Hoşlandığım kız bana kardeşim diyor?

Öncelikle merhaba herkese,
Şimdi bir ünv de öğrenim görüyorum.Okulum da ki bir kızdan hoşlanıyorum ki bunu en baştan beride bariz şekilde belli ediyorum. Telefonda ki mesajlardan tutun karşılıklı konuşmalara kadar bir çok alanda gayette güzel şekilde konuşuyorum belli ediyorum. Aptal değil ise çoktan farkındadır yani olmamak içinde salak olmak gerekiyor şayet bir hayvana bu ilgiyi göstersem insan olur o derece :)
Şimdi esas konu şu ki normalde çok rahat konuşur iken tam duygusal bir cümle kurar iken o cümleden sonra bana verdiği cevapta kardeşim kelimesi geçiyor.
Benim düşüncem ondan hoşlandığımı anlıyor ve bir nevi ön mesaj veriyor. Olmaz zorlama gibisinden ama beni kırmakta istemediği için terslemiyor ancak bu durum benim hoşuma gitmiyor duygu karmaşası içindeyim bir gün çok güzel konuşur eğlenir güler hatta duygu dolu konuşma yaparken ertesi gün ya da gecesinde kardeşim diye hitap ede biliyor.Buda haliyle kafamı allak bullak ediyor. Şimdi ben ne yapayım? Kardeşim diyen bir kız ile şansım var mı biraz üstelesem devam etsem ilgiye veyahut hiç yok mu varsa nasıl var. Ben ne yapacağımı şaşırdım Cevap veren herkese teşekkürler sevgiler. :)
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Çok pis hırs yaptım amacıma ulaşırsam şu olmaz diyenlere tek tek mesaj atıcam :DD
Hoşlandığım kız bana kardeşim diyor?