Neden tipsizim bu kadar :((( kimse bana bakmiyor :D habsbahsnna
Bir tip ne kadar ulan fiyatini soyleyin bana :D
Bir tip ne kadar ulan fiyatini soyleyin bana :D
Aşkın tiple çok alakasız olduğunu öğrendiğim bir can ciğer Seda'm var. Güzel kızları severim, benimde güzel olduğumu söylerler ve tesadüf hep en yakın arkadaşlarım en az benim kadar güzel oldular. Ama aşka gelince hiç birimizin o güzelliği bir halta yaramadı, hep kötü niyetli dış görünüş odaklı sığ insanlarla savaştık durduk, güzellik bize insanların gönlünü değil başka organlarını kabarttıran bir etken oldu, her ne kadar dişi özelliklerimizi pasif konumda tutsakda... (elbette bunların içerisinde masum sevenler ve içimizi görebilenlerde vardı ama geneli akbaba)
Ama birde Sedam vardı, bildiğin çirkin, kocaman (bana sevimli gözüken) göbeği var, kısa boylu, yuvarlanır gibi yürür, yüzüde oldukça sert ve kirli durur, çekici duran neredeyse hiç bir yanı yok. Ama çevresinde ise hatrı sayılır deli divane aşıkları var.
Çünkü biz güzel sayılabilecekler için, erkeklerin genelinin ilk baktığı ve hedeflediği yer bedeni idi, ama Seda da kimse bedenini hedeflemiyor, bu yüzden onun kalbini görebiliyorlardı. O yüzden aynı zekaya aynı huylara sahip olmamıza rağmen, bana göre daha çok deli gibi sevildi o kız. Ve ben benden daha güzel kız arkadaşlarımı değil, yolda geçsen asla yüzüne bakmayacağın Seda'ma imrenip onu tatlı bir duygu ile kıskanıyorum.
Kopyala yapistirmi yaptin?
hayır ne alaka?
Egerki bunu benim icin yazdiysan en buyugunden bir tesekkuru hakedioaun :)
Rica ederim.
En iyi cevap verilmiş bence. Bu yorumun üstüne bir şey yazmak haksızlık olur. tebrikler @re-polyanna
@gerekmiyor cahiller bıktım sizden bıktım avutun kendinizi
Sen ciddimisin?
Bence tipsiz falan degilsin hatta yakisiklisin ve senden daha yakisikli biride cikar bence saclari yaptirdinmi kesim, fön vs. ve belkide 3 günlük top sakal sana cok yakisir bence ve zevklide giyiniyorsan kimse tutamaz seni 👌👌
Sen kendini tipsiz buldukca baskalarida seni öyle görür biraz hayata positif bak aynanin karsisina gec ve kendine iltifat et ☺️
3 gunde tuy cikior koseyim :)
Ha diosunki Ciksan karsima yok demem ;)
Yok yalnis anladin beni o anlamda söylemedim
Ne anlamda soyledin
Tamam ya agliyorum :D
Niyetim sana sullanmak falan degil. Sadece yakisikli oldugunu söyledim. Niye agliyorsun ki?
kanka Makara geçelim dedik ama ciddiye aldın :P
Hahaha 👍👍
ama diyorsunki azcıkta olsa giderin var :D
Anlamadim bunu?
neden kızlar hep aynı şeyi yazıyor , birisi diyorki neden tipsizim kızlar bana bakmıyor öbür taraftan başka bir kız yazıyor (-kızlar tipe bakmaz , önemli olan iç güzellik ) bu yalanlara haylen inanan erkekler varmı? Bunları yazan kızlarda haftada 1-2 sevgili değiştirenler. ama yanlış anlaşılma olmasın bunu bütün bayanlar için yazmıyorum sadece benim şahit olduğum tipler için yazdım. bu yazdıklarım benim için gerçek olan şeyler sizleri bilemem
Zaten bu sayfadakilerde aynı eksi sozluktekiler gibi cahil pis insanlar kaynıyor burada olduğu gibi
Kızlara güvenme erkeklerede güvenme ama en çok kızlara
O kadarda tipsiz değilsin lan biraz saçlara baktırsan azcık baksan kendine yakışıklı bile olursun :)
Sagol kanka :D
Stilimi begenior hatunlarim :D
Cevap
7Cevap
Hayat be herkes başkaları gibi şanslı doğmuyor kanka :(:( biz fakir doğduk tip olarak :(:(
Ahh ahh kanka kader ortagim benim :D
:(((((((
Tip satılsa alacagına laf ebesi ol biraz diline yogunluk ver ;)
herif teşekkür geçmiş beyler dağılın :)
Hela vela vel vela
Tivorlu ismaili dinle pampa
Kanka youtube yaz ve akisina birak sonra
Kulaklarinin pasi silinsin ;S
Napalım böyle yaratılmışsın.
:(((( agliyorum :D
benim tipimden hoşlanan gızlar var panpa
yuh sen mi tipsizsin? :-)
Evet yaaa :(
biri beni mi çağırdı
Sen bile yakisiklisin kanka :D agliyorum
Kanka bu tür şeyleri çocuklar yapar normalde ya.
bir kerede şükredin lan :D iyisin iyi
Bir kere sukretmek kac para ulan bana parasini soyleyin
yok degilsin
Ya birak abi :)
Eyvallah abi adamsin ;)
Allah vergisi kardeş isyan etme :)
Etmemek eldemi kanka 3 tane kizla bas ediyorum su an ;((
Abi cok dogru bir laf dedin
Su an sadece bazi isteklerimi tatmin etmek icin varlar :)
Sen tipsiz değilsin, ya benim yerimde olsaydın :D
Ne tipsizi uleeeyn :D
Ya birak kanka ya kirilmam dogruyu soyle :)
Ciddiyim, tipsiz değilsin :)
Saol ya :)
: )
Kader kısmet panpa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar