Benden 10 yaş büyük ve evli birine çok fena bağlandım....

bir yıldır bi işte çalışmaktayım işimi de ortamı da çok seviyorum. patronum özellikle arkadaş dost gibi.. aramızda gairp bi bağ oluştu zamanla. ben onu farklı sevdiğimin farkındaydım böyle abi dost sırdaş usta patron her anlamda benim için kıymetliydi. o da bana oldukça değer veriyordu. geçenlerde beni dudağımdan öptü ben şok oldum ama kızamadım da hoşuma bile gitti. bir hafta hiç uyuyamadım kendimi sorgulayıp durdum ondan köşe bucak kaçtım ama sonra baktım ki canım yanıyor onsuz... ve duvarlarımı yıktım adım attım ona doğru evli 2 çocuklu biri olması ya da benim bi sevgilim olması bile umrumda olmadı uzun zamandır aradığım huzur ondaydı gidip konuştum o da durum farkında ve ne yapcağını bilmez halde beni kaybetmekten korkuyor bende korkuyorum... hani imkansız bi aşk biliyorum napcam offf. eşi de çok iyi onu eşinden kıskanmıyorum kendi sevgilimi de ters davranmıyorum sonuçta o iki kişinin hiç bi suçu yok bizi sevmekten başka. ama bizim de suçumuz yok biz aynıyız onla bunu gördük sanırım napcağımızı bilmiyorum kimselere anlatamıyorum buraya yazıp sizlerle paylaşmak istedim masum bi aşka tutuldum doğru kişi yanlış zaman muhabbeti oldu ya uzun zamandır hiç bu denli mutlu huzurlu olmamıştım akışına bırakayım mı herşeyi
Güncellemeler
+1 yıl
durumun garip olduğunun farkındayım arkadaşlar... ben ondan ne eşini boşamasını isterim ne de benle evlenmesini. o hep hayatımda olsun yeter ismi ne olursa olsun ister abi olsun ister patron ister dost olsun da asla eşim olsun aşkım olsun demem.. tamamen duygusal bi sevgi bu tensel hiç bişey olmadı olmucak izin vermem bu kadarına ewet aldatma çok kötü bişey ama asla dememek lazım bazı şeylere bende başkasından duysam siz gbi yorumlar yapardım emin olun kendime şaşırıyorum büyük konuşmuşum çok.
Benden 10 yaş büyük ve evli birine çok fena bağlandım....