Arkadaşlar çekingen utangaç değilim bi kız gelip konuşursa sohbet muhabbet ediyorum ama onun dışında gidip bi kızla sohbet muhabbet edemiyorum daha doğrusu ne konuşucağımı bilmiyorum ne yapmalıyım bu durumdan sıkılmaya başladım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
artık hersey sosyal medyadan gidiyor, sosyalden muhabbetı kurarsan bulustugunda devamını getırırsın
Burdaki erkeklerin herşeyi ciddiye alması şaka mı 🤦🏻♀️?
Bu soruma cevap verebilir misin?
Senin soruna gelince kizlarin yanina gidip konusabilmek mi istiyorsun?
Ne konuda ciddiye alıyorlar anlamadım
Bir kız gelip konuşursa sohbet muhabbet ediyorum ama gidip kendim konuşamıyorum
Böyle bir soru sormuştum. Buraya yazarsam sorunun linki gibi olur diyr düşündüm ama olmamış
Sende reddedilme korkusu olabilir
Reddedilme korkusu değilde daha çok ne konuşmam gerekiyor bilmiyor gibiyim o yüzdende gidip konuşmuyorum çoğu zaman
Hiç kız arkadaşın olmadı mı ya da kız kardeşin yok mu
Kız kardeşim yok kız arkadaşım oldu ama dediğim gibi biri gelip sohbet edince oturup konuşuyorum ama gidip kendim konuşamıyor gibiyim
Aranda duygusal bağ olmasa bile konuşamiyorsun anlaşılan. Bu bendede vardı eskiden ama iş hayatına girince geçti. Sende çalıştığın ortama kadınlar girdiğinde mecburen konuşacagın icin bunu aşacaksındır. Çekinme. Onlarında erkek arkadaşlarından farkı yok gibi düşün. Yanlış anlaşılma korkun var mı?
Hayır yanlış öyle bir korkum yok ama bir kız gelip konuşursa konuşuyorum onun dışında pek konuşmuyorum işle ilgili konuşuyorum tabi ama gidip tanışma konusunda bilmiyorum
Ne iş yapıyorsun? Yanlış anlaşılma korkun yok, reddedilme korkusu yok, geldikleri zaman konuşurum diyorsun. Peki seni engelleyen ne?
Aslında bilemiyorum bazen çok ilgili oluyorum bazende hiç konuşmak istemiyorum gidip tanışmak vb şeylerine giremiyorum onun dışında çekinme veya bir korkum yok kuryelik yapıyorum
her şey tamam aslında ama gidip tanışma konusunda ne konuşmam gerektiğini bilmiyorum gibi geliyor tanışmayı bilmiyorum
şu an tanışmak istediğin biri mi var peki onun üzerinden ilerleyelim. Yardımcı olmaya çalışayım
Aslında yok şöyle söylemek istiyorum birini görüp hoşlanıyorum veya biraz konuşuyoruz diyelim sıkılıyorum veya sarmıyor şu an doğru düzgün ilgimi çeken biri olmuyor
İnsanlardan çabuk soğuyan birisin o zaman. ya da senin kafa yapında biri karşına çıkmadığı için o uyumu yakalayamıyorsunuzdur. Birde şunu farkettim sen hep senin yanına gelen kızlarla konuştuğun için senin hoşuna gidecek birini bulman zorlaşıyor. Oysa ilk adımı sen atmış olsaydın karşındaki kişiyi sen belirlemiş olacağın için konuşma isteğin artacaktı ve uyum daha kolay olacaktı. Bir soru daha soracağım. İnsanlara üstten bakan biri misin? Veya senin kesin kuralların var ve insanlar onu aştığı zaman o kişiden sıkılıyor musun?
Bence biriyle tanışmadan önce o kişiyle kafa yapımızın uyuyor mu diye bi ölç. Emin olduktan sonra yanina git ve bi merhaba de. Zaten bu kişi senin kafa yapında biriyse sohbet hemen ilerleyecektir. İlerlemezse bile bu kişiyi ölçerken onun hakkında bilgi sahibi olacaksın. Nelerden hoşlanır vs vs o konular hakkında konuşmaya çalışabilirsin. Eğer sana çok ters bir durum yoksa konuşmaya devam et. İnsanlardan çabuk sıkılıyorum cümlesinde biraz ego gördüm gibi. Eğer bunu alışkanlık haline getirirsen emin ol hayatında kimse uzun süreli kalmaz. Ve sen hep böyle hissedersin
Hayır tabikide insanlara üstten bakmıyorum ama yapmacılıktan ve boş havalara giren insanları sevmiyorum konuştuğumuzda yetersiz cevaplar ve kendinden emin olmayan yani belirsizliği sevmiyorum
Egodan değil aslında ben kimseyi küçük görmüyorum yani demek istediğim hoşlanıyorum diyelim belli bir süre sonra o hoşlantı geçiyor konuşasım gelmiyor
Biraz konuşuyorum ama sanki istemiyor gibi oluyorum ama hoşlandığım oluyor sonra geçiyor etkisi gibi oluyor
Şöyle baktığın zaman ilgimi çeken biri olmuyor onu anlatmak istiyorum ondan dolayıda gidip tanışmak çok zor geliyor ama benle gelip konuşan kızlarla öyle bir şey olmuyor konuşuyoruz ama bir süre sonra sıkılıyorum güzel veya çirkinlikle alakalı bir durum söz konusu değil kendi içimde birden bir soğuma bıkkınlık geliyor gibi oluyor
Dün uyuyakalmışım kusura bakma son yazdıklarına dayanarak birsey sorcam diyelim biriyle konuşuyorsun ve her şey güzel giderken bi anda yapmacık geldi veya olumsuz bir yanını gördün o kişiden direk uzaklaşıyor musun?
Yani konuşmayı kesip hayatından çıkarıyor musun?
Ya öyle değil şimdi mesela konuşuyoruz ama olduğu gibi değilde yapmacık davranıyor veya soğuk yapıyor evet uzaklaşıyorum
Evet o kişiden direk uzaklaşıyorum
Yok ne kusuru sorun değil
Bence peşin hükümlüsün eğer bundan sonra biriyle tanıştığında böyle bir durum olursa hemen sogumamaya sabretmeye çalış. Çünkü insanların her anları birbirine tutmaz. Seninde öyledir. Bazen çok iyisindir bazen cok çekilmez birisindir. O yüzden insanlara biraz zaman ver şans ver. Baktın her zaman böyle ve bu senin hoşuna gitmiyor. Onunla konuş halletmeye çalış. Kızlarla tanışamama sebebin de bu önyargı olabilir. Ne konuscam hadi konustum diyelim yine sogurum zaten falan dusuncesi olabilir bunlarin hepsini kafandan at ve kendinden farkli birsey yapmayi dene
Bu arada nickini öğrenebilir miyim bana birini hatırlattında
Birde kızlarla tanışmak zor geliyorsa bundan kaçma. Hoşuna giden biri olunca ne konuscaz diye düşünme git ve yanina gelen kızlarla konustugun gibi konus zaten tanisalim desen o da konusur seninle ilerler gider. Konusma olmuyorsa zaten doğru kişi değildir
Hayır o düşüncede değilim şöyle anlatayım mesala konuşuyoruz diyelim instadann saatlerce dönmemesi veya kısa kısa cevap vermesi birebir konuşurken davranışı vb şeyler bir anda soğuma getiriyor ve çoğunlukla biraz konuşunca farklı biriyle olan samimiyeti vb şeyler soğutuyor aslında
Fake hesab bu zaten birine mi benzettin
Evet birine benzettim ismin ne peki yaz hemen silerim taniyorsam söylerim
Farklı biriyle olan samimiyeti sende soğuma yapıyorsa ondan hoşlanıyor olabilirsin
Gidip konuşasım gelmiyor çok tuhaf geliyor ve kızların çoğuda farklı tepkiler verdiği için anlam veremiyorum yani hoşlanıyormu hoşlanmıyor mu anlam veremediğim içinde konuşma veya davranışlardan dolayı heralde birden konuşmayı kesmek istiyorum
Bunu hemen anlayamazsın ama kızlarda hemen göstermek istemez bence sabırlı olmayi öğrenmen gerekiyor hemen kesmen yanlış
Eğer buna kendini alıştırırsan ileride evlensen bile uzun süreli olmaz eşinden de hemen sogursun
Sen hemen her şey olsun herşeyi net bileyim istiyorsun
Evet netlik istiyorum çoğu zaman aslında
Haklısın biraz sabır göstermem gerekiyor ama genelde net olmayı tercih ediyorum
Zannetmiyorum ist esenyurttayım ben tanıyor olamazsın
Bu konularda fazla sabır gösteremiyorum
Gerçekte tanıdığım birine benzetmedim merak etme burdan birine benzettimde sende kimliğini açıklamak istemiyor olabilirsin saygı duyarım
Sorum rahatsız etti sanırım. Kusura bakmayın
kusurluk bi durum söz konusu değil aslında belirtmek istemedim sadece
Burdan biri değilim zaten yeni katıldım buraya
Tamam benzetmiş olabilirim sana bir şey sorabilir miyim
Erkeklerle ilgili bir soru
? ?
Kusura bakma unuttum girmeyi
Tabi sorabilirsin dinliyorum
Hiç anlamam
Benzer durum bende de var