Ona karşı bir şeyler hissediyorum sanki..

Sorumu gören cevaplasın lütfen..yardım edin :)) yorum yapan arkadaşlara teşekkürler :))

benden hoşlanıyormuş gibi yaptı..yada öyleydi ..ben onu facede ekleyince o gitti arkadaşına sordu..arkadaşı ise hayır dedi sanırım...oda iptal etmiş..zaten o günde onun başka bir kızdan hoşlandığını duydum..ondan sonra yüzüne hiç bakmadım..tavır yaptım...o bunu farketti..arkadaşıda benim üzüldüğümü görünce oda üzüldü..ama o kızın peşinden koştu galiba..zaten o kıznda çıktığı birisi var..neyse aradan bir hafta geçti..oda benim ona yaptığım tavrı bana uygulamaya başladı..benim için o önemsiz birisi oldu gitti..ama nedense aklım onu aramıyor ama gözlerim sürekli onu arıyor..galiba biraz samimi olmaya başlıyoruz...ama o benim yüzüme bakmıyor..ilglenmiyormuş gibi yapıyor..yada öyle ...arkadaş çevresinde çok eğlenceli ve espirili birisiyim..oda bunlara gülüyor..ben bakıncada gülmüyormuş gibi yapıyor..sizce ne yapmalıyım ?..hiçbir şey düşünemiyorum..ona karşı nasıl davranmalıyım...? ama ona karşı birşeyler hissediyorum sanki..

Güncellemeler
+1 yıl
bir gün sınıfta hocamız senin gibi güzel kız diye konuya girince..o ve arkadaşıda tepki verdi güzelmi dercesine..bende onun hoşlandığı kızın sınıfını verdim o sınıftaki kızlar daha güzel felan diye...ondan sonra biraz sustu sanki anladı benim ona neden tavır yaptığımı...sonra zaten arkadaıda sordu neden öyle bir dedin diye..bende bilmiyorum felan dedim..arkadaşıda sürekli dangalaklık yapıyor..konuştuğum hereşeye yorum yapıyor..dangalklık yaparak yakınlaşmaya çalışıyor...
Ona karşı bir şeyler hissediyorum sanki..