhhhhhhhhhhhh :)
sesin kötüyse sakın yapma seni dinlemek zorunda kalır.
05 Yorumla- +1 yıl
koydum kardeş sesimi :)
- +1 yıl
teşekkürler amin Allah rahmet eylesin. onun kadar olamasak ta işte söyledik birşeyler.
- +1 yıl
iyi geceler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz konuşsun, sevgi dolu olsun yeter... İki tane bak üç bile değil istediğim..
08 Yorumla- +1 yıl
2si var 3. de benim yaptığımı yapsa nolur peki :)
Cevap sahibi+1 yılBir şey olmaz benim sesim güzel onun sesinin güzel olmasına gerek yok ben ona serenat yaparım..
- +1 yıl
o da sana yapsın ne var aşka bak be serenatlarla dolu olcak vayyyyyyyy :)
Cevap sahibi+1 yılhayır seranat yapmasın güzel söz söylesin, sende ne meraklı çıktın serenat diye..
- +1 yıl
evet çok meraklııyım :)
Cevap sahibi+1 yılmeraklı Ayşen ne olacak..
- +1 yıl
ne bu tepki ya kızma tamam sana da çalarım gizlicim :)
Cevap sahibi+1 yılyok bana çalma sevdiğine çal, daha anlamlı olur, kalpten çalarsan kulağından kalbe gider seni unutmaz.. :) :)
bakışları tabiki yalnız benim için bak yeşil yeşil (:
07 Yorumla- +1 yıl
peki benim yaptığımı yapsa :)
- +1 yıl
ona bu linki atıcam hoşuna giderse dünyanın en mutlu kadını ben olacam :)
- +1 yıl
inşallahhhhhhhhhhhhhhh Allah hepimizin gönlünden gçenleri yapsın :)
- +1 yıl
insan aradığını bulunca nerden bulduğunun pek önemi kalmıyor yeterki karşılıklı olsun :)
Gözlerimin içine manalı manalı bakarsa çok etkilenirim.
00 Yorumlavocaroo. com/i/s1hrXInSNCMn sabah akşam beni dinlerse :)))
00 YorumlaBana yapacagı bişey sonucu aşık olucaksam. Gerek yok..
00 Yorumla
+1 yılBana yemek yapsın kafidir.
017 Yorumla- +1 yıl
o zaten mevcut benim yaptığımı da yaparsa üstüne :)
- +1 yıl
Yani ben olsam orda köle olurdum o kadına ömür boyu.. Ama her erkek hoşlanmıyor bu tür şeylerden..
- +1 yıl
o hoşlanıyor sesime de bayılıyor ama nasıl olcak bilmiyorum :(
- +1 yıl
Güzel düşün güzel olsun☺
- +1 yıl
peki aynı şehirde değilseniz nolcak :(
- +1 yıl
Videoya alsan olmaz mı?
- +1 yıl
yok o beni dinledi ve sesimi çok beğendi de tek korkum arada mesafe var diye başlamak istmeyebilir acı çekmemek adına
- +1 yıl
Çokmu uzak? Ne sıklıkla görüsebilirsiniz?
- +1 yıl
uzak işte maalesef :( gelsin yanıma ben bakarım ona yaaaa :) bu sorunun linkini göndercem inşallah olumlu cevap verir ben olsam böyle biri için dünyanın öbür ucuna giderim :)
- +1 yıl
Harikasın sen☺Allah gönlüne göre versin inşallah ☺
- +1 yıl
sağol ona seslensene bu kızı üzme sev onu diye :)
- +1 yıl
Kamera nerde oraya dogru sesleniyim☺uzaktaki dostum.. Sözüm sana.. Ne tür bir zamanda yasadıgımız belli.. Bırak seven insanı bulmayı, karşımızda insan bulmak bile zor oldu artık.. Kadınlar söylenenin aksine kolay sevmez dostum.. Eğer seviyorsa ve bunu sana dile getiriyorsa sımsıkı tut onun elini.. Hiç bırakmamak üzere tut.. O sana bu ölümlü dünyada yaşıyacagın en kıymetli şeyi verecek.. Huzuru.. Hep sev onu.. İncitme olur mu?
- +1 yıl
yaaaaaaaaaa çok güzellll ellerine sağlık bana aşık ol ulennnnn :)
- +1 yıl
Olur olur emin ol o kadar dil döktük beraber ☺
- +1 yıl
aynen olsun linki atacam yarın Allah yardımcım olsun :)
- +1 yıl
Amin. Hayırlısı olsun ikiniz içinde☺
- +1 yıl
aminnnn sağolasın Allah razı olsun :)
+1 yılBu sese kim olsa vurulur şimdi. :)
08 Yorumla- +1 yıl
sağol ya sen ilk defa duyuyorsun bir de beğendiğine sevindim :)
- +1 yıl
Kim olsa beğenir şimdi hanımefendi. :)
- +1 yıl
inşallah kalbimde ki adam da beğenir yoksa boşuna herşey.
- +1 yıl
Seni beğenmeyen ölsün. :)
- +1 yıl
ölsün ulennnnnn :)
- +1 yıl
ona seslensene burdan hocamı üzme diye :)
- +1 yıl
Üzmeyin len kadıncağızı...
- +1 yıl
hehehehhehehehe :)
+1 yılgözlerimin içine bakarak gülümsemesi yeterli bence
00 Yorumlamasumca ve aşkla bana bakması
04 Yorumla- +1 yıl
masumca bakışlarla sana keman çalıp şarkı söylese nolur :)
- +1 yıl
o da olacak inşallah :)
Nooooluyo kız burda? :))
02 Yorumla- +1 yıl
olanlar oldu bana abi :)
Emin olmadan yapma bence burada gaza gelip de...
00 YorumlaSadece keman daha iyi olur bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem