İlk adımı atamayan erkeğe ne denir? Anketi açtım buyrun:
Özgüvensiz denir
Korkak denir
Çekingen denir
İçine kapanık denir
Loser denir
Yuh be ilk adımı kız mı atsın denir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki kendince nedenleri vardır.Yeterince, cesaret verilmemiştir, reddedilmekten korkuyordur, belki çekingen biridir, belki tanımadığı birisi ile konuşamıyordur.Bunun bir çok nedeni vardır.Bu nedenle, hemen yargılamak doğru değildir.Ayrıca, hep erkek mi adım atmalı? Gönül sahibi olan, sadece erkekler mi? Bir de şöyle bir gerçek var ki, bir çok bayan, hoşlansa bile, kendisine açılan erkeği, sırf egosunu şişirmek uğruna, onun teklifini kabul etmiyor.O zaman da, herşey daha başlamadan, bitmiş oluyor.Ama ilk adımı bayan atarsa, en azından, böyle bir şey olmayacağı, garanti altına alınmış oluyor.Herşeyi erkekten beklemek yanlıştır, ya ilk adımı sen atacaksın, ya da çok belli edip, güven vereceksin.Bir erkeğin duygu ve hislerini açması, ne kadar normalse, bir bayanın da duygularını açması, o kadar normaldir.
A'dan F'ye hepsi denir.
Ezikliğin tarifi mi olur kenks? ^^
olmaz tabi :D
Herkes rahat veya geniş davranamıyor olabilir herkesin yapısı farklıdır sonuçta yaratılış olarakta bu böyledir tanımadan hemem bir damga yapıştırmanın pekte bir anlamı yok bence cekingendir olabilir...
Sanirim hepsi :) gecmisinde yasadiklari acilamama duygusunu tetikler.
Cevap
65Cevap
Özgüvensiz denir :)
bana göre
bnce bu sorunun aynısı kızlar icinde gecerli. sana karsı birseyler hissedip acılamıyorsa bütn hepsini katarz ama sen ona karsı birseyler hissediyosan bnlr senin icinde gecerli snde söyleyebilirsn belki onun aklından bile gecmiodur senin ondan hoslandıgın
Eğer böyle bir durum varsa ilk adımı atamayan veya atmayan erkekten bekleyen bütün kızlarımız birer ezik, özgüvensiz, takıntılı, çekingen, korkak değil midir? Düz mantık.
Bunu eziklik gibi görenlere sinir oluyorum. İçe kapanık, çekingen, özgüvensizdir. Piskolojik olarakta açılamamasına engel bir sorunu vardır. Bunları bilemicek ve ezik dicek kadar cahiller.
Gelse anlat kardeşim :)
Duvara anlatsak daha iyi kardeş. :D
Çocuk ilk adımı atmadı diye mi bu kinin Takmıyor seni ondan yani böyle anketlere gerenk yok :P ana a-c-d-f de denir yani :D harbiden o çocukta az acdf yani :D
Ya şimdi kızlar demiş beceriksiz bilmem ne bilmem ne ama gidip ilk adımı attığımizda reddedilip g*t gibi kalan siz değilsiniz tabi :D
Bence hemen erkeği suçlamaya gerek yok ne de olsa red edilmek hiç bir insanın kolay kolay hazmedeceği bir şey değil o yüzden kız da biraz cesaretlendirmeli işte çok yakın davranmalı
Evet yuh be ilk adımı kız atsın. Aşkın içine de ayrımcılığı sokmayı başarıyoruz, yorumlara bakıyorum da süpersiniz diyecek söz yok.
Bu ön yargı niye anlamış değilim. İlk adımı atan kız o* olur atamayan adam da ezik olur yani... Sonucu güzel olsun kimin adım attığının önemi yok
Özgüven eksikliği tabiki de. Sevdigini soyleyemezse o kızı taşıyamaz.
Ayni anda adim atmali ikisi de. Yani niye kiz soguk davrandigi halde erkek yavsayip dursun ki
Kizin verdigi rahatsizliktan dolayi ilk adimi atmayi beklemeye almis erkek denir sen git o erkege gulumse kibar konus yanina otur sakin bir yerde bak ilk adimi atip diger adimlari nasil hizli atiyor
erkek adam etrafı titrete titrete sallaya sallaya atar adımını. öyle bir atarki sorduğu hatun evet demekten başka bişi yapamasın. hatta ağzından o kelime çıkamasın bile. kesik kesik meee meeee melesin
Bir erkek adım atmıyorsa yeterince istemiyordur bunlar sadece bahane.
Klasik erkek denir erkekler kadınlar herşeyi erkekten bekliyo diyo ama tam tersi aslında
Ilk adımı erkek atsın dıye dıye gebereceksınız sız kızlar
kenks'i unuttun :D
Çekingen denir, içine kapanık denir, korkak denir. Denir de denir.
ah kızlar ah... Ay'a gitseniz ilk adımı aydan beklersiniz :)
Iyi lafmis
Aklını kullanan, kızların peşinden koşmaması gerektiğini bilen kişi denir
İlk adımı atmayan erkeğe ilk adımı atmayan erkek denir :) yukarıdakilerin hepsi de dahil olmak üzere :)
ilk adımı atan kıza kaşar dedikleri gibi şıklardaki saçma yaftalar yapıştırana lümpen denir..
Laa niye herşeyi erkekten beklersiniz anlamam.
seviyorsan git konuş sen ne farkeder.
ehveni şer d dedim bir tane mi olumlu cevap olmzz yea
bu anket bana açılmış herhalde özgüvensiz şu an aldı başını gidiyor ardından çekingen onu takip ediyor bakalım durum ne çıkacak
a şıkkı yani ben özgüvensiz denir evet bende o özellik sıfır :(
: (
Aynı beni anlatmış.bekliyorumki kadınlar teklif etsin.evde kalıcam bu gidişte.
atamıyorsa ağır loser bile isteye atmıyorsa sevmiyor denir :)
Kizlar yesil ışık yakmazsa genelde erkekler geri planda kalir acik buldugu an da ilk adimini atarlar
yüksek ihtimalle kendine güveni yoktur üstüne gitmeyin
ilk adım değil de ben adım atmadan bişey yapmayan oldu.. çok sinir bir durum, kız kız gibi erkek erkek gibi davranmalı :D
Derdi sıkıntısı çoktur :) Karşı tarafada daha tam güvenememiştir :))
Looser :) Senin teklif etmekten korktuğun kızı ben koluma taktım seni "loooooserrrr" :DD
ilk adımı atmayan erkeğe sağlamcı denir ;) sizin gibi
Atmasına atarımda reddedilirim diye düşündüğüm için atamıyorum
illa bişey denmesinin gereği yok hepsinden az az olabilir veya sevgilisinin olmasını istemeyen dinine bağlı bir birey de olabilir
Reddedilmeyi hazmedemeyen denir
F diyorum bu soruyu inş. o da okur görür kendini!
Yuuuh be ilk adimi kiz mi atsin öküz denir :DD
İstemiyordur , istese atar adimi
"öküz ilk adımı da kızdan bekliyor" denir.
haline güzelrim sadece =)
D ama kişiden kişiye değişir
ilk adımı atamayan erkek denir :D
zekidir bence mantıklı olanı yapıyor :)
Benim cevabımla F 1. oldu yeppa.
Yuh be ilk adamı kız mı atsın denir :-) :)
Bana doğru yürü de sende...
İlk adımı atamayan erkek denir :D
Yuh ben mi atayım denir
O kadar gelmeyin lan üzerime :(
küçük bir sürtük gibi korkmuş denir
adım atamamış erkek ha ha ha.d.d
istemiyo da denebilir ;)
yeterince istemiyor denir ;)
ben hep kızdan ilk kızdan adım beklerim ama
Adım atacak mısın üstüne basıp geçiyim mi :P
erkek müsvettesi denir :)
her zaman erkekten beklememekte lazım denir :)
İkinci adımı atan erkek denir ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar