Erkek/Kız arkadaşınızla ve ya sevgilinizle nerede ve nasıl tanıştınız ayrıntılı olarak anlatır mısınız?
Cevabın nedir?
Daha önce kampüste birkaç defa gözüme çarpmıştı ama 'Pardon baayan bakar mısın?' muhabbeti yapamayacağımdan güzel kız diye düşünüp geçmiştim. Sonra geçen dönemin başında bir mekanda karşılaştık, bizim masada yanındaki arkadaşının bir arkadaşı vardı, boş masa bulmak zor olduğu için topluca bizim masaya yerleştiler. Müzik dinledik, sonra mekan değiştirdik, sonra bir daha mekan değiştirdik, sabaha karşı hep beraber birşeyler yemeğe gittik. Tanıdıkça anladım ki kız sadece güzel değil, zeki, eğlenceli, adamın ömrünü uzatır cinsten. Ben o gecenin bir yerlerinde fena vuruldum. Kaçırmamak lazım o kızı dedim.
Artık eve dönme zamanı gelmiş, yine babamın gönderdiği paranın suyunu bir gecede çektirtmişim, ayın 5i filan ertesi gün akşama doğru burs yatacakta ayın kalanını o parayla geçiricem, o akşamlık cepte bozukluklar var sadece. Kız şehrin öbür yakasında oturuyor, ben bulunduğumuz yerden evime yürüyerek gidebilirim ama kaçırmayacağım ya kızı atladım bende onunla aynı dolmuşa tek başına gitme diye. Plana göre ben onu tüm centilmenliğimle eve bırakıcam o da eşek değil ya beni eve davet edicek, en kötü kıvrılıp sızıcam birköşeye, zaten bütüngün uyuruz uyanınca burs gelmiş olur sahilde kahvaltıdır odur budur safları sıklaştırırım diye düşünüyorum. Yok çağırmadı eve, öptü yanağımdan teşekkür ederim bıraktığın için dedi girdi içeri. Serde yiğitlik var ya kalıcak yerim yok diyemiyorum bir dolmuş parası ver bari evime döneyim hiç diyemiyorum kaldım öyle sokağın ortasında. Gittim yakınlardaki ziraatin önüne para yatsın diye bekliyorum içimden de kendime küfürler ediyorum. Sonra öğlen tekrar karşılaştık ziraatin olduğu meydanda. Ben gizlenmeye çalışırken görüp yanıma geldi.Hala orda olmama şaşırdı, bende cüzdanımı kaybettiğim için dönemediğimle ilgili birşeyler saçmaladım. Niye söylemedin ki beklemezdin dışarda bizde kalırdın dedi. Bu noktada içimden tekrar küfrettim. Sonra ona gidip ev arkadaşıyla beraber 3ümüz kahvaltı yaptık. Öyle iş ilerledi 6 ayı geçmiştir ilişki başlayalı.32 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benimki biraz farklı bir gün saat böyle 11 12 yaz ayı sıcak Ankarada sokakta duruyorum bende evden çıktım sigara içtim önümden bir bayan 40 yaşında falan yanındakide kızı galiba dedim çok güzel kız dedim bacakları uzun çok güzel fiziği vardı ama arkasından tinerci gibi birisi gidiyor 2 3 adım arkalarından bir baktım kızın çantayı almaya çalışıyor sürüklüyor hemen kadın bağırmaya başladı bende görünce durur muyum deli yürek kan damarda durmuyor koşarak üstüne gittim buna tekmeyi vurdum yapıştı cebimde bıçak taşırım her ihtimale karşı bıçağı çıkartınca kaçtı gitti kız ayağı kalktı bana bir sarıldı o an öyle kaldım bir sıkıyor ki beni anlatamam anneside sarıldı evladım sen olmasan bizi öldürürdü bu dedi bende ne demek rica ederim bişey yapmadım ama eviniz nerede gelin beraber gidelim dedim hiç itiraz etmediler evlerine götürdüm eve girmeden kapıda adımı sordu.kızla tanıştım annesi numaramı aldı bu yaptığına karşılık yarın akşam gel bir yemek hazırlıcam hiç söylenme geliyorsun dedi numaramı aldı evi biliyorsun dedi gittim bütün ailesile tanıştım sonra baya samimi olduk konuştuk bir yere giderken beni çağırıp gezelim diyordu gidip geziyorduk bazen geç dönüyorduk ama annesi biliyor benimle olduğunu içi çok rahat sonra bana açıldı bende söyledim senden hoşlanıyorum ama sakın yanlış anlama olumsuz olsada aramız bozulmasın dedim durdu bana sarıldı bende seni çok seviyorum dedi şimdi 4.yılımız oldu herşey çok güzel :)
52 Yorumla
Facebookta cok eski bir arkadasimi eklerken yanlislikla ayni isimde sevgilimi ekledim aman allahim dedim acaba kimi ekledim ben yanlislikla aradan yarim saat gecti baktim onay geldi durumu acikladim onu tanimadigimi yanlislikla oldugunu soyleyip ozur diledim ve sildim ardindan o beni ekledi ben onun uzun israr ve cabasiyla tanistik ilk telefon konusmamizda telefonu kapatirken hissediyorum sen benim karim olacaksin dedi cok guldum dalga gectim amaaa 1 hafta sonra beni istemeye geliyorlar iyi ki o yanlisligi yapmisim cok sukur cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin insallah
42 Yorumla
calıstıgım ısyerınde tanısmıstık guzel sozlerıyle baksılarıyla cvaldı kalbımı onvce kırdı sora tolpaladı ole tanıstık
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım ile birlikte dersaneye gittik. Ben DGS için yer bulamadığımdan dersanenin etüt salonlarında çalışmayı düşünüyordum. Bir hafta hep git gel yaşadım. Sonra onu gördüm. Başta çok soğuk biri gibi geldi. Hiç takmadım. Benim tipim değildi. Hep üzgün, karamsar, sinirli biri gibi oturur hiç bir şey demezdi. Sadece iyiyim derdi. (Bana değil en yakın arkaşımla konuştuklarında) sonra bir gün yakın arkaşımla kantinde bişeyler içerken bir kız yerinden yavaşça kalktı. Çay ocağının olduğu bölmede bir çay doldurdu. (Yüzünü görmedim sırtı dönüktü). Saçlarına aşık olmuştum. Çok ilgimi çekmişti. Önünü döndüğünde aa o kız dedim. Kendi kendime gülüyordum. Sonra arkadaşıma o kız kim dedim. Neden dedi. Aşık oldum galiba dedim. Hayır o kimseyle çıkmıyor. Senide reddeder dedi. Ben şansımı denemek istedim. Gitim hayır dedi. Aradan 2 hafta geçti. Bir gün gülerken gördüm onu. İnsan gülerken bu kadar güzel olabilir miydi? O üzüntülü karamsar yüzünün altında altından yapılmış bir çölü andıran bir gülümsemesi vardı. Arkadaşıma herşeyi seberber etmesi için çok ısrar ettim. Kabul etti. Ama olmayacak duayada amin deme dedi. Yine gittim hayır dedi. Yine yine yine. Ama içimde hep bir umut vardı. Meğerse kız benden nefret ediyormuş benim başlarda ona karşı hissettiğim gibi. Bir gün hastanede amca oğlumun eşi doğum etmişti. Bende ordaydım. İsmini benim koymamı istediler. İsim bulmada güçlük çekiyordum. Kız ismi aklıma gelmiyordu. Sonra bir telefon geldi. Baktım arkdaşım arıyor. Meğerse kız arkadaşımın telefonundan beni arıyor. Alo dedim. Ben zehra dedi. Teklifini kabul etmiyorum arkadaş olarak tanıma amaçlı dedi. Bende dedimki kızın ismini buldum. Sonra çıktık. Zamanla beni tanıdıkça bana aşık olacağını biliyordum. Öylede oldu. Artık çıkıyorduk. Güven ve saygı vardı. Çok mutluydu benimleyken. Sonra ufak bir yalandan dolayı beni terk etti. Gurur yaptı. bir dahada geri dönmedi. Gözüm şu an hala telefonda. Belki bir mesaj atar. Belki arar. şu an kim bilir nerde. Onu hala çok üzlüyorum...
51 Yorumla- +1 yıl
+1 Anlattiginiz hikayenin tamamini okudum... Cok uzuldum, size cok deger vermis, onu gercekten kaybetmissiniz. Ufak bir yalan dediginiz sey, insanin tum guvenini sarsmaya yetecek kadar buyuktur aslinda. ama pek cok kisi bunu goremez, o anki duygularindan.:( Gelelim gurur a buda o kisinin haysiyetini, karkaterinin ne kadar duzgun oldugunu gosterir, Kisacasi cok zor bulunur ozellikleri olan bir genc kizla cikmissiniz, ve ufak ama oonun icin onemli, sacma sapan birseyler yuzunden de kaybetmissiniz. Cok uzuldum, :( hikayenin sonu keske mutlu son olsaydi :)
Tren garında tren bekliyordum oda hemen yanımdaki bankta oturmuş kitap okuyordu treni bekliyor olmalıydı , ben merhaba ne okuyorsunuz dediğimde kitabı gösterdi ingilizce bir kitaptı adını hatırlamıyorum gülümsedi gözlerinin içi gülüyordu sonra bana nereye gidiyorsun dedi bende tren nereye giderse oraya bilmediğim bir yere gidip huzuru arayacağım dedim çok güzel ve ilginç dedi bende ona peki sen nereye gidiyorsun dedim oda artık bende tren nereye gidiyorsa oraya dedi bir aşk patlaması oldu sonra gardaş annem geldi demlikle beni döve döve uyandırdı kalk olm kalk sabah oldu diye :D :D hahahaha
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. chat sohbet sitesinden bir elemanla msn degis tokusu yaptık ben ona onun bulundugu civardaki kız msnlerini o da bana benim bulundugum civardaki kız msn lerini verdi neyse aldım adresi kisilere ekledim online oldugu bir gece selam yazdım adresini nerden aldıgımı sordu yeni insanlar tanımayı sevdigimi ve bana gelen toplu mesaj da adresine denk geldigimi söyledim senin icin sakıncası varsa silebilirsin önemli degil benim gibi düsünmüyor olabilirsin sonucta dedim o da önemli degil dedi ve konusmaya basladık birbirimiz tanımaya yönelik soru cevap oyunu oynadık istedigimiz konuda sorular sorabiliyorduk tek kuralımız samimi ve dürüst cevaplar vermekti neyse gel zman git zaman bir gün mailime benle yüzyüze blusmak istedigini söyleyen bir mesaj atmıs ben de kendisini evimde agırladım aynı zamanda ilklerimi de onla yasamıstım hersey cok güzeldi lakin her güzel seyin bir son varmıs ve buda böyle bitti
13 Yorumla- +1 yıl
Msnini nereden aldığını ona söyledin mi?
üniversitede görmüşdük. sonra faceden ekledi. konuşduk arkadaş olduk. hem de çok yakın arkadaş. her şeyimi anlatırdım. sevgilim vardı onla tanışdığımda. bir yıl kadar arkadaş gibi konuşduk. sevgilimden ayrılınca ne kadar ağladım, ona anlatdım her şeyi. bıktırdım. ama hep dinledi beni. üzülme ben seni seviyorum dedi. seviyorum dedi dedi. sora bir gün çok içip ben hep seni seviyordum yazdı. ben de hala salak kafam ben de seni seviyorum yazdım. arkadaşca felan. çok zorladım. hep mal gibi anlamadım ama sonunda anlatdı zavallı derdini. sevgili olduk. saolsun çok iyi bir sevgili. çok mutluyum
20 Yorumla
+1 yılAynı ortaokuldan mezun olmusuz ve aynı yaştayız. Ama ben onu hic hatirlamıyorum. Oda beni hayal meyal.. Yolda görmüş beni, bir süre bakışmısız. Sonra bir yerden taniyorum ama nerden demiş feysbuktan arkadasların arkadaslarına bakayım derken beni bulmus. Zaten cok ortak ark var. Ekliyo beni kabul ediyorum bende. Ama ben herseyden habersizim :) 6 ay beni uzaktan takip ediyo işte nasıldır erkek arkadası varmıdır gibilerinden. Sonra attığım bir tivitime cevap verdi sonra ben cevap verdim. Oda bana feysten yazdı. O gece num verdi. Bende yazdım. 2 hafta konustuk ve bulustuk. O gün bugundur sevgiliyiz :)) 1.5 sene oldu. İnsallah böylede devam eder:) uzun zamandır kimseye anlatmamıstım iyi oldu :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜstten aldığım bir derste sunum yapıyordum, sınıftan kimseyi tanımıyordum ve çok gergindim. Neyse derken sınıftan birinin bakışları yakaladı beni aniden ve sakinleştirici bir etki yarattı adeta bende o anda, tüm heyecanım yatışmış, elimin ayağımın titremesi geçmişti. Ben de gözlerimi sabitledim ve yalnızca ona bakarak anlatmaya başladım konumu. Sunum bittiğinde hoca teşekkür edip, yerime geçebileceğimi söylediğinde ben hala ona bakmaya devam ediyordum :D Bu olaydan epey bir süre çıkmaya başladık ama ilk tanışmamız böyleydi işte.
40 YorumlaServisci ovlen arasinda eve birakti hepmizi her zaman ki gibi limon almistm dolaptan servise bindm kizlar yinemi ya falan filan sapur supur limonu gotururkene cam kenarinda oturuodum servisin camlari baya bir acikti iceriis gorunuor baktm biri ordan bakiyor bsns onceden teklif etmsti de ben kabul etmmedgim cocuk guldu bana bnde onaa :) sonraa limonu filattim ve okuldaki arkdaima git de he diio demistm ilk cktgmdi mesajlamayi bile bilmidm.o on mesaj atiodu ben bir tane anca nyse ilklerim hep onlaydi onla buyudum saf temiz halimle uc seneye yakin surdu smdi ayri sehirlerdeyiz arada yazio :) hala sevior bu kizi bu kiz seviomu belirsiz eksisi gibi değil tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise sonda bır yerde staj görüyordum.orada bir abi vardı ve bunun yanına sürekli gelip gıden kuzeni vardı baya tanışır olmuştuk meğer o zamanlar benden hoslanmiş o yüzden sık sık gelıyormuş staj bitince görüşmedik hiç aradan 3 sene geçti bırısi bana faceden sureklı mesaj atmaya basladı tanıyordum sanki bir yerden ama tam da cıkaramadım o yuzden cevap vermedım en sonunda terslemek niyetiyle bir mesaj attım sonra kendisinı tanıttı ben şuyum hatırlamadın mı diye he dedım tamam tanıdım 3 ay boyunca her gün mesaj attı arkadas olarak konusuyorduk ama cok değisık bir duyguydu sanki bızi bırbirımıze ceken bır sey vardı ardında telefon numaramı ıstedı direttim vermedım sonra bulusmak ıstedı yine direndim ama tamam dedim bulustuk ama utanıyordum yuzune bakamadım bir kola içip kalktık çok guzel davranmıstı benı gıdeceğım yere kadar bıraktı aradan 10 gun gecınce sevgılı olduk ve 1 yıldır beraberiz gectıgımız ay sözlendik :)
31 YorumlaŞehrime yeni taşınmıştı gidilecek araçları yolu bilmediği için sevdiğimiz bir grubun konserine gitmek üzere buluştuk :) o kadar çok sevdiğimiz halde onu başka yerlere de götürmek geldi içimden ve erkenden çıktık konserden gezdik yemek yedik aşık olacağım varmış adama :)
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. şu an bir sevgilim yok.
İlk aşkımla başıma çarpan bir basketbol topu sayesinde tanıştım lisedeyken.Gelip bir özür bile dilemediği için çok sinir olmuştum.Bir süre birbirimizi sinir etti her karşılaştığımızda bir tartışma laf sokma vs derken aşka dönüşmüştü...
Hayatının en güzel zamanında bir trafik kasasında vefat edeli yıllar oluyor.48 Yorumla- +1 yıl
başın sağolsun kardeşim
- +1 yıl
Başın sağ olsun.
22 yasındayım hep ömürlük insan aradım sevgilim olsun değil sevdiğim olsun diye ugrastım ve su zamana kadar 2 kızla cıktım 1. si otobus duragında servis beklerken görmüştüm ilk görüşte aşk gibi bişidi konusamadım utandım cekindim bişi diyemedim servis geldi servise bindim ve oda benim bindiğim servise bindi aynı iş ortamında calısıyorduk öyle baktım baktım 1 hafta tanıdım sonra teklif ettim kabul etti güzel aylarım geçti acısıyla tatlısıyla güzel günlerdi sonra aradan 2 ay geçti bir konudan kavga ettik değmez bir konuydu memleketine gitti 1 hafta sonra geldi eski sevgilisiyle sözlenmiş aradan 7 ay geçti hiç bir kız ilgimi çekmiyor hala bu bana yettide arttı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllisedeyken aynı okuldaydık bigün sinirli sinirli gidiyo bu Allah'ım sinirliyken bu kadar tatlı olabilir mi bir insan ya. çok hoşuma gitmişti.1 ay boyunca gelsin benmle konuşsun die gözlerimle yedim resmen pskolojk baskı yaptım :). mecbur kaldı garibim geldi numaramı istedi öyle tanıştık. 5. yılımızdayız maşallah şükürler olsun rabbime.
50 Yorumla7 Kız monopoly oynuyorlardı. Aralarından sadece birini tanıyodum. Atladım aralarına, benimki utandı yukarı çıkcam dedi sonra da ekledi. "Yerime oynar mısın?"
Ben de tabi dedim. Ondan sonra da tanıdığım arkadaşına "ben görüşmek istiyorum bu hatunla :) bizi buluştur" dedim.02 Yorumla7 yıl önce parkta abi Çakmak verirmisin dedim çıkardı verdi sonra sigara vrrirmisin dedi o an kiz arkadasla onun arkadasi tanisiyormus yanimiza geldiler bizde direk orda durduk sohbet felan bir 5 bucuk sene abi kardes yeri zaman kanka yeri zaman kaçış lar yapıyorduk 1 bucuk senedir beraber 7 aydir nişanlıyz :)
00 Yorumla
+1 yılFacebook'tan tanıştık. sürekli konuşurduk, hatta bazen konuşmak istemezdi benimle. başına kötü şeyler gelebilirdi ve ben öğüt verirdim sürekli bu yüzden konuşmak istemezdi diğer yönlerimi çok severdi farklı oluşumu vs. sonra bir gün düşünmüş ve haklı olduğumu anlamış. bir-iki hafta daha böyle arkadaşça konuştuk sonra benden hoşlandığını söyledi ve çıkıyoruz. ciddiyizde Allah mesut ederse inşallah 7-8 yıl sonrada evleneceğiz :D
01 Yorumlakitapçıda elimiz aynı kitaba denk geldi ve sonsuz aşkımız başlamış oldu (evet muhtemelen bu filmi izlemişsinizdir)
63 Yorumla- +1 yıl
izledik sonra kız kanser oluyo
lisede bir öğretmen bana hasta bir çocuk var ona tuzlu ayran içmesini soyle demiştii adı bilmem ne falan tamam hocam demiştim çocugu buldugum anda vuruldum heraldee ikimizde mal mal gülüyoduk söyledim hocanın söylediklerini o hala bana bakıp gülüyordu en sonundaa arkadası cimcikledii ben tam giderken teşekkürleeer diye bagırdııı ve ordaa hayatrımın askını bulduuuum
20 Yorumlaorta okulun sonlarına doğru birbirimizi tanıdık ve numaramı bulup mesaj attı bir kaç ay konuşup teklif etti kabul ettim ve böyle devam ediyoruz 6.yılımıza girdik şükürler olsun allahıma :)
61 YorumlaValla daha tanışmıyorduk, ama doğumgünümde bana kargoyla hediye gönderdi. Bende bunun üzerine faceden arkadaşlık isteği gönderdim, bikaç gün konuştuk sonra buluşmaya karar verdik. İlk buluştuğumuzdan 3 gün sonra da çıkmaya başladık. Şu an da 1 buçuk seneye yakın beraberiz :)
05 Yorumla- +1 yıl
saçmalık
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlı erkekli voleybol maçı vardı rakibimdi top bana geldiğinde çok sert vurmuştum sinirlerim bozuktu sert kızlardan hoşlanıyormuş meğer orda bana hiç tanımadan aşık olmuş daha sonra tanıştık tabi, beni sevdiğini söylediğinde kantinde masanın üzerine çıkmıştım saçma saçma hareketler yapıyordum 10 gün sonra 4. ayımız olucak :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunu görür görmez yüzümde gülücükler açtı :) Ablamın bir cafesi vardı oraya sık sık geliyordu. Kuzenimin sayesinde tanıştık. 7aydır tanıyorduk birbirimizi ama sadece selam verirdik birbirimize. Sonra nasıl olduyda artık dahada yakın olduk. şu an sevgiliyiz, ve çok mutluyum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni siniftaydik benim bu herifi fark etmemle faceden bulmam isik hiziyla oldu:) ama arkadasin faceden ekledim konusma tarzini falan ölçmek icin.sonra faceden nosunu aldim ama beni daha bilmiyor arkadasin facesine ekledigim için. Birgün evde arkadaşlarla takiliyorduk çok icmisim ve aradim onu tabi o halde ne sacmalamisim arkadaşlarım anlattı. Neyse iste beni merak etti ve o aksam geldi o gün bugundür tanisiyoruz konuşuyoruz ama sevgili olamadik süper bir son demi-,-
00 Yorumla
+1 yılBen 11 yaşındaydım. O 18. Denizden dibe dalıp kum çıkarma yarışı yapmıştık. 6 sene sonra çıkmaya başladık işte.
40 YorumlaAynı mahallede oturuyormuşuz ve benden çok hoşlanıyormuş internet üzerinden bana ulaştı ilişkimiz ilerledi görüşmeler falan derken bir baktık birbirmize hayran olmuşuz 4.yılımız bitti acı tatlı geçiriyoruz darısı herkesin başına aşk güzel şeymiş
20 YorumlaBabamın iş ortağının oğlu 3 yıl önce Türkiye'ye gelmişti ona İzmir'i ve İstanbul'u gezdirmiştim ve yakın zamanda babamdan söylemiş benimle evlenmek istediğini bende kabul ettim haftaya nişanlanıyoruz gayet mutluyuz kendisi Güney Koreli :)
14 Yorumla
+1 yılBurada tanıştık
Uzunca süre sohbet ettik
Sohbetimizi daha sonra telefona taşıdık
Ben onun yaşadığı ile gittim
Şu anda birlikteyiz inş. evlilikle devam ederiz diye temenni ediyorum41 Yorumla12.04.2011de tanistik okuldan cikarken ben beni gormus benim platonik askimdi ahh surkli gozetlemer falan pesindeydim onu oda dsrda otrymus benim basmda yesil bandana vardi bu benim evlenicegim kadin demis bakalim hala birlikteyz :)
11 Yorumla- +1 yıl
Mutluluklar Ozaman allah bozmasın :P
Mağaramda duvara yaptığım resimleri görüp beğenmişti..
Benim mağarayada yaparmısın dedi. Olur dedim.
Sevgili olduk sora ateşi bulduk
Sonradanda tekerleği.24 Yorumla- +1 yıl
sabahın köründe çok güldüm yaa :D
- +1 yıl
Sonrada yalan olmasın diye cidden yüksek sesle güldüm :D
27.03.2010 tarihinde saat 19:53'te Facebook'tan "tanışalım mı?" mesajı ile başladı her şey. İnternet üzerinden tanıştığım ve ciddi düşündüğüm ilk kişiydi.
27.01.2013 tarihinde "anlaşamıyoruz, bitirelim" ile her şeyi bitirdi.13 Yorumla- +1 yıl
g.o Kardeşim Sanal Hayat Böyle :P
+1 yıltiyatro çalışmasında :) tiyatroyu bırakmıştım 3 ay sonra uğrayısım gelip uğradım. oda arkadaşıyla gelmiş o gün hiç konuşmadı hatta soru sordum tersler gibi cevap vermişti. iki hafta sonra beni durakta görmüş. faceden mesaj attı. 6. ayımız dolucak :)
00 YorumlaO benden daha profesyoneldi paten kaymakta :D sonra yanıma geldi bana yardım filan etti öyle sevgili olduk bayağı sonra :D
21 Yorumla- +1 yıl
vayy nerede kayıyorsunuz
+1 yılo lanet uğursuz kahrolası günü hatırlamak bile istemiyorum mümkünse hafızamın o kısmını silsinler benim :)))
40 YorumlaÇok komikti aslında. Yolda giderken görmüştüm. Yaklaşık 2 hafta sonra okul bahçesinde karşılaştık adını öğrendim. Ne yaptım ettim geldi yanıma tanıştık.
10 Yorumla
+1 yılBilmediğim bir yerde beni bekliyor. Yanlışlıkla sarılarak tanışacağız.
51 Yorumla
+1 yılbiz iş için tartıştık.tanımıyordum kendisini tam şikayet edecektim vazgeçtim gidip neden o şekilde davrandığını sordum kusura bakmayın şöyle böyle diye açıklama yaptı sohpet orda başladı neşeli bir şekilde devam etti
01 Yorumlalise de aynı okuldaymışz o beni kız arkadaşlarmla 8 10 kişi lavabodan çıkarken görmiş hmen etklenmiş snf arkdaşma sormş beni sonra aradan zaman geçmş facede tesafn görmş eklemişti bende kabl etmiştmm o gn bugndür çıkıyoruz 4. yılımzdayzz =)
11 Yorumla- +1 yıl
Hep birlikte olun, ve bu mutlulugun kiymetini bilin her ikinizde tabii, Cunku her iki tarafinda ayni derecede ve ayni anda birbirini sevmesi, asik olmasi, cok sik rastklanir birsey degil..:) Pek cok insan bu ozel durumun ve farkinda bile degil.:( Soyle dusunun MITOLOJI de adi gecen ya da edebiyatimizda, buyuk asklar var, kavusulamayan, buyuklugu, herkesi dize getirmis, hayretler icinde birakmis... Ama sona ulasamamis, ya bir taraf ya da obur tarafin onune cikarilan engeller aslarini sona erdirmis... Ve bu yuzdende bu ASK lar gunumze kadar yazilarla, kitaplarla bize kadar gelmis. ASK hayatin anlami demek, cok guzel ve muthis bir duygu diyorum. O duyguyu her kimde olursa bulmus ve karsiliginida alabilmis insanlar bu dunyadaki en sansli olanlardir diyorum...:)) Umarim cok buyuk sozler etmemisimdir...:(BU guzel hikayeler, 4-5 gundur cok kotu olan gribime ragmen beni sevindirdi, ve yasama sevinci verdi tekrar.
+1 yılOrtak arkadaş grubunda tanıştık. Arkadaşımın arkadaşı benim de arkadaşımdır hatta biraz daha ileri gideyim de sevgilim olsun da bir farkım olsun dedim :P
00 YorumlaAyrıldık ama..
Grosmall die market vardi İstanbul güneşli de. Elektrik işini bizim sirket almisti calisma maksatiyla gitmistik orda kasiyerdi. Orda beni görmüş ve benim olmali bu cocuk demiş ve oyle tanistik. Ama bitti...20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkolum kırılmıştı gece acile giitim bir iğne vurunuyum agrım dinsin diye acildeki doktor yani manitim şimdiki nönetcymiş kıpırdatmam muane için elime dokundu ağrı sızı kalmadı yakasından isim soyismini aldım faceden ekledim sabah 9 gibi nöbetten cıkış saatine denk geliyo sonra mesajlaşma falan filan sonra kandırdım 4 yıldır hala sevgiliyiz ama evlilik istiyo o :(
10 YorumlaYeni nesil nerede tanışacak ki.
Ya facebook, ya twitter ya da instagram da...
He bir de forum ve sohbet siteleri falan.
%99'un cevabı benzer olur.10 Yorumla
+1 yılBizi arkadaşlarımız tanıştırdı sadece 2 gün konuştuk 3.gün sevgiliydik ekimde 4 yıl olcak inşallah :)
20 Yorumla
+1 yılfacede tanıştık oo beni tanıyo yani aileler tanışıyo ama ben onu tanımıyorum öylelikle faceden tanıştık arkadaş olduk şimdi 2 yıl oldu allahım bozmaz inşallah
01 Yorumla
+1 yılSevgilimden ayrıldığımda beni teselli etmişti, hep destek olmuştu depresyonlu halimde falan. Şaka gibi ama şimdi maşallahımız var :)
24 Yorumla- +1 yıl
doğru konuşmanı isterim. Tabi önce aynada kendini incele.
İstanbul'da bir clup'a eglenmeye gitmiştik arkadaşlarımla orda oynarken agzım dilim kurudu bar'a gittim içicek bişeyler istedim oda barmendi orda tanıştık şimdi mutluyuz
20 Yorumla
+1 yıltiyatr kursunda tanıştık biz :) önce arkadaşlık ilişkimiz var gayettte iyiydi aramız... sonra da sevgili olduk :))
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı fabrikada idik..o güvenlikti bende ofis elemanı...ve.ben ondan hoşlandım...sonra 3.şahıs aracılığıyla benim ondan hoşlandığımın haberi oldu. bir gün elimde çikolata güvenliğe gidiyorum...bana çikolata yok mu dedi.bende olmaz mı dedim.sonra çıkmaya başladık bu anlattıklarım 2005 yılında ayrıldık1 yıl çıktık.sonra bu hep bana göndermeler yaptı ben kabul etmedim.2012 yılında tekrar bir yıl çıktık..tekrar ayrıldık.ama onunla yaşadığım günleri hiç bir zaman unutamam.
01 Yorumla- +1 yıl
Cok sevdiginiz icin mi 2. kere sans verdiniz? Tekrar ayrilma ihtimali olmasi sizi korkiutmadi mi? ne kadar cesursunuz? ya da ayriliklarla bas etmeyi iyi biliyorsunuz demektir bu... Cok hirpalamiyorsunuz kendinizi. Cunku cok sevdigim bir insandan ayrilmissam, bunun buyuk belli bir nedeni vardi, ve 7 yil sonra onunla tekrar bir araya gelme sansim da olsa, bunu degerlendirmem.
Üniversetey başladığım 3. Gün. A bir de bakmışım aynı sınıftayız. 1. Senenin sonunda çıkmaya başladık. Şimdi de bir yıldır da sevgiliyiz.
10 YorumlaBen onu sabah kalktığımda karşımda bir hayal olarak gördüm.Sonra sevgili olduk felan derken ilerledi iş annemle falan tanıştırdım.Ama annem sürekli kızıp duruyor sen kimle konuşuyon diye
00 Yorumla
+1 yılex sevgılıyı anlatayım onun hıkayesı komık o yuzden sabah kosuya cıkmıstık arkadaslarla tam arktık ıfla kesıldı tempoyu yavaslattım exte karsıdan gelıyodu ayagı takıldı dustu centılmen olarak yardım ettım oyle tanıstık :)
00 YorumlaBeş yaşında iken Dağıstanın Mahçkele Şehrinde tanıştık.. 13 yaşında ilani aşk etti.
16 yaşımda evlenme teklifi...00 YorumlaBalkonda <3 Ben bir aile dostumuzu ziyarete gitmistim, o da karsi balkonda beni bekliyormus meger :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoyunma kabinin osbir çekiyordum.. mağazadaki görevli bayan benden şüphelenip bana sardırdı.. ordan bir muahbbet açıldı.. ve başladık... film gibi yani...
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne eksilediniz la hepiniz... olamaz mı yani? https://www.youtube.com/watch?v=uJx3Y5W2ZyQ
Cevap sahibi+1 yılEksileyenlerin alayı abazan
Cevap sahibi+1 yılsitede en çok eksi alan yorum bu herhalde... gurur duyuyorum yaşadıklarımlan...
mahalleme yeni tanişindim ve o kizi gördüm 4 yil uzaktan sevdim sora kiz arkadaşima anlatdim ve oda gidip ona söylemiş skypede ekledim sora taniştik :) iyi kötü anlaşiyoruz :D
00 Yorumla
+1 yılBurada taniştik. Ramazan ayında sahuru beklerken soruma cevap verdi. :D
01 YorumlaEski sevgilimin facebook sayfasında :D internet yani :D
00 Yorumla
+1 yılBen ona bakıyordum.o da bana..sonra o çevirdi...az kala sevgili oluyorduj direkten döndük.buda sayılır mı :/
10 YorumlaKırtasiye de aynı okulda olduğumuzu fark ettik sonrası bakışmalar konuşmalar sonuda sevgililik işte :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz özel olmuyormu.bence çok özel hemde.plaj desem.
00 Yorumla
+1 yılLise sonda tanışmıştık, hâlâ beraberiz, 2 yıl dolmak üzere.
00 Yorumlaarkadaş aracılığıyla. bir gün vakit geçirdik aylar sonra denk geldi sohbet muhabbet :)
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizle nerede ve nasıl tanıştınız ayrıntılı olarak anlatır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler