bBir kız nasıl ayarlanır ve ya bir kızla nasıl tanışılır? Mesela kafedeyken, parktayken, alışveriş merkezindeyken veya her hangi bir yerdeyken bir kız nasıl ayarlanır veya bir kızla nasıl tanışılır? Bu saydıklarımı tek tek ayrıntılı olarak cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz?
Cevabın nedir?
Saydığın mekanlara gidip göz alışkanlığı yaratman gerek dış görünüşün iyi olmalı, göz alışkanlığından kasıt burada kıza kendini gösteriyorsun gözü sana iyice alışmalı onun olduğu saatlerde orada olmaya özen göstermelisin, öncelikle seçeceğin hedefdeki insan hakkında az çok bilgi sahibi olman gerek beraber olduğu ve ya konuştuğu biri var mı nelerden hoşlanır bunları araştırma yapıp bilgi edinmen gerek nokta atışı yapmak istiyorsan yoksa direkt gidip senden çok hoşlandım, ve ya adres sorma bahanesi ile muhappet açmak çok saçma günümüz kızları aptal değil tecrübeli biri değilsen kız senin konuşmandan bile seni anında çözer abazan sınıfına girmeyeceksin çıktığı olmasa bile sana var der diyelim parkta spor yapıyorsun o da aynı senin gibi spor ile uğraşıyor tabi konuya hakim olman gerek örneğin hareketi yanlış yapıyorsun doğrusu bçyle kızın ilgisini çeker ben bu ortak yöndür ben bu şekilde hiç tanımadığım biriyle sevgili oldum tabi kıza yanaşmadan önce sağına soluna iyi bak yanlızmı yanında biri var mı kız arkadaşı varsa gitme çünkü olucağı varsada bozar arkadaşları çok kıskanç olurlar şöyle bir konuşma geçer aman canım herkese aynısını yapıyordur boşver o kankileri yok mu tam bir iş bozucudurlar.
Senin konuna gelecek olursak ayarlamak istediğin kız hangi ortamda bana özelden yaz ssana taktik vericem zor bişey değil meraketme21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılfazla düşünmeye tereddüt etmeye gerek yok. ama pratik zekanın gelişmiş olması lazım, mesela kız bir mağazada çalışıyorsa ve o gün işe başladığını bir şekilde öğrenmişsen kendin de bir yerlerde çalışmışsan konuya oradan girebilirsin çünkü onun da anlatmak dertleşmek isteyeceği bir konu olacaktır bu.
veya en basitinden olayı tamamen sen kurgulayabilirsin onu kesinlikle rahatsız etmeden adres sormak yardım istemek falan gibi dikkatini çekebilirsin önce, sonrasında da hakim olduğun bir konudan kızın da sana karşı tavrına göre muhabbeti ilerletebilirsin ama bu biraz yetenek biraz tecrübe biraz da sezgi işi5411 Yorumla- +1 yıl
Zeki erkek işte
- +1 yıl
Evet haklı +1
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
teşekkürler :) beğenmeyenler genelde kendisi yapamayanlardır :) ya cesareti yoktur ya yeteneği :)
- +1 yıl
katılıyorum reiiss aynen öyle aynısını ben yapmıştım yani adres sormuştum kız mağazadan ayrılana kadar bana baka kalmıştı...
- +1 yıl
İyi anlatmışsın da kızın karşısına geçince konu üretemiyoruz işte :D
- +1 yıl
bir +1 de bende. adamın xpler baya uçtu :D
- +1 yıl
Teşekkürler herkese. Onu yapabilmek de ayrı bir yetenek ama sonradan geliştirilmez diye de bir şey yok :)
+1 yılYani karşındaki kişiye göre değişebilir. mesela çok gördüğümüz herkesin önünde diz çökme olayı kimilerine göre hoş karşılansa da herkes bir olamıyor ne yazık ki. Bura da yaklaşımın tavrın önemli bence samimi olmalısın. Ama aşırıya kaçmamalısın. ciddi tavrını da korumalı güzel bir konu bulup o şekilde yaklaşmalısın. Aniden olmuyor maalesef. Birazcık sabırlı olman gerekli. Sevgilisi olup olmadığını bir şekilde arkadaşça öğrenmeli yaklaşımını arkadaşça yapmalısın. Hoşuna gider mi bilmem ama aşırıya kaçmadan hoş ve gerçekçi iltifatlar hoşuna gidebilir belki. Gözler çok önemli :): Umarım hak ettiğini umduğunu bulursun dosttum kolay gelsin..
82 Yorumla- +1 yıl
Tşk. ler :)
+1 yılabuk subuk hareketler yapmamalısın. nazik ve kibar olmalısın herşeyden önce tabi birde bakımlı herneyse bir kız dikkatini çekti mesela. önce hafif gülümseyerek ona bak tabi çok uzun sürmesin söyle 4-5 saniye falan sonra kızın haraketlerine falan bak zaten belli olur ya da birdaha bakış at sonrada yanına usulca git ve hafifçe gülümseyerek merhaba de :) çok nazik ve kibar ol kızla konuşurken sonra sohbet falan et işte :D asfdsfdgdf saçma sapan bir anlatım ama denesen kaybedeceğin bişey olmayacağını umuyorum bir başkası bana böyle yapsa ondan hoşlanabilirim bile yani._. neyse ben aradan usulca çekiliyim en iyisi.-. saygılar
84 Yorumla- +1 yıl
haklısın tabi ne bileyim saçma sapan bir cevap hiç sormadım say :D adfdfgfgghf
- +1 yıl
ya benim ses hafif kalın yani yaş 21 ama ses 30 gibi duruyor bu kaba gelirse kıza nolacak. sorun olmaz değil mi ben kibar bir insanım aslında
- +1 yıl
sorun olmaz tabii ki sesin yüzünden niye öyle yapsın ki böyle düşünmende doğal tabi :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
92Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Kızla nasıl tanışılır?
2 türlü tanışma yöntemin var ya direk seni gerçekten çok hoş buldum, saçın çok güzeldir, bakışlarından çok etkilendim diye direk amacı belli eden fakat beden dilinle, mimiklerinle bunu taşıyıp sakin bir şekilde tanışabilirsin.
Örnek; Bana öyle bir bakışın vardı ki, gelip tanışmasam bugün uyuyamazdım diyip elini uzat ben xxxx de.
Yalnız bu sapıkça, abazaca bir şekilde olmayacak bunu anladığını umuyorum
2. olarak fikir alıp tanışabilirsin,
Örnek; vitrinlere bakan bir kızın yanına gidip kuzenime bir hediye alıcam sen ne önerirsin diyip medenice tanışıp daha sonra ilerletebilirsin.
Tanışmak ve ayarlamak birbirlerinden çok farklı şeylerdir, gidersin kızla tanışırsın hatta face ya da telefon numarasını bile alırsın fakat yeteri çekiciliği sağlayamamışsan o telefon açılmaz, facebooktan mesajlarına cevap verilmez.
Çekicilik çok farklı şey onu burada anlatmaya kalksam fiyuuuuuuu
Daha geçenlerde bununla ilgili 3 tane makale yazdım. Yayınlanınca linklerini atarım :))
Benden sana bir tavsiye, salla tanımadığın kızları sosyal çevrende ki kızlara yazıl. Hem onu tanımak için zamanını kaybetmezsin hem de reddedilme ihtimalin çok da az olur.42 Yorumla1. Evre (Ortam) ;
Bulunduğun ortamda avını keşfetmelisin. Okul, cafe, kurs, otobüs, sokak, tramvay (vs. vs.)
2. Evre (Bakış ve Bakış Açısı) ;
Avını keşfettiğinde onu güzel ve çekici bulursun. Ona bakarsın, gözlerinin içine bakarsın. Sonra o da sana baktığını farkeder. Utangaçlık ve heyecan duygusu yaşarsın ama yüzünü çevirmemelisin. Sana baktığında gülümse ve bakmaya devam et. Bu onunla ilgilendiğini gösterir:
3. Evre (Tesadüf Geliştirme, Olay Çıkartma)
Okul : Teneffüste yanlız yakaladığın anda yanına doğru git ve yürürken birşeyini düşür ve farketmemiş gibi yap. Böylece "birşeyini düşürdün" gibisinden ufak birşey çıkarırsın. Teşekkür edersin ve sonra...
Cafe : Siparişini verirsin ve (1.2. evreleri gerçekleştirdikten sonra) siparişin gelir, birşeyler yer ya da içersin ama bakışlar sürekli devam eder. Cafeden çıktıktan sonra...
Otobüs (Vasıta vs.) : (Evreler gerçekleştikten sonra) indiği durakta inersin bir süre takip edersin, buranın yabancısı olduğunu ve falanca yeri (uydur) sorarsın. Yardım istersin ve sonra...
4. Evre ( Tanışma, Kaynaşma, Yoğunlaşma, Süblimleşme) ;
(3. evre sonraları ) : [Tanışma]... Adını sorarsın tanışma faslına geçersin. "Sizi daha önce görmüşmüydüm, tanışıyor olabilir miyiz?" gibisinden binbir türlü uydurma ve bahanelerle muhabbeti arttırma ve uzatma yöntemleri...
5. Evre (İletişim bilgilerini alma) ;
Tanışma faslında bir süre muhabbet sonrası tekrar görüşme, tanıştığına memnun olma gibi yan evreler sonrası iletişim bilgilerini düzgünce istersin.. (Muhtemelen verir. Vermezse bir kere ısrar edersin baktın olmadı başka avlara...)
6. Evre (Mesajlaşma) ;
Azar azardan çok fazlaya doğru ilerleyen zamanlarda mesajlaşma, muhabbet iyidir. Birbirinizi bu evrede daha iyi tanırsınız...(Dürüst ol)
7. Evre (Buluşma) ;
Buluşursunuz. Bir cafede, sahilde, parkta. Sohbet edersiniz, birşeyler ısmarlarsın. Buluştuğunda susmayacaksın. Sürekli olarak muhabbet içinde olmalı ve kızı sıkmamalısın. Bu buluşmalar haftada bir kez gerçekleştirilir.15 Yorumla- +1 yıl
8. Evre (Birden Fazla buluşma Sonraları) ;
Çıkma teklifi. Şık ve bakımlı olunur. Güzel parfüm, iyi bir saat, yani şık olucan. Buluştuğunda ufak bir hediye.. Kısa bir muhabbet sonra sahil kenarında deniz karşısında arkanda saklı bir demet çiçekle diz çökersin çiçeği uzatırsın ve "Benim herşeyim olurmusun?" gibisinden birşey söylersin.
Muhtemelen düşünmem lazım der ama bu kadar mükemmel ve kusursuz bir şeyden sonra hala düşünmem lazım diyorsa yani o kızın gözü yükseklerdedir ama sen bilirsin yani. Herneyse işte o ilişki bankodur. Evini arabayı satarsın tutar yani. Çıkarsınız sonra. İlişkiye başlama sonrası soruların için ayrı bir soru sorarsın artık. Neyse bu kadar üşenmeden yazdım artık en iyi cevap yaparsın kardeşim. İstanbul'da oturuyorsan reelden yardımcıda olurum. Hadi iyi bayramlar. - +1 yıl
Ooo isini biliyorsunnnnnnn
- +1 yıl
helal kardeşim çok iyi anlatmışsın. ama tavsiyelerine uymadan önce senin hakkında biraz bilmek isterim. kendinden bahseder misin, bu dediklerini çok çekingen biri yapabilir mi? sonra sen hayatında kaç kere yaptın ve başardın bu dediklerini. ya da yaptın mı
+1 yılKızın sevgilisi falan olmadığından eminsen sakın kendini kasma dünyanın en güzel kızı dahi olsa senin ondan üstün olduğunu düşün ve kibarlık yapcam diye rezil olma.. Oturabilirmiyim falan deme direk otur. bir anda açıkca onu ''beğendiğini'' söyle. Çok güzel olduğunu falan söleyip saçmalama sadece beğendini ve tanımak istediğini.. Sakın cevap beklicek cümleler kurma. Tanışabilirmiyiz falan gibi direk istediğini alcak gibi konuşmaların ağır ve vurgulu olsun gözünün içine bak ve Seni tanımak istiyorum de.. öyle çok sert yapmadan reddedecek olursa istemiyorum falan gibi izin verme bastır alırsın:) ama bağırıp çağırcak gibiyse topukla:) İlk tanışmada algı yönetimi çok önemlidir konuşmayı sen yönet o ne olduğunu anlayamasın sana cevap vercektir ve 2. buluşmada sana şunu itiraf etcektir. Ya birden geldin ben kalakaldım ne dediğimi bile hatırlamıyorum:) Tabi bunları sana baktığını farkettiğin birine yapcaksın öyle bodozlama kafana göre birine değil:) Bu benim işim dostum yoldan cevirdiğimi bilirim:)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahat ol, akıcı ve akıllı ol, içinden geldiği gibi davran ( insanlık çıkma tabi ) ortak bir konu bul geveleme esas konudan uzaklaşmadan eğlen eğlendir. göte göğse dalıp gitme sarkmadan iltifat et. herşeyden önce gözlerini yakala. fırsatları gör ve değerlendir. tebessüm edip günaydın, merhaba, saçların çok güzel, bugün hava iyi/kötü v. s. demekten çekinme gir bir yerinden. empati yap.
ör: yeri bilen bilir. yer : zincirli kuyu metrobusten zincirlikuyu mezarlığa doğru yürüyorum. hava fena yağmurlu ve şemsiyem var. açtım şemsiyemi yürüyorum önümde yağmurdan yüzünü doğru dürüst süzemediğim kalıplı irice sevdiğim cinsten bir hatun gidiyor. biraz hızlanıp yakaladım, gözlerimi şemsiyeye doğru dikip beraber yürüyelimmi diye seslendim şemsiyeyi ona doğru uzattım cevap vermeden. gerek yok dedi. ama böyle ıslanırsan mutsuz olurum deyip şemsiyeyi eline tutuşturdum dönüp baktı ve güldü o an kafeslediğim andı. yürüdük öyle ben ıslandım bir güzel köprünün altına gelince durup çok ıslandın ama benim yüzümden dedi. ıslanmak değilde fena üşüdüm bir çay ısmarlarsan seni affederim dedim, bu sefer aynı şemsiyenin altına 2 kişi girip o aradada koluma girdi gidip yakın bir yerde çay içtik. numaralar faceler falan aynı haftanın sonunda yemek için anlaşıp geceyi beraber geçirdik. bikaç kere daha görüştük sonra beraber iyi eğlendik. örnek çok bu sadce bir tanesiydi. herşeyden her fırsattan malzeme çıkar eğlencelik bişeyler illaki vardır bunları gör.
ama sakın ha sakın ayarlıycam tavlıycam diye ümit verme kandırma yalan söyleme.10 YorumlaÇok ilginç bir tanışmamız oldu. markette geliyordu ara sıra ama ben onu tanımıyordum, tanımadığım bir kız bu kadar dikkatimi çekmemişti sanırım... bende markettimize geldiğinde yanından geçerken öyle ayakkabısına ayakabımla bir vurdum takılmak için (bunu az çok konuştuğum kızlara şaka amaçlı yaparım) sonra ertafında bir döndü sen benim ayağıma nasıl tekme atarsın l*n diyep geldi bana tekme attı:) tam o günden sonra onun bana ilgisi benim ona ilgim arttı..
öyle böyle aşık olduk herhalde ya...
"Kader çıkardı karşıma şuana kadar çok kişi çıktı karşıma seninde çıkmıştır ama sen bunun farkında olman gerekk..."26 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahhahahahahah Yarım saattir gülüyorum bilader sen bana tekme nasil atarsin l*n diyip tekme atmak nedir :DD
- +1 yıl
Bide o nasıl tanisma seyidir hoslandigin kiza tekme atarak
- +1 yıl
:) hayir kiz bide dönüt vermiş ya ulan o ani gormek isterdim
Senin zakana sempatikliğine özgüvenine bağlıdır o
Üniversite dönemiydi malum öğrencilik garson olarak kafede başladım her gün kızlar felan geliyor sıradan birgün fakat ilk defamı dikkatimi çeken bir kız gördüm hayatımın ilkiydi müdür onun duyabileceği şekilde masalarda ki tüm şekerleri topla demişti. Bende onun dediğini köle gibi yapmak zorunda olduğumdan toplamaya başladım ve o gözümün takıldığı masaya geldim ben daha söylemeden masasında tek duran şekeri uzattı bende aklımdaki cin fikirlikle 3-4 yaşındaki çocukların konuşmasını yani apzını yayarak ''Annem bana dediki üniversiteye dittiğinde tanımadığın kızlardan şeker alma dedi'' diyince bu bir kahkaha aldı benim adım... dedi tanıştık. Ve bu ilk ve sondu şimdi ayrıyız.00 Yorumla
+1 yılAslında ne söylediğinin hiçbir önemi yok biliyor musun? Nasıl söylediğin önemli. Hatuna birşeyi söylerken saçma bir sebeple de olsa bir şekilde tenine temas et ve ondaki duyguları harekete geçir. Bir kadının tenine yapacağın ufacık bir dokunuşun ruhunda yapacağı etkiyi en romantik sözler dahi yerine getiremeyebilir ;) Benim stilim bu enazından. Beğendiğim hatuna bir şekilde dokunurum. Hem hoşuma gittiği, hem niyetimi daha iyi anlaması, hemde onun hoşuna gitmesi için. Muhakkak ufakta olsa bir dokunuş şart :))
21 Yorumla
+1 yılDostum ciddi bir şeyler düşünüyorsan eğer ilk önce dost olduğunu kanıtlayacaksın çünkü kızlar yaratılış gereği herhangi bir yabancıyı dost olduğunu kanıtlayana kadar düşmanı olarak görür...
ama eğer bir kaç bişeyler yaşamak istiyorsan o potansiyeli gördüğün kıza direk teklif et belli ederler kendilerini fazla kasmana gerek yok konuşmadan da hiç tanımadığın bir kıza pat diye teklif edebilirsin tabi öncesinden selam filan ver...
Burası değişik bir ülke olduğu için %95 i filan tersler %3ü reddeder geriye kalan %2 ile bişeyler yapabilirsin00 YorumlaKesinlikle kivrak zekali olmalisin. Kizin giyiminden takisimdan dovmesinden oturusunden ne tarzda ne tarafta hangi sarkilari dinler ne izler cok iyi sentezlen lazim. Kendine gven ama ukala olma. Sempatik ve ilgili dusunceli davran ama kilibik kedicik izlenimide verme
41 Yorumla- +1 yıl
Tek yetenek olsun yeter yuzsuz ol komik ol 😄
kendine güvenme, hırslı olma, iyi giyinme; güzel, akıcı, vurgulu ve mantıklı konuşma. bunlara sahip olduktan sonra da tavlayacağınız kıza ilgi gösterme ve böylece onun kendisini sizin için önemli biriymiş gibi sanması. yapmamanız gereken şey ise tavlamadan önce çıkma teklifi etmek. bunu yapmayın.
25 Yorumla- +1 yıl
Keşke bunu bana 12 sene önce biri söyleseydi, öğretseydi de o hatunu kaçırmasaydım. Hatuna direk çıkma teklif ederek yüzü koyun yere yapışmıştım... Çok acı bir deneyimdi çok...
- +1 yıl
aşırı düzgün olmak zorunda mı diksiyon?
- +1 yıl
oldu canım ulan bunları yapacama tanısmam yalnızlıktan olurun daha ıyı * k bu ne lan
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana ilgisini belli eden ve ilgilenen kadınla işe başlarsın. Zaten onu içselleştirip anlarsın. Birde şu var ayarlayayım diye kasma o zaman çok tat alamassın ve ayarlayaım diye yola çıkarsan o zaman zorlanırsın ve genelde olmaz olsa da sonuçsuz kalır. İstersen tecrüben olsun. Alışveriş merkezi şu bu farketmez ilgisi yoksa ve doğru zaman değilse zaten istersen telefonunu al o işin sonu gelmez. Kısacası burada nasıl bir kadın istiyorum daha doğru soru ve kafada ayarlamaya çıkayım diye düşünceyle çıkma etrafına bak gözlemle, akışına bırak.
00 Yorumla
+1 yıldostum oncelıkle kendının onde oldugu yonlerı bul atıyorum güzel konusyosun sempatıksın karızmasın güzel gülüyosun iyi sohbet edıosun vs. begendıgın bırı olursaa senı farketmesını calıs yani gorsün senii o ilk görüştee bir birinize uymlu oldugunuz elektiriği alırsan bı sekılde duruma gore karsısına cık bı bahneyle sohbet et sonra tel ısteye bılırsın =) keısnlıkle uyumsuz oldugun cıtası yuksek yanı senı begnmıcek bı kızın ayagına gtme zman kaybıı bıde red edılınce kötü hıssedersın dengi denginee.)
00 YorumlaÖzgüvenini güçlendir. Özgüvenin yerindeyse zaten bir kızla konuşmak için bulduğun ilk fırsatta konuşursun. Hayatta insanın önüne aslında tonlarca fırsat çıkıyor bir insanla tanışmak için ama biz göremiyoruz. Ama dersenki abazayım çok kız olsun etrafımda sana verebilceğim en iyi tavsiye kız kanki yap. Kız kızı çeker kızlar kızlarla tanıştırır girişken olursan zaten iş bitmiştir birazda muhabbet iletişim gücü karizmanda varsa tamam kız çevren genişler. Ama kendine güvenmeyi öğrenmen lazım ki bunun içinde seni iyi hissettiren, güçlü hissettiren uğraşlar edin :D
11 Yorumla- +1 yıl
aslında ilk etapta bir sevgili yerine 5-10 tane samimi olduğum karşı cinsten arkadaş dost olsa daha iyi olur.
- 71 Yorumla
- +1 yıl
Baya iyiymis :)
+1 yılbak daha dün markete gittim marketin önüne şeker standı koymuşlar sonra gayri ihtiyari dedim ki "bayram şekerleride gelmiş" hemen oradan yani şeker standından benim yaşlarıma yakın olduğunu tahmin ettim bir bayan hoşgeldiniz dedi onlarıda ilk defa gördüğüm için " siz hoşgeldiniz dedim :) neyse uzatmayayım bugün hesapta şeker almaya gittim şekerle beraber hatunun telefon numarasını aldım :):)
00 Yorumla
+1 yılÜniden kız arkadaşıma bileklik almak için takı mağazasına girmiştim , orda bir kıza '' bakar mısın? Sence kızlar bu bileklikten hoşlanır mı? '' kız denemişti bir kaç bileklik. Öylelikle bile muhabbete girebilirsin. Tabi benim kızla tanışma gibi bir amacım yoktu. Rahat olmalısın aslında.
00 Yorumla
+1 yılMagazadayken kiz kardesime hediye alacagimda yardimci olabilir misiniz dersin yardimci olurkende muhabbet edersiniz bu kadaaar basit :)
67 Yorumla- +1 yıl
Keopss :D Acaip ileri görüşlüsün.
- +1 yıl
Hakkaten cok ileri goruslusun :) illaki almak zorunda degilsin misal bide maviye bakayim dersin :D
- +1 yıl
dostum ama o sadece çalışan kızlar için geçerli. normal sağda solda oturan takılan kızlarla nasıl tanşcaz
- +1 yıl
Yok satis sorumlularini kastetmedim alisveris yapan kizi kastediyorum rica etseniz kimse olmaz demez :)
- +1 yıl
haa bak o iyimiş. peki sence yanımda bir arkadaşım olursa mı yoksa yalnız gidersem mi daha cesur olurum... bunu bilemiyorum
- +1 yıl
Tek basina gidersen kizi korkutmamis da olursun :)
+1 yılArtık a ilk görüşte aşk veya b karşı sınıftaki kızla görüşmek istiyorum devri kapanmış, % 80 çoğunluk olarak insanlar internet üzerinden bu tarz şeylere meyilli olduğu için
twitterdan iç dünyasını , instagramdan dış dünyasını takip edecek gereken zamanda iletişime geçeceksin00 YorumlaHocam bahsettiğin konunun genel bir rehberi falan yok. Çok değişken bir konu tamamen sezgisel bir şey. Yani pratik zeka, tecrübe, yetenek, sezgi, gibi şeyler gerektirecek bir durum. Her şeye başlamadan önce kızı bir izlemelisin. Hakkında bol bol bilgi toplayıp kızın yaklaşık ruh halini kestirebilirsen. Bu ilk etkileşim için biçilmiş kaftandır. Her şeyden önce kızı anlamak gerekir. Kızı anladıktan sonra zaten sen ne yapacağını biliyor olacaksın. Güven bana. Empati kur.
00 Yorumlabir kızla tanışmak için ilk önce yakışıklı piç serseri olmak gerekiyo. diğre türlü hiç bir kızla tanışamazsın. mesela benim kız çevrem yok nedeni kızların benden sebepsiz yere nefret etmesi kin duyması dış görünüşüme bakarak sapık demeleri. hangi kıza selam versem beni azarlar tersler. belli bir çevrem değil bütün kızlar yapıyo bunu.
12 Yorumlaortamda güzel kardesim ortam da :).. yoksa oturdugun yerden kız kesmekle olmaz bu iş :) 2-3 sap reina ya da gitsen anca oturup içersin elemanlarla makara yaparsın.. kızlı erkekli güzel bir ortamın olcak ya da bir sekilde girceksin.. o zaman illa karsına cıkar birileri
00 Yorumlakısa konişim kızın veya erkeğin karşılıklı hoşlantı olursa aralarında herşey çorap söküğü gibi arkası arkasına gelir zaten ama kızla konuşurken kibar olacaksın (yumuşak değil kibar) olacaksın yanlış anlaşılmasın
14 Yorumla- +1 yıl
herkes Kibarlık diyor ama kibarlıktan kasıt nedir burada açıklarsan sevinirim.
- +1 yıl
kardeşim yani kızların odun veya ayı dedikleri insanlardan olmicaksın oda nasıl olur konuşman giyim tarzından ve bakımlımısın deilmisin ona bakarlar kızlar nasıl konuşacaksın onuda söyliyim yom değil yorum lu konuşacaksın yani İstanbul türkçesiyle giyiniş tarzında modaya uyacak eski tarz olmicak yeni tarz olacak bakımda şöle olur ka yaşındasın bilmiorum ama saçların ve sakalların biribirine karışmıcak saçlar şuanın modası olacak sakallarda kirli sakal baya açıklayıcı oldu sanırım
- +1 yıl
tamam sağol kardeşim az çok hepsine sahibim o saydığın özelliklerin. yakında şansımı deneme vakti. yaş oldu 21. gençlik elden gitmeden atak yapmak lazım
bakıs acısı onemlı sen surmek ıcın ıstıyosan var yanına vereceksen cıkalım yoksa yok.. egerkı gercek manada hayat arkadası arıyorsan sempatıklık yapman lazım guzel seyler teklıf etmeden once bı bahane bulup tanısman kendını gercek manada tanıtman lazım..
00 Yorumla
+1 yılvalla ben kız arkadaşımla, arkadaş ortamında oturuluyodu tanışmıyoduk elinde telefon vardı aldım elinden telefonu numaramı yazdım kendimi aradım bende numarası çıksın diye sonradan ona verdim ama o da birşey hissetmiş ki 2 saat sonra yazdı bana kaydettinmi numaramı diye :) ama bence deneme sen ters tepebilir :))
10 Yorumlaönce hatun kişi niyetine niyet edilir ve sonra onun seni farketmesini sağlacak ufak bir jest gibi bişiy gözleriyle gözgöze gelip onun senin gözlerini okuyuncaya kadar bak. ve geri cekil o kendi gerisini getiricektir eğer hoşlanmıssı.. baktın yok umursamıyor sonrakı tavırları sana göre cilve yok yol vergitsin erkek adam dizçökmez :))
10 Yorumla
+1 yılBence yanına git ve aynı şehirde yaşıyoruz neden tanışmıyoruz de.. çok hoş olur keşke biri bana da öyle dese... eminim çok hoşuna gider..
215 Yorumla- +1 yıl
Ayni şehirde yasiyoruz senin gibisini görmedim neden tanismiyoruz reddederken kendinle celisirsin ;)
- +1 yıl
Reddetmem, kendimle de çelişmem ;)
- +1 yıl
He tamam ozaman
- +1 yıl
Tokat yemeyiz demi böyle bir durumda
- +1 yıl
Hangi şehirdesin :)
- +1 yıl
Orjinal olduğu için güzeldi, herkes sorarsa büyüsü kaçar...
- +1 yıl
Kaybedenler kulubunde vardi bu tarz bişi ikimizde içiyoruz neden birlikte icmiyoruz muydu neydi galiba
- +1 yıl
Hepimiz yatıyoruz neden birlikte yatmıyoruz...
- +1 yıl
Hmm evt yanliş hatirliyomusum demekki
- +1 yıl
hahahaha iyimiş hatta aynı ülkedeyiz neden tanışmıyoruz diyeyim belki güler ve sempatik gelirim tanışırz. madafakir sen hangi şehirdesin bu arada.
Genellikle ilk görüşte aşka inananlardan olduğum için özellikle bir çaba sarfetmem :) Çünkü diğer türlüsü geçici oluyor ve sağlam temeller üzerine kurulmayan ilişkinin sonuda çabuk geliyor.
00 Yorumla
+1 yılönce bir kız nasıl ayarlayabilirim düşüncesini bırak. bir kızdan nasıl hoşlanırım sevmeyi aşık olmayı nasıl yaşamalıyım bunları düşün. bir bayana hak ettiği gibi yaklaş. değerli gör değer ver.
01 Yorumlagüçlü bir duruşun olmalı kendinden emin olmalı rahat ve cool tavırları olmalı bazende daha basit olabilir bazı kızlara bir iki güzel söz bir iki kaçamak bakış biraz ilgi işe yarar (sevdicegi yoksa)
10 Yorumla
+1 yılYalan kabiliyetin iyiyse, dümeni iyi yapabiliyorsan sadece çene gerisi hikaye, ve sen bu soruyu soracak kadar pasif biriysen bence kafana sık öbür dünyada onlar seni bulur adamım
00 Yorumlakaderinde var ise zaten kendisi gelicektir. fatih terimi çağırsan o bile kader'der. taktiğin ham maddesi...
10 Yorumla
+1 yılbir kız ayarlanmaz veya tanışılmaz
bir işle uğraşırsınız o an kendiliğnden arkadaş olursunuz
muhabbeti ilerletmek açılmak sizin elinizde00 Yorumla
+1 yılUl*n kız tavlayabilmek için bunu günün sorusu yapmışsın helal olsun mk :D koptum ya.
20 Yorumla
+1 yılDün akşam nışanda ayarladım. Daha önceden tanışıklığımız vardı, biraz sohbet. Sonra fotoğraf ve fotoyu gönderme bahanesi ile numara isteme. Anladı tabi hatun. Yanağımdan öpüp numarayı verdi. Kolay oldu asdafghjklş.
10 Yorumlakank tanışmayı bende bilmiyom :D bana hep kzlar teklif etti :D nasl ayarlanır kısmına gelirsek orası yetenek işi :D konuşmayı iyi bilmen lazım :Ddd
04 Yorumla- +1 yıl
Teklif edenlerden biride benim :*
- +1 yıl
İfşa etmeyeceğim kendimi :P
Tornavida, pense, yan keski, oksijen kaynağı :)
şaka bir yana insana 20 saniyeliğine deli cesareti yeter ;)20 Yorumla
+1 yılKasma kasma kasma, kasmadan da olur iste.. Bence en etkileyici faktor; konusmadir. Bir erkek duzgun konusuyorsa 1-0 ondedir gibi.
10 Yorumla
+1 yılEğer bizim kızları kast ediyorsan boşuna uğraşma onların ayar düğmeleri bozuk. Tıp çare bulamıyor.
00 Yorumla
+1 yılcentilmen olduğunu göstermelisn güçlü gözükmelisin kendine güvenn çekinmee vee eğlencelii olmalısın :))
39 Yorumla- +1 yıl
Fiziksel olarak?
