hayatımın nerdeyse tüm döneminde sulugözdüm evet, ama önceleri ya film izlerken ağlardım ya da birşeye çok üzüldüğümde. ama son 5 senedir işler iyice çığrından çıkmaya başladı. sevgilimle kavga ediyorum ağlıyorum, film izliyorum (tüm film boyunca hiç susmadığımı bilirim), ağlıyorum, yolda yaşlı bir amca görüyorum yürüyemiyor gözlerim doluyor hemen. bu örnekleri çoğaltmam mümkün, ama artık rahatsız olmaya başladım, çünkü dışardada olmaya başladı bu. biriyle bir konu oluyor, istemediğim birşey üzülüyorum gözlerim doluyor. ama istemiyorum böyle olmasını.
sonra erkek arkadaşımlada problem olmaya başladı,açıkça ağaldığımda bana sınır olduğunu söylemeye başladı :( evet duygusal bir insanım ama bu kadarı fazla. yani normalde hayatım güzel, çok şükür normal, herkesin başına gelebilcek problemler dışında bir sorunum yok. ama nasıl bu işin üstesinedene gelicem bilmiyorum :( ne yapmam lazım? Türkiyede olsam psikoloğa gidicem ama sadece bir kaç haftalık tatillerde gidebiliyorum, burda ise bilemiyorum okulun o kadar geniş bir servisi yok. inanın çok zor durumdayım:(
sonra erkek arkadaşımlada problem olmaya başladı,açıkça ağaldığımda bana sınır olduğunu söylemeye başladı :( evet duygusal bir insanım ama bu kadarı fazla. yani normalde hayatım güzel, çok şükür normal, herkesin başına gelebilcek problemler dışında bir sorunum yok. ama nasıl bu işin üstesinedene gelicem bilmiyorum :( ne yapmam lazım? Türkiyede olsam psikoloğa gidicem ama sadece bir kaç haftalık tatillerde gidebiliyorum, burda ise bilemiyorum okulun o kadar geniş bir servisi yok. inanın çok zor durumdayım:(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer