Benim çevremde pek kız yok ama ben kız arkadaş istiyorum fakat olmuyor, aslında çevremde kız olmamasının sebebi kızlarla konuşmayı bilmememden, utanmamdan veya ailemden dolayı değil, tercih etmemiş olmam. Tercih etmememn sebebi ise ergen yaşlarındayken tanıştığım kızların saçma saçma çöpçatanlık yapmaları. Böyle şeyler bana ergence ve basit geldiği için bir süre kızlarla takılmadım ama artık hepimiz olgunlaştık ama sorun şu benim kücüklükten beri doğru düzgün kız tanımamış olmam. Kızlarla nasıl tanışırım benim tek gördüğüm kız annem ve sokakta yürürken gördüğüm kızlar yani gündelik hayatta aynı ortamda durduğum herhangi bir kız bile yok. Yardımcı olun lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkürler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Düzgün arıyorsan en temizi herkes için geçerli, bir aktivite/hobby yap kendine sonrada gruplara katıl dışarıda. Etkinlik vs olur. Örn: Oyunculuk dersine tiyatroya gidersin ilgin varsa insanlarla tanışırsın bunu çoğu şeye uygulayabilirsin.
Genellemeyi bırakman lazım ne kadar cliche de olsa dediğim şey. Herkes farklı sonuçta genelliyerek ömür geçmez. Bir kez aldatıldın diye tüm hayatını partnersiz mi geçirceksin? Doğru düzgün kız tanımamış olman senin bulamamandan bunu böyle kabul et her şey çok daha kolaylaşır. Düzgün yerde arıcaksın ki iyiler arayınca bulunmuyor. Üstteki hobby örneği mükemmel bu tarz birilerini bulmak için.
Kızlara karşı ön yargını biraz azalt bence
Ben de aynısını erkek arkadaş için sorsam?
Üstte aynısını yazdım.
Düzgün arıyorsan en temizi herkes için geçerli, bir aktivite/hobby yap kendine sonrada gruplara katıl dışarıda. Etkinlik vs olur. Örn: Oyunculuk dersine tiyatroya gidersin ilgin varsa insanlarla tanışırsın bunu çoğu şeye uygulayabilirsin.
Kızlarda ilk tanışma daha kolay çünkü erkeğin risksiz bir şekilde yaklaşması lazım toplum bakış açısı erkeğin yaklaşımını 30 kez düşünmesini sağlıyor düzgün biriyse. Takılmalık istiyorsan sizin iş baya kolay iki zaten barlara vs gitsen hemen ayarlarsın. Düzgün istiyorsanda iyi yerlerde olman lazım kendinde. İlk adımı atan kadın hep 1-0 başlar erkekler alışık değil.
@SkyCk tam tersi erkeğe adım atmaya çekiniyorum sanki doğru olmaz gibi ya da basit kız gibi falan düşünür mü diye
başta hoşlanıyo gibi düşüne bilirler ama bence gidip konuşmak en mantıklısı hoşlanma kısmını geçtikten sonra knk faslına geçmesi kolay tabi karşındakinin abaza olup olmadığına dikkat etmen lazım basit kız mevzusuda bence biraz önce normal biraz sohbet etmeye çalış erkeklerle yani kısa sohbetler çakmak iste konuş o sırada vs bence böyle böyle daha rahatlarsın yani