- +1 yıl
bakımlı olmalısnn kızlar genelde kaslı erkeklerden hoşlanır saç stiline flan önem vermelisn iddalı giyinmelisnn..
- +1 yıl
abi kas olayı harbiden işe yarıyo tavsiye ederim
- +1 yıl
ewett :))
- +1 yıl
:D ilk sorulan soru göğüslerini oynatabiliyomusun :D
- +1 yıl
yokk bee :D :D
- +1 yıl
valla bana en çok sorulan soru :D sen ne sorardın :D
- +1 yıl
benim içİn olması yetrliydii yani oynatmasada oLur :D
- +1 yıl
hahhaha :D ama oynatınca daha bir seksi oluyo kabul etmek gerek :D
Birisi profilime girip son sordugum sorunun cevabini verebilir mi? Meraktan catliyacam cevaplayan olmadi hadi kizlar yaa boylr olmiyo
00 Yorumla
+1 yılDostum ayarlamak kelimesi hiç olmuyor...
Evvela buradan başlamalısın.
:)00 YorumlaOlum adam ol efendi ol bırak onlar gelsin sana paranla şaklabanlıkla kız ayarlıcaksan ve oda o şekilde gelcekse hiç gelmesin eksik kalsın kendin ol kardeşim en önemlisi bu
10 Yorumla
+1 yılen iyi cevap seçilene göre bakarsan kız çoktaaaaaaaaaan ya başka erkek bulmuştur ya da gözden kaybolmuştur düşünmeyle vakit kaybedemezsin zaten yapmacık olur öyle be
00 Yorumla
+1 yılİlk önce selam deyip yanina git ama sakin utangac olma ve kizi guldurecek espriler yap ama asiriya kaçma ve ona elini ver adini soyle el sıkısin ole sonra dertlesin agdvs
32 Yorumla- +1 yıl
eksiledim. çünkü utangaçlk insanın içinde vardır eğer çocuk utangacsa neden senin için değişsin ki önemli olan kendi olması.
Ayarlama diye bisey yok karsilikli olan bisey bu karsindaki sana ilgi duyuyosa ayarlamaya gerek yok zaten eğer ilgi duymuyosa istesende ayarlayamassin.
10 Yorumlaben arayıp konuşmuştum numarasını arkadaşımdan almıştım da aradım naber dedim oda iyi felan derken sonra whatsapp tan mesaj attı bağladım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya kız soğuk bir tipse caymayın olum. gelin belki çok yalnızız alla alla
64 Yorumla- +1 yıl
şşş bağyan gel sana bir çay ısmarlim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun sırrını bur da açıklayıp, sitedeki tüm hatunlarla, diyalog kurmanı izleyemem, nitekim ekmeğime taş atamam, kişi başına düşen hatun oranın da azalma çok, potansiyel her erkek rakibimdir, bütün güzel kadınlar benim olmalı :p
00 YorumlaOrtak bir şeyler bulmalısın ya da şaşırtmalısın. Durduk yere genelde imkan olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılŞekilin varsa olur senin iyi mekanlara gidip takilman yeterli onlar ayağina gelir zaten bakışlarıyla keserler
00 Yorumlabu zamanda kız ayarlamamı kaldı kardeş. İşin varsa elin ayağın füzgünse her türlü muameleyi çekerler sana sen fazla kasma onlar ağa düşüyor zaten
10 YorumlaSonuç odaklı olmassan ayarlarsın ama ben bu kızı hemen kendime ayarlamam lazım laf seçim dersen hiç bir bok olmaz Yüzsüz ol azimli ol asla pes etmeee koçumm hadi görim seni :D
10 Yorumla
+1 yılKızlardan saat gibi bahsettigine göre bu biraz zor sende paraya odaklan derim :D
01 Yorumla
+1 yılKizi yanina cagir bakkala sigara almaya yolla donerse senindir donmezse bilki hic senin olmamisdir
10 Yorumla
+1 yılFazla kasmayacaksın, doğal olacaksın. Olacaksa gerisi gelir zaten.
10 Yorumlaönce yemesi lazım bunu yapabilmen için. taktikten daha önemlidir aslında. taktik bir şekilde bulunuyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit yanına biraz muhabbet et lafı o işe getir kibarca sizi düzebilirmiyim de verirse eywallah vermesse kibarca ayrıl bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılGüçlü olmalısın. Her anlamda ama.. Bir de özgüvenin olacak kardeşim ;)
00 YorumlaBakis atarim isine gelirse kendi cabalasin baskada ugrasmam
02 YorumlaSenin ayarlamana gerek yok, çok acele ediyorsun. Sevdiğin karşına çıkacaktır elbet.
12 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem