Sevdiğim birisi var sizce gidip konuşsam ne düiünür hakkımda? Acaba açılmalı mıyım?
açılmalısın
açılmamalısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Millet açılma felan diyor ama eger yer müsaitse açılabilirsin seviyorsan hoşlanıyorsun bunun dişisi erkegi olmaz.Geç kalırsan başkası sarılır senin yerine başkasının sevgilisi olur biraz daha fazla sevgini belli etmeye çalış o açılmassa sen müsait biryerde diyebilirsin.
En mantıklısı bu galiba :)
benim fikrim bu hemen etme bir anda biraz bakış felan belki utangaç çekiniyor sen edince zamanla herşeyin karşılıgını verir dedigimi yap bence.
Teşekkür ederim :))
Yardımcı olduysam ne mutlu sevindim :))
açıl ama seviyeli açıl ve şunu belirteyim çoğunlukla benim sevgilim var cevabını alırlar senin gibi bayanlar..ama şansını dene bakalım.
Olmadığını biliyorum. Sürekli mesajlaştığım birisi
Hatır ya sadece arkadaş gibi mesajlaşmalar yani sıradan vir arkadaşı olarak ta görebilir. Sadece sevgilisi olmadığına emin olduğumu anlatmak için söyledim
Amin. Senin içinde herşeyin hayırlısı olsun
kişilikle ilgili bir şey karşındaki egoist biriyse sakın yapma ama kendisiyle ve başkalarıyla sorunu olmayan kompleksiz biriyse açıl derim
Sorumluluklarına bağlı sessiz ama çok iyi birisi insan olarakta
karşıdaki insanın kişiliği çok önemli bence.Eğer kişiliği oturmuşsa bence açılmalısın.Ama yok hayır o bunu kaldırmaz diyorsan boşver.
Sesiz ve ağır başlı biri
Cevap
14Cevap
Bence de açılmalısın herşeyi erkeklerden beklememek lazım ;) Sonucunu da yazıver
Açılıp açılmama kararını verebilmede kilit konu karşı tarafın ne düşündüğüdür. Senin hakkında ne düşünüyor bunu öğrenip ona göre hareket etmelisin
açıl tabi ya ne var bunda, artık kızlar açılıyor zaten.
Kızlarda ki egoya bak abi o açılsın diyorlar daha çok beklersiniz siz böyle
O açılsın diye beklemiyorum ama aynı sınıftatız bunun tereddütünü yaşıyorum
Son sınıfa geçiyoruz benim son sınıf derslerim yok daha önce verdim. Belki ya tatiline girerken açılırım. Karşılaşma olasılıklarımızı düşürebilirim o zaman
Sakın açılma onun açılmasını sağla daha güzel giyin daha güzel kok ilgilendiğini belli et ama açılma. Doğaya aykırı bir kere ilk adımı dişi atmaz
Yooo, soran karşim sen clueless i izle bence
cesaretin varsa git konuş, açıl. ne derse desin bilmiş olur hiç olmazsa
Hoşlandığını belli et o açılsın. Sen açılırsan racona ters :)
Racona yers derken? Maçoluğa mı
Aynen, kendini ezik hisseder. Erkek kontrolün kendisinde olmasını ister.
Hmm işte asıl bundan çekiniyorum
Hayır öyle bir hata yapma, seni sevmesini sağla, sabret o açılsın.
Sürekli görebildiğin bir konumdaysa başka yollarla belli et , yok değilse açıl
Aynı sınıftayız en büyük engel yoksa hiç sorun değil
Sessiz ve ağırbaşlı insanlar zordur ama ben biliyorum oda ilgili gibi diyorsan şansını dene derim
ortama ve yaşa göre değişir
kaybedecek bir şeyin yoksa açıl derim
açıl söyle sevdiğini ama ipleri verme sağlam dur:) ki kolay kız olduğunu sanmasın:)
güvenilir biriyse açıl
güvenilir değilse sonu kötü olabilir
bence sen ona belli et baya o açılsın emin ol o sana daha çok muhtaç :)
bence o hataya düşme etkilemeye çalış o açılsın
konuş ilgisini çek ama o açılsın
hayır açılma totosu kalkar
Açıl içinde kalmasın
Açıl kurtulursun
açılmalısın
.
açılmalısın
açılmamalısın
Neden sizin hemcinsiniz nedenini de söyleseniz.
açılma .
Neden sizin hemcinsiniz nedenini de söyleseniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